Cena €150.96 €301.92

Pilns apraksts

Laipni lūdzam BRLMALL Kāzu Puse, Veikals

Silts Padomi:

1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.Mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde.

2.Kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies.

3.Lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie kases.

4.!!!Pēc izvietojot savu pasūtījumu, ir vēl VIENA DIENA, lai mainītu savu prātu, vai, Lūdzu, apstipriniet, arī pirms laišanas pasūtījumu.Kad šūšanas process ir sācies, materiālu nevar izmantot atkārtoti.Atsakoties pasūtījumiem līdz pusei radīs mums lielus zaudējumus, jo visi mūsu kleitas ir ne stock, bet pavisam jaunu un pasūtījuma izgatavotas katram pasūtījumam.

5.!!!Mēs piedāvājam skriešanās, lai pakalpojumu visiem produktiem.Ja ir jāsteidzas, lai, mēs iesakām jums sazināties ar mums pirms vietas, lai izvairītos no kļūdu aprēķini.

MODELIS LIECINA,

IZMĒRS DIAGRAMMAS UN KĀ PASĀKUMS

Ja izmēri piedāvāja nav fit jums, mēs piedāvājam pasūtījuma izgatavotu pakalpojumu, ziņu man šādus mērījumus:

1.Pilnas Krūtis:_____cm/collas

2. Pilna Viduklis:____cm/collas

3. Pilna Gurni:_____cm/collas

4. Plecu(Dobie) uz Grīdas(Hem):____cm/collas

5. Basām kājām Augstumā no Galvas līdz Kājām:____cm/collas

6. Papēži:____cm/collas

7. Dienas, jums nepieciešama kleitu:____

ATGRIEŠANĀS POLITIKU

1.Mēs nepieņemam atgriež pēc pasūtījuma kleitas izmēru vai kleitas ar jebkuras pieprasītās izmaiņas.

2.Regulāra izmēra kleitas ar nekādas izmaiņas, lūdzu ziņa mani atgriešanās pieprasījuma 5 dienu laikā no saņemšanas kleitu.Atpakaļ postenī, ir jābūt perfektā stāvoklī (kā jauns), jūs varat mēģināt kleitu, bet pārliecinieties, nevis stiept to vai veikt jebkādas netīrās zīmēm, pretējā gadījumā tas netiks pieņemts.

3.Mēs paturam tiesības noraidīt jebkuru nepamatotu peļņu, piemēram, nepareizi pasūtījuma veikti mērījumi jūs noteikumu vai standarta izmērs, kas mums jādara tiesības, bet jūs izvēlējāties nepareizi, vai jūsu gadījumā tas ir atcelts vai kleita nav vajadzīgs vairāk, utt.

4.Lūdzu, jāpalīdz skaidrs Pasūtījuma Nodokļus.Atpakaļ maksa tiks segti klienta beigās, ja jūs nevēlas sadarboties, rīksti Nodokļu samaksas.Tomēr lūdzam muitas nodokļa, kas ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, visus nodokļus, nodevas un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Visas nodevas, kas, iespējams, izriet no muitošanas tie nav iekļauti Bezmaksas Piegāde sniegšanu.

ATSAUKSMES

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Specifikācijas

  • Siluets: TAISNI
  • Stils: Classic
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Modes Elements: Krelles
  • Izgriezums: Viena-Pleca
  • Materiāls: Poliestera
  • Zīmola Nosaukums: BRLMALL
  • Piedurknes Stils: Viena-Pleca
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Modeļa Numurs: LX1.8
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Godu: Oficiāla Vakara
  • Vilciens: Tiesa Vilcienu
  • CN: Dzjansu
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Vienuma Tips: Vakara kleitas
  • Modelis Tips: Citi
  • Auduma Veids: Tills
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Faktisko Attēlu: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Challoner Mūsdienu Pavada Kāzu Kleitu Mežģīnes Appliques Bez Piedurknēm Tilla Līgavas Kleita Grīdas Garums Vestidos De Novia
€163.61 €114.53

(laipni lūdzam challoner kāzu kleitu veikalu mums ir šie izmēri, lai jūs varētu izvēlēties tagad, varat noklikšķināt uz custom size , ja jūsu mērījumi nesakrīt izmēri un vēlaties pasūtījuma izgatavotu ja jūs neesat pārliecināti par jūsu izmēra, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs sniegsim jums ierosinājums pielāgoto izmēru, kā pasākums mums ir standarta izmēra un pielāgoto)

Izskatās arī
Smaragda Mini Balles Kleitu halāti de soirée Unikālu Dizainu Piedurknēm Dzimšanas dienu Valkāt Īsus Balles Kleitas Pusi Piedurknēm Ceļa Garums
€160.08 €96.04

(lūdzu, lūdzu, norāda: 1. .ja jūs vēlaties pasūtījuma kleita,lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums par savu sīku izmēra krūtis___,vidukļa___,gurniem,___, dobu uz grīdas ar kurpes___collās vai cm un novērtēt sevi kā mūsu pasākums, instrukcijas. 2.ja jūs esat persona, brazīlijā,lūdzu, lūdzu, apsvērt.jūsu valstī,tas ir ļoti difficlt skaidrs pasūtījuma,tāpēc mēs parasti sūtīt kleitu ems(15-30)

Izskatās arī
Ķieģeļu Sarkans Virsmu Līgavas Kleitas Līnijas Strapless Loku Piedurknēm Mīļotā Grauzdiņš Balli Vakara Tērpi Kāzu Puse
€143.08 €85.85

(lai cienījamie klienti: informāciju par kleitu ir tā būtība, no unikāla koncepcija, lai laiks un idejas, kas veltīta ražošanas procesā, tas nav tikai apģērbs, tā ir mūžīgas mākslas darbs.ja dvēsele kleita nāk no unikāla dizaina, tad ideāli tīrs roku darbs, ir dzīvības avots, kas patiesi dod kleitu.tīra, sagriež un ērts dizains liecina, mode, komforts, seksīga vēl izsmalcinātu eleganci izklāstu sapņu)

Izskatās arī
Lceland Magoņu Liekšķere Kakla A-line, Princess Mežģīņu Kāzu Kleitas Vāciņu Piedurknēm Mirdzēt Tilla Grīdas Garums Līgavas Kleitas Royal Vilcienu
€610.39 €488.32

(1.m y draugs,mūsu kāzu kleitas ir roku darbs, nevis ofmass-ražota,auduma, ko izmanto, ir lieliska,tāpēc lūdzu nevajag salīdzināt mūsu preces ar citām zemo kāzu kleitu cenu, paldies! 2.cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 3. mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs)

Izskatās arī
Vintage Sarkanā Krāsā Ar Garām Piedurknēm Puse Kleitas Laukumā Apkakles Ziemassvētku Vakara Tērpi Festivāls Balli Vakara Kleita
€106.93 €58.81

([xlmodel]-[custom]-[58701] mums ir šie izmēri, lai jūs varētu izvēlēties tagad, varat noklikšķināt uz custom size , ja jūsu mērījumi nesakrīt izmēri un vēlaties pasūtījuma. jo kāzu kleita ir īpašs apģērbs, manuāla mērīšana ar 1-2 cm kļūdu, paldies. [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[58702] lūdzu, jāizlasa, pirms jūs iepirkšanās: 1.pasūtījuma)

Izskatās arī
VG56 Līgavas Cape Plīvurs Pērle Fāzēm Kāzu Plīvurs Katedrāle Bolero Jaka Sieviešu Plus Lieluma Šalle Līgava Kāzu Aksesuāri Mētelis
€64.04 €32.66

(lielgabarīta šalle mazo mohēra šalle šalle zīda šalle kāzu lakatu vakarā šalle fāzēm šalle kāzu nozaga kāzu lakatu sku:vg56 krāsa: balta/off balta dzija: l300*w300cm/118.11*118.11 gadā svars: :350g materiāls:amerikāņu mīksta dzija sakarā: kāzu/iesaistīšanās)

Izskatās arī
Elegants Ilgi Samta Melns Vakara Kleitas Ar Piedurknēm Sirēna Kroku Grīdas Garums فساتين السهرة Balles Tērpi Sievietēm
€275.24 €112.85

(plus lieluma kleitas izmēri rokasgrāmata ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!lai)

Izskatās arī
Sieviešu Ziemas Viens Izmērs, Silta Mākslīgās Kažokādas Apmetnis Apmetnis Kāzu Wrap Līgavas Šalle Jaka, Mētelis Satīna Lenti Bowknot Mežģīnes Up Paraustīt Plecus
€4.38 €0.45

(sieviešu ziemas viens izmērs, silta mākslīgās kažokādas apmetnis apmetnis kāzu wrap līgavas šalle jaka, mētelis satīna lenti bowknot mežģīnes up paraustīt plecus mākslīgās kažokādas kāzu jakas, tīrtoņa krāsas, satīna lentes bowknot mežģīnes augšu dizains. izgatavoti no kokvilnas materiāla, mīksta, gluda un skaudra sajūta, perfektu kāzu jaka līgava. ne tikai pievieno papildus)

Izskatās arī
Amanda Melns ar garām Piedurknēm Balles Kleitu 2023 Sexy Pusē Sadalīt Vakara Kleita ar V-veida kakla Satīns-line Puse Kleita فساتين مناسبة رسمية
€162.99 €79.86

(laipni lūdzam amanda veikalā, mums ir: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas. 4.)

Izskatās arī
Simin Satīna Sirēna Liekšķere Izgriezums, Vizuļi Oficiālās Balles Kleita Populer pusgarās Vakarā Elegants Puse kleitas sievietēm 2023
€228.73 €96.07

(apraksts laipni lūgti mūsu veikalā ! dārgie draugi, lai padarītu jūsu kleita fit jums perfektu un padara jums vairāk apmierināti ,mēs jums iesakām pasūtījuma standarta izmēra ,tādēļ, lūdzu, atstāt mums savu precīzus mērījumus ,mēs esam priecīgi pasūtījuma lielumu vai krāsu, lai jūs par brīvu(saskaņā ar asv size18)!kad jūs vieta jūsu pasūtījumu , vienkārši atstājiet savu mērījumus,)

Izskatās arī
Amerikas Jauno Nāriņas Stila Kleitas Ilgi Daudzpakāpju Vilcienu Puff Kristāla Fāzēm Plus Lieluma Kāzu Kleitu Sievietēm
€289.58 €173.75

(foto parādīt izmērs ziņas piezīmes pirms jums iegādāties preces, 1. cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2. mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, pasūtījuma izgatavotu, lūdzu, skatiet tālāk mērīšanas instrukcija. 1) pilnas)

Izskatās arī
Tumšā Rudens Sieviešu Kostīmi, Bikses Kopa Žakete+Bikses 2 Gabali Balles Kleitu Oficiālu Biroja Dāma Mētelis Apģērbs Pielāgota Jaka
€78.76 €63.00

(silts piezīme: ja standarta izmērs neder jums, mēs varam to pielāgot, lai jūsu personīgo izmērs bez papildu maksas ,ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas par piesardzības pasākumi: 1. mūsu produkti(uzvalks, veste, bikses, krekls utt.), kas nav ietverti aksesuāri, piemēram, ziedu, cepure, kruķis, utt. (ja šie piederumi rādīt attēlus). 2. krāsas var atšķirties)

Izskatās arī
Plus Lieluma Arābu Aso Ebi Kleitas Noņemams Vilcienu Luksusa Mežģīņu Aplikācijas Augstu Apkakli, Musulmaņu Karaļa Mermaid Kāzu Līgavas
€261.44 €222.23

(------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ izmērs diagrammas kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ to, kā pasākums ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ krāsu)

Izskatās arī
OEING Eleganti Pie Pleca Vakara Kleita Pusē Sadalīt Balles Kleitas, Grīdas Garuma Kleitas Oficiāls pasākums Vestidos De Fiesta
€121.99 €82.95

(laipni lūdzam oeing vakara kleitu veikalu akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______cm/collas 2) vidukļa ______cm/collas 3) gurni________cm/collas 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______cm/collas 5) dabas augstums bez kurpes_______cm/collas uzmanību)

Izskatās arī
Smago Roku Darbs Fāzēm, Balles Kleitas, Ilūziju Sexy Celebrity Kleitas Filmu Atklāšanas Ceremonija, Kleitas Sievietēm Vestidos De Noche
€555.34 €344.31

(smago roku darbs fāzēm, balles kleitas, ilūziju sexy celebrity kleitas filmu atklāšanas ceremonija, kleitas sievietēm vestidos de noche)

Izskatās arī
Klasiskās Satīna Spageti Siksnas Vakarkleita 2024. Gadam Stilīgs Grīdas Garuma Kleitas Vienkāršu Rakstu Puse Kleita Vestidos De Novia
€285.09 €142.55

(laipni lūdzam dmdrs kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie)

Izskatās arī
Tirkīza Māte No Līgavas Kleitas Apvalku, 3/4 Piedurknēm Ceļa Garums Fāzēm Plus Lieluma Īsām Līgavainis, Māte Kleitas, Lai Kāzas
€124.70 €109.74

(kāpēc izvēlēties mūs? mēs esam bijuši iesaistīti ražošanas un eksportējošo kāzu & modes kleitas, vairāk nekā 10 gadus.mēs varam pasūtījuma veikt plašu kāzu kleitas, tostarp stilu, david bridals stila airecollection utt.mūsu ražotne iezīme: 1. izcila kvalitāte - augstvērtīgs audums, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un pilnīga qc sistēmu. 2. konkurētspējīgu cenu - vairāk daudzumos,)

Izskatās arī