Cena €9.84 €19.29

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Atklājiet aizraujošs 97mm pulksteni ielikt.Izstrādāts ar rūpīgi uzmanību detaļām, un, izmantojot kvalitātes materiāliem, tā pievienotu touch of izsmalcinātību jebkuru iestatījumu.

Zelta/sudraba ārpuse šo pulksteni objektīvs apvieno izsmalcinātību, lai jūsu mājas vai biroja interjeru.Savu unikālo dizainu ļauj intriģējošs displejs laika, padarot to aizraujošu sarunu gabali.

Paredzēta personām, kuri novērtē piederumi, mūsu pulkstenis objektīvs ir ideāli piemērots tiem, kas vēlas parādīt savu individualitāti.Tas aicina uz trendsetters un entuziastiem, kuri novērtē funkcionalitāti.

Vai kā dekoratīvs akcents dzīvojamā istaba, stilīgs papildinājums jūsu galda, vai pārdomāto dāvanu, biznesa partneriem, mūsu pulkstenis, lēcu bez pūlēm uzlabo jebkuru iestatījumu.Tās modernu izskatu papildina dažādus videi ar vieglumu.

Uzlabot jūsu telpu ar mūsu 97mm pulksteni ielikt.Tās sarežģīts detaļas padara to ir jābūt tiem, kas ciena naudas sodu meistarība un vēlēšanās radīt vizuāli pievilcīgu atmosfēru.

Specifikācijas:

Materiāls:Metāla

Krāsa:Zelta,Sudraba;(Nav Obligāts)

Diametrs:Apm.97mm/3.82 gadā

Izmērs:Apm.9.7x3.2cm/3.82x1.26in

Komplektā Ietilpst:

1xRound Pulkstenis Ievietot

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Modinātājpulksteņus
  • Zīmola Nosaukums: RICHMETERS
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Materiāls: Plastmasas
  • Modeļa Numurs: Apaļas Pulksteni Ielikt

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Smalkas Vara Kopa Piederumi Tsuba Menuki Fuchi Kashira Monster Zobens Lāpstiņu Samuraju Katana Wakizashi
€43.76 €40.25

(smalkas vara kopa piederumi tsuba menuki fuchi kashira monster zobens lāpstiņu samuraju katana wakizashi starptautiskā piegāde: tiklīdz jūsu maksājumu sasniedz mūs, mēs publicēsim to, izmantojot pack24.lv standarta piegāde uz jūs, parasti tas prasīs 10-25 darba dienas ierodas. atgriešanās politika: cienījamais pircējs, paldies, ka jūs pirkumu, varbūt tur kaut kas nav ideāls, tomēr,)

Izskatās arī
100gab Kawaii Karikatūra Sīkfailus, Dzīvnieku Sirds Flatback Sveķu Cabochons Scrapbooking Matu Loku Apdare Namiņš Piederumi
€22.97 €17.46

(produkti (1) materiāls: sveķi (2) izmērs:attēlu ekrāna mainīšana (3) krāsa: kā pic (4) lietošanai: šie sveķi ir plaši izmanto matu loku centrs, scrapbooking, embellishment, tālruņa dizains, visu veidu diy sūtījumu 1. piegāde -ķīnas gaisa pastu :parasti, par 15-45 darba dienu laikā -express: parasti aptuveni 5-10 darba dienās 2. preces tiks piegādāta)

Izskatās arī
Amerikāņu Futbola Divi Melni Vīri Metāla Plāksne, Plakāts, Sienas Dekori Izveidot Radīt Kino Sienas Cave Skārda Parakstīt Plakātu
€8.07 €3.87

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Grupa Uzskatīja, Peles Dekoru Glītu Roku Darbs Halloween Jutos Peli Rotājumu Super Mīksts Darbvirsmas Lelle Apdare Jutos Peli Apdare
€6.00 €4.32

(grupa uzskatīja, peles dekoru glītu roku darbs halloween jutos peli rotājumu super mīksts darbvirsmas lelle apdare jutos peli apdare apraksts: burvīga jutos peli apdare ar ziemassvētku vainags un santa hat. izgatavots no augstas kvalitātes filca materiāla izturību. košas krāsas un sarežģīts detaļas padara to standout gabals. rada siltu un aicinot laikā brīvdienu sezonu. viegls)

Izskatās arī
Viduslaiku vintage olu pīrāgu, galda lampa, Bauhaus stila studiju guļamistabas gultas lampa, nostalģisks retro grīdas lampa
€135.10

(par mums 1,mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2,visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši pirkt!ja)

Izskatās arī
Japāņu Torii Vārti, Akvāriji Miniatūras Rotājumu Tilta Ainavas Rotājumu Dekori
€7.61 €3.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šī statuja ir ļoti mierīga un glīts,lielas mājas un āra dekoru izmantošanu. šis akmens skulptūru ātri kļūs dekorācijas jūsu akvārijos vai tvertnes dekori. ar naudas sodu workmanships, kas uzlabo estētisko vērtību, zivju akvāriji. nodrošina skaistu apdare, lai jūsu akvārijos, un sniedz lielisku spēlēt vietā. liels)

Izskatās arī
Sveķu Foto Rāmīti Reljefi Ziedu Plakātu Rāmji, Stikla Fasādes ar Molbertu Āķis Attēlu Rāmis Puse Galda Office Home Kāzu
€11.33 €1.87

(apraksts: lieliski: foto rāmis ir izgatavots no sveķiem, ar cirsts ziedu apgriešana, lielisks roku darbs, tas peldošās rāmi droši tur savu lolotākajiem atmiņas. ideāls pielietojums: vai tas ir guļamistaba, viesistaba, vai kāzu dekorēšana, šo vienkāršo attēlu rāmji ir garantēta uz vietas! roku griešanai produkti: vintage stils un maigu izskatu ar perfektu informācija šajā dekoratīvu)

Izskatās arī
Es Teicu Saulrietu Par Jums BKPP PLAKĀTU Sienas, Attēlus Dzīvojamā Istaba Ietilpst Dekoru Mazo
€3.93

(apraksts 1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale . 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja , audekla tikai . 3.glezna ir ne handpainted , tas ir drukāts ar mašīnu . 4.1 inch=2.54 cm 5. mēs acceptcustom izmēri un bildes, ja jūs vēlaties, pls sazinieties ar mums. 6.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Ellie Metāla Plāksne Virtuves Virtuves Kino Puse Drukāšanas Skārda Parakstīt Plakātu
€18.85 €9.05

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Butaforijas, Guļamistaba Bērniem, Mājās Retro Biroja Mēbeļu Buru Laivu Modeļu Dāvanu Mini Apvalks Jūras Dekori Koka Rotaļlietas
€9.62 €7.32

(funkcijas: izgatavots no koka materiāls, dabas un vides aizsardzību. laba izvēle kā dāvanu draugiem vai bērniem. piemērots guļamistaba, dzīvojamā istaba, kabinets, birojs, utt. roku darbs produktu, laba meistarība. specifikācijas: materiāls: koks krāsa: zils, balts izmērs: (aptuveni) s(h x 21cm) m(h x 28cm), l(h x 34cm) paketē iekļauts: 1)

Izskatās arī
Mana Māja Mans Kaķis Mani Noteikumi Vintage Plakātu Ziemeļvalstu Mūsdienu Mājas Dzīvojamā Istaba Dekori Sienas Mākslas Izdrukas, Attēlu Kaķu Mīļotājiem Dāvanu
€448.37 €260.05

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks withwhite robežas, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un dropshopping ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs pielāgot)

Izskatās arī
Antīko glezniecību tradicionālās Ķīnas Juaņa Jiang zvejas krāsošana ritiniet glezniecība,vecā papīra krāsošana
€56.88 €36.40

(izmērs ilgi: 165cm plašs: 65cm, ja jums ir kādas problēmas, par preces vai maksājumu, kuģis, lūdzu, sazinieties ar mani, vai sūtīt man ziņu .es atbildēsim jums pēc 1 dienas.cienījamie: laipni lūgti manā veikalā!mēs esam gatavi veikt darījumus ar jums, mana sirds, mūsu draudzība ir pirmkārt, uzņēmums ir otrā uz visiem laikiem. 1.pēc tam, kad jūs saņemat jūsu vienumus, lūdzu, atstājiet mani 4 zvaigžņu)

Izskatās arī