Cena €11.23 €22.48

Pilns apraksts

Funkcijas:

1. Liels dekori līgavas dušas, boho kāzas, bērnu dušas, saderināšanās puses, mājas dekoru, bērnu guļamistabas, sēžot telpās, balkoniem, un tā tālāk.

2. Ideāls rotājumu, lai atbilstu visiem mājas dekoru stilu un perfektu dāvanu, lai nosūtītu vislabākos novēlējumus visiem.

Izstrādājuma apkope:

Parasti, tīrīšana nav nepieciešama.Bet jūs varat izmantot matu fēnu vai putekļsūcēju, lai pūst putekļus regulāri.Ja nepieciešams, roku mazgāšana ir izvēle.Nav mašīnu mazgāšanai.Nelietojiet berzēt.Uzmanīgi iespiediet ar rokām.

Specifikācija:

Materiāls: dzelzs stīpām + kokvilnas diegu

Izmērs: kopējais izmērs aptuveni 40*105cm/15.76*41.37 gadā

Produktu saraksts:

1* Sapņu Ķērājs

Piezīmes:

Tas ir tīrs produkts, roku darbs, tāpēc virve ir vairāk iespējams, ir netīrs.Jūs varat viegli sakrata un gluda pēc tā saņemšanas.Kokvilnas virves dabas krāsu var smaržīgām.Bet smarža ir izraisījusi kokvilnas kuģi un pazudīs vairākas dienas pēc gobelēns ir karājās pie sienas.

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Jo atšķiras manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet 1-3cm atšķirību lielumu.

1.【Vienkārši Vēl Estētisko] aicina Ar boho dizains, Sapnis Ķērējs telpu dekori izskatās minimālu vēl estētisko un piesaistīs uzmanību un pievienot elegance uz savu vietu.

2.【Augstākās Kvalitātes] aicina Boho Sapnis Ķērējs ir izgatavoti no augstas kvalitātes dzelzs stīpām un kokvilnas diegu, kas ir izturīgs.Tas ir izsmalcināts un praktisks, elegants un šiks.

3.【Ērti Pieskarties] aicina Bohēmijas Sapnis Ķērējs jūtas ērti pieskarties.Tas ir viegli pakārt.Jūs varat viegli pakārt to, kur jūs vēlaties, lai izrotāt to, ļoti ērti.

4.【Plašu lietojumu] aicina varat izmantot Macrame Sapnis Ķērējs, lai rotā viesistabas, guļamistabas, vannas istabas, kopmītnes, zīdaiņu bērnudārzos un citās vietās, kur jūs vēlaties, lai izveidotu spēcīgu viedokli.

5.【Lieliska Dāvana] aicina Mežģīņu Sapnis Ķērējs ir liels, kā kāzas, Mātes Diena, Ziemassvētki, vai Rezidentiem dāvana ģimenei vai draugiem, kam patīk boho stila dizainu.

Specifikācijas

  • Technics: Roku darbs
  • Raksts: Plain Krāsoti
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Forma: Taisnstūra
  • Materiāls: šenila
  • Modelis Tips: Cietie
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Nieciņš Kardināla Putns, Koka Rotājumi, Dekori Kāzu Boho Ziemassvētku Rotājumi Kristāla N2D1
€2.21

(aprakstīt: nosaukums: maz putns ziemassvētku eglīte sarakstā specifikācija: viens putns, divi putni materiāls: koks izmērs: 9*10*0.75 cm/3.54*3.94*0.30 jo kardināls ir simbols atmiņas par mīļoto cilvēku jūs pazaudējuši. šis ornaments ir izgatavots ar augstas kvalitātes koka.nāk ar lenti un krelles.virve ir piestiprināts, lai karājas. komentāri: 1.)

Izskatās arī
Mini Foto Albums PVC Caurspīdīga Nosaukums Kartes Turētāju 32 Kabatas Kpop Kartes Saistvielu Mini Elku Attēlus Savākt Grāmata
€0.91 €0.58

(funkcijas: karikatūra mini albums ar 32 kabatām.jūs varat ievietot 5.3*3.4 cm foto, vai 1 inch vai 2 collu foto. šī kpop photocard turētājs grāmata ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīgs un praktisks, saglabājot jūsu fotogrāfijas no to mitru un izbalēšanu. mini albumu vāciņus var labāk pārvaldīt un aizsargāt fotogrāfijas, turot tos organizē.albumus var lieliski)

Izskatās arī
augstas kvalitātes Deco art HOME Uzņēmums Priekšnamu biznesa dot bagātību, VEIKSMI, Laimi ĶĪNA ROYAL ZIRGU bronzas Skulptūru liela
€1 010.09 €494.95

(augstas kvalitātes deco art home uzņēmums priekšnamu biznesa dot bagātību, veiksmi, laimi ķīna royal zirgu bronzas skulptūru liela augstas kvalitātes deco art home uzņēmums priekšnamu biznesa dot bagātību, veiksmi, laimi ķīna royal zirgu bronzas skulptūru liela izmērs : 35cm *34cm*16cm paziņojums : tas ir limited edition kolekcijas . tirgus vērtība: us$ 2000 global)

Izskatās arī
1PC Dabas Balts Selenīta Roku Cirsts Ģipša Sirds Kristāla Dziedināšanas Akmens Apdares Cat Eye Ģipša Cirsts Sirdis Dāvanu
€8.50 €0.45

(laipni lūdzam huowa juvelierizstrādājumu veikals paldies jums par ierašanos.mēs ceram, ka jums patiks visām precēm.es arī novēlu jums laimīgu katru dienu.labu veiksmi katru dienu! produkta lietošana var izmantot mājas dekorēšanai, partijas apdare, rotaslietas, dzimšanas diena dāvanas, jaunais gads, dāvanas, rokdarbi, kolekciju, roku darbs preces nosaukums 1pc dabas balts)

Izskatās arī
Abstraktus grafiti elektroniskās ērģeles, klavieres, ģitāru, instrumentu, plakātu cyber stils audekla apgleznošana sienu mākslas ainu mājas apdare
€12.20 €7.32

(lūdzu, ņemiet vērā: 1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja, audekla tikai. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5. mēs pieņemam custom izmēri un bildes, ja jūs vēlaties, pls sazinieties ar mums. 6.paredzamais)

Izskatās arī
Ziemassvētku Galda piederumu Soma Galda Komplekts Ziemassvētku Svētku Karikatūra Kaķis Raust Galda piederumu Turētājs, Somas Ziemassvētku balles par Jaunu
€1.21 €0.61

(ziemassvētku galda piederumu soma galda komplekts ziemassvētku svētku karikatūra kaķis raust galda piederumu turētājs, somas ziemassvētku balles par jaunu apraksts: svētku galda piederumi vāciņu komplekts ideāli piemērots ziemassvētku galda rotājumi. skaisti izstrādāti, somas turēt dakšas, karotes, un citus piederumus. pievieno elegants pieskārienu uz jebkuru tabulu, kurā ar)

Izskatās arī
Zaļā Vintage Porcelāna Vāze Reljefs Iegravēt Pūķis Antīkās Galda Ziedu Vāze Antīko Ming Ķīnas Porcelāna Porcelāna Vāzes
€236.28 €120.50

(zaļā vintage porcelāna vāze reljefs iegravēt pūķis antīkās galda ziedu vāze antīko ming ķīnas porcelāna porcelāna vāzes izmērs: 22x35 cm iepakojuma saraksts:1x ķīnas vāze materiāls: jindezhen, ķīniešu keramikas, porcelāna,keramikas visi izmēri tiek mērīti manuāli ar novirzi (bija) pēc 1-3cm. atbilst jebkuru dekoru un labākā dāvana: kompliments lielākā daļa)

Izskatās arī
Marokas Radošo Kombināciju Sienas Karājas Plāksne Rotangpalmas Zāle Aušanas Ēdienus Piliens Kuģniecība
€3.40 €2.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ar plašu diapazonu pievilcīgu faktūru un modelis, mūsu sienas grozi var viegli iet kopā ar jebkuru iemīļoto dekoru stilu. mūsu kokvilnas sienas grozi ir izgatavoti no vietējām dabas materiāliem, piemēram, zāles, rotangpalmas, un pinumu. jūs varat aizpildīt savu tukšo sienu ar mūsu uzkrītošā grozu sienas dekoru kopa:)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Stikla Burbulis Vāze Ins, Ziedu Kompozīcijas, Mūsdienu Radošo Sfērisku Puķu Vāzes Mājās Apdares Podi Mājas Apdare Dāvanu
€6.62 €3.31

(motīvs : 1.100% pavisam jaunu augstas kvalitātes 2. tehnoloģiju, ekoloģijas un izsmalcinātu meistarība 3. ziemassvētku un dzimšanas dienas dāvanas bērniem un pāri, utt.draugs 4. vāze ir roku izpūstas, un tur būs daži burbuļi, kas ir saprātīgs diapazonā. piemērojams gadījumos: dzīvojamā istaba, tv, skapis, guļamistabas, biroja, vīna skapis, ieejas, studiju produkta)

Izskatās arī
Āfrikas Mākslas Meitene Portrets Plakāti un Izdrukas Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Priekšstatu par Mūsdienu Dzīves Telpā, Mājas Dekoru
€51.41 €25.20

(atgādinām mūsu klientiem, par kaut ko svarīgu: 1.3--5cm papildu baltu apmali ir rāmis no katra paneļa.lielumu mērīšana ar roku,tur var būt kļūda 1-2 cm. 2.kā gaismas efekti, krāsu objekti, varbūt nedaudz atšķirties no bildes. 3.tas ir izcilas kvalitātes audekls drukāt ir bez iekšpusē un ārpus rāmja tikai audekls velmēšanas.bet šis lielums ir parastajai foto rāmja izmēru un jūs)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Luksusa Somu Dizaina Vāze Keramikas Ziedu Vāze Soma, Formas, Papīra Kastes, Puķu Konteineru Kāzu Valentīna Dienā Mājas Dekoru
€40.24 €32.19

(paskaidrojiet [saskaņā platformas darbību] pirms pasākuma: (1) ārpus scenārija scenārijiem, tas attiecas uz preču pārdošanu, pirms iesildīšanās periodu (ja nav iesilšanas periodā, tas ir uzliesmojuma periods) no platformas darbības (izņemot scenāriju, darbību); (2) scenārijs, tas īpaši attiecas uz preču pārdošanu, pirms iesildīšanās periodu gadījumā (ja nav iesilšanas periodā, tas)

Izskatās arī
Mana Māja Mans Kaķis Mani Noteikumi Vintage Plakātu Ziemeļvalstu Mūsdienu Mājas Dzīvojamā Istaba Dekori Sienas Mākslas Izdrukas, Attēlu Kaķu Mīļotājiem Dāvanu
€448.37 €260.05

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks withwhite robežas, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un dropshopping ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs pielāgot)

Izskatās arī
Elk Gobelēns Rudens Meža Savvaļas Dzīvnieki, Brieži Skaisto Dabas Ainavu Fona Sienas Karājas Aizkaru Hipiju Guļamistaba Segu
€26.24 €12.07

(gobelēns ziņas: materiāls: poliesters to var izmantot kā pludmales paklājiņš, jogas paklājiņš, galdauts, gobelēns, vai sienas karājas. izsmalcinātu dizainu, tīra un videi draudzīga, bez smaržas, var būt roku mazgā, mašīnu mazgā, un nekad izbalināt forma: taisnstūra izmērs:(widthxheight) w100xh150cm ,w150xh130cm, w150xh150cm , w150xh180cm ,w150xh200cm ,w180xh180cm)

Izskatās arī
1 Gabals Bookends Mājas Dekori Grāmatu Plaukti Dzīvnieku Statuetes Zilonis Amatniecības Dzīvnieku Apdare, Zālienu Dekori
€13.70 €10.54

(dārza rotājumi - tas izturīgu sveķu kuģiem, ir un būs, nav deformēta. sveķu zilonis-formas skaitlis - tas sveķu statuetes padara lielisks papildinājums kā iekštelpu un āra mājas dekoru. sveķu ainavas rotājumu - tas reāli trušu un zilonis statuetes akcentē skaistumu jūsu mājās un dārzā. zilonis skaitlis - tas trusis un zilonis lasot grāmatu statuja izskatās reāli jebkurā telpā)

Izskatās arī
Antikvariāts, Antīko Misiņa Vīraks Caurule Mājas Dzīvojamā Istaba Rotājumi, Antīkas Kolekcija Vara, Tīra Vara Stick Vīraks un Vīraks
€120.35 €80.64

(hot hot ieteikt 1. kas ir sajaukts partijas?jūs sajauc partijas atbalstīja?vai ir ierobežojums uz jūsu sajauc partijas summu? mēs jaukta partijas atbalsta 2. vai jūsu veikalā atbalsta viens gabals dropshipping? atbalsta viens gabals dropshipping, atgriežoties & amp; apmainīties atbalsta, personāla atlases pārstāvji.iepakojuma kastes, kulons siksniņa var pielāgot 3. kāda veida)

Izskatās arī
Fryzem Izdegšanas Plakātu Drukas Apdares Dekoru Attēlu Vintage Istabas Mākslas Smieklīgi Krāsošana Sienas Mūsdienu Mājas Sienas Bez Rāmja
€11.06 €3.54

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī