Cena €1.35 €2.08

Pilns apraksts

modname=ckeditor

Specifikācijas

  • Materiāls: sveķu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Metālu Tips: Nerūsējošā Tērauda
  • Stils: MODERNS
  • Dzimums: SIEVIETES

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dizainera Kolekcija, Kaklarota, Auskari Sievietēm Lady Kastīšu bumbierveida Dzeltena Motora Zircon Pārklājumu Zelta Krāsā Pušķi Dubultā Ķēdes
€128.09 €70.45

(mēs noraidām arī zemākas kvalitātes un ar zemu cenu.jūs saņemsiet to, ko jūs maksājat ! pircējs lasīt: daudzi stili jums izdarīt izvēli, kad jūs nodot rīkojumu, nav aizmirsu pateikt man savu izmēru un krāsu, lai es varētu sagatavot jums. laipni vairumtirdzniecība,lielās, lai lielās atlaides,labāko apkalpošanu un labāko cenu! veikals sludinājumu: kad jūs pasūtīt)

Izskatās arī
Moderns Matu Ķemme Zelta Lapu Matadatu Side Pin Rhinestone Pērļu Meitenes Tiaras Šarmu Kāzu Headpiece Līgavu Matu Rotas, Vairumtirdzniecība
€6.40 €3.84

(apraksts: funkcijas: 1. tas ir mūžīgas stils, kas lepojas ar dekoratīvu eleganci.piemērots jebkura sezonā un jebkura matu un apģērba krāsu. 2. lieliski dekorēts, lai jūs spīdumu un burvīgs.modes romantisks matadatu, lai visas sievietes, dāmas, meitenes. 3. ar izsmalcinātu formu, vairāk salds un jauniešu, lai jūsu matu apdare. 4. tas padara jums vairāk pievilcīgu, burvīgu,)

Izskatās arī
ALIZERO 925 Sterling Sudraba Dobi Sirds Ķēde, Kaklarota, Rokassprādze noteikti Sieviete, Vīrietis, Kāzas, Saderināšanās ballītes Rotaslietas Pāris Dāvanu
€19.73 €9.67

(alizero 925 sterling sudraba dobi sirds ķēde, kaklarota, rokassprādze noteikti sieviete, vīrietis, kāzas, saderināšanās ballītes rotaslietas pāris dāvanu)

Izskatās arī
Jaunu Cute Klimpu Plīša Keychains Radošo Kulons Atslēgu Gredzens Mīkstu Pildījumu Keyrings Par Zēnu, Meiteni Soma Rotājumi Studentiem
€4.51 €2.89

(apraksts 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: plīša izmērs:10cm/3.93 gadā krāsa: balta paketē iekļauts: 1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību)

Izskatās arī
Klasiskā 316L Nerūsējošā Tērauda Zils Ļauno Acu Pilienu Auskari Sievietēm, Meitenēm Luksusa Puse Brīvdienas Rotaslietas
€3.83 €2.30

(produkta apraksts materiāls: nerūsējošais tērauds + kubiskā cirkonija izmērs: kā parādīts attēlā zemāk lai vairāk nekā 2 gabali, atlaide 3% off)

Izskatās arī
Zelta Ķēdes Pērļu Krelles, Rokassprādzi Sievietēm Attēls Monētas Kritums, Aproces, Aksesuāri, Rotaslietas, Dāvanu
€3.19 €2.13

(1new un augstas kvalitātes materiāls: krelles krāsa: kā bildes rādīt izmērs:elastīgs paketē iekļauts:1gab. piezīme: kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
3 Ruļļi Šujamos Diegus Vaskotu Diegu Vadu Šūšanai Ar Rokām Līdzeklis ( Melns Balts Brūns )
€7.22 €3.39

(apraksts mūsu puses šujamos diegus ir spilgti un skaista krāsu, jums palīdzēs veikt personības aproces.ideāli piemērots šūšanas projektus, remonts, kurpes, amatniecības diy, brošēšana. funkcijas šujamos diegus remonts vaskotu diegu vadu šūšanai ar rokām rīks.par izšūšanas, auduma remonts, transmisijas modifikāciju, apdare, vairāk.|vaskotu diegu, kas izgatavoti no poliestera dzijas,)

Izskatās arī
10pcs/daudz Tibetas Sudraba starplika liels caurums Zaudēt Biezumu Distances Krelles Savienotāji DIY Rotaslietu izgatavošana aproce dfg4
€2.63 €2.50

(f764g tērps aproce un kaklarota diy pieņemšanas tās diametrs ir aptuveni 10mm, augstums ir apmēram 7mm, un tās iekšējais diametrs ir apmēram 4mm. par mums kuģniecības pakalpojumu quastion un atbildes mūsu solījums)

Izskatās arī
Aaazee 2 Gabali, Skavas un Slēgšanas Aproce Pieņemšanas 35mmx4mm Caurumu Sudraba
€4.60 €4.14

(magnētiskās skavas un slēgšanu pieņemšanas aproce iekšējais caurums: 35mmx4mm apm korpusa mea :38mmx19mmx9mm. krāsa: sudraba pārklājumu virs cinka sakausējums jūs saņemsiet 2 gabali, magnētisko funkcija ar nagiem, lai turiet cieši. ādas auklas, līmes)

Izskatās arī
Dabīgā Akmens Mazām Pērlītēm Zilā Koraļļu Izolāciju, Krelles, Piekariņi, Rotaslietas Pieņemšanas DIY, Kaklarota, Rokassprādze Auskari Piederumu
€15.77 €7.89

(produkta parādīt nosaukums: mazo krelles materiāls: blue coral piezīme: šie attēli ir tikai informatīvs raksturs, lūdzu, pārbaudiet iepriekš detalizētu mērījumu, lai izvēlētos pareizo izmēru, un ļauj mums nelielu kļūdu, lai manuāla mērīšana, paldies.ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, savienotājs mums . mēs kuģis pirmdienas līdz sestdienai, izņemot brīvdienas.lūdzu,)

Izskatās arī
Dabas pusdārgakmeņu Akmens Drop-formas Zilā Agate Boutique Savienotājs, Lai Padarītu DIY Modes Šarmu, Kaklarota, Rotaslietas, Dāvanu
€2.78 €1.66

(veidi: ūdens piliens forma leight: 18x30 mm svars: 15 g plašs lietojums: ideāls diy rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.jūs varat izmantot tos, lai veiktu rokassprādzes, kaklarotas, auskari, anklets vai otras puses amatu! radošo dāvanu: jūs varat izmantot tos ar citiem rotaslietas secinājumus diy savu rotaslietas.šī būs unikāla dāvana draugiem vai ģimenes locekļiem! piezīme:)

Izskatās arī
24Pcs Zvaigžņu Dūrienu Marķieri Emaljas Tamborēšanas Dūrienu Marķieri Piekariņi Noņemams 304 Nerūsējošā Tērauda Skavām Slēdzenes Dūrienu Marķieri
€10.42 €7.29

(3 pieejamās krāsas-jūs saņemsiet 2 komplekti, pilnīgi 24pcs zvaigžņu dūrienu marķieri, izmērs ir par 1.26 collu(3.2 cm) garš, ir rozā, balts, melns 3 krāsām.turklāt, mēs izmantot atsevišķu gredzenu, lai string katrā dūrienu marķieri kopā dāvanu iesaiņošana, to var likt uz rokas, lai viegli uzglabāšanas. padarīt ērts rāvējslēdzējs pull-ja jūsu rāvējslēdzēju airētājs pats par sevi nāk)

Izskatās arī
Lemegeton Zibens Nerūsējošā Tērauda, Kulons, Kaklarota Sievietēm Multi layer Garu Ķēdi Paziņojumu Rotaslietas Punk Piederumi, Dāvanu
€4.97 €2.99

(postenis stils: zibens formas kaklarota stāvoklis: 100% pavisam jaunu materiāls : nerūsējošais tērauds krāsa: tērauds / zelta krāsā izmērs: 40&45+5cm svars: apmēram 6 g daudzums:1 gab, iepakojumā nav nevienas rūpnīcas papīra informācija.)

Izskatās arī
Keychains Rokām Veidotas Stikla Cabochon Sakausējumi, Atslēgu Piekariņi, Priecīgus Ziemassvētkus, Santa Klauss Ar Ziemeļbriedi Māksla
€2.87 €1.26

(pakalpojumi 1 .mūsu servisa komanda ir paredzēts, lai sniegtu augstākā līmeņa klientu apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu. 2. ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības laiks un bojāto kvalitāte un posteņi nav saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums var sniegt apmierināts atbilde & izšķirtspēja. 3. jūsu 5-zvaigžņu)

Izskatās arī
2023 Modes Rotaslietas Nerūsējošā Tērauda Persiku Sirds Auskari Sievietēm Šarmu Sieviešu auskariem Pendientes Mujer
€2.37 €1.54

(zīmols : liujun rotaslietas stils:modes rotaslietas auskari materiāls:nerūsējošais tērauds, kad pasūtījumu ir tad, kad pasūtījums ir≥$150.bezmaksas piegāde ar dhl/ems/fedex (3-7days) auskari izmērs:5.5*5.5 cm auskaru svars:9g)

Izskatās arī