Tagi: zelta pārklājumu b c pin austiņu kabeli

Cena €2.52 €5.86

Pilns apraksts

Rezerves Audio Kabelis HD V8 V10 V12 X3 Austiņas Cepures

Specifikācijas:

Tā ir izstrādāta ar modes izskatu un mīksto roku justies.

Nav viegli mezglu, spēcīgu stiepes izturība, ciets un izturīgs.

Garantija ne tikai lielisku skaņas kvalitāti, bet arī perfektu saderību ar jūsu ierīci.

Jūs varat klausīties straumēšanas mūziku un izbaudīt brīvroku tālruņa zvanus.

Posteņa Nosaukums: Audio Kabelis

Materiāls: PVC, Skābekļa-Brīva Vara

Piemērojams ar: HD V8 V10 V12 X3 Austiņas

Iezīmes: Moderns Stils, Veidot Stabilu, Vienmērīgu Pārvades

Kabeļa Garums: 1.2 m/47.24" (Apm.)

Piezīmes:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Audio Kabelis

Specifikācijas

  • Iepakojums:
  • Savienotājs A: ligzda
  • Modeļa Numurs: 81332
  • Dzimums: Vīrietis-Vīrietis
  • Materiāls: Plastmasas
  • Vienuma Tips: Austiņu Vadu
  • Iezīme: NAV
  • Savienotājs B: ligzda
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Audio Pagarinātāju

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Pāris Mīkstu Sūkli Auss Spilventiņu Earmuff Mīkstu Sūkli Auss Spilventiņu Earmuff Nomaiņa Tiamat 7.1/2.2 V2 Austiņas
€8.61 €4.22

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. ņemiet vērā,:produkts ir piegādāts bez sprādzes un gumijas plāksne sprādzes)

Izskatās arī
1PC 3.2 Collu TEF6686 Pilna Diapazona Radio Stereo Vidējo Viļņu Īso Viļņu FM Radio Ar 5000MAH Litija Akumulators
€187.48 €131.23

(1pc 3.2 collu tef6686 pilna diapazona radio stereo vidējo viļņu īso viļņu fm radio ar 5000mah litija akumulators tef6686 pilna grupa gatavo radio 3.2 collu lielu ekrānu.dual skaļruni stereo!spēcīga anti-iejaukšanās!pcb double-sided pilnīga vara!pcb gadījumā ir izturīgs un izturīgs. jaunākās 1.14 firmware. vidēju viļņu, īso viļņu, fm. 5000mah litija bateriju. krāsa:sudraba materiāls:metāla iepakojuma)

Izskatās arī
587D Nomaiņa Austiņu Kabeli TypeC, lai .5mm Neilons Līnija MDR1A 1000XM3 XM4 1AM2 Bezvadu Austiņu Vads 120cm
€27.58 €13.79

(1294 funkcijas: ootdty izgatavots fromhigh-kvalitātes materiāliem, tas nav viegli, lai wrap, izturīgs, izturīgs pret pievelk, un ir ilgs kalpošanas laiks.widerange, labs efekts.pārraides analīze, adeptat skaņas kvalitātes uzlabošanai. aizstāt jūsu pazudusi vai bojāta austiņu kabeli ar šo speciāli izstrādāta nomaiņa. betterrange, spēcīgu un stabilu kvalitāti, labāk pagarināt)

Izskatās arī
Par Meta Meklējumos 3 Silikona Gadījumā+Sejas Vāciņu Komplekts Meta Meklējumos 3 Aizsardzības Gadījumā VR Piederumi
€7.56 €6.05

(pielietojums: meta meklējumos 3 visaptveroša aizsardzība jūsu vr austiņas pateicoties dažādām partijām, izskatu, krāsu, un iespiestus vārdus produkts var atšķirties, kas neietekmē to lietošanas. krāsa:melns/pelēks un balts materiāls:silikagels iepakojuma saturs: 1 x silikona gadījumā 1 x sejas vāciņu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti)

Izskatās arī
Austiņu maciņš Bezvadu Trokšņa Slāpēšanas Austiņas Grūti Ceļot Aizsardzības Uzskaites Uzglabāšanas Soma Viedtālrunis Austiņas
€4.66 €2.33

(aizzīmju punktiem: 1.universāls pielietojums: veikt savu digitālo produktu ar jums.austiņu maciņš ērts un praktisks!ļoti delikāts!anti-spiediens, anti-seismiskā, anti-fall, var arī aizsargāt savu digitālo produktu. 2.portatīvo izmērs: to var veikt jebkurā vietā, ja jūs to ievietojat somā.austiņu gadījumā cietais apvalks var pārnest mājās, skolā vai ceļojumā, jo tas ir pārnēsājamiem)

Izskatās arī
Aizsardzības un Izturīgs Nomaiņa Spilvenu Meta Meklējumi, 3 Austiņu J60A
€4.91 €3.78

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jauninājums meta meklējumos 3 pieredze ar silikona sejas aptver sweatproof, ūdensizturīgs, un anti netīrās nomaiņa spilvenu. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, šī seja segtu piedāvā mīksts un ērts klasiskas, nodrošinot stundas aizraujošas spēļu bez diskomforta. paredzētas meta meklējumos 3 lietotājiem, šīs)

Izskatās arī
Multi-purpose Mikrofonu, USB Datora Mikrofons Video Uzņemšanas standarts Plug and play (Atskaņot), lai reģistrētu PC Datorā, Dziedāšana, Tērzēšana
€10.70 €8.77

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izcilas kvalitātes lossless trokšņa samazināšana: spēcīgs trokšņa samazināšanas sistēma, anti-traucējumus un anti-gaudošana ierakstīšanas bez izkropļojumiem, pat trokšņainā vidē, var skaidri skaņu, kas ir jāprotokolē. augstas kvalitātes: skaidrs, skaņas kvalitātes, spēcīgs saderība, izvēlēties, ko jūs vēlaties. vairāk)

Izskatās arī
Trokšņu Slāpēšanas Ausu Spilventiņi, lai Earmuff Headphone Laba Skaņas Kvalitāte Piedurknēm N0HC
€3.99 €3.27

(funkcijas: ootdty jauninājumus jūsu austiņas ar ausu spilventiņi!pieredze uzlabota komforta un jaunu izskatu jūsu austiņas. kas ar izturīga materiāla, ikdienas lietošanai, šie ausu spilventiņi ir paredzēti, lai pēdējā.say goodbye, lai problēmu pastāvīgi nomainīt savu ausu spilventiņi. paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas, visas dienas)

Izskatās arī
Izturīgs Nomaiņa 3,5 mm Kabelis Q701/K712/K702/K240 Austiņu Pagarinājuma Vadus Uzlabota Connectivities Vadu 300cm DXAC
€6.27 €4.83

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco austiņu kabeli ar šo kvalitātes rezerves kabeli akgq701/k712/k702/k240/k240 mkii/k141/k171 austiņas. izgatavots no izturīga pvc materiāliem, šis kabelis nodrošina uzticamu savienojumu un ilgstošu izmantošanu. paredzētas akgq701/k712/k702/k240/k240mk ii/k141/k171 austiņas, tas ir piemērots mūzikas entuziastiem un profesionāļiem. izbaudiet)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi, lai Bose 700 NC700 Bezvadu Austiņām Ausu Spilventiņi Iekļautās K0AC
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze komfortu ar šo nomaiņa ausu spilventiņi jūsu nc700 austiņas. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie ausu spilventiņi sniedz īpašu komfortu un efektīva skaņas izolācija. mūzikas entuziasti un biežiem ceļotājiem, šie nomaiņa ausu spilventiņi piedāvā ērtu fit extended izmantot. vai jūs)

Izskatās arī
100% Oriģināls HAYLOU W1 T60 QCC 3040 Bluetooth 5.2 Austiņas AptX Adaptīvā Bezvadu Austiņas ENC Earbuds Ar 4 Mikrofoni Austiņas
€64.55 €25.83

(sākotnējā haylou w1 t60 qcc 3040 bluetooth 5.2 austiņas aptx adaptīvā tws bezvadu austiņas enc earbuds ar 4 mikrofoni austiņas pamata parametri: produkta nosaukums: haylou w1 bezvadu savienojums: bluetooth 5.2 uzlādes ports: tips-c komunikācijas diapazons: 10 metru (atvērta telpa bez šķēršļiem) akumulatora darbmūžs: aptuveni. 20 stundas (ieskaitot uzlādes gadījumā) austiņu)

Izskatās arī
Kvalitātes Austiņas Serpentīnveida Vads 3,5 mm Savienotājs 1 2 3 Austiņām Garš Izstiepts Garuma Vadu Nomaiņa
€7.45 €5.07

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi kvalitātes skaņu ar šī 3.5 mm spirālveida kabeli. tās zelta pārklājumu savienotāji nodrošina skaidru un skaņas pārraides, padarot to perfektu, lai mūzikas cienītājiem. izgatavots ar izturīgu tpe materiāla, tas serpentīnveida vads ir izstrādāts, lai izturētu nodilumu, nodrošinot stabilu un uzticamu savienojumu ierīces. savietojams 1)

Izskatās arī
5GAB Audio Taisni jack Savienotājs Ligzda divu Kanālu Stereo Mikrofona Ligzda Audio Adapteri
€0.60 €0.41

(motīvs: 100% jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:vara + pvc krāsa:melna izmērs:kā parādīts attēlā pakete ietver:5gab piezīme: 1.lūdzu, pieļauj maz kļūdu, jo manuāla mērīšana. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
6 Gabali Austiņu Adapter 6.35 mm(1/4 collas) Vīriešu 3.5 mm(1/8 collu) Sieviešu Stereo Audio Austiņu Ligzdas Adapteris, Black/Gold P
€5.01 €3.11

(cietā metāla konstrukciju;won ' t break jebkad.ne jebkura scratchiness vai ļodzīties lietošanas.gold-plating ir izturīgs pret koroziju un nodrošina tīrāku skaņas pieredzi iespējams.uzlabota kontaktu tranzītā signālu labāk.saglabā skaņu, skaidrs, bez statiskā vai trokšņa.mājīgs fit nodrošina spēcīgu pozitīvu saikni.iet stereo skaņu, izmantojot bez kvalitātes zuduma.viegli pievienot un atvienot. 6.35 mm)

Izskatās arī
Modernizētas Galvas Siksna Meta/Oculus Quest 2,Nomaiņa Quest 2 Elite Strap Aksesuāri Labāku Atbalstu Un Komfortu
€34.72 €21.18

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! jaunināšanas versiju - šī unikālā cepure dizaina oculus quest 2 galvas siksna var efektīvi iemaisa smagumu no vr austiņas)

Izskatās arī
10PCS AD8330ARQ SSOP-16 AD8330ARQZ IC Chipset JAUNAS Oriģinālas
€36.60 €35.86

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
2 Gab. Ādas Ausu Spilventiņi Austiņas Elpojošs Spilvenu Iekļautās Austiņas Nomaiņa Bose QC1 Austiņas Aksesuāri
€2.20 €1.31

(apraksts: uzticams materiāls: austiņu spilvens ir izgatavots no pu ādas materiāla, kas ir droši un nodiluma izturīgs ilgi lietot. trokšņa slāpēšanas: austiņu spilvena, var samazināt trokšņus, kas ir nepieciešams aksesuārs jūsu austiņas. vienkāršs stils: austiņas spilventiņu nāk ar stabilu izskatu, kas ir universāls un pilns ar vienkāršu skaistumu. viegli uzstādīt: nē)

Izskatās arī
T skaļruņu 8 - CH Audio Jaudas P82S priekšpastiprinātāja Audiophile Classic Mājas Kinozāles Stereo priekšpastiprinātāja
€277.56 €249.80

(tālr: 86+15874218309 e-pasts: [email protected] wechat: 15874218309 #detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{font-size:18px}#detail_decorate_root .magic-7{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-8{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-9{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-10{platums:750px;augstums:592px;pārplūde:hidden;margin-bottom:10px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
PU Mic Uzglabāšanas Somas Rāvējslēdzējs Dizains nodilumizturīga Mic Maisiņš Mic Gadījumā Mikrofons Gadījumā, Āra Mic Maisiņš
€9.23 €4.34

(apraksts šo preci ir mikrofons uzglabāšanas soma, pieņemšanas, premium un izturīga pu materiāla.tas var efektīvi aizsargāt savu mikrofonu.ideāls ceļojumos vai mājās, uzglabāšanas,, lai saglabātu jūsu mikrofons droša.jūs varat arī dot to, lai jūsu ģimenes un draugiem. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:pu -izmērs:30.50x10.10x0.50cm/11.99x3.97x0.20in - izgatavots)

Izskatās arī
Par QCY T13 / HT03 / T10 T11 / T18 / T8S Gadījumā Cute mīlestība Pārredzamu TPU Silikona Austiņas Gadījumā Būtiska mīksto Aizsargātu kaste
€2.27 €1.82

(1.materiāls: augstas kvalitātes silikona mīksto gadījumos , pilnīga aizsardzība. (var izmantot tīru ūdeni, lai mazgāt shell) 2.viegli un ērti lietot.viegli uzstādīt un noņemt 3.augstas kvalitātes austiņas gadījumā, pilnībā aizsargāt jūsu austiņas, trieciena absorbcija 4. modes aksesuāri ideāls portatīvās atmiņas ar lietu. (nav iekļauts jebkuras austiņas.ja tikai) piezīme:)

Izskatās arī
2Pairs Mīksta Silikona Ausu Spilventiņi Eartips Par Austiņu Silikona Gadījumā Auss Āķis Auss Earbuds Austiņas Aksesuāri Auss Padomus
€1.03 €0.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šo spārnu gali dizains ar āķi ,lielu pastaigu ,skriešanas un citām gaismas izmantošanu. augstas kvalitātes silikona ausu āķi, mīksts un ērts. atkārtoti lietojams, var mazgāt ar ūdeni. paketē iekļauts: 2 pāri silikona ausu āķi (s/l , katra izmēra 1pair). eartips tikai austiņas nav iekļautas. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī