Cena €18.68 €27.47

Pilns apraksts

Vienu krāsu, glazētas porcelāna sālsūdenim vīraks deglis, vīraks ielikt, sadzīves apdare, rotājumi, ķirbju sēņu formas keramikas sālsūdenim vīraks deglis

Postenis informācija:

Stāvoklis: 100% pavisam jaunu

Produkts: Ķirbju sēņu formas keramikas vīraka kvēpināmais trauks sālsūdenim

Materiāls: Keramika

Aina: Mājas mēbeles, reliģisko mēbeles, gaisa attīrītāji

Paketē iekļauts: 1 gab.

piezīmes:

1. Ja saņemat bojāts iepakojums, lūdzu, ne iebilst, vai atstāt sliktu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs galā ar to, nav jāuztraucas!

2. Sakarā ar atšķirību, gaismas, ekrāns, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā.Paldies par jūsu sapratni.

3. Kā manuāla mērīšana ir nepieciešama, lūdzu, ļaujiet atšķirība no 1-3 cm.

Specifikācijas

  • Veids: Vīraks Deglis
  • Ražošana: Aromterapijas Plate
  • Kosmētikas Līdzeklis: NAV
  • Materiāls: Keramikas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Ķirbju sēņu formas keramikas vīraka kvēpināmais trauks sālsūdenim
  • Pielietošanas joma: Dzīvojamā Istaba
  • Izmantošana: Neatening/Uzglabāšanai
  • Klasifikācijas: Vīraks Bāzes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Rullis 45x100cm 3D tapešu Ķieģeļu Mūra Augļu Zemniecisks Vintage Efektu, Self-Adhes
€5.40 €4.04

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, kas var kavēt smakas un pelējuma un izaugsmi. vintage akmens ķieģeļu/augļi tapetes var izdaiļot jūsu gultas piederumi istabas, dzīvojamās istabas, bērnu istabas, studiju un fona. ar retro ķieģeļu motīviem, varat izbaudīt siltu un romantisku mājās, kas)

Izskatās arī
Dream Big Quote Lāsumiem Izdrukāt Attēlu, Mājas Dekoru Plakātu Ziemeļvalstu Kanvas Glezna Guļamistabas Sienas Māksla, Minimālisms Anotācija Pineapply
€18.16 €9.98

(funkcijas: nosaukums:kanvas glezna materiāls: audekls krāsa:kā foto redzams iepakojuma saturs:1 gab., roll pvc caurules izmērs(viesu skaits,svars): 1 inch=2.54 cm xs: 21x30cm( 8x12inch, 15g) s: 30x40cm( 12x16inch, 31g) m: 40x60cm( 16x24inch, 61g) l: 50x70cm( 20x28inch,90g) xl: 60x80cm( 24x32inch,125g) pielāgotus: apstiprināts, pielāgotu attēlu un lielumu, ir laipni lūgti. paziņojums: rāmis nav iekļauti,)

Izskatās arī
LED Ziemassvētku Sniega Bumbas Mūzikas Kaste Ziemassvētku Puse Apdares Ziemassvētki Apgaismota Sniega Bumbas Mājas Tabula Guļamistaba Plaukta Apmetni
€12.72 €8.02

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina: mūsu ziemassvētku sniega bumbas ir izgatavotas no augstas kvalitātes sveķu un stikla, nodrošinot lielisku izturību. 【ar gaismas un mūzikas] aicina: ziemassvētku crystal ball ar gaismu un mūziku, ideāls dekorēšanas jūsu telpā, radot svētku ziemassvētku atmosfēru. 【size] aicina: ar augstumu apmēram 15,5 cm un platums 10cm, kompakts un viegls,)

Izskatās arī
krāsu glezniecību, dizainu, dārza porcelāna emaljas, keramikas, metāla, puķu vāzes
€135.81

(mūsu galvenās priekšrocības produkta informācija produkta informācija iezīme apraksts materiāls nav toksisks c arbon tērauda loksnes ar emalju pulveris krūze dia. 5cm, 6cm, 7cm, 8cm, 9cm, 10cm, 11cm, 12cm, utt. tumbler 310ml dia.9.5x8.5cm , 500ml dia. 9.5 x 13.5 cm un tml. bļoda dia.12x7cm, dia.14x6.5cm, dia.16x7.2cm, dia.17x7.3cm,)

Izskatās arī
Abstraktās Krāsu Audekla Sienas Māksla, Mājas Apdare, Ziemeļvalstīm, Ainavu Plakātu, Dzīvojamā Istaba un Guļamistaba Dekori
€10.94

(piezīme : šī glezna ir iespiests nav handpainted !!! mums ir 2 iespējas, lai šī glezna-- ar rāmjiem vai bez karkasa .lūdzu izvēlēties vienu iespēju, kad jūs nopirkt. ar rāmjiem ir glezna ir izstieptas uz koka rāmja, gatava pakārt! nav ierāmēts-tas nozīmē, audekls tikai.produktu glabāt 3-5cm ar baltām malām, lai atvieglotu lietotāja montāža materiāls: audekls izmērs: precīzi)

Izskatās arī
3PCS Metāla Kārtas Ziedu Statīvs Grīdas Vāze Kolonnu Kāzu Dekori
€101.29 €57.74

(3pcs metāla kārtas ziedu statīvs grīdas vāze kolonnu kāzu dekori specifikācija: produkts: metāla grīdas vāze krāsa: zelta materiāls: dzelzs izmērs: 100x35x35 cm/39.37x13.77x13.77 collas; 79x30x30 cm/31.1x11.81x11.81 cm; 59x25x25 cm/23.22x9.84x9.84 collu svars: 15.39 kg/lb 33.93 pielietojums: kāzu dekorēšana,valentīna diena dekorēšana,āra kāzu fons)

Izskatās arī
Uzmanieties Aizsargs Samoyed Suns Uz Nodokļa Dzelzs Plakātu, Gleznu Skārda Zīme Vintage Sienas Dekori Kafejnīca, Bārs Krogs Mājas Alus Apdare Amatniecības
€7.35

(metāla zīmes šedevru kolekcija ja jums ir nepieciešams vairāk stilu, jūs varat ievadīt mūsu veikalā, lai pārbaudītu.mēs arī var pielāgot, lai jūs.iezīmes:(1).profesionālās kvalitātes metāla / skārda zīme (2).alvas pierakstīties iepriekš urbti caurumi, lai viegli karājas (3).izmantot dekorēšanai bārs, veikals, garāža, kafejnīcā, mājās un citās vietās. (4).attēls)

Izskatās arī
Japāņu Kimono Geišas Statuetes Japāņu Meitene Statuja Mājas Biroja Apdare
€25.67 €12.84

(apraksts šo skaisto japāņu tradicionālo kimono, attēls ir perfekts interjera aksesuārs, lai izgreznot savu mājokli vai biroju.jūs varat iegādāties sev vai nodot to kā dāvana jūsu mīlēja vienu.papildu apdare, lai jūsu sienas plaukta, galda, grāmatplauktā, ēdamgaldu, utt. funkcijas -krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls: zīda audums -izmērs: 28.50x12.50x12.50cm/ 11.20x4.91x4.91in -)

Izskatās arī
Reāli Piemiņas Dāvanas Desktop Mini Gudrs Izturīgs Piemājas Dzīvojamā Istaba Ar Tauriņu Iekštelpu Āra Biroja Sveķu Kaķis Statuetes
€16.59 €13.44

(apraksts : 【skaisti un sentimentāls] aicina šo kaķi piemiņas statuetes ir skaista un sentimentāls veids, kā atcerēties un godināt mīļotais kaķis biedrs, kas ir pagājis. 【sveķu materiāls] aicina izgatavoti no kvalitātes sveķu, tas statuetes ir izturīga un ilgi kalpo, ļaujot, lai to varētu parādīt gan telpās, gan ārā dārzā vai pagalmā. 【unikāla dizaina] aicina maz kaķis sēdēja)

Izskatās arī
Japāņu Torii Vārti, Akvāriji Miniatūras Rotājumu Tilta Ainavas Rotājumu Dekori
€7.61 €3.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šī statuja ir ļoti mierīga un glīts,lielas mājas un āra dekoru izmantošanu. šis akmens skulptūru ātri kļūs dekorācijas jūsu akvārijos vai tvertnes dekori. ar naudas sodu workmanships, kas uzlabo estētisko vērtību, zivju akvāriji. nodrošina skaistu apdare, lai jūsu akvārijos, un sniedz lielisku spēlēt vietā. liels)

Izskatās arī
Ziemassvētku Galda piederumu Soma Galda Komplekts Ziemassvētku Svētku Karikatūra Kaķis Raust Galda piederumu Turētājs, Somas Ziemassvētku balles par Jaunu
€1.21 €0.61

(ziemassvētku galda piederumu soma galda komplekts ziemassvētku svētku karikatūra kaķis raust galda piederumu turētājs, somas ziemassvētku balles par jaunu apraksts: svētku galda piederumi vāciņu komplekts ideāli piemērots ziemassvētku galda rotājumi. skaisti izstrādāti, somas turēt dakšas, karotes, un citus piederumus. pievieno elegants pieskārienu uz jebkuru tabulu, kurā ar)

Izskatās arī
Es Teicu Saulrietu Par Jums BKPP PLAKĀTU Sienas, Attēlus Dzīvojamā Istaba Ietilpst Dekoru Mazo
€3.93

(apraksts 1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale . 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja , audekla tikai . 3.glezna ir ne handpainted , tas ir drukāts ar mašīnu . 4.1 inch=2.54 cm 5. mēs acceptcustom izmēri un bildes, ja jūs vēlaties, pls sazinieties ar mums. 6.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Marokas Radošo Kombināciju Sienas Karājas Plāksne Rotangpalmas Zāle Aušanas Ēdienus Piliens Kuģniecība
€3.40 €2.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ar plašu diapazonu pievilcīgu faktūru un modelis, mūsu sienas grozi var viegli iet kopā ar jebkuru iemīļoto dekoru stilu. mūsu kokvilnas sienas grozi ir izgatavoti no vietējām dabas materiāliem, piemēram, zāles, rotangpalmas, un pinumu. jūs varat aizpildīt savu tukšo sienu ar mūsu uzkrītošā grozu sienas dekoru kopa:)

Izskatās arī
2GAB Figūriņas Čuguna Mākslas Velosipēdu Dekoratīvā Klasisks Velosipēds Skulptūru Velosipēdu Māksla, Ornamenti
€17.83 €15.88

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! šis velosipēds skulptūra ir ideāls mājas dekoru piederumu akcentu jebkurā stūrī, entryway vai galda jūsu dzīvojamā istaba, guļamistaba, un birojs. to var novietot birojs, dzīvojamā istaba, kabinets, adrese vai kompānijas māksliniecisko atmosfēru, vidi.ļaujiet cilvēkiem, saglabāt labu garastāvokli. simulācijas)

Izskatās arī
Dabas Botāniskais Lapas, Plakāti Karkasa Vintage Gudrais Zaļa Audekla Glezna Print Attēlus, Ziemeļvalstu Dzīvojamās Istabas Sienas Art Sienas Dekori
€44.31 €24.37

(1. visi produkti ir gatavās kanvas gleznu, kas nav nepieciešams uzstādīt pēc preču saņemšanas. 2. visi vienumi ietver kadru un sienas kniedes. 3. visas gleznas ir mašīna-drukātā, ne roku apgleznoti. 4. customized izmērs ir pieejams, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma veikšanas. 5. krāsu displejs var nedaudz atšķirties atkarībā no monitora vai tālruni. 6. izņemot)

Izskatās arī
3M Mājas Apdare Pašlīmējošas Sienas Stūra Dekoru, Lentes Anti-sadursmes 3D Sienas Uzlīme, Sienas Iekšējā Ārējā Stūra Dekoru Stri
€19.17 €11.89

(nosaukums : yin jiao līnijas materiāls : pvc materiālu krāsa : zelta/sudraba/melna/balta/roze zelta garums : 3m izmērs/apstrādes metode : 2cm plata/4cm platas/6cm plata amats : mitruma izturīgs/beautifying apdare/ūdensizturīgs iezīmes : nāk ar pašlīmējošu pamatni, viegla montāža, ūdensizturīgs un pelējuma izturīgs lietošanas joma : dzīvojamā)

Izskatās arī
Mineraali Dabas Labradorīts Keychain Dārgakmens Amulets, Enerģijas Kristāls Dziedināšanas Mēnessakmens Kulons Reiki Rotājumu Garīgo Rotaslietas
€7.09 €4.26

(izlases formas 1pc flash dabas labradorīts dārgakmens keychain enerģijas kristāls dziedināšanas zilā labradorita mēnessakmens kulons rotājumu garīgo amuletu zīlēšana lietas produkts meditācija rotaslietas izmēra un krāsu atšķirība 1. dažādu akmeņu svars ir tieši tāds pats. 2. svara un izmēru mēra manuāli, un tur var būt 1~3cm ( mm ) kļūdas.lūdzu, izpratni. 3. tāpēc,)

Izskatās arī
24 Ledusskapis Magnēti, Mazi Margrietiņas, Tāfeles, Ledusskapja Biroja Foto Kabineta Apdare
€13.94 €11.01

(24 ledusskapis magnēti, mazi margrietiņas, tāfeles, ledusskapja biroja foto kabineta apdare ziedu ledusskapis, uzlīmes, var absorbēt jebkuru dzelzs virsmas, piemēram, metāla matēta ledusskapja durvis, drošības durvis, dzelzs puķu plaukta, var absorbēt ziņas, bildes, birojs atzīmē, utt.; silts padoms: nav ieteicams bērnam līdz 5 gadu vecumam, lai spēlēt ak, novērstu mutē nosaukums: cute ziedu,)

Izskatās arī
Butaforijas, Guļamistaba Bērniem, Mājās Retro Biroja Mēbeļu Buru Laivu Modeļu Dāvanu Mini Apvalks Jūras Dekori Koka Rotaļlietas
€9.62 €7.32

(funkcijas: izgatavots no koka materiāls, dabas un vides aizsardzību. laba izvēle kā dāvanu draugiem vai bērniem. piemērots guļamistaba, dzīvojamā istaba, kabinets, birojs, utt. roku darbs produktu, laba meistarība. specifikācijas: materiāls: koks krāsa: zils, balts izmērs: (aptuveni) s(h x 21cm) m(h x 28cm), l(h x 34cm) paketē iekļauts: 1)

Izskatās arī