Cena €8.33 €11.89

Pilns apraksts

Samazināt muguras diskomfortu ar šo maiga muguras nestuvēm.Mūsu atpakaļ atbrīvotājs dubultspēlē kā atpakaļ vilkšanas ierīces, perfektu biroja vai mājas lietošanai.Padara lieliska dāvana tiem, kas cieš no muguras diskomfortu.

Specifikācijas:

Produkta izmērs: par 30*24.5*9.5 cm/11.81*9.65*3.74 collas

Produkta svars: about350g

Materiāls: EVA

Krāsa: Pelēka

Iepakojuma Saraksts:

1gab.* Atpakaļ stiepjas ierīces

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Mugurkaula Saskaņošana: Mūsu atpakaļ nestuvēm saskaņo savu mugurkaulu, protams, samazina spiedienu uz kaklu un vidukli.Ar maigu stiepšanu, uzlabot stāju bez jebkāda diskomforta.

2.Profesionālās Muguras Atbalstu: Mūsu profesionālā stiepjas iekārtas nodrošina nepārspējamu komfortu un atbalstu jūsu atpakaļ.Tās pacēla un līklīniju dizains var palīdzēt jums pareizi uz priekšu, galvas stāju un uzlabot pareizu kakla saskaņošana.

3.Daudzfunkcionāls Pielietojums: Šo atpakaļ nestuvēm palīdz samazināt diskomfortu un spriedzi jūsu zemāks atpakaļ, muguras un mugurkaula sniedzot maigu vilces un stiepšanās.

4.Plaši Pielietojams: Šis atpakaļ nestuvēm ir pārnēsājamiem un viegla ierīce, perfekts tiem, kas ir vienmēr par iet.Tas ir plaši izmanto stiepšanās un atbrīvojot muguras sasprindzinājumu laikā treniņiem, jogas vingrojumiem, un pat mājās vai birojā.

5.Jauku Klāt Izvēle: Ļauj baudīt muguras atbrīvošanu mājās, tas Atkal Nestuvēm ir padarīt jūs pilnībā uzlādētas pēc stiepšanās, lieliska dāvana jums un jūsu ģimenei justies atviegloti.

Specifikācijas

  • Vecums: Iepriekš 13
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gadījumā Cilvēki: Bērni

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mūzikas Boksa Apmācību Mašīna Praksi Mājās, Trenažieru Zāle, Elektroniskās Sienas Mērķa
€74.81 €39.65

(apraksts: 【boksa sienas uzstādīts pad] aicina: funkcijas smart tālrunis savienojums, gaismas krāsu izriet mūzikas ritmu spilgtumu; mērījumu 43cmx43cmx8.5cm/16.93inchx16.93inchx3.35inch. 【premium un uzticamu] aicina: boksa treneris ir izgatavotas no augstas kvalitātes abs plastmasas materiāla, kas ir nonslip, pret nodilumu izturīgs, izturīgs, un to var izmantot ilgu laiku. 【sporta klases])

Izskatās arī
mājas iekštelpu multi regulējams glabāšanas salokāms stienis Svaru celšanai, ķeblīši & sporta Nospiediet Tupēt plāksnes plaukts
€426.00 €404.71

(produkta apraksts specifikācija postenis mājas iekštelpu multi regulējams glabāšanas salokāms stienis svaru celšanai, ķeblīši & sporta nospiediet tupēt plāksnes plaukts izcelsmes vieta ir ķīna materiāls metāla programmas iekštelpās salokāms jā dzimumu unisex postenis salokāms stienis svaru celšanai, vilkšanai iepakošanas & piegādes un uzņēmuma profilu angtian sporta bija specializējas ražo un pētot)

Izskatās arī
Fitnesa Regulējams D Veida Gredzens Potītes Siksnas Kāju Muskuļu Trenažieris Kabeļu Mašīnas Kāju Atbalsts Potītes Aizsargs Hip Mācību Piederumus
€6.55 €3.27

(specifikācija: attēloti dubultā pastiprināta d-gredzeni, viegli, lai izveidotu savienojumu ar kabeļu mašīnas un palīdz tonis jūsu glutes maksimālu komfortu! neoprēna polsterējums padara potītes siksniņu, drošākajiem un ērtākajiem. nosaukums:fitnesa stiept potītes sprādzes materiāls:poliesters/neoprēna/dzelzs gredzens izmantot:gūžas un kāju mācību piederumus)

Izskatās arī
1 Gab. Potītes Lencēm Kompresijas Piedurknes Basketbols Futbols Darbojas Sporta Potītes Aizsargs Mazina Ahileja Tendinīts, Samazina Pietūkumu
€7.01 €3.86

(produkta nosaukums: hermetizēta sporta apavi krāsa: melna izmērs:s/m/l/xl tāds ir: visu veidu sporta iezīmes: ērti un elpojoši funkcijas: kompresijas zeķes sievietēm un vīriešiem: potīti, piedurknes var atvieglot sāpes, artrīts, sastiepumu, elpojošs, mīksts audums, kompresijas zeķes, nodrošina komfortu cīpslas un muskuļus, uzlabo asinsriti un samazina iekaisumu,)

Izskatās arī
Boulinga Lentes 20 Pack Boulinga Īkšķi Lentes Bowlers Tape Flex Boulinga Pirkstu Lente, Elastīga Boulinga Īkšķi Aizsargs
€6.18 €2.29

(apraksts: mērīšanas 2.95x0.98 collas, tas ir ideāls, lai jūsu īkšķi un nodrošina praktiskumu.boulinga īkšķi lentes ir heartwarming lentes boulings, piemērot tā, lai atpakaļ uz savu īkšķi, vidējo pirkstu, pirksta gredzenu, vai jebkura cita vieta, kas var ieskrāpēt savu pirkstu, pirms izmantošanas.aizsargā ādu no čūlas, iegriezumiem, un iekaisumiem. specifikācija: materiāls: elastīgs)

Izskatās arī
Monster Lentes Ūdensizturīgs Sienas Uzlīmes Atkārtoti Termiski Izturīgs Vannas Istaba Mājās Apdares Lentes Pārredzamu Double Sided Nano Lentes
€7.55 €7.17

(apraksts: motīvs: 1.mazgājams, to var atkārtoti izmantot vairāk nekā 600 reizes. 2. gēla super spēcīga un mazgājams un atkārtoti gēla formula ir bezgalīgu potenciālu izmanto. 3.tas ir viegli noņemams un nesabojās jūsu sienām vai virsmām. 4.double-sided adhesive un mazgājams un atkārtoti. 5.vienumi vietā bez slīdēšanu. apraksts: galvenais materiāls:)

Izskatās arī
Treniņa Sporta Krūšturi Sievietēm, Ātri Žāvēšanas Pilāts Krūšturis Ērts Elastīgs, Elpojošs Krusta Siksnas Nē Diski Krūšturi Par Treniņiem Trenažieru Zālē
€22.03 €15.42

(vai jūs meklējat jogas krūšturis, kas apvieno stilu un komfortu?izskatās ne tālāk par šo unikālo dizainu, kas piedāvā crisscross atpakaļ.šī joga krūšturis ir izgatavots no mīksta un elpojoša auduma, kas neļauj jums atdzist un ērts laikā jūsu treniņiem.vai jūs izmantojat, stiepšanās, vai relaksējoša, šis jogas krūšturis, kas būs piemērots jūsu ķermeņa, un jūsu garastāvoklis.jūs varat viegli)

Izskatās arī
Acs Elpojoša Gurnu Atbalstu Treneris Jostas Muguras Ortopedicas Aizsardzības Sāpju Jostu Vīrieši Sievietes Vidukļa Atpakaļ Bikšturi
€22.40 €15.68

(acs elpojoša gurnu atbalstu treneris jostas muguras ortopedicas aizsardzības sāpju jostu vīrieši sievietes vidukļa atpakaļ bikšturi funkcijas: 1.tērauda plāksne atbalstu, kas samazina spiedienu, veikt mugurkaula jostas ērti un taisni 2.četras izliekuma tērauda plāksne atbalstu, fit jostas 3.dubultā jostas spiedienu, rūpēties par mugurkaula jostas 4.mazu tīklu projektēšana,)

Izskatās arī
Tornis Dip Bārs Stacijas Pull Up Bar Kandidēt Mājas Sporta zāle Regulējams Stiprums Apmācību Fitnesa Iekārtas 330 LBS ar Atzveltni
€182.06 €142.00

([stabilu & drošu] šis spēks tornis ir veidots ar paaugstinātas izturības tērauda rāmis, kas ir super izturīga.pateicoties četriem lieliem neslīdoša gumijas kāju spilventiņi, pull up tornis stāv stingri apmācības procesā.dip station var turēt līdz 330lbs. [komfortu un aizsardzību] ergonomisks dizains, ar biezu polsterējumu, roku un elkoņu aizsardzība.polsterēta atzveltne novērš ķermeņa no šūpošanos)

Izskatās arī
Regulējams Rīcineļļa Pack Wrap Elastīgo Siksnu Atkārtoti Veļas Uzglabāšanas Maisi Anti Naftas Noplūde Organisko Rīcineļļa Pack Kājām
€2.88 €2.04

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! nosaukums:rīcineļļa pack wrap izmērs:kā rādīt materiāls iezīme:bioloģiskās lietošana: masāžas un veselības aprūpes motīvs: 1.galvenā funkcija: rīcineļļa ir labi, lai uzlabotu asins cirkulāciju un atvieglo muskuļu sāpes, artrīts un citas iekaisuma. 2.paredzētas kājām: castor oil pakotnes ir izliekta dizaina uzstādīšanai)

Izskatās arī
Atpakaļ Stāja Korektoru, Anti-kamieļi Korekcija Josta Sēdus Pozas Korekcijas Jostu Atpakaļ, Ortopēdisks kreisais / labais sēdeklis Regulējams Josta Korekcija
€42.31 €11.43

(atpakaļ stāja korektoru, anti-kamieļi korekcija josta sēdus pozas korekcijas jostu atpakaļ, ortopēdisks kreisais / labais sēdeklis regulējams korekcija josta jaunas aizzīmju punktiem: 1.ilglaicīgu komfortu: ar modernajām priekšā dizains, tas atkal figūriekavas poza nav viegli lauzt, un to var izmantot ilgu laiku.ar elpojošs un mazgājams materiāls nodrošina, ka jums palikt ērti un svaigu visas)

Izskatās arī
Jauna, Vienkārša Masāža Ērkšķis Bumbu Acupoint Grip Fitnesa Bumbu Ezis Bumbu Masāža, Fitnesa Bumbu Fascijas Bumbu Muskuļu Relaksācija Bumbu
€5.15 €2.89

(jauna, vienkārša masāža ērkšķis bumbu acupoint grip fitnesa bumbu ezis bumbu masāža, fitnesa bumbu fascijas bumbu muskuļu relaksācija bumbu ērkšķis bumbu masāžas bumbu: 7.0 cm svars: 66 grami ērkšķis bumbu masāžas bumbu: 9.0 cm svars: 117 grami uz thorn bumbiņas šīs saites visas ir grūti bumbas un nav jābūt piepumpētām)

Izskatās arī
1Pair Kompresijas Zeķes Sievietēm un Vīriešiem, Rāvējslēdzēju 15-20 mmHg Toe Atvērtu Kāju Atbalsts Ganāmpulka Ceļgalu Augstu Zeķes Pietūkums & Sāpes
€8.48 €0.45

(pakete ietver: 1pair* kompresijas zeķes produkta informācija: produkta nosaukums:kompresijas zeķes materiāls:80% neilons, 20% poliesteris krāsa:melna,bēša,pelēka,vara, melnā,vara bēša,tauriņš bēša izmērs:s/m, l/xl, xxl izmēri: s/m: (a)potītes:16-23 cm/6-9in, (b)teļš: 25-36 cm/10-14in, (c), garums: 34cm/13.5 gadā l/xl: a)potītes:18-25cm/7-10in,)

Izskatās arī
Sporta Velkot Aids Stiprums Apmācību Atkārtoti Praktiski Deadlift Ērti Pauerliftings Delnas Siksniņas, Vīriešu, Sieviešu Svarcelšana
€7.99 €5.59

(apraksts: 【palielinātas berzes] aicina izmantojot delnas siksniņas, lai palielinātu berzi jums ir, laikā, jūsu treniņiem, samazinot risku iekārtas nejauši nokrist no skateboarder. 【ērti materiāls] aicina šīs delnas siksniņas ir izgatavotas no premium neilona un sbr materiāla, kas ir izturīgs un novērš jebkādu kaitējumu un berzi.malas ir kārtīgi pabeidzis, tāpēc ir maz valkāt. 【redue)

Izskatās arī
Celšanas Siksnas Sporta Potītes Važas Kultūrisms Deadlifts Pauerliftings Jostas Un Sporta Aproces Sporta Drošības Atbalsta Mācību Siksnas
€16.19 €8.74

(celšanas siksnas sporta potītes važas kultūrisms deadlift pauerliftings jostas un sporta aproces sporta drošības atbalsta mācību siksnas šī prēmija fitnesa komplekts ir speciāli izstrādāta mājas sporta zāle ķermeņa vingrinājumi kāju ,gurnu un rokām, un pauerliftings svarcelšana vingrinājumi.regulējama siksniņa ļauj jums, lai atbrīvotu vai savilkt aproces un nodrošināt svaru.ar deadlifts)

Izskatās arī
Fitnesa Smago Rokturi Rokas Rehabilitācijas Attīstītājs roktura Muskuļu Spēka trenažieri Karpālā Expander
€2.98

(funkcijas: palielināt jūsu grip palielināt savu liftu. izcila ēkas apakšdelma spēku. darbojas lieliski, lai palielinātu ātrumu, spēku un varu rokas, rokas, pirkstus un apakšdelmiem. lielisks atjaunošana un rehabilitācijas līdzeklis artrīta, carpel tunelis, reimatoīdais artrīts, tendinīts, pēc operācijas, tenisa elkonis, plaukstu locītavu sastiepumiem un salauztu pirkstu vai plaukstas. ergonomisks)

Izskatās arī
Dubultā Stienis Uzglabāšanas Plaukts Vertikāls Karājas Stienis Plaukts Pie Sienas Piestiprinātās Stienis Turētājs Mājas Komerciālo Garāžu Sporta Zāles
€62.01 €29.15

(dubultā stienis uzglabāšanas plaukts vertikāls karājas stienis plaukts pie sienas piestiprinātās stienis turētājs mājas komerciālo garāžu sporta zāles iezīmes: tas ir izgatavots no drošas un uzticamas kvalitātes materiāliem, spēcīga un stingra, un tam ir ilgs kalpošanas laiks. var novietot galvanizācijas hanteles, fiksēto hanteles, gumijas pārklājumu hanteles, krāsotas hanteles, utt. ar)

Izskatās arī
Batuts Polu Cepures 1 Collu Batuts Neto Aizsardzības Attiecas Batuts Bārs Caps Būra Caps Batuts Daļas Nomaiņu
€2.36 €1.65

(funkcijas: īpaši izstrādāta 1 collu batuts stabi, tas ir viegli, lai atbilstu ar savu batuts stabi, lai nodrošinātu jūs ar drošu un uzticamu lekt pieredzi. izgatavoti no pp, biezs un stabils, spēcīgs un izturīgs, nav viegli, lai izjauktu vai spuroties, kas nodrošina anti-nodiluma aizsardzību jūsu batuta drošības tīkls top. viegli lietot, tas der tikai uz augšu magnēts, un tur tīrā vietā)

Izskatās arī
6PCS 60x60cm EVA Putu Flīzes Puzzle Exercise Mat Fitnesa Bloķēšanas Flīzes, Grīdas Aizsargājošu Spilvenu Treniņiem Spēlē Mat
€10.81 €7.57

(6pcs 60x60cm eva putu flīzes puzzle exercise mat fitnesa bloķēšanas flīzes, grīdas aizsargājošu spilvenu treniņiem spēlē mat apraksts: 1. vienkārša iepildīšana ļauj ātri montēt fitnesa paklāji un puzzle mats.tie ir ātri pievienots, viegli izjaukt un pārvietot, vienkārši un vienotas, un virsmas, kas ir konkrēti un neslīdoša. produkta priekšrocības: skaņas izolācija, triecienizturīgs,)

Izskatās arī
Dāvanu Bērnu Bērni Rokas Lencēm Mācību Jostu Sievietēm Kokvilnas Taekwondo Aproces
€11.15 €5.02

(apraksts izgatavoti no kokvilnas materiāla, šie karatē jostas ir izturīgi un praktiski izmantot, raksturo viegls un kompakts dizains, ļoti portable, lai veiktu.piemērots profesionālās cīņas mākslu sporta, piemēram, karatē, taekwondo, jujitsu, un tā tālāk. funkcijas -krāsa:dzeltena -materiāls:kokvilna -izmērs:240.00x5.00x0.30cm/94.32x1.97x0.12ar - izgatavoti no kokvilnas)

Izskatās arī