Cena €6.16 €9.78

Pilns apraksts

Apraksts:

【Spēcīgu Atbalstu] aicina: Muguras Atbalsta Josta ir īpaši izstrādāta muguras atbalstu, lai saglabātu jūsu atpakaļ taisni un uzlabot stāju.

【Materiāls] aicina: Mūsu muguras lencēm uz Muguras ir izgatavotas no augstas kvalitātes poliestera, izturīgs, viegls un elpojošs.

【Naudas sodu Meistarība] aicina: modes vidukļa treneris jostas ir lielisks šūšanas prasmi, elastīgu vidukli, viegli valkā.

【Plašu Piemērošanu] aicina: Šajā muguras atbalsta josta ir plaši piemērots sporta treniņu, skriešanas, ekspluatācijas, tupus, celšanas, darot mājas darbus, dārzkopība u.c.

【Lieliska Dāvana] aicina: Šo portatīvo waist trimmer josta ir arī lieliska dāvanu izvēle ģimenēm, draugu dzimšanas dienas, svētkus, utt.

Specifikācija:

Materiāls: poliesters

Izmēri:

S: 80cmx21cm/31.50inchx8.27inch krūtis:55cm-65cm/21.65 collu-25.59 collas

M: 90cmx21cm/35.43inchx8.27inch krūtis:65cm-80cm/25.59 collu-31.50 collas

L: 100cmx21cm/39.37inchx8.27inch krūtis:80cm-90cm/31.50 collu 35.43 collas

XL:110cmx21cm/43.31inchx8.27inch krūtis:110cm-21cm/43.31 collu-8.27 collas

XXL:120cmx21cm/47.24inchx8.27inch krūtis:120cm-21cm/47.24 collu-8.27 collas

Komplektā Ietilpst:

1 Muguras Lencēm

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

3. Novēlu jums brīnišķīga tiešsaistes iepirkšanās!

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: MagiDeal
  • Modeļa Numurs: Vidukļa Aizsargs Muguras Atbalstu
  • MainKey5: Fitnesa Aizsargs, Regulējams Sieviešu, Vīriešu Skriešanas
  • MainKey6: Elpojoša Muguras Atbalsta Josta Vīriešiem, Sievietēm Darbs
  • Gadījumā Cilvēki: Pieaugušie
  • MainKey4: Laiks Svarcelšana Joslu Muguras Atbalsts
  • Materiāls: Poliestera
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vecums: Iepriekš 13
  • MainKey1: Atpakaļ Lencēm
  • MainKey3: Muguras Atbalsta Josta Muguras Regulējamas
  • MainKey2: Atpakaļ Lencēm Vidukļa Jostas Atbalsta Jostas Elpojošs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jauns Regulējams Jostasvietas Atbalsts Jostas,Rūpniecības Darba Muguras Lencēm, Jostas Fitnesa Svarcelšana Atpakaļ Josta ar Plecu Siksnām
€35.23 €17.61

(produkta apraksts 1,ekonomikas spandex muguras atbalsts ir paredzēts, lai atgādinātu darbiniekiem par pareizas celšanas tehnikas, vienlaikus arī uzlabojot organisma iekšējai-vēdera dobuma spiediena, pārvākšanās stresa attālumā no mugurkaula, muguras sāpes atvieglojums.funkcijas gumijas dziesmu pinumi, lai palīdzētu saglabāt atbalstu nostāju.izmēru izvēlēties savu izmēru, izmantot elastīgu mērīšanas)

Izskatās arī
50ml Šķidruma Krīts Sporta Magnija Pulveris Fitnesa Svaru Celšanas Anti Slip Krēms Rokturis Svars Pacelšanas Kāpšanas Sporta Zāle
€11.33 €4.08

(50ml šķidruma krīts sporta magnija pulveris fitnesa svaru celšanas anti slip krēms rokturis svars pacelšanas kāpšanas sporta zāle aizzīmju punktiem: 1.revolucionizēt jūsu grip: turot rokas sausas un palielinot berzi, mūsu sporta šķidruma krīts ir sviedru un ūdens izturīga formula ātri uzsūc mitrumu un novērš slīdēšanu. 2.nākamā līmeņa sniegumu: ar sporta šķidruma krīts, pieredze uzlabota)

Izskatās arī
Boulinga Lentes 20 Pack Boulinga Īkšķi Lentes Bowlers Tape Flex Boulinga Pirkstu Lente, Elastīga Boulinga Īkšķi Aizsargs
€6.18 €2.29

(apraksts: mērīšanas 2.95x0.98 collas, tas ir ideāls, lai jūsu īkšķi un nodrošina praktiskumu.boulinga īkšķi lentes ir heartwarming lentes boulings, piemērot tā, lai atpakaļ uz savu īkšķi, vidējo pirkstu, pirksta gredzenu, vai jebkura cita vieta, kas var ieskrāpēt savu pirkstu, pirms izmantošanas.aizsargā ādu no čūlas, iegriezumiem, un iekaisumiem. specifikācija: materiāls: elastīgs)

Izskatās arī
T Bārs Rindā Landmine Arestu uz Pleciem Svars Bārs Stiprums Apmācību
€35.59

(apraksts: 【der lielākajai daļai svaru stieņi] aicina: korpuss ir izgatavots no bezšuvju tērauda caurules ar iekšējo diametru 5.2 cm/2.05 collu, kas ir piemērots dažādu stienis t stieņi ar diametru 5cm/1.97 collas. 【daudzfunkcionāls] aicina: pilnu dažādi vingrinājumi.liels kopējais core laiks: lamatas, biceps, mugura, pleci, abs, hamstrings, un vēl daudz vairāk. 【ērts rokturis] aicina:)

Izskatās arī
Datumi Trīsi Izmantošanas Sistēma, Virvju Treniņš Roku Pretestības Kabeļu Troses Stiprinājuma Tricep Fitnesa Atrodas Rokturi, Kabeļi, Biceps
€21.76 €10.01

(apraksts tas ir rm trīsi kabeli , kas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, droša un izturīga, lai jūsu ilgstoši lietojot.tas ir daudzfunkcionāls instruments, lai jūsu ikdienas fitnesa izmantošanu.tas ir viegli uzstādīt un lietot.tas ir ļoti piemērots dažādu spēku apmācību.tā mazā iepakojuma izmērs ļauj jums ņemt to ar jums.jauku palīgs, lai jūs varētu būt uzkrītošā ķermeņa formu. funkcijas -krāsa:)

Izskatās arī
Ziemas Ceļa Kāju Aizsargi Elastīgas Cinch Anti Slip Sprādzes Drošu Nakts Izjādes Piemērota Motociklu un Velosipēdu
€15.73 €8.96

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un praktisks * apkures kokvilnas pildījumu, laba siltumizolācija sniegumu * elastīga, rca, droši valkāt * ar anti-slīdēšanas sprādzes, ērts staigāšanai * ar gaišu joslu, braukšana naktī ir drošāk * ļoti piemērots izjādes motociklu, elektriskie motocikli)

Izskatās arī
1/2/4GAB sporta mutes aizsargs mutes aizsargs aizsardzības bokss basketbola aizsargs, gumijas aizsargs aizsardzība
€20.75 €13.49

(1/2/4gab sporta mutes aizsargs mutes aizsargs aizsardzības bokss basketbola aizsargs, gumijas aizsargs aizsardzība apraksts: easy-clip noņemama siksna ar integrētu drošības release daudzkrāsains suppliy viegli tīrīt uzticams materiāls, ne smakas forma ilkņi ir vairāk modes sniegt plastmasas kastes uzglabāšanai specifikācija: bruto svars:33g aina:piparmētru)

Izskatās arī
Uzvilkt Stacijas Treniņu Dip Stacija priekš Mājas Sporta zāle Spēku Mācību Laiks
€98.09 €75.53

(drošu un stabilu-gumijas kājām, kas palīdz novērst slīdēšanu, un stabilizēt drošības savienotājs paplašina garums starp stieņiem no 16 ¼ līdz 23¼ augšējo ķermeņa svara apmācību polsterētu rokturi padara to ērti veidot muskuļu ar-ārā svaru veicot dips, l-sēž, push-ups, apgrieztā rindas regulēšana-katrai ir 24 wide, 31 augsts, un ir regulējams līdz 35 , lai jūs varētu tos)

Izskatās arī
Acs Elpojoša Gurnu Atbalstu Treneris Jostas Muguras Ortopedicas Aizsardzības Sāpju Jostu Vīrieši Sievietes Vidukļa Atpakaļ Bikšturi
€22.40 €15.68

(acs elpojoša gurnu atbalstu treneris jostas muguras ortopedicas aizsardzības sāpju jostu vīrieši sievietes vidukļa atpakaļ bikšturi funkcijas: 1.tērauda plāksne atbalstu, kas samazina spiedienu, veikt mugurkaula jostas ērti un taisni 2.četras izliekuma tērauda plāksne atbalstu, fit jostas 3.dubultā jostas spiedienu, rūpēties par mugurkaula jostas 4.mazu tīklu projektēšana,)

Izskatās arī
18-22 CM Jogas Bumbu Vingrinājumu, Vingrošanas Fitness Pilates Bumba, Līdzsvara vingrojumus trenažieru Zāle, Fitness Joga Core Bumbu Iekštelpu Mācību Jogas Bumba
€4.59 €3.25

(28511 motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. daudzums:1 gab. gluda virsma zaļās vides aizsardzības materiālu,nekaitīgu,veselību, nav toksisks,svaigi un garšas augstas kvalitātes eksplozijas izturīgs materiāls novērš nejauša sprādziena apstākļi, jo pats materiāls, lai palielinātu drošību vistālāk specifikācija: materiāls:pvc krāsa:rozā,violeta,zila,pelēka,sarkana pēc)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Kinezioloģijas Lentu Elastīgā Auduma Muskuļu Iedarbība, Pretsāpju, Atbalsta Loka Ceļa Pad Fitnesa Sporta Aizsargs Pārsējs
€5.87 €2.93

(produkta nosaukums:atgūšanas elastīgās lentes produkta izmērs aptuveni:25*5cm/9.84*1.96 gadā produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:kokvilna+spandex produkta iespējas: 1. daudzfunkcionāls muskuļu plāksteris: paredzēti, lai atlēti un fitnesa entuziasti, šī muskuļu plāksteris ir multi-funkcionāla.to var izmantot, lai muskuļu atbalstu, pretsāpju un atgūšanu,)

Izskatās arī
Absorbēt Sviedri Rakete pretslīdes Lentes Rokturi Saķere Teniss Badmintons Maskēties
€1.33 €0.67

(funkcijas: to var paplašināt ar spēju spēlēt, izmantojot rakešu. saglabāt no slīdēšanas no rakešu un sviedrus absorbējoša efektīvi kad jūs spēlēt. uzlabot savu vadības prasmes. piemērots tenisa, badmintona un skvoša rakešu materiāls:sintētiskais rokturis wrap poliuretāns izmērs: 110cm x 2.5 cm x 0.07 cm/43.31 x 0.98 x 0.03 (apm.) paketi, ieskaitot:)

Izskatās arī
1pc Jogas Ceļa un Pad Spilvena Atbalstu Celim, Rokas, Gurni, Rokas Elkoņiem Līdzsvaru Pilates Ceļgala Rokas Rokā neslīdoša Aizsardzības Jogas Paklājiņš
€2.82 €1.64

(funkcijas. 1. viegls un viegli veikt.mūsu jogas ceļgalu spilventiņi ir gaiši un viegli pārvadāt, jūs varat nodot tos jūsu jogas soma un veikt tos ar jums, lai kāds sporta zāli, lai vingrot ar jebkuru citu atrakciju iekārtu. 2. komforts un izcilība: ir pietiekami daudz biezums, kas var strādāt, ērti uz cietas grīdas.joga ceļsargus ir apļveida telpas centrā, perfekti izliektas, lai pielāgotos locītavas)

Izskatās arī
Kājas Augšstilba Exercisers Jogas Iekārtas Augšstilba Master Kāju Muskuļu Roku, Krūšu Vidukļa Exerciser Treniņu Mašīna, Trenažieru Zāle Mājas Fitnesa Iekārtas,
€11.23 €5.73

(kājas augšstilba exercisers jogas iekārtas augšstilba master kāju muskuļu roku, krūšu vidukļa exerciser treniņu mašīna, trenažieru zāle mājas fitnesa iekārtas, specifikācija : materiāls: tērauds krāsas: violeta,pelēka,zila,rozā izmērs:23.5*10cm pielietojums: biroja, mājas svara zudums, kāju/roku/krūtis/viduklis exerciser funkcijas: izgatavots no pvc)

Izskatās arī
1 Pāris Elastīgs Elkoņa Lencēm Kompresijas Ietīšanas par Roku Atbalstu Pārsējs Regulējams Teniss Vieglatlētika Sporta Aizsargātu Sāpju Aizsargs
€7.70 €0.45

(paka ietver vienu pāri (divas gabals). produkta funkcijas: 1. izgatavots no augsti elastīgs un elpojošs materiāls: elpojošs audums nodrošina mīksto audu atbalstu, elpojošs, quick-žāvēšana un sviedri-wicking, ērti un mazina nogurumu. 2. tas ir ideāls, lai novērstu elkoņa traumu.saglabāt elkoņa stabilu un mazinātu traumas.izmantot trenažieru zāle, svarcelšana, kultūrisms, teniss, basketbols)

Izskatās arī
Mājas Sporta zāle Hantele Statīva Stienis Wall Mount Stienis Uzglabāšanas Stienis Statīvā Hanteles, Vingrošanas Mājas Treniņu trenažieru Zāle, Iekštelpu Fitnesa
€24.67 €12.34

(apraksts izgatavots no augstas kvalitātes tērauda materiāla, tā ir stipra, cieta un izturīga.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.vieta jūsu stienis patvaļīgi, bez deformācijas un tas plaukts efektīvi aizsargā savu fitnesa iekārtas tiek saskrāpēts. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:tērauds -izmērs: 14.00x10.00x7.00cm/5.50x3.93x2.75in -tas)

Izskatās arī
Fitnesa Rokas Bikšturi Profesionālas Klases Izturību Bench Press Aizsardzības Rīku Sporta Cimdus Izmantot Sporta Uzdevuma Joslā
€15.62 €10.30

(【specifikācija] aicina materiāls: kokvilna krāsa: melna/pelēka/sarkana/zaļa/rozā dzimums: vīrietis/sieviete/unisex īpašības: elpojošs/ērti/anti-slip/nodilumizturīga iepakojuma saraksts: 1 pair 【funkcijas] aicina 1. izgatavoti no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla, tai piemīt mitruma wicking, sausumu, un gaisa caurlaidība. 3. elpojošs dizains,)

Izskatās arī
1~8PCS Stienis Pad Tupēt Svarcelšana Plecu Protecter Sporta uzvilkt Gripper Iekārtas Svaru, Sporta Kluči, Svars Pacelšanas Stienis
€9.08 €4.54

(1~8pcs stienis pad tupēt svarcelšana plecu protecter sporta uzvilkt gripper iekārtas svaru, sporta kluči, svars pacelšanas stienis apraksts: produkta nosaukums: automašīnas drošības jostas plecu vāciņu materiāls ledus zīda materiāls krāsa: melna, produkta izmērs: 24*6 * 6cm stils: divas iespējas neto svars: 30g specifikācijas: 1. ērti un)

Izskatās arī
Batuts Polu Cepures 1 Collu Batuts Neto Aizsardzības Attiecas Batuts Bārs Caps Būra Caps Batuts Daļas Nomaiņu
€2.36 €1.65

(funkcijas: īpaši izstrādāta 1 collu batuts stabi, tas ir viegli, lai atbilstu ar savu batuts stabi, lai nodrošinātu jūs ar drošu un uzticamu lekt pieredzi. izgatavoti no pp, biezs un stabils, spēcīgs un izturīgs, nav viegli, lai izjauktu vai spuroties, kas nodrošina anti-nodiluma aizsardzību jūsu batuta drošības tīkls top. viegli lietot, tas der tikai uz augšu magnēts, un tur tīrā vietā)

Izskatās arī
Sabiezinātas Jogas Bumba PVC Jogas Vides Fitnesa Izjūtu Jogas Zemesriekstu Mājas Bumbu Masāža Pēdu Relaksējoša Lodīšu Pārrobežu
€35.02 €12.61

(sabiezinātas jogas bumba pvc jogas vides fitnesa izjūtu jogas zemesriekstu mājas bumbu masāža pēdu relaksējoša lodīšu pārrobežu produkta nosaukums: jogas bumba produkta svars/izmērs:600 g gadījumā pūļa: jogas uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2.jo atšķiras dažādu monitoru attēla,)

Izskatās arī
30Pcs velotrenažieris Bremžu Kluči, Vilnas Filcs, Izturība Velciet Pad Vērpšanai, Velosipēdu Bremžu Kluči, Rezerves Daļu
€22.05

(100% joslu jaunu un augstas kvalitātes.naudas sodu meistarība un nevainojama stila.viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā.gadījumā fitnesa aprīkojums: velotrenažieris augsta nodiluma izturīgs un lielisku izturību.materiāls: vilna un ķīmisko šķiedru krāsa: kā parādīts iepakojuma saturs: 30 x fitnesa velosipēdu bremžu kluču tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana)

Izskatās arī