Cena €13.39 €18.10

Pilns apraksts

Cilvēka Galvaskauss Ar Rožu Sveķu Statuja Maza Izmēra Vadītājs Skulptūras Galvaskausa Kolekcionējamus Figūriņas Izturīgs

Izmērs: 12 x 7 x 11,5 cm

Izgatavoti no dabas, sveķu, nekaitīga cilvēka organismā.

Izturīgs un izturīgs

DIY savu unikālu stilu

Mājās, partijas un Hoilday rotājumi

Materiāls: sveķi

Krāsu, kā parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

1 x Rotājumi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Materiāls: sveķu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Rullis 45x100cm 3D tapešu Ķieģeļu Mūra Augļu Zemniecisks Vintage Efektu, Self-Adhes
€5.40 €4.04

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, kas var kavēt smakas un pelējuma un izaugsmi. vintage akmens ķieģeļu/augļi tapetes var izdaiļot jūsu gultas piederumi istabas, dzīvojamās istabas, bērnu istabas, studiju un fona. ar retro ķieģeļu motīviem, varat izbaudīt siltu un romantisku mājās, kas)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes 300Ml Eco-Friendly Nerūsējošā Tērauda, Stikla Sārma Ūdeņraža Mašīnu, Ūdens Pudele
€6.89

(#detail_decorate_root .magic-0{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-1{overflow:hidden;width:750px;height:387px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:387px}#detail_decorate_root .magic-3{overflow:hidden;width:750px;height:239.40149625935163 px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-4{margin-top:0;margin-left:0;platums:750.0000000000001)

Izskatās arī
Izveidot Iedvesmojošu Atmosfēru ar Vintage Metāla Zīme, kas Raksturo Slavens Citātus par Office, Mākslas Galerija ,Istabu, Studiju un Skolas
€18.16 €9.07

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Kaķis Spēlēt Tauriņš Budas Statuetes Sfinksa Statuetes Meditācija Dārzu Mākslas Skulptūras Āra Dārza Statujas Figūriņas Apdare
€30.16 €15.08

(aizzīmju punktiem: 1. cute karikatūra dizains: cat tauriņš statuja ir gudrs karikatūra izskatu, padarot jūsu dārzs izskatās spilgts un celt daudz jautrības, lai dārzs. 2. endurable materiāli: kaķis un tauriņš dārza statuja ir izgatavots no augstas kvalitātes sveķu materiālu ar ūdensnecaurlaidīga pārklājuma, kas ļauj jums izmantot to, izturīgi un droši. 3. naudas sodu meistarība:)

Izskatās arī
Smalkas Vara Kopa Piederumi Tsuba Menuki Fuchi Kashira Monster Zobens Lāpstiņu Samuraju Katana Wakizashi
€43.76 €40.25

(smalkas vara kopa piederumi tsuba menuki fuchi kashira monster zobens lāpstiņu samuraju katana wakizashi starptautiskā piegāde: tiklīdz jūsu maksājumu sasniedz mūs, mēs publicēsim to, izmantojot pack24.lv standarta piegāde uz jūs, parasti tas prasīs 10-25 darba dienas ierodas. atgriešanās politika: cienījamais pircējs, paldies, ka jūs pirkumu, varbūt tur kaut kas nav ideāls, tomēr,)

Izskatās arī
Macrame Sapnis Ķērējs Boho interjera Dekorēšana Macrame Sienas Karājas Bērnu Ziemeļvalstu Telpu Dekorēšana Bērniem Pirmsskolas mājas dekoru
€22.48 €11.23

(funkcijas: 1. liels dekori līgavas dušas, boho kāzas, bērnu dušas, saderināšanās puses, mājas dekoru, bērnu guļamistabas, sēžot telpās, balkoniem, un tā tālāk. 2. ideāls rotājumu, lai atbilstu visiem mājas dekoru stilu un perfektu dāvanu, lai nosūtītu vislabākos novēlējumus visiem. izstrādājuma apkope: parasti, tīrīšana nav nepieciešama.bet jūs varat izmantot matu)

Izskatās arī
8/10cm Platums 10M 3D Putu Pašlīmējošas Grīdlīstes Līniju, Sienas Uzlīmes, Vinila Sienu Apdare Līniju Anti-sadursmes Aplīmēšanas Karkasa Mājas Dekoru
€14.05 €9.84

(funkcijas: 3d reljefu: trīsdimensiju spiešanu process rada vizuāli reljefu faktūru.viegli, attiecas uz sienām, durvīm, tualete, stikla un citām cietām gludām virsmām, tikai mizu un stick.pirms jūs stick ar to, jums vajadzētu noslaucīt putekļus. kvalitatīvs materiāls: tas ir izgatavots no mīksta pe putu, ūdensdroši.viegli tīru, vienkārši noslaucīt ar mitru drānu. viegli lietot:aiz)

Izskatās arī
Antīko Viktorijas spieķis ar Bronzas Galvu Turot Ieroci čūska
€48.62 €34.03

(izmērs:14*4*12cm 260g welkom in mijn winkel: pack24.lv standarta kuģniecības verzending, levertijd: 7-35 dagen (ebr een izsekošana-nummer ) als u vragen heeft, neem dan vrijblijvend sazinieties tikās ons op!!mēs zullen de vragen binnen 24 uur beantwoorden!! als meer dan 45 dagen, u niet ontvangen het postenis, neem sazinieties tikās mij. wij geven om onze eerklant, lv zullen altijd)

Izskatās arī
Disney Cartoon Lilo & Stitch Plakātu Audekla Apgleznošana Sienu Mākslas Īss Insultu Bildes Cute Sienas, lai Bērnu Istabas Dekors Dāvanas
€14.20 €7.38

(piezīme 1. cena ir par vienu gabalu, katras izmērs atbilst dažādu cenu un citu attēlu, lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai izvēlētos lielumu, un attēlus. 2. visi produkti nesatur rāmji vai papildu robežām, attēla attiecība, tiks koriģēts saskaņā ar izmēru iegādājāties (nedaudz saspiestu vai apgriezts). 3. visi produkti ir profesionāli iespiestas ar piemaksu tintes uz augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Frizētava, Metāla Zīmes, Sienu Mākslas Skārda Plakātu Nobružāts Plāksnes Vintage Plāksnes Šķēres, Žiletes Retro Dzelzs Krāsošana Bārs Kluba Mājas Dekoru
€10.92 €5.46

(produkta informācija izturīgs - 7.8 *11.8 metāla zīmju uzdrukāts dourable pilnu krāsu apdari uz alvas gadiem attēlot. viegli pakārt - nāk ar četru skrūvju caurumi un tas ir pietiekami viegls, lai varētu uzstādīt ar double-sided putu lentes vai lentes komandu vintage - mākslīgais patina un rūsas dod tas, ka lieliski izskatās ka retro justies,izskatīties lieliski jebkurā garāža, bārs,veikals,den,vai)

Izskatās arī
Zaļā Vintage Porcelāna Vāze Reljefs Iegravēt Pūķis Antīkās Galda Ziedu Vāze Antīko Ming Ķīnas Porcelāna Porcelāna Vāzes
€236.28 €120.50

(zaļā vintage porcelāna vāze reljefs iegravēt pūķis antīkās galda ziedu vāze antīko ming ķīnas porcelāna porcelāna vāzes izmērs: 22x35 cm iepakojuma saraksts:1x ķīnas vāze materiāls: jindezhen, ķīniešu keramikas, porcelāna,keramikas visi izmēri tiek mērīti manuāli ar novirzi (bija) pēc 1-3cm. atbilst jebkuru dekoru un labākā dāvana: kompliments lielākā daļa)

Izskatās arī
1PC Dabas Fluorite Sešstūra Kristāla Kolonnas Punktu Dziedināšanas Zizli Minerālu Kristālu Mājas Apdare, Akmens Studiju Telpu Dekorēšana
€5.34

(laipni lūgti manā veikals produktu ieviešanu nosaukums:crystal sleja krāsa: krāsains produkta iespējas: dabas kristāli meli dziļi pazemē vai alās, bieži notiek ģeoloģiskos procesus, piemēram, vulkānu izvirdumi un zemestrīces.vēlu vulkāna izvirdums, liels skaits cieto minerālu kristalizācijas kondensācijas veidošanās vulkāniskie ieži, atlikušo ūdens plūst caur sākumā)

Izskatās arī
3D Aitu Sveķu Veidnes DIY Keychain Kulons Aromatizētas Sveces, Padarot Roku darbs Ziepes Apmetums, Silikona Veidnes Kūka Dekorēšanas
€7.13 €4.85

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis silikona pelējuma pazīmes aitu mugursoma kulons dizains, kas nozvejas acs un piebilst pieskārienu cuteness projektu. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, tas pelējums ir drošs, nav toksisks, un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu. papildus tam, lai padarītu keychains un mugursoma kuloni, šis pelējums var)

Izskatās arī
Seksīgas Meitenes Kailo Modeļu Uncensored Fotomāksla Sienas Dekoru, Plakāti, Kanvas Gleznas, Mājas Istaba Rotājumi
€19.67 €9.44

(materiāls 100% matte canvas kvalitātes standarti aaa+ hith kvalitāti izmērs 1inches=2.54 cm 20x30cm-----(8x12inch) 30x45cm-----(12x17inch) 40x60cm-----(16x24inch) 50x75cm-----(20x30inch) 60x90cm-----(24x36inch) 70x105cm-----(28x42inch) 80x120cm-----(32x48inch) piegāde kuģniecības ceļu izvēlēties, kā tālāk)

Izskatās arī
1PC Dabas Pulveris Kristāla Piramīdas Kvarca Dziedināšanas Akmens, Čakra Gara Kristāla Lapis Lazuli Punktu, Mājas Apdare Gem Rokdarbu
€13.12 €12.20

(1pc dabas pulveris kristāla piramīdas kvarca dziedināšanas akmens, čakra gara kristāla lapis lazuli punktu, mājas apdare gem rokdarbu izmērs: approx30-40mm materiāls:dabiskā kristāla piramīdas iepakojumā: ar burbulis wrap iekšā un drošu maisa ārpusē.piezīme: 1. lūdzu atļaut maza izmēra kļūdas dēļ manuāla mērīšana.paldies par jūsu sapratni. 2. monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts)

Izskatās arī
Ellie Metāla Plāksne Virtuves Virtuves Kino Puse Drukāšanas Skārda Parakstīt Plakātu
€18.85 €9.05

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Kivi Sula 100% Daba Vienmēr Svaigi Dzelzs Plakātu, Gleznu Skārda Zīme Vintage Sienas Dekori Kafejnīca, Bārs Krogs Mājas Alus Apdare Kuģiem
€10.81

(materiāls:dzelzs postenis izmērs:8 x12 ,20x30cm iepakojuma svars:180g iepakojuma saturs:1xtin zīme, kā rādīt attēlu iegādāties ar pārliecību: materiāls ir augstas kvalitātes, izturīgs un labs meklē, metāla.krāsa ir tāpat kā attēlā, un tie ir ūdensizturīgs, non-glare, vienkārša un colorfast.dizaina stils ir retro kas padara mūsu produktus, radoša un stilīga.)

Izskatās arī
Lieldienu Banner Pavasarī Lieldienu Tēmu Puse Banner Lieldienu Pagalmā Zīme Lieldienu Aktivitātes Plakātu, Decoration, Banner Fona
€9.27 €6.02

(attēloti bagātu un spilgtu krāsu, tas banneris ir viegli tīrīt un pievieno siltu un svētku atmosfēru, lai jūsu ģimenes lieldienu puses.4 stūriem banner, tiek izstrādāti metāla caurumi, lai viegli apturēšanu, un tas padara lielisku lieldienu svētku dāvana ģimenei, draugiem un kolēģiem. specifikācija: produkta nosaukums: priecīgas lieldienas banner materiāls: poliesters krāsa:)

Izskatās arī