Cena €4.82 €8.75

Pilns apraksts

Piezīme: Tā kā pie auss, pin kodu ir izgatavotas no sudraba materiāla, tas ir nedaudz mīksts un ērts valkāšanai.Tāpēc, auss pin var tikt smilga transportēšanas laikā, kas ir normāli.Ja jums prātā, lūdzu, nav pasūtījumu.

Piegāde

1.Visi produkti būs izsūtīti 5 darba dienu laikā pēc maksājuma uz leju.

2.Mēs kuģis mūsu vienumus, cik ātri vien iespējams, ar EMS/DHL/Fedex vai Ķīna Pastu,piegāde ir atkarīga no kopējām izmaksām, kā pūta: protams,var izvēlēties metodi, kas jums nepieciešams !

Piegādes metodi

Ķīna Pastu 15-60 darba dienu laikā

DHL(bezmaksas) 7-10 darba dienas

ePacket (ASV) 10-25 darba dienu laikā

Yanwen Ekonomikas Air Mail 30-60working dienas

3.Mūsu cena nav iekļauta citiem slēptās izmaksas.Parasti mēs paziņojam, kā īsti kārtībā.

Atsauksmes

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir laimīgs ar mums, lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums pozitīvas atsauksmes (5 zvaigznes).Ja jums ir kāda neapmierinātība, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms mūs atstāt negatīvas atsauksmes.Jūsu apmierinātību sasniegtu mūsu mērķi.

Atgriešanās

Kaut arī mums ir liela uzticība kvalitātes un cenas mūsu produktu, mēs nevaram garantēt, jebkurš pircējs būtu 100% apmierināts ar viņiem.Bet nav svarīgi, ko mēs apsolām, centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas radās darījuma laikā.man, Godīgums vienmēr parādīt mūsu vērtības .

Ja jūs vēlaties kompensāciju, jo no posteņa " defektu vai kādu citu kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet to.maksa par reback pasta būtu pārņemti ar sevi.

Par mums&Service

Mums ir profesionāli rotaslietas uzņēmums Yiwu, kas ir slavena ar preču tirgū Ķīnā.Kā ražotājs un vairumtirgotājs dažādas rotaslietas un citi rotājumi.Mēs pārliecinieties, ka Izdevīgām cenām bāzi par augstas kvalitātes,jo mums ir rotaslietas ražošanas rūpnīcas.Novēlu jums patīkamu pirkumu!

Mēs piegādājam krītot piegādes/vairumtirdzniecības/pielāgots dizains.

Specifikācijas

  • CN: Zhejiang
  • Sods vai Modes: Modes
  • Auskari Tips: Stīpas Auskari
  • Materiāls: Rhinestone
  • Vienuma Tips: Auskari
  • Zīmola Nosaukums: JIJIAWENHUA
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Izmēri (Garums * Platums): 72mm * 45mm
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Formas\raksts: Ģeometriskas
  • Modeļa Numurs: 18665
  • Stils: MODERNS

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dabas Mjanmas A-preces Jadeite Drošības Sprādzes Kulons Rotaslietas Ledus Jade Miermīlīgu Šarmu, Sievietēm, Vīriešiem, Dāvanu Vairumtirdzniecība Piliens Kuģniecība
€6.55 €5.24

(dabas mjanmas a-preces jadeite drošības sprādzes kulons rotaslietas ledus jade miermīlīgu šarmu, sievietēm, vīriešiem, dāvanu vairumtirdzniecība piliens kuģniecība piezīme: ja jums ir nepieciešams sertifikāts, ja vietā, lai, lūdzu, ņemiet vērā, ka .vai noklusējuma sertifikāts. šis produkts var izdot oficiālu standartu identifikācijas apliecība, ķēde ir dota kā)

Izskatās arī
Jēzus Tevi Mīlu Pāri Nerūsējošā Tērauda Gredzeni, Vīriešu, Sieviešu Komforta Fit Gredzens Modes Kristiešu Reliģisko Rotaslietas
€1.26

(materiāls: nerūsējošais tērauds platums: 8mm gredzena izmērs : 17/18/19/20/21 mm iekšējais diametrs. paldies par jūsu uzmanību! jūs apmierinātību,mūsu veikšanu! ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani! pirkt tagad!)

Izskatās arī
Ķīniešu Stilā Zodiaka Pūķis Broša Mākslīgās Pērles Dekoru Pavasara Festivāls Pin Karikatūra Dzīvnieku Formas Tērps, Atloks, Soma, Cepure, Nozīmīte
€1.31 €0.82

(ķīniešu stilā zodiaka pūķis broša mākslīgās pērles dekoru pavasara festivāls pin karikatūra dzīvnieku formas tērps, atloks, soma, cepure, nozīmīte augstas kvalitātes cinka sakausējuma materiāls nodrošina izturību un ilgstošu izmantošanu bez fedings, corroding, vai sadalīšana. universāls broša var piestiprināt pie apģērba, cepures, somas un citus apģērba gabalus, par pieskārienu)

Izskatās arī
iGame Hamburger aproču pogas Kvalitātes Misiņa Materiāla Jaunums Pārtikas Konstrukcija Bezmaksas Piegāde
€5.46 €4.64

(dianxiaobao_1 dianxiaobao_2 $accept, drop shipping$ tieši rūpnīcas cenu, lielāku daudzumu, lielāku atlaidi, lūdzu, sazinieties ar mani, lai pieprasītu cenu sarakstu un atlaide, ja jūs interesē . produkta apraksts iepakošanas detaļas šo preci ir bez aproču pogas dāvanu iesaiņojuma kārba, bet mēs pack aproču pogas individuāli vienu poli soma katrai tāpēc, ka tā)

Izskatās arī
10pcs Jaunu Kāršu Pokera Spēle Šarmu Lāpsta Sirds Karti DIY, Kaklarota, Auskari Keychain Par Roku darbs Rotaslietas Pieņemšanas Piederumi
€5.87

(10pcs jaunu kāršu pokera spēle šarmu lāpsta sirds karti diy, kaklarota, auskari keychain par roku darbs rotaslietas pieņemšanas piederumi 1)materiāls: cinka sakausējums 2)iepakojums: 10pcs/partijas 3)svars: apmēram 20g 4)izmērs: 11x15mm 5)krāsu: / (1mm=0.03937 collu 1inch=25.4 mm) tur var būt atšķirības no 1 līdz 3mm, pateicoties manuāli mērījumi.paldies)

Izskatās arī
saldūdens pērļu 5-6mm baroka pērļu krelles par rotaslietu izgatavošana
€7.60

(produkta nosaukums: 5-6mm saldūdens pērļu baroka formas pērle apraksts pērlīšu izmērs: 5-6mm funkcijas: art. - nr. rc-23121801 materiāls saldūdens pērles izmērs 5-6mm krāsa balts moq 5 daļām pakāpi (kvalitātes ) augstas kvalitātes materiāls funkcijas niķeļa bezmaksas)

Izskatās arī
Sieviešu Sveķu Saldu Cukura Konfektes Roku Darbs Konfekte Auskari Kritums Vilināt Pārtikas Auskars Auss Rotaslietas Rotājumu Meitene, Rotaslietas, Dāvanu
€1.29 €0.83

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.produkts: konfekte auskari izmērs: 6.7*1.5 cm materiāls: sakausējuma/sveķi krāsa: kā attēlā paketē iekļauts: 1* auskaru piezīmes: 1.reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu. 2.lūdzu atļaut nelielas (±2cm)manuālo mērījumu novirze dati.)

Izskatās arī
10Pcs Pieci norādīja Zvaigzne Forma Smaidu Sejā Keramikas Pērles 9mm Zaudēt Distances Dzeltena Procelain Krelles Par DIY Aproces, Rotaslietu izgatavošana
€4.70 €1.98

(10pcs pieci norādīja zvaigzne forma smaidu sejā keramikas pērles 9mm zaudēt distances dzeltena procelain krelles par diy aproces, rotaslietu izgatavošana produkta materiāla: keramikas izmēri un daudzums: 6x9mm(10pcs) iepakojums:opp maisā)

Izskatās arī
1/50gab Labret Stienis Monro Lūpas Stienis Gredzenu Helix Tragus Auskaru Skrimšļu Kniedes Ķirurģiskā Tērauda Pīrsings Rotaslietas 16.G
€0.30 €0.20

(1/50gab labret stienis monro lūpas stienis gredzenu helix tragus auskaru skrimšļu kniedes ķirurģiskā tērauda pīrsings rotaslietas 16.g 💖materiāls: nerūsējošā tērauda 💖bruto svars: 10-30g 💖krāsa: sudraba 💖iepakojums: opp maisā 💖partijas ietilpst: 10-30pcs)

Izskatās arī
3 Ruļļi Šujamos Diegus Vaskotu Diegu Vadu Šūšanai Ar Rokām Līdzeklis ( Melns Balts Brūns )
€7.22 €3.39

(apraksts mūsu puses šujamos diegus ir spilgti un skaista krāsu, jums palīdzēs veikt personības aproces.ideāli piemērots šūšanas projektus, remonts, kurpes, amatniecības diy, brošēšana. funkcijas šujamos diegus remonts vaskotu diegu vadu šūšanai ar rokām rīks.par izšūšanas, auduma remonts, transmisijas modifikāciju, apdare, vairāk.|vaskotu diegu, kas izgatavoti no poliestera dzijas,)

Izskatās arī
Dabas pusdārgakmeņu Akmens Drop-formas Zilā Agate Boutique Savienotājs, Lai Padarītu DIY Modes Šarmu, Kaklarota, Rotaslietas, Dāvanu
€2.78 €1.66

(veidi: ūdens piliens forma leight: 18x30 mm svars: 15 g plašs lietojums: ideāls diy rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.jūs varat izmantot tos, lai veiktu rokassprādzes, kaklarotas, auskari, anklets vai otras puses amatu! radošo dāvanu: jūs varat izmantot tos ar citiem rotaslietas secinājumus diy savu rotaslietas.šī būs unikāla dāvana draugiem vai ģimenes locekļiem! piezīme:)

Izskatās arī