Cena €9.21 €12.28

Pilns apraksts

1.USB Universālais Smart Card Reader var izmantot CAC, Valdības ID Valstu ID AKO, OWA DKO, JKOetc, utt.

2. Nav nepieciešams, lai vadītāji, uzstādījumi, automātiskā identifikācijas, super saderība

3. ABS materiāls čaulas kontakta viedkaršu lasītājs var novērst augstu temperatūru un nodilumu, bez pretbloķēšanas blakus esošām ostām, saglabājot vairāk vietas tuvumā USB ierīcēm

4. Mazo un pārnēsājamo unikāls dizains, karšu lasītāju var atlocīt un aizvērt, lai saglabātu savu vietu

5. Viedkaršu lasītājs universālu saderību Windows (32/64 bitu) XP/Vista/7/8/8. 1/10/Mac Os/Linux

Nosaukums: Smart CAC Card Reader

Modelis: SCR816

Interfeiss: USB

Instalācijas veids: ārējais

Operētājsistēmas Prasības Windows: Windows 7

Stils: ins stils

Interfeisa tips: USB

Tips: Smart Karšu Lasītājs

Piemērojami objekti-vispārīgais mērķis

Krāsa:melna

Materiāls:ABS

Izmērs: 7 x 4.5 x 5cm

Iepakojuma Saturs:

1 x USB karšu lasītājs

1 x Ķīniešu un angļu rokasgrāmata

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par izsekošanas numuru update: Ja izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!Laiks sūtījumu:

Visi produktu mēs varam piegāde no 5~8 nedēļas dienās, parasti mēs esam saskaņā ar klientu pasūtījumus laikā, iepakošanas un nosūtīšanas, mums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudiet preču kvalitāti, pirms Kuģi, Tāpēc nepieciešams laiks, lai rīkojas.Piegādes laiks: Sakarā ar nepārvaramas varas apstākļu faktori: vētru, lietusgāžu ietekmē lidojumu.Vadošais loģistikas kavēšanos.Mēs esam godīgi pārdevēji, neļaus jums ciest zaudējumus.Lūdzu, norādiet loģistikas uzņēmums nedaudz apstrādes laiku, mēs gaidām, iepakojumā, lai sasniegtu jūsu pusē.Ja jūsu loģistikas informācijas ierodas pie vietējās pasta adrese: Ja vietējā pasta nodaļā, vai nav sazināties ar jums, lūdzu, sazinieties ar vietējo pastu, cik drīz vien iespējams, lai saņemtu jūsu pakete.Citādi, virsstundas saņemšanas, zemes gabali, vietējie post office atgriezīsies jūsu sūtījumu, sekām no sevis atbildību.Aizsardzības laiks palicis: Ja mēs būtu pabeiguši laiks sūtījumu, ja produkts aizsardzības periods, kas palicis, lūdzu, paplašināt ražojumu aizsardzības periods ar sevi, vai sazināties ar mums, lūdzu, Lūdzu, neatveriet strīds, kas tieši.

Kad jūs saņemtu preces, ja ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, un nav tieši atvērt strīdu.Mēs apsolām, mēs jums apmierināts risinājumu pēc tam, kad mēs to apstiprinājis.Mēs arī dos jums pozitīvu vērtējumu.Mēs sirsnīgi aicinām jūs mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR), kas ir 5 Zvaigznes .Ja jūs varat parādīt savu jauku attēlu uz atsauksmju zonas lūdzu nosūtītās ziņas pastāstiet mums, nākamo pasūtījumu, sazinieties ar mani, būs papildu pārsteigumi.

Q: Kā var izsekot savu sūtījumu?A: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) Q: Kā mazumtirdzniecības vai vairumtirdzniecības piedāvāt vairumtirdzniecības cena, ja es daudz vienumus?A: ja jums ir nepieciešams iegādāties daudz priekšmetus, tajā pašā reizes, lūdzu, sazinieties ar mani pirmo reizi.es piedāvā konkurētspējīgas vairumtirdzniecības cenu .Q: Kā es Varu apmaksāt savu pasūtījumu?A: Pack24.lv atbalsta Visa, MasterCard, Maestre Debetkartes, Western Union un pārskaitījumu ar bankas starpniecību.

Ja priekšmetus ir bojāts,mums ir sazinājies 24 stundu laikā no tā saņemšanas dienas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci (nepareiza, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts), lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Personisku iemeslu dēļ (izvēlēties nepatīk vai es needn nav šis produkts vairs),Atpakaļ nosūtīšanas lādētāju tiks pircēja atbildība.Mēs nepieņemam nekādus priekšmetus, ar smaku(smaržu.dūmi,utt.) Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

VSWR Tiltu Projektēšana 0.1-3000Mhz RF KANĀLU Tilta Multi-Function Ērtības VSWR Tilta Modulis Izturīgs, Viegli Uzstādīt
€7.35 €5.52

(funkcijas: 1. tas tiek izmantots kā mērīšanas līdzeklis, lai swr (return loss, s11) mērījumu, 2. rf filtrs caurplūdes režīmā 3. jebkuru rf tīkla pretestība, induktivitāte, kapacitāte pass-through, utt. 4. 0.1-3000mhz darba frekvence 5. profesionāla uzstādīšana ir nepieciešams, lai izvairītos no produkta bojājumus. apraksts: 1. darba frekvence: 0.1-3000mhz 2.)

Izskatās arī
Radošā Vārdnīca Drošu Mini Plastmasas Paroli Uzglabāšanas Grāmatu Noslēpt Drošu Noslēpums Slēpts Paroli, Seifu Ietaupījums Dāvanu Kastē
€23.30 €13.98

(produkta nosaukums: grāmatu plastmasas cūciņa banka iepakošanas metode: siltuma sarukt filmu stils: atslēgu veids un paroli tips krāsa: melna brūna sarkana zila produkta specifikācija: 24*15.5 * 5.5 cm iepakošanas ātrums: 48pcs citi: divi taustiņi piezīme: šis modelis ir izgatavots no plastmasas materiāla šis produkts ir cpc cpsia cpsc cp65 astm un citas)

Izskatās arī
Mini Anti-Zaudēja Svilpi Atslēgu Meklētājs Bezvadu Signalizācijas Gudru Frāzi Taustiņu atrašanās vietas Keychain Tracker Svilpes Skaņas LED Gaismas Tracker
€3.40 €2.04

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! 1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2. led lukturītis, ērti meklēt bloķēšanas acu 3. tālvadības pults ar skaņas 4. neliela izmēra, pārnēsājams un ērts 5. atrast savu atslēgu vai citus vienumus, kas viegli 6. svilpt un kliegt 10 metru attālumā, lai padarītu to pīkstienu un)

Izskatās arī
4GAB 5G/3G/4G/GSM Pilnu Joslu Līmi Pielīmēt Omni Bezvadu Smart Meter Maršrutētāju Modulis Iegūt 40Dbi Antenas, Balts SMA Male
€15.78 €9.47

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! 5g 4g 3g gsm omni antena frekvenču diapazons: 600~6000mhz gain: 40dbi vswr: ≤1.5 polarizācija: vertikāla ieejas pretestība: 50ω jauda: 50w kabeļa tips: rg174 kabelis antenas savienotājs: sma male darbības temperatūra: - 40 °c ~ + 80 °c uzglabāšanas)

Izskatās arī
DN15 (1/2") DN20(3/4") Misiņa Krāns, Ūdens noplūdes sensors ar 2gab 6-metru, Ūdens Sensors, Aizsardzība Pret Ūdens Noplūde Mājas
€93.63 €63.67

(dn15 (1/2 ) dn20(3/4 ) misiņa krāns, ūdens noplūdes sensors ar 2gab 6-metru, ūdens sensors, aizsardzība pret ūdens noplūde mājas piezīme: mēs esam profesionāli apsardzes signalizācijas sistēmas un detektori ražotājs. laipni vairumtirdzniecības & mazumtirdzniecības biznesu.centīsimies piedāvāt labāko cenu par jūsu pārdot biznesu!pls sazinieties ar mums whatsapp/skype. (whatsapp:)

Izskatās arī
Y1UB 1PC ATX SARKANO BURVJU Kvazi-Speed Fan Simulators Spoofer Remover Shenma M1 M3 AntiMiner S7 S9 T9 S9i Z9 4Pins Ieguves
€5.31 €3.40

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas ir nepieciešams, lai mainītu ūdens dzesēšana, ant trokšņa slāpētājs un eļļas dzesēšanas.tas pilnībā simulē ātrumu 2300-6400. četri vadi, atbalsta pwm speed regulu, un spriegums ir 5-20v saderīgs ar 99% mašīnas tirgū.pilnīgi kluss! saderīgs ar s7,s9,t9,t9 ,s9i,z9 mini,z9,dr3, ant ir mašīnas, kas ir pilnībā savietojams)

Izskatās arī
30 Gab. spiedpogas Keyless Bloķēšanas Fiksatoru Skapī, Treileru Atslēga RV Atvilktnes Kabinetu Durvju Biezums 15-27Mm
€58.98 €47.18

(krāsa: chrome nav nepieciešams taustiņu slēdžiem, lai atbrīvotos no problēmas ir atslēgu vadība. vieglais svars un viegli darboties. ideāli piemērots durvju slēdzenes preses laivas, jahtas, vieglās automašīnas, ātrās palīdzības un citas mēbeles. specifikācija: materiāls: plastmasa, metāls piemērots visām durvju biezums: 15mm-27mm / 0.59-1.06 collas izgriezts)

Izskatās arī
RAYKUBE C1 Smart Cilindra Slēdzeni Bluetooth Tuya / TTlock LIETOJUMPROGRAMMA pirkstu Nospiedumu Kods IC Kartes Universālā Viegla Uzstādīšana
€221.38 €72.02

(jaunu raykube c1 tuya ble tt atslēga smart durvju slēdzene ar 2-veidi-regulējams cilindra garums pirkstu nospiedumu paroli app taustiņu, ic card atslēgt pārskats-c1 c1 ir cilindrisks advanced intelligent pirkstu nospiedumu smart lock, pieejams tuya ble un tt bloķēšanas versijas.smart cilindra garums ir 2 veidi-regulējams garums bloķēšanas cilindru var brīvi regulēt, lai 35-80 mm, kas piemērojami)

Izskatās arī
2,4 Collu 240X320 LCD SPI TFT Displeja Moduļa Vadītāja IC ILI9341 par Arduino
€14.24 €5.70

(izmērs: 2.4 collas disks chip: ili9341 touch tips: nepieskaroties izšķirtspēja: 240 * 320 komunikāciju interfeiss: spi saskarnes apraksts: 1. gnd (power zemes) 2. vcc (power supply ir 3,3 v) 3. clk (pulkstenis līnija) 4. mosi (ievades datus) 5. res (reset līnija) 6. dc (datu / līnijas izvēli komandu) 7. blk (fona apgaismojums) 8. miso (izejas dati) piespraudes apraksts: ja jūs vēlaties, lai saglabātu io ostas, blk apgaismojums)

Izskatās arī
4X Pn5180 Nfc Rf Sensors Iso15693 Rfid Augstas Frekvences Ic Card Icode2 Lasītājs Rakstnieks
€47.20 €29.27

(pn5180 var atbalstīt vairāk kartes ar dažādiem protokoliem (iso / iec 18092.14443 a / b, felica, 15693), palielinot dis funkcija palielina stabilitāti saņemšanas, (iespējams, vairāk emv, uzlabot antenu atsauksmes). pn5180 atbalsta karti sacensība un vienaudžu topeer režīmā, nfc čipu. modulis, izmantojot programmu vairāk serial peripheral interface spi pn5180 ir multi-protokolu nfc)

Izskatās arī
NFC N213 Anti-Metāla RFID Līmi 30mm Uzlīmes Rakstāms Visiem iphone, Android NFC Iespējotu Telefonu
€3.27 €1.64

(nfc n213 anti-metāla rfid līmi 30mm uzlīmes rakstāms visiem iphone, android nfc iespējotu telefonu pakete ietver : 6pcs n213 nfc uzlīmes ndef bezmaksas rakstāms specifikācija: chip: n213 fiziskā jauda: 180 baiti izmantojamais tilpums: 144 baiti protokols: iso14443a darba frekvence: 13.56 mhz rakstīšanas un lasīšanas attālums: 1 cm līdz 5 cm rakstīšanas)

Izskatās arī
Čuguna Atloku Lodveida Pretvārsts Kanalizācijas Ūdens Piegādātājiem
€106.38

(#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-3{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-4{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-6{font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-8{platums:375px;augstums:320px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-9{pozīcija:radinieku;left:-1px;top:-20 pikseļi;platums:356px;augstums:356px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
DITEC GOL4 BIXLS2 BIXLP2 BIXLG4 Garāžu Durvis / Vārti, Tālvadības 433.92 MHz Ritošā Kods DITEC Tālvadības Garāžas Durvju Nazis
€7.44 €4.46

(kāpēc izvēlēties mani? * pack24.lv pārdošanas čempions * ļoti labas atsauksmes * kvalitātes nodrošināšana * pakalpojumu kvalitātes * piegādes 12 stundas par ditec gol4 bixls2 bixlp2 bixlg4 garāžas durvju vadības pults 433.92 mhz ritošā kods saderīgi modeļi ditec gol4 ditec bixls2 ditec bixlp2 ditec bixlg4 piekļuve)

Izskatās arī
1/2GAB Tuya Smart pirkstu Nospiedumu piekaramo atslēgu, Cinka Sakausējums Smart Biometrijas Īssavilkums Durvju Slēdzeņu USB Lādējamu Keyless Smartlife APP
€71.30 €42.78

(1/2gab tuya smart pirkstu nospiedumu piekaramo atslēgu, cinka sakausējums smart biometrijas īssavilkums durvju slēdzeņu usb lādējamu keyless smartlife app apraksts: specifikācijas: produkts: pirkstu nospiedumu slēdzene krāsa: melna ūdensizturīgs pakāpe: ipx55 materiāls: nerūsējošais tērauds + alumīnija + cinka sakausējums akumulatoru: 110 ma uzlāde)

Izskatās arī
Auto Cimdiem Bloķēšanas Fiksatoru Rokturi, Plastmasas der Suzuki Jimny Grand Vitara Vitara
€6.66 €3.59

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums ! auto cimdiem bloķēšanas fiksatoru rokturi, plastmasas der suzuki jimny grand vitara vitara daļa numurs:73430-76811-p4z izmērs: apm. 8.7 x 3.7 cm(3.4 x 1,5 collu) (lxw) stāvoklis: jauns postenis svars: 0.05 kg piemērots: par suzuki jimny)

Izskatās arī
6 Pāri Banana Plug Lai Aligators Klipu Testa Rezultātā Krokodils Klipu Lab Testa Vadu Ar Banana Plug lieljaudas 1M Garš
€27.38 €15.88

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! šo banānu spraudni aligators klipu testa svina multimetrs, 1m garš un izgatavots no metāla un plastmasas, kas padara to izturīgu)

Izskatās arī
1-5GAB Smart iTag Mini GPS Tracker Bluetooth Anti-zaudējumu Signalizācijas Meklētājs Meklētājs Bērniem, Veciem cilvēkiem Pet Strādāt Ar Apple Atrast Manu APP
€43.76 €30.63

(1-5gab smart itag mini gps tracker bluetooth anti-zaudējumu signalizācijas meklētājs meklētājs bērniem, veciem cilvēkiem pet strādāt ar apple atrast manu app apraksts: izmērs: 38.2x38.2x6.8mm neto svars: 8.7 g baterija: cr2032, nomaināms akumulators skaņa: 90db ≤ saite attālums: 10-20 m (telpās),20-60 m (āra) gaidīšanas režīmā: 1 gads modelis:)

Izskatās arī
4X Home Security Pavasara Slaidu Skrūve Logu, Durvju Automātiskās Bloķēšanas Fiksatoru Sevi Slēdzenes
€23.85 €15.74

(4x home security pavasara slaidu skrūve logu, durvju automātiskās bloķēšanas fiksatoru sevi slēdzenes padarīt cinka sakausējuma materiāla,stabils un izturīgs,sudraba virsmas, krāsas,nekad rūsas. cinka sakausējuma automātisko durvju skrūve, pavasara ielādes, izvelciet gredzenu lielība, viegla montāža. piemērots mājās, istabu durvis, logi, utt. 1.nosaukums: cinka sakausējums,)

Izskatās arī
1/2/3PCS E27 Āra 3MP Novērošanas Kamera IP Wifi Kamera Ūdensdroša Ārējā Drošība un Aizsardzība Bezvadu Mājas Pārraudzīt Dziesmu
€79.20 €47.52

(1/2/3pcs e27 āra 3mp novērošanas kamera ip wifi kamera ūdensdroša ārējā drošība un aizsardzība bezvadu mājas pārraudzīt dziesmu apraksts: 1. attēla sensors: cmos 2. definīcija: īpaši skaidra objektīva kvalitātes 3. objektīvs: liela diafragmas atvēruma objektīvs 4. pan-tilt leņķis: horizontāli 0-355 °, uz augšu un uz leju, 90 ° 5. nakts redzamības efekts:)

Izskatās arī
Kabatas Durvju Slēdzenes, Bīdāmās Kabatas Durvju Slēdzenes, Matētā Melnā Mūsdienu Privātuma Kvadrātveida Kabatas Durvju Furnitūra
€22.44 €16.83

(kabatas durvju slēdzenes ir ideāli piemēroti telpām, kas prasa privātumu, piemēram, guļamistabas un vannas istabas.veikls un gluda durvju bloķēšanas līnijas, papildināt jūsu interjeru, durvis, meklē gan mūsdienu, gan klasiskās. izmantojiet iepriekš esošajām atverēm, kas paredzētas tieši uzstādīšanai, tikai izmantojiet skrūvgriezi.kabatas durvju slēdzenes, nav galvenais.ārkārtas gadījumā, izmantojiet)

Izskatās arī