Cena €2.21

Pilns apraksts

Aprakstīt:

Nosaukums: Maz Putns Ziemassvētku Eglīte Sarakstā

Specifikācija: Viens putns, divi putni

Materiāls: koks

Izmērs: 9*10*0.75 cm/3.54*3.94*0.30 jo

Kardināls ir simbols atmiņas par mīļoto cilvēku jūs pazaudējuši.

Šis ornaments ir izgatavots ar augstas kvalitātes koka.Nāk ar lenti un krelles.Virve ir piestiprināts, lai karājas.

Komentāri:

1. Manuālo mērījumu kļūda ir 2-5g

2. Atšķirību dēļ dažādās parāda, attēli, kas, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu produktu!

3. ARTIKULS krāsa ir produkta iepakojuma krāsa

Paketē ietilpst:

1 * Maz Putns Ziemassvētku Eglīte Sarakstā

Cienījamais pircējs,Laipni lūdzam mūsu veikalā.Tur ir tik daudz noderīgu un lētu preci mūsu veikalā.mēs būsim gatavi, lai atbildētu jums ASAP.

Specifikācijas

  • Materiāls: Koka
  • Nepieciešama Montāža: no
  • Tēma: Dzīvnieku
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

8.4" Reti Vecs Tibetiešu Vara Zeltīti Baltā Tara Garu Līdzjūtību Dievietes Statuja
€175.01 €105.00

(materiāls: vara apzeltīts izcelsmes valsts : tibeta stils : tāpat kā fotogrāfijas, kas rāda izmērs : augstas 8.4 ilgi 6 platums (collas) conditionperfect stāvoklī.ideāls, bez skrāpējumiem, trūkumus vai remontu. svars 1.6 kg----iekļauts svaru, iepakojuma materiāli.)

Izskatās arī
Mēness Akmens Labradorīts Mēness Akmens Ūdens Piliens Kolekcionējamus Pulēti Akmeņi DIY Aproces, Kaklarotas, Rotas
€9.15 €3.66

(apraksts: šajā ūdens piliens formas palmu akmens ir ideāls on-the-go!ar savu spīdīgs, skaists dizains un unikālās iezīmes, katrs akmens ir ideāls, lai jūsu kabatā vai mugursomā.parādīt jūsu draugiem un ģimeni, cik unikāls tu ar šo pilnīgi izmēra palmu akmens! specifikācija: materiāls: dabīgā labradorīts modeļi: dabas un unikālu akmens tekstūru izmērs: garums)

Izskatās arī
Kakegurui Jabami Yumeko Anime, Manga HD Drukāt Sienas Plakātu, Ritiniet
€6.55

(stāvoklis: 100% jauns augstas kvalitātes, ūdens necaurlaidīgs tips: sienas ritiniet krāsa: izskatās kā attēlu(varētu maza atšķirība, jo datora starpība) iepakojumā: 1 gab.)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Trušu Rotaslietas Uzglabāšanas Plate Mājas Vannas Istaba Gredzens, Kaklarota, Auskari Atslēgu Glabāšanai Keramikas Plāksnes Rotājumi Dzimšanas Dienas Dāvanas
€21.47 €13.95

(mēs atbalstām dropshipping, sazinieties ar mums, un mēs nodrošināsim saviem labākajiem pakalpojumu. ja jums ir vairumtirdzniecības, mēs dos jums atlaides produkta parametri: materiāls: keramika izmērs: kā parādīts attēlā zemāk produkti ietver: 1gb ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu. ja jums ir nepieciešams liels)

Izskatās arī
Cilvēka Anatomija Muskuļus No Ķermeņa Plakātu Muskuļu Sistēma, Wall Art Print Mūsdienu Dzīvojamā Istaba Cuadros Mājas Dekoru Audekla Apgleznošana
€141.40 €82.01

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks ar baltu malu, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un nometiet iepirkšanās ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs)

Izskatās arī
Ūdensizturīgu Grīdas Uzlīmes pašlīmējošās Marmora Tapetes, Istabas Dekori DIY Sienas Uzlīmes, Guļamistaba, Vannas istaba 5gab
€19.69

(modname=ckeditor apraksts specifikācija: materiāls: pvc(pašlīmējošās) izmērs: 30cmx30cm/11.8inx11.8kas biezums apmēram 0.67 mm iepakojums: 5gab x flīžu uzlīmes iezīme 1. oilproof, ūdensizturīgs, ugunsdrošu, skaņu necaurlaidīgi, nodiluma izturīgs 2. var izmantot sienas un floor.tv fona, guļamistaba, virtuve, dzīvojamā istaba, biroji, veikals,)

Izskatās arī
45/76 Augstums Budas Lotosa Sviests, Sveču Lampas Turētājs Bāzes Degļu Mājas Lūgšanas, Droši/ Fortune/ Veiksmi
€5.14 €2.78

(apraksts: - tibetas budistu kokgriezums lotus sviests, sveču gaismas lampas turētājs bāzes pārvadātājs deglis - materiāls: sakausējuma - mājas dārza svece īpašnieks piederumi pieguļošs savu reliģisko tempļi un klosteri lotus sviests lampas turētājs - labi mājās droši, labu veiksmi un laimi lūgšanas izmēri: diametrs: apm. 4.5 cm / collu 1.78 komplektā)

Izskatās arī
Rāmis Ar stiprinājumiem Un Virvēm, Sienu Rotājumi, Foto Sienas Apturēta Veida Foto Rāmis Papīra Rāmi DIY Kadru Attēlu Kartes
€4.49 €2.69

(krāsa: krāsains daudzums: desmit lapām izmērs: 11.5 * 11.6 cm materiāls: papīrs forma: taisnstūra stils: modern stilā funkcijas: 1. viens komplekts 10 papīra attēlu rāmji ar koka cips un dzeltenā kaņepāju virvi. 2. krāsains kartona rāmja piebilst, interesantu un radošu krāsas, lai jūsu fotogrāfijas. 3. ideāls par izrādīto fotogrāfijas telpas, kāzas, dzimšanas dienas svinībām, vai arī citi īpaši notikumi. 4.)

Izskatās arī
HD Iespiests 3 Gabals Audekls Mākslas Ledus Augļu Dzēriens, Krāsošana Beach Plakātu Čaulas Sienas, Attēlus Dzīvojamā Istaba, Bezmaksas piegāde NY-6969D
€78.63 €47.18

(šī glezna ir iespiests nav handpainted !!! mums ir 2 iespējas, lai šī glezna-- ar rāmjiem vai bez karkasa.lūdzu izvēlēties vienu iespēju, kad jūs nopirkt. ar rāmjiem ir glezna ir izstieptas uz koka rāmja, gatava pakārt! nē karkasa nozīmē, audekls tikai. izmērs: size1: 30cmx50cmx3pcs (12x20inchx3pcs) size2: 40cmx60cmx3pcs (16x24inchx3pcs) size3: 50cmx70cmx3pcs (20x28inchx3pcs) size4:)

Izskatās arī
Dzelzs, Lai Bufete Tērauda Tējas Ministru Kabineta Vīna Skapis Viesistaba Uzglabāšanas Balkons Ark Virtuves Skapī, Lai Bufete Dzelzs Skapīti
€476.99 €462.67

(miaoshou, kas saistītas mārketinga veidni sākt pirms pārdošanas hit karstu produktu ieteikums 21.06 5.68 52.38 4.14 73.44 19.22 miaoshou, kas saistītas mārketinga veidni beigām)

Izskatās arī
Mandala Tauriņš Posmā Sienas Karājas Gobelēns, Kokvilna Saule, Mēness Macrame Pušķis Gobelēni Dzīvojamā Istaba Biroja Sienas Segu Dekori
€10.17 €4.88

(mandala tauriņš posmā sienas karājas gobelēns, kokvilna saule, mēness macrame pušķis gobelēni dzīvojamā istaba biroja sienas segu dekori vienība: pušķis gobelēns, sienas karājas attēlu audums: kokvilna/lins siksniņa garums: apmēram 75cm karājas attēla izmērs: par 32.5 cm*130cm (garums neietver pušķis garumā, pušķis garums 15 cm) pola izmērs: diametrs 1,5 cm, garums)

Izskatās arī
Laikmetīgās Mākslas spāņu Flamenko Dejotāji Audekls Mākslas darbu Sieviete Baltā Kleita Roku darbs Mūsdienu Attēls Glezniecības Mājas Birojam Dekors
€142.21 €92.43

(eļļas glezna apraksts: 1. tas ir reāls eļļas glezna, 100% roku darbs, nevis plakāts, vai izdrukāt ar mašīnu. 2. nē karkasa iekļauti .audekls tikai, rolled up sūtījumu. 3. lieliskas kvalitātes, apgleznoti ar profesionāliem māksliniekiem. 4. 1 inch = 2.54 cm 5. apstrādes laiks: 7-15 dienas, lai pabeigtu pēc tam, kad maksājumu. 6. pielāgotu attēlu, pielāgotu izmēru)

Izskatās arī
Sintētisko Sveķu Vienkārši Radoši Jogas Sporta Meitene Rada Statuetes Dzīvojamās Istabas Galda Dekorēšana Abstrakts Attēls Sveķu Amatniecības
€20.58 €12.35

(mūsu priekšrocības produktu apraksts produkta nosaukums sintētisko sveķu vienkārši radoši jogas sporta meitene rada statuetes dzīvojamās istabas galda dekorēšana abstrakts attēls sveķu amatniecības standarta izmēri nomon sienas pulkstenis:diametrs 65cm、diametrs 80cm、diametrs 90cm、diametrs 100cm、diametrs 110cm、diametrs 120cm、diametrs 130cm、 krāsu attēlu parādīts materiālu, riekstkoks, misiņa)

Izskatās arī
Japāņu klimpu plate ar alvu šķīvītis Iegremdējot Bļodu ar Pārtikas Drošu PP Mērci Turētājs mājas PP mērci trauciņā compartmented maltīti plate
€8.82

(aizzīmju punktiem: 1.ērta apkalpo piederumu: mūsu klimpu plate ar alvu šķīvītis ir ideāls vakariņu biedrs, kas ļauj jums organizēt pārtikas un mērci kopā.tās daudzfunkcionāls dizains padara to daudzpusīga apkalpo plate uzkodas, uzkodas, vai deserti.izbaudiet nevainojamu restorānvagonos pieredzi ar šo ērtu aksesuāru. 2.uzticami un elastīgi, kas ir izveidots no augstas kvalitātes pārtikas drošas)

Izskatās arī