Cena €9.85 €12.31

Pilns apraksts

Iezīme

1、Dzelzs un PP Materiāls: tomātu atbalsta āķi ir izgatavoti no izturīga dzelzs un PP materiāliem, kas ļauj tiem veikt smagāks augļi un dārzeņi bez pārrāvuma.

2、Ērti Izmantot: Vieta, augu kāpšanas āķi vēlamajā pozīcijā, lai dārzeņi, zemākas vertikālās virves, un nostipriniet apakšējo galu uz zemes, vai tie to vīnogulājiem.Vīnogulāji aug ap virvi, kas sniedz atbalstu augiem.

3、Multi Funkcionāls: Ideāli piemērots gurķi, tomāti, melones, zirņus, un vairāk.Šie āķi sniegt atbalstu jebkuru vertikāli augoši augi, stabilas augšanas vidi dārzeņi.

4、Pastiprinātu Augu Augšanu: tomātu atbalsta āķi palīdzēt izplatīt augu kātiem, vienmērīgi jomā, padarot lielākā daļa no kosmosa un saules stariem, vienlaikus novēršot augu sapīšanās un palielinot gaisa plūsmu.

5、Iepakojuma Saturs: Šis dārzs āķis komplektā ietilpst 10 tomātu atbalsta āķi ar 10 metru mīkstu auklu uz katra āķa, un paciņu sprādzes, lai atbilstu jūsu vajadzībām.

Vienuma Tips: Tomātu Atbalsta Āķi

Materiāls: Dzelzs, PP

Svars: Apm. 408g/14.4 oz

Auklas Garums: Apm. 10m/393.7 gadā

Iepakojuma Saraksts

10 x Tomātu Atbalsta Āķi ar 10 Metru Auklas

1 Iepakojums x Sprādzes

Specifikācijas

  • Iestatīt Tipu: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: ANENG

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5gab Ziemassvētku Dāvanu Kastē 12Grid DIY Bērniem Atpakaļskaitīšanas Adventes Kalendāra Lodziņā Poked Ar Pirkstu Pārsteigums 2024 Jaunā Gada Dāvanas, Dekorēšana
€9.45 €6.14

(mūsu ziemassvētku kastes dāvanas ir lieliska izvēle jūsu brīvdienu pašreizējās vajadzības.izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, tas nav viegli deformēt vai nokrist.tas ir viegli montēt, un to var izmantot plašu lietojumu.dodam draugam, lai padarītu to unikālu, un baudīt svētku gars šajā sezonā. specifikācija: produkta materiāls: balts kartons produkta izmērs: kaste-13*17*4cm/5.11*6.69*1.57)

Izskatās arī
7/10 Galonu Neausta Auduma Stādīšanas Somas Dārza Augu Jutos Augi Spēcīgi Augt Elpojošs Konteineru Poda Maisiņš Ar Rokturi
€12.53 €6.26

(izgatavots no filca materiāls, videi draudzīga, anti-corrosive, karstumizturīgs, aukstuma izturīgs, izturīgs, lai izmantotu. * apaļa forma, liela ietilpība, naudas sodu meistarība un modes dizainu.ideāli piemērots stādīšanas dārzeņi, zemenes, garšaugi, ziedi un tā tālāk. * nodrošina aerāciju, uzlabotu sakņu struktūrā, kā rezultātā spēcīgu augu ar vairāk ziedu un augļu un lielāku kukaiņu un slimību)

Izskatās arī
Pasūtījuma Quinceanera Salvetes, Personalizētu Salvetes, Dzimšanas dienas svinības, Kokteilis, Saldie 16 Salvetes, 50gab
€27.33 €24.60

(●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās:** 1) krāsu drukāšanas par autiņu krāsu jūs esat izvēlējies 2) visu tekstu, kuru jūs vēlētos izdrukāt 3)lūdzu iekļaut labāko kontaktinformācija (e-pasts), lai mēs varētu ar jums sazināties par apliecinājumu,)

Izskatās arī
12 Stīgas Saulespuķu Vītnes Saule Ziedu Aplis Dot Streamer Banner Dekoru, lai Vasarā Jūs esat Mana Saule, Puse Bērnu Duša
€9.05 €5.43

(12 stīgas saulespuķu vītnes saule ziedu aplis dot streamer banner dekori vasarā tu esi mans saules puse, baby dušas 12 gab.saulespuķu apli partijas apdare: -ietver 12 stīgas saulespuķu vītnes 4 modeļi.katru saulespuķu ir apturēta daļa no spīdīga zelta aprindās.lielākais saulespuķes ir 6.3 x 5.4 collu izmēru. -der visām pusēm vasaras un veids, izlaiduma notikumiem. -viegli izmantot mājās,)

Izskatās arī
Puķu Pods Pulēšana, Gravēšana Rotācijas Burr Jomā Rotācijas Burr Uz Poda Amatniecības
€27.19 €11.15

(apraksts vai jūs vēlaties, lai ir profesionālā un praktiskā jomā rotācijas burr uz poda griešanai?ja jā, tad nepalaidiet garām mūsu sfēra rotācijas burr.sfēra rotācijas burr ir ļoti izturīgs un viegli darboties.dimanta materiāli ar detalizētu meistarība, nav viegli deformēties vai rūsas, celt jums vairāk ērtības. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:diamond -izmērs:4.00x4.00x3.00cm/1.57x1.57x1.18)

Izskatās arī
Vienkārši Tīra Vara Skrūvēm Rokdarbu Rotas, Dzīvojamā Istaba, TV Skapis Grāmatu plaukts Modelis Istaba Mājās-kvalitatīvu Rotājumi
€48.65 €33.08

(vienkārši tīra vara skrūvēm rokdarbu rotas, dzīvojamā istaba, tv skapis grāmatu plaukts modelis istaba mājās-kvalitatīvu rotājumi unikālo ģeometriskā skulptūru - mūsu ģeometriskā darbvirsmas apdare pieņem modes un uzkrītošā dizainā.pievienot modernu eleganci, lai jebkurā telpā.neregulāra un vienkāršs dizains sniedz jums apbrīnojamo mūsdienu šarmu. amatniecības tīra vara bumbu-bumba)

Izskatās arī
personalizētu rīt līdz ļodzīties Pateicības aiz rupjš audekls Baneri pirmo bay dušas Stērstes dzimšanas dienas svinības vītnes Foto Prop
€31.70

(banner ziņas: - aiz rupjš audekls vimpeļi katrā mērīšanas 4.5 collas plata ar 6.5 collas garš. -karogi ir viegli apstrādāts mēģiniet, lai samazinātu fraying. -banneris ir savērtas uz auklas -kopējais garums banner ir apm. 50 collas garš. - daudz papildu auklas katrā galā karājas. ** pielāgot šo banner ar fontu, krāsas un grafikas, pēc jūsu izvēles,piemēram,)

Izskatās arī
4gab 2024. gadam Eglīšu Rotājumi Liekami Konfektes Ledus Sloksnes Ziemassvētki, Jaunais Gads, 2024 Mājas Ziemassvētki DIY Apdare Piederumi
€1.75 €1.05

(4gab 2024. gadam eglīšu rotājumi liekami konfektes ledus sloksnes ziemassvētki, jaunais gads, 2024 mājas ziemassvētki diy apdare piederumi funkcijas: 1. unikālais dizains: ziemassvētku konfektes kulons ir rūpīgi izstrādāti, skaists un moderns, un būs pievienot unikālu šarmu, lai jūsu brīvdienu rotājumi.vai karājas uz ziemassvētku eglītes, vai arī kā mājas dekorēšanas, tas piesaistīs cilvēku)

Izskatās arī
Ķirbju Konfektes Somas Konfektes Halovīni Ķirbju Maisi 10 Gab Mīksts Samta Pateicība Ķirbju Dāvanu Maisu Halloween Puse Dod Priekšroku Piegādēm
€18.25 €11.86

(apraksts: ķirbju dāvanu maisiņi ir paredzēti forma ķirbis ar zaļām lapām, zelta ķirbji, piepildīta ar candy somas un izskatās kā īsta ķirbju no attāluma, pievienojot dažas bagāts, silts, rotaļīgu raksturu, lai rudenī parādītu.ķirbju dāvanu maisiņi ir izgatavoti no mīksta samta materiāla, kas ir viegli pārvadāt, spēcīgs, izturīgs, vienkāršs, viegls un atkārtoti. specifikācija: nosaukums:ķirbju)

Izskatās arī
Pievilcīgs 1 Pušķis Tautas Bendable Tulip Krāsains Mākslīgās Ziedu Multi Krāsu Viltus Ziedu Pret Nodilumu Izturīgs Mājsaimniecības Piederumi
€6.89 €4.55

(svarīga informācija materiāls:pvc iepakojuma lielums: garums: 40cm/15.75 (apm.) apskats: ar reālistisku izskatu, kas nav atmosfēras, anti-dziest un ilgstošu, šo mākslīgo ziedu var saglabāt svaigumu un skaistumu visa gada laikā, netērējot daudz laika, lai rūpēties par to. tas ir šis mākslīgais zieds, kas var palīdzēt izveidot brīnišķīgu atmiņu un pievienot)

Izskatās arī
Jaunu Mātes Diena Pudeles Etiķetes DIY Sarkanā Vīna Pudeles Etiķeti, Personalizētu Uzlīmes Banner Ūdensizturīgs Mātes Diena Apdare
€5.45 €3.81

(mātes dienā, sarkanā vīna pudeles etiķetes, uzlīmes mātes dzimšanas dienas svinības apdare 24pcs ūdensizturīgs pudeli uzlīmju komplekts izmērs: stila, 1 9.5 * 6.6 cm, stils 2 (12.7 * 10cm), stili, 3, 4, un 5 (5 * 24cm) materiāls: papīrs iepakojums :24pcs ūdensizturīgs, pašlīmējošas, nav pielāgojams piezīme: 1.sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
Bieza Galonu Aug Somas Auduma puķu pods par Dārza Augiem, Augu Zemeņu Elpot Poda Eco-Friendly Dārza Instruments
€11.82 €5.91

(motīvs: ✿ 100% pavisam jaunu! ✿ , kas izgatavoti no atkārtoti filca materiāla, ūdens saglabājot filca materiāls, rada perfektu augsnes stāvokli, liekais ūdens tiks automātiski aizplūšanu, izmanto iekštelpu un āra. ✿ nav nepieciešams, lai ir tukšs, dārza podi un konteineri piesārņot jums pagalmā ziemā, kad pieaug sezona ir galā, vienkārši tukša zemi no auduma maisiņā un iepakojums)

Izskatās arī
Mīkstus Ziedu Dzelzs Keramikas Puķu Pods Koka Kastē Sukulentu Puķu Poda Paliktni Poda Pundurkociņš Pot
€7.59 €6.38

(gadījumā ainas: balkona dārzu, piemājas dārzkopība materiāls: koks izmērs: (apm.) 6 nodalījumi: 31*21*3.7 cm(iekšējā nodalījuma izmērs: 9*9cm) 3 nodalījumi: 31*11*3.7 cm (iekšējā nodalījuma izmērs: 9*9cm ) 10 nodalījumi: 34*14*3.8 cm/ 13.39*5.51*1.50 collu(iekšējā nodalījuma izmēri: 6*6 cm/2.36*2.36 collas ) 5 nodalījumi: 34*7.5*3.7 cm (iekšējais nodalījums,)

Izskatās arī
Luminiscences Tēmu Bērniem Dzimšanas Dienas Ballīti Apdare, Vienreizējās Lietošanas Galda Piederumi Papīra Cup Plate Galdauts Balonu Kild Puse Supplie
€4.07 €2.03

(laipni lūgti manā veikals piezīme: 1. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana 3.jums ir nepieciešams iegādāties pilnu komplektu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.mēs sniegsim maksimāli preferenciālu režīmu. 4.sekojiet man, kupona izpirkšanas)

Izskatās arī
7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )
€6.41 €3.14

(apraksts 7pcs ziemassvētku mirdzums poinsettia mākslīgie ziedi paceļ ziemassvētku vainags ziemassvētku eglīšu rotājumi ( sudraba ) funkcijas 7pcs ziemassvētku mirdzums ziedi dekoratīvas mākslīgās ziemassvētku vainags ziedi| šajās ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no pe ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu,)

Izskatās arī
Augsta Spiediena Strūklu Ūdens Pistoli Mazgāšanas Dārza Laistīšanas Šļūtene, Uzgalis, Auto Tīrīšanas Instrumenti, Auto Mazgāšanas Pistoles Auto Mazgāšanas Līdzekli Aptieciņas
€14.09 €6.34

(aprakstīt: -izmērs: 19*18 cm -ūdens pistoli svars: 100g -krāsa: melna -materiāls: gun barrel:abs, smidzināšanas sprausla:alumīnija sakausējuma funkcijas: -jūs varat tīrīt savu auto, noskalo, pagalmā grīdas, pelde mājdzīvnieki, un tīru baseini. -materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes abs un alumīnija sakausējuma, anti-novecošanās, anti-rūsas, nodiluma)

Izskatās arī
50GAB Siltumnīcefekta Āķi drēbju Pakaramais Siltumnīcefekta Vērpjot Klipus Uzstādīt Siltumnīcefekta Nosaka Klipus Ar Āķa Komplekts Āra Dārza Piekārtiem Augiem
€17.34 €14.05

(adekvāts daudzums: jūs saņemsiet 50 gabali siltumnīcefekta klipus un 50 gabali s formas āķi , pietiekamā daudzumā un jauka kombinācija var atbilst jūsu vajadzībām un nomaiņa prasa dārza ērti lietot: āķiem augi ir viegli izmantot, jums vienkārši nepieciešams, lai ievietotu tos uz augšu siltumnīcas un savilkt, tad pakārt s āķi maziem caurumiem, pēc tam jūs varat pakārt, un daži puķu podi uz āķiem,)

Izskatās arī
Ērts, Izturīgs, Noderīgu Mākslīgo Koku Filiāle Vīnogulāju Atmirušu Augu Kāzu Kuģiem, Decoration, Display Sausa Mājās
€1.01 €0.51

(postenis ziņas: *modelēšana deadwood viltus sausā vīna augu mākslīgo koku filiāle mājas dekoru * brand jaunu un augstas kvalitātes *ar dzelzs stiepli, var smilga būs *var izmantot, lai ziedu rotājumi *krāsa: kā bildes rādīt *materiāls: papīrs ietin dzelzs stieples, sveķu līmi *augstums: 70cm (aptuveni) iepakojuma saturs: 1*mākslīgā sausu)

Izskatās arī
Bohemian Pušķis Dizaina Ziemassvētku Eglīte Materiāls Iepak Roku Darbs Sienas Karājas Ziemsvētki Koks Macrame Komplekts Viesistabā
€26.41 €13.20

(izdaiļot jūsu mājās šajā svētku sezonā ar mūsu roku darbs macrame ziemassvētku eglīte izstrādāts, izmantojot augstas kvalitātes materiālus.komplektā ir siksniņa, lai viegli izmantot, un piebilst, mājīgu pieskārienu jūsu kafejnīca vai dzīvojamā istaba.ideāli piemērots bērniem baudīt. specifikācija: produkta nosaukums: macrame ziemassvētku eglīte komplekts produkta materiāls:)

Izskatās arī
Meitene Vadītājs Pods Podu Sejas Puķu Pods Dekoratīvā Vāze Sulīgs Pot Plaukts Dārzu Iekštelpu Āra Desktop Mājas Apdare
€16.66 €9.16

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: meitene vadītājs pods podu, garums x platums x augstums: 15.5cmx12cmx22cm/6.10inchx4.72inchx8.66inch, atvēršanas diametrs: 5cmx5cm/1.97inchx1.97inch. 【karikatūra, ornamentu] aicina cute sejas puķu pods, ar smalkām meistarība, svaigu krāsu atbilstību, radošo un burvīgs.tas ir ne tikai puķu pods, bet darbvirsmas statuja, ideāli piemērots mājas apdare. 【augstas)

Izskatās arī
Deserts Caurspīdīgas Plastmasas Iepakojuma Kaste Dzimšanas Dienas Kāzu Kūka Glabāšanas Pakete 18 Collu Bilayer 3 Slāņi Kūka Iepakojuma Kaste
€43.33 €30.33

(komplekts kūku kastes=caurspīdīga kaste+papīra kasete+vāks padomi:iepakojuma kaste nesatur lentes caurspīdīgā kārba ir divslāņu pārklāts ar plēvi.lūdzu, izņemiet filmu, ja to izmanto par precēm: 1.mēs esam rūpnīcas tiešā pārdošana, sola augstu kvalitāti un labu cenu. 2.preces, kas tiek veikti natūrā, pateicoties gaismu, parādīt dažādus, var būt nedaudz off)

Izskatās arī