Tagi: kostīmi

Cena €87.40 €128.54

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā

1. Q: Kā es varu saņemt atlaidi?

A: Lūdzu, mīļāko mūsu veikalā, un jūs varat saņemt mūsu veikalā kuponi.

2. Q: vai es Varu pielāgot izmēru?

A: Jā, lielumu var pielāgot saskaņā ar jūsu pašu mērījumu.Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies!

3. Q: vai es Varu jums nosūtīt dažas fotogrāfijas, lai pielāgotu kleitas?

A: Mēs pielāgota Piemērots saskaņā ar attēlu un jūsu prasībām.Ja mūsu pašreizējā saraksti ir ne pievilcīgu jums,

lūdzu, sūtiet mums fotogrāfijas, kas jums ir vienmēr sapņoja par.

4. Q: Cik līdzīgi jūs varat veikt kleitas?A: Visas kleitas mēs, kas ir 97% ~ 99% līdzīgs sākotnējam attēlam, Jo dažādu audumu un mežģīnes modelis.

Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Nav divu identisku lapām pasaulē.Paldies par jūsu sapratni.

5. Q: Cik ilgi es varu saņemt?

A: Parasti mums ir 15-20 darba dienas, lai kleita, un piegādes laiks ir atkarīgs no valstīm Express company .

Ja jums ir nepieciešams steidzami ,lūdzu, sazinieties ar mums, lai uzzinātu vairāk.mēs varam izmēģināt mūsu labāko jums palīdzēt .

Standarta Uzvalki Izmēri:

Ja jums nav atrast fit izmērs no mūsu veikala lieluma diagrammu ,lūdzu, skatiet sekot informācijai .

Mēs atbalstām pasūtījuma lieluma ,sekot pasākums guide var palīdzēt jums izdarīt vairāk ,Jebkuru jautājumu, kas var uzturēt bezmaksas, jautājiet mūsu pakalpojumu darbinieks ,mēs var jums meaure pareizo izmēru, ja jūs dont zināt, kā to darīt.

PASĀKUMS ROKASGRĀMATA :

Pasūtījuma Pilnu Informāciju Sekot pēc tam, kad jums jāmaksā :

Lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus...

Savu izmēru, ir importan.

Piezīme: Šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu.

Izmērs Mērvienība: Cm vai collas

Postenis Color =____(Attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches)

1.Izgriezums =___Cm 2.Plecu pie pleca =____3 Cm.Roku Garums = ____Cm

4.Armhole= ____5 Cm.Aproces = ____6 Cm.Krūtīs =____Cm

7.Vēders=____8 Cm.Vidukļa =_____9 Cm.Gurni= _____Cm

10.Apģērbu Garums =____Cm 11.Bikses Garums= _____ 12 Cm.Augšstilba=_______Cm

13.Augstums=_______14 Cm.Svars=_____Kg

15.Jums ir nepieciešams, kostīmi, vēlākais piegādes datums ____

Produkta Rādīt:

Krāsu Jautājums :

Pateicoties Krāsu Grāmata Sniedz Audumu Tirgus ,Kas IR VAI NAV VĒLATIES Izlemt, Audumu tirgus ,ja jūs vēlaties pasūtījuma izgatavotu krāsu ,lūdzu, sazinieties ar mūsu darbu pakalpojumu Pirmo reizi.

Specifikācijas

  • CN: Dzjansu
  • Modeļa Numurs: XZ770
  • Fit Tips: izdilis
  • Slēgšanas Tips: Dubultā Krūtīm
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Piemērojamo Skatuves: BIZNESĀ
  • Materiāls: Citi, Poliestera
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzimums: Vīrieši
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Stils: Oficiālas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Oficiāli Pelēks Vīriešu Uzvalki Robots Atloks Vīriešu Balli Bleizeri 2 Gabali Komplekti Līgavainis Kāzu Tuxedos Slim Fit Biznesa Terno Masculino
€120.54 €74.73

(pasūtījuma pilnu informāciju sekot pēc tam, kad jums jāmaksā : lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus... savu izmēru, ir importan. piezīme: šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu. izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums)

Izskatās arī
Vīriešu Uzvalks Oficiālu Zaļo Pārbaude Uzvalks Tikai Žakete Stilīgs Vakariņas Puse Valkāt Vīriešu Jaka, Šalle Atloks Vīriešu Slim Fit Uzvalks Elegantu Dāvanu
€92.98 €57.65

(par c. d ambīcijas c. d ambīcijas ir jauns veikals, kas galvenokārt nodarbojas sieviešu un vīriešu uzvalki, kāzu drānās un maternitātes kleita. mēs esam pieredzējuši, šuvēju, kas atbildīga par katras kategorijas apģērbiem.mēs sniegt pielāgotus pakalpojumus visu veidu apģērbu, un mēs arī sniegt nometiet kuģniecības, lai nodrošinātu vislabākās kvalitātes produktus un pakalpojumus par)

Izskatās arī
vīriešu jaka drukāšanas gadījuma Modes Slim Fit Vienā krūtīm, mētelī pusi piedurknēm žakete uzvalks augšu
€38.16

(laipni lūgti manā veikalā noliktavā ātra piegāde!!! mēs atbalstām drop shipping/vairumtirdzniecība, laipni aicināti sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas brīvs viens izmērs)

Izskatās arī
"Eiropa 2020" Jaunas Vīriešu Klasiskās Formālās Biznesa Plus Lieluma Vīriešiem tīrtoņa Krāsas Uzvalks, Veste Vienu Krūtīm, Biznesa Vestes Vestes
€5.99 €3.00

(specifikācijas: viena krūšu dizains, viegli uzvilkt vai novilkt. cietie krāsas vestei, viegli saskaņot ar kreklu. piemērots kāzu, viesību, biroja un citu formālu gadījumos. veids: veste dzimums: vīriešu izmērs tips: regulārs materiāls: poliesteris, spandex stils: formāla, uzņēmumu piedurknes tips: bez piedurknēm kakls: v kakla gadījumos:)

Izskatās arī
2023 Vasaras Plānas Vīriešu Žakete, Jaka Augstas Kvalitātes Vīriešu Modes Gadījuma Ledus Zīda Elpojošs Kostīms Jaka, Kāzu Uzvalki Vīriešiem 4XL
€43.20 €20.74

(izmērs krūtis plecu garums piedurknes garums āzijas m-170 96 44 67 60 āzijas l-175 100 45 69 61 āzijas xl-180 104 46 70 62 āzijas 2xl-185 108 47 72 63 āzijas 3xl-190 112 49 73 64 āzijas)

Izskatās arī
Luksusa Samta Fāzēm, Vīriešu Uzvalki Līgavainis Kāzu Tuxedos 2 Gabali Komplekti Traje Hombre Slim Vīriešu Bleizeri Trajes Elegante Para Hombres
€163.86 €103.23

(pasūtījuma pilnu sekot informācijai pēc tam, kad jums jāmaksā : lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus... savu izmēru, ir svarīgi. piezīme: šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu. izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums)

Izskatās arī
Zelta Metāla Izpušķot Vīriešu Uzvalki Sasniedza Atloks Līgavainis Tuxedos Luksusa Kāzu Balli Pusgarās Bikses 3 Gabali Terno Masculino Completo
€283.10 €184.01

(pasūtījuma pilnu informāciju sekot pēc tam, kad jums jāmaksā : lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus... savu izmēru, ir importan. piezīme: šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu. izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums)

Izskatās arī
Itālijas Vīriešu Melns Mētelis Tailcoat Kāzu Uzvalki, Vīriešu Groomsmen Komplekts (Jaka+Bikses+Veste) Slim Līgavainis Homme Kostīms
€168.02 €84.01

(laipni lūgti manā veikalā mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , ing jums laimīgu iepirkšanos . mēs varam padarīt standarta izmēra uzvalki un pasūtījuma lielums ir piemērots, ja jūs vēlaties standarta izmēra uzvalki ,jūs varat izvēlēties stilu, kas jums gribēja un veiktu pasūtījumu .ja jūs vēlaties pasūtījuma lieluma)

Izskatās arī
Vīriešu Ikdienas Tērps Jaunu Modes Tendenci Vasaras Jauniešu Skaists, Vienkāršs Un Viegls Slim Fit Universāls Mētelis
€98.44 €88.60

(modname=ckeditor izmērs----garums drēbes----krūtis----plecu platums------piedurknes garums s---------------------70--------------88---------------39-------------------60 m--------------------71--------------90---------------41-------------------61 l---------------------72--------------98---------------43-------------------62 xl--------------------73-------------106--------------45-------------------63 2xl------------------74--------------114--------------47-------------------64 3xl------------------75--------------122--------------49-------------------65 4xl------------------76--------------130--------------51-------------------66 tīra)

Izskatās arī
Bridalaffair Bordo Un Pelēki Raibs Vīriešu Slim Fit Modes Biznesa Gadījuma Dubultā Krūtīm, Jaka, Mētelis Bikšu Kāzu Homme
€131.27 €78.76

(cienījamie klienti: laipni lūgti mūsu veikalā!novēlu jums ir patīkama iepirkšanās laiku !pirms pasūtījuma, jums ir pārbaudīt šādu iepirkšanās padomus,tā, ka jums ir veiksmīga iepirkšanās pieredzi: 1. izmērs: lūdzu, izvēlēties savu fit izmērs no šī stila uzvalks lieluma diagrammu. 2. krāsa: dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.tāpēc, lūdzu,)

Izskatās arī
Spīdīga Zelta Shiny Shiny Dekorēts Žakete, Jaka Vīriešiem, Nakts Kluba Absolvēšanas Vīriešu Uzvalka Žakete Homme Skatuves Kostīmu Valkāt Dziedātāja
€23.54 €11.07

(šarmu vīriešu ikdienas viena poga fit žakete, jaka sequin puse augšu funkcijas: 1 .tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, pietiekami izturīgs, lai jūsu ikdienas valkā 2.stilīgs un modes dizainu padara jums vairāk pievilcīgu un izskatīgu 3. ērts materiāls, kas piemērots dažādiem gadījumiem. produkta informācija: sezona: pavasaris, rudens,ziemas, vasaras dzimums:)

Izskatās arī
Navy Blue Beach Kāzu Veļa, Vīriešu Uzvalki, Slim Fit Groomsmen Līgavainis Tuxedos pielāgoti Ikdienas 2gab Žakete, Bikses, Kostīmu Homme
€111.02 €74.39

(laipni lūgti mūsu veikalā puse uzvalks, kāzu tērps, biznesa apģērbam, ikdienas apģērbam, lūdzu, laimīgu iepirkšanos! piezīmes: 1.mūsu tērpi tiks veikti vairāk nekā 95% līdzīgi kā attēlā.tātad, tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tāpēc, ka dažādi displeju ekrāniem būs nedaudz atšķiras liecina par vienu un)

Izskatās arī
Vīriešu Uzvalki Terno Žakete Bordo Vienu Krūtīm Sasniedza Atloks Trīs Gabals, Jaka, Bikses, Vestes Masculino Eleganti Pieguļošas Kāzu
€120.73 €96.58

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visi sutis var pasūtījuma pieaugušo un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu pieprasījumu)

Izskatās arī
Moderns Uzvalks Bikses Kabatas Mērci Oficiālu Slim Fit Rāvējslēdzēju Lidot Kleitu Bikses
€16.17 €9.05

(svarīga informācija materiāls:poliesters iepakojuma lielums: izmērs: m, viduklis: 75cm/29.53 , hip: 98.5 cm/38.78 , biksēm garums: 95cm/37.4 (apm.) izmērs: l, viduklis: 77.5 cm/30.51 , hip: 101cm/39.76 , biksēm garums: 96cm/37.8 (apm.) izmērs: xl, viduklis: 80cm/31.5 , hip: 103.5 cm/40.75 , biksēm garums: 97cm/38.19 (apm.) izmērs: 2xl, viduklis: 82.5 cm/32.48 , hip: 106cm/41.73 , biksēm garums:)

Izskatās arī
Vīriešu Streetwear Modes Skate Zaudēt Gadījuma Raibs Žakete, Uzvalka Veste Vīriešu Japānas Korejiešu Stila Mētelis Virsdrēbes Posmā Apģērbi
€73.28 €56.42

(izmērs------krūtīs------garums-----sleeve-----plecu m:-------114cm------77cm-------63cm-------45cm l:--------118cm------78cm-------64cm-------46cm xl:------122cm------79cm-------65cm-------47cm roku darbs mērījumu pastāvēt 1-3cm kļūdas, lūdzu, saprotiet, lūdzu, izvēlēties pēc izmēra galda. šī ir āzijas izmēru, ir mazāki nekā eiropas izmērs.)

Izskatās arī
Klasisks Britu Stila Vīriešu Slim Fit Divu Pogu tīrtoņa Krāsas Uzvalks Trīs Gabals, kas par Groomsmen un Kāzu svinības, Banketu
€119.18 €77.46

(padomi: lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms pasūtījuma! *1 visi mūsu produkti tiek reklamēti āzijas izmērs!!! 3-4 izmēri ir mazāki par mums/eur izmērs. / apvienotā karaliste / austrālija / es izmērs! (1cm=0.394 gadā) *2 , ja neesat pārliecināts par izmēru, jūs varat pateikt mums savu augumu (cm) un svars (kg) pirms iepirkšanās!mēs palīdzēsim jums izvēlēties pareizo izmēru! *3 , kā)

Izskatās arī
Kāzu Uzvalki, Vīriešu, Tumši Zaļš Modes Iecirtums Atloks Vienu Krūtīm, Vīriešu Uzvalku Ikdienas Biznesa Oficiālu Līgavainis Uzvalku 3 Gabals Komplekts
€128.32 €96.24

(laipni lūgti mūsu veikalā būt džentlmenis mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus kāpēc izvēlēties mūs? mēs visi uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties. mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs, mūsu pieredzējušu šuvēju. mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem. piezīmes: mēs esam online)

Izskatās arī