Cena €19.45 €33.54

Pilns apraksts

Uzmanību, lūdzu:

Lūdzu, izmantojiet izmēru diagrammas par šo produktu, lai izvēlētos izmēru!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Piedurknes Garums(cm): Īss
  • Apkakle Stils: Apaļa Kakla
  • Dzimums: vīriešu, Vīriešu
  • CN: Ķīna
  • Fit: Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
  • Materiāls: Poliestera
  • Sezona: Pavasarī
  • Iezīme: UV Aizsardzība

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

UPSURF FCS 2 SPURAS RM Quad Spuras Uzstādīt Stikla Augstas Veiktspējas Quad Uzstādīšanas Dubultā Cilnes Bāzes Sērfa Spurām Daļēji Ķīļa+Stabilizators
€97.34 €46.73

(specifikācija : rm quad spuras set 4 spuras krāsa : skaidrs, red & black izmērs : rm bāze : double ii cilnes materiāls : fiberglass iepakojumā : 4 gabali komplekts piezīme : spuras plug nav includ ! veiktspējas stikls, spuras ir mašīna, kas izgriezts no slāņiem cieto stiklašķiedras.šīs spuras ir stīvs, un tiek plaši izmantoti pro līmeņa sērfotājiem,)

Izskatās arī
Vējdēlis Velosipēds Plaukts Alumīnija korpuss Anti Slip Longboard Velosipēdu Vējdēlis Pakaramie Īsām Dēļi SUP Airi Dēļi Drošu Braukšanu
€30.74

(apraksts: nosaukums: vējdēlis pakaramais materiāls: alumīnija sakausējuma velosipēdu statīvs /b motocikla stends materiāls: alumīnija sakausējuma + kvalitāte aizsardzības putu kokvilnas vāciņu svars: 20 kg programmas tips: visiem clip-uz velosipēdiem, un aizmugurējā sēdekļa motocikliem produktu iepakošanas informāciju: velosipēda tips (neitrālu)

Izskatās arī
Uzglabāšanas Ūdensizturīgs Sauss Soma W/ Sprādzes 6/12L Laivu Āra Portatīvo Raftings Peldēšana Asaru-pierādījums, Tūrisma Pārgājieni
€4.84 €2.62

(produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *ūdensnecaurlaidīgs un asaru izturīgs, gluds, ūdensizturīgs indekss 3000mm,ūdensizturīgs rullīšu muti, karstā spiedienu uz šuves sauc, lai novērstu ūdens no seeping uz šuves *svars ir vieglāks, portatīvo *apakšā)

Izskatās arī
Motora Montāžas Kronšteins Ūdens Viegli Uzstādīt Smago Laivu Piederumu Dinghy ar Piekarināmu Motoru Stāvēt
€30.44 €18.27

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina šo piekarināmie motora kronšteins izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga, izturīga, viegla un ilgs lietošanas laiks. 【augstas veiktspējas] aicina nerūsējošā tērauda motora stiprinājuma piederumu, laivu nodrošina lielisku stabilitāti, viegli darboties. 【viegli uzstādīt] aicina transportlīdzekļu montāžas kronšteins ir viegli)

Izskatās arī
6-Caurumu Adapteri, ar Skrūvējamu Vāciņu Airbed Plug Bung Dinghy Baseini
€3.38 €1.86

(apraksts: izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, kas ir izturīgs 6 caurumi, viegli uzpūst un uz deflāciju noslēgtā noplūdes aizsardzība nāk trīs daļas: iekšējais daļa, ārējā daļa un vāciņi der lielākajai daļai neto laivas, piepūšamās laivas, gumijas laivas, sērfinga dēļi, kajaki un kanoe, dinghy un glābšanas plosti utt. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
360 Grādu Rotācijas Anti-likvidācijas Sērfošanu Vidukļa Virves Regulējams Diapazonā Grozāms Bagāžnieka Vējdēlis Siksna Jūras
€10.21 €6.13

(360 grādu rotācijas anti-likvidācijas sērfošanu vidukļa virves regulējams diapazonā grozāms bagāžnieka vējdēlis siksna jūras apraksts: surf virves ietaupīt sportisti no peldēšanas uz ilgu laiku un palīdzēt saglabāt savu enerģiju.augstas elastības tpu izmanto, un materiāls ir mīksts un gluds. neapšaubāmi, ka produkts ir drošs lietošanai, jo tas ir drošības anti-likvidācijas)

Izskatās arī
3MM Neoprēna Niršanas Cimdi Pieaugušo Maskēties Anti slip Zemūdens Medību, Zvejas Cimdi Stab pierādījumu, Silts Peldēšanu, Sērfošanu, Cimdi
€25.51 €15.31

(3mm neoprēna niršanas cimdi pieaugušo maskēties anti slip zemūdens medību, zvejas cimdi stab pierādījumu, silts peldēšanu, sērfošanu, cimdi maskēšanas niršanas cimdi krāsa: kamuflāža biezums: 3mm izmērs: s/m/l/xl materiāls: neoprēna + nodiluma izturīgs neilona audums funkcijas: siltuma, nodilumizturība, stab izturību, neslīdoša, labs komforts darbības)

Izskatās arī
Stiept Vējdēlis Zeķes Segtu Aizsardzības Soma Sērfošanas Dēlis Uzglabāšanas Gadījumā, melna balta, brūna 6 3ft
€16.89 €10.13

(apraksts: izturīgs, viegls un stretch auduma, kas veido montāžas un bieza, vairāku izmēru (garums), lai izvēlētos pastiprināta padoms, lai aizsargātu jūsu kuģa regulējamu aukliņu aizdari ar slēpto maisu iekraušanai dažas nelielas lietas, ļoti ērts aizsargāt jūsu vējdēlis, no skrāpējumiem, saules kaitējumu, un nelielas dings, arī var izmantot kā valdes uzglabāšanas maiss,)

Izskatās arī
TELESKOPISKIE KOMPAKTS KAJAKU AIRIEM AIRI, DROŠĪBAS LAIVU PIEDERUMI
€28.34 €15.59

(apraksts: tas ir 21 collu sabruka, teleskopi no 42 collu ilgi bradāt ar ērtībām kompakta uzglabāšana. izgatavota no augstas izturības pvc materiāla un korozijas izturīga alumīnija, sabiezinātas, stiegrotas, nodilumizturīga, nav viegli, lai izjauktu. viegls dizains, viegli lietot. piemērota dažādiem ūdens izklaides, sporta aktivitātes un sacensības kanoe, smaiļošana, raftings un)

Izskatās arī
Izturīga Neilona Nomaiņa Kaitbords Kitesurfing Viena Sūkņa Vārsts Šļūtenes Skava Rīku Komplektu Piederumi Šļūtenes un Skavas
€4.64 €3.90

(viegls, spēcīgs un izturīgs universālā darbojas visos sniega un ūdens pūķiem nomaiņa savienotājs šļūtenes, lai kaitborda pūķi vārsti lielu pārnesumu piederumi kitesurfing un kaitborda krāsa:melna materiāls:neilons izmērs:šļūtenes garums: 20cm iepakojuma saturs: 1 x šļūtenes 1 x saišķis virvi 1 x stiprināšanas tikai iepriekš paketes saturu, kas nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var)

Izskatās arī
Sporta Ūdensizturīgs Kajaks Kabīnes Pārsegs Izturīgs Dubultās Šūtas Regulējams Aizsargs Piederumi, Āra Okeāna UV50 Bloķēšana
€20.01 €14.21

(materiāls: neilons izmērs/svars: s: 95x55cm 205g m: 120x60cm 215g l: 140x62cm 225g xl: 155x63cm 240g produkta iespējas: 1: aizsardzības pārklājums var novērst kajaks pilotu kabīnē ienāk netīrumiem, lapas, sniegs, lietus un insektiem. 2: regulējamas siksnas ir ļoti piemērots smaiļošana. 3: izgatavota no poliestera materiāla, izturīgs, elpojošs)

Izskatās arī
Surf Fin Paddleboard Fin Nomaiņa Piepūšamās SUP Stand Up Paddle Board Piederumi Bloķēšanas Spuras Centrs Fin Iesācējiem Plusi
€6.92 €3.81

(apraksts: nosaukums: sacīkšu fin materiāls: pastiprināta neilona svars :280g izmērs :24cm (9.5 collas) funkcijas: jābūt ūdenssporta mīļotājiem: meklē veidu, kā uzlabot savu paddleboarding tehniku, un, ņemot jūsu prasmes uz nākamo līmeni?jūs vēlētos, lai pārsteigtu sērfot mīlošs draugs, ar perfektu dāvanu?ar paddleboard fin ir tieši tas, kas jums nepieciešams! baudīt)

Izskatās arī
Laivu Drenāžas Spraudni Augstas Pulēta Skrūves Tipa Nerūsējošā Tērauda Garboard Drenāžas Spraudni
€7.23 €4.56

(apraksts: izmērs: jūras laivu ar izliešanas korķi, der 1 hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas premium materiāls: garboard drain plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša. izmantošanai par lielāko laivu: nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis,)

Izskatās arī
Viegls un Pārnēsājams Niršanas Putekļu Vāciņi Din Putekļu Plug Cepures Piestiprināta ar Virvi Zemūdens Izpētes Aizsargātu zvejas Rīkus
€7.39 €3.62

(funkcijas: ootdty saglabāt savu niršanas aprīkojumu top stāvoklī, ar šo uzticamu putekļu plug vārstiem, kas paredzēti, lai aizsargātu no putekļiem un netīrumiem. izgatavots no izturīgas plastmasas, tērauda materiāla, tas viegls un pārnēsājamo plug ir izturīgs pret ūdeni un nodrošina drošu fit viegli niršanas laikā. izgatavots no plastmasas, tērauda, putekļu vāciņi ir izturīgs,)

Izskatās arī
3Pcs Vējdēlis Fin Sveces ar Atslēgu un Skrūves, ko Izmanto Softboard Instalēt Bāzes Fin Mount Vējdēlis Piederumi Paddleboard
€18.59 €11.15

(apraksts: izturīgs materiāls: vējdēlis fin sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes pvc materiāla, bez smaržas, izturīga. komplektā ietilpst: 3pcs mīksto sveces, 6x plastmasas skrūves, 1 plastmasas atslēgu, 1 stūres uzgriežņu atslēgas un 6. stūres skrūves. softboard fin piederumi: double cilnes fin spraudnis tiek izmantots, lai softboard, mīksta vējdēlis spuru kastes pamatnes mount. izmērs:)

Izskatās arī
8Pcs Bostonas Vārstu Nomaiņa Universālā Gaisa Vārsts Piepūšamo Plostu Baseins Laivu, Kajaku Nomaiņa
€13.25 €8.35

(8pcs bostonas vārstu nomaiņa universālā gaisa vārsts piepūšamo plostu baseins laivu, kajaku nomaiņa derīguma termiņš: izgatavota no premium augsta blīvuma plastmasas, stingra, korozijas izturība un izturīgs, lai izmantotu. vienvirziena vārsta: tas vārsts, kas ir vienvirziena inflācijas vārstu, piemērots strauju inflāciju. pārsega dizains: kompakts dizains ar dzinēja pārsegs nodrošina)

Izskatās arī
Laivu Drain Plug Kajaks Sveces Scupper, Universāls Rezerves Aizbāzni Maziem ventilatoriem
€14.25 €6.27

(apraksts vai jūs joprojām meklējat praktisku kajaks drenāžas spraudni?pēc tam, mūsu kajaku drain plug ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.tie var efektīvi novērstu ūdens iekļūšanu laivu laikā airu.viegli uzstādīt un piemērotas profesionālai un personīgai lietošanai.viegli rīkoties un darboties ar regulējamu rotācijas griezes momentu .šīs vienkāršās un praktiskās rīks būs labs palīgs jūsu darbā)

Izskatās arī
Standarta Akvalangu Nirt Mikrofonu Turētājs Putekļu Klp 2. Posms Regulators Astoņkāji Turētājs Klips, Ūdens Sports Daivings Daļas
€3.32 €1.50

(funkcijas : * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *lieliski piemērots saimniecībā, astoņkāji regulatoru vieta *iekļaujas regulators iemuti *spilgti oranžā/dzeltenā krāsa padara to viegli, lai atrastu *bloķē iemuti atvēršanu, lai saglabātu to, kas brīva no smiltīm un netīrumiem *ideāls, lai pieslēgtu)

Izskatās arī