Cena €5.00 €10.20

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Šis mini saliekamais nazis, kas ir ideāli piemērots āra entuziasti, kemperu, tūrists, un piedzīvojumu meklētājiem.Tās kompaktais izmērs padara to viegli veikt jebkur.

Izstrādāts ar augstas kvalitātes nerūsējošā steelblade, šis mini saliekamais nazis nodrošina asumu un izturību pret rūsu.

Izstrādātas ar izturīga alumīnija sakausējuma rīkoties, šis mini saliekamais nazis, kas nodrošina izturību un uzticamību jebkurā situācijā.Tā ir piemērota gan ikdienas lietošanai un āra aktivitātēm.

Vai jūs esat kempings, pārgājieni, vai vienkārši nepieciešams handys rīku mājsaimniecības remontu, šo mini saliekamais nazis, kas ir universāls biedri.Tas ir arī lielisks izdzīvošanas situācijās, un to var izmantot āra cooking un BBQ.

Ar savu ērtu locīšanas dizains un drošu bloķēšanas sistēmu, šis mini saliekamais nazis, kas nodrošina drošību un novērš nejaušu ievainojumu.Tas ir must ir līdzeklis, lai ikvienam, kurš vērtībām, praktiskums un funkcionalitāte.

Specifikācijas:

Materiāls: 2CR13+Plastmasas

Izmērs:Apm.7.8x3.7cm/3.07x1.45inch

Krāsa:Sarkana/Melna/Oranža

Komplektā Ietilpst:

1x Saliekamais Nazis

Piezīme:

① .Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

② .Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Paldies par jūsu viedokli.

Specifikācijas

  • Asmens Leņķis: >60°
  • Asu Asmeni:
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Asmens Garums: 10cm
  • Pilns Garums: 10cm
  • Atspere: no
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Roktura Garums: 10cm
  • Lock:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Asmens Materiāls: Nerūsējošā Tērauda

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elektriķis Vadu Attvaicētājs Ātri Liekās Stieples Elektriskās Urbjmašīnas Alumīnija Sakausējuma Elektroinstrumentu Piederumi 2.5/4/6 Sq.ft
€20.22 €11.53

(funkcijas: *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *ar elektrisko urbi, stiepļu apvalku būs pagriezt ārā pa groove stiepļu destilācija, kas ir ērtāk un ātrāk, nekā vecais rokasgrāmata vadu attvaicētājs *tas ir labs palīgs par elektriķi, kas var ietaupīt laiku un uzlabot darba efektivitāti elektriķi *lietot to kopā ar rokas elektrisko urbi un elektrisko instrumentu,)

Izskatās arī
1~5GAB kopa Hroma Vanādija Tērauda Ligzdas Adapteris Hex Kāta 1/4" 3/8" 1/2" Paplašinājumu Biti Elektriskā Urbja Galvas Laukumā Ligzda
€8.52 €5.11

(1~5gab kopa hroma vanādija tērauda ligzdas adapteris hex kāta 1/4 3/8 1/2 paplašinājumu biti elektriskā urbja galvas laukumā ligzda apraksts: produkta atribūti modelis: hroma vanādija tērauds trīs gabals, kas (50mm), hroma-vanādija tērauda trīs gabals, kas (65-73mm), hroma-vanādija tērauda astoņu gabals, kas, krāsu trīs gabals, kas (65-73mm), viena-1/4*1/ 4*30mm tērauda lode, kas savieno)

Izskatās arī
Universālā dinamometrisko Atslēgu Galvu, kas Ligzda Piedurknes 7-19mm Jauda Urbja Sprūds Krūmi uzgriežņu Atslēgu Atslēga, Multi Rokas Instrumenti
€20.76 €9.14

(universālā dinamometrisko atslēgu galvu, kas ligzda piedurknes 7-19mm jauda urbja sprūds krūmi uzgriežņu atslēgu atslēga, multi rokas instrumenti *augstas cietības hroma vanādija tērauda kalumi, neatņemama termiskā apstrāde, augsta cietība, augstu griezes momentu, labu izturību, ilgu kalpošanas laiku. *satver visu, trīsstūri, kvadrātveida, sešstūra, torx, spārnuzgrieznis, šķipsnu skrūvēm)

Izskatās arī
Īpašas Formas Skrūvgriezi Hroma Vanādija Sakausējuma Tērauda Trīsstūrveida/U/Y/Iekšējais 3 Punkti Krusta Īpašu Skrūvgrieži Labošanas Rīks
€0.60 €0.21

(funkcijas: *ir 5 gabali magnētiskais skrūvgriezis, u/y/iekšējais krusta/triangle/3 punkti formas, sapulču visu veidu vajadzībām. *ergonomisks dizains ir izmantoti , rokturi ir izgatavoti no gumijas, lai novērstu slīdēšanu dizains dubultu plastmasas piedāvā jums labāk, izmantojot gūto pieredzi. *dizaina skrūvgriezi struktūra ļauj jums ietaupīt laiku un pūles darbības laikā. *profesionālo)

Izskatās arī
Bezmaksas Vilks GT0178 Lietderība D2 EDC Fiksētu Asmeni Medību Nazis Micarta Rokturi Āra Kempings Zvejas Izdzīvošanas Taktiskais Nazis
€33.91 €27.13

(kopējais garums: 17.8 cm asmens garums: 8.6 cm asmens platums: 2.7 cm roktura garums: 9.5 cm asmens biezums: 3.7 mm asmens materiāls: d2 roktura materiāls: micarta cietība : 59-60 hrc w astoņi: 108 g iepakojumā: melns dāvanu kastē lūdzu, ņemiet vērā, pirms iegādāties: 1. produkta krāsa: jo krāsa preču foto gaismas un parādīt dažādas displeja, tas)

Izskatās arī
367D Skrūvgriežu Komplekts 98 Skrūvgriežu daļas ar neslīdošu Elektronika Instruments Multi Biti Viedtālrunis 115 1
€6.46 €4.46

(funkcijas: ootdty tiem, skrūvgriežu komplekts ietver vairāk līdzekļu, visi nepieciešamie instrumenti, lai dažādas darba vietas, kas atbilst jūsu dažādām vajadzībām.elastīga vārpsta ir iekļauts, ideāls electronics ja šahta ir grūti iegūt. ideāls remonts, planšetdatoru, klēpjdatoru, mobilās ierīces, rokas pulksteņi un brilles un citas elektroniskās ierīces. nāk ar pārvadāt)

Izskatās arī
Plazmas Griešanas Loka Rokasgrāmata Plazmas Griezējs P80/Ag60/Pt31 Lāpu Dubulto Riteņu Rullīšu Rokasgrāmata Rīku Viegli Uzstādīt 85AC
€26.24 €18.90

(funkcijas: ootdty ruļļa rokasgrāmata ir must ir līdzeklis, lai plazmas griešanas entuziasti, kas ļauj jums bez piepūles samazināt precīzu apli ar savu lāpu pt31 izgatavots no izturīga materiāla, tas dubulto riteņu rullīšu guide nodrošina vienmērīgu un precīzu samazinājumu katru reizi, padarot to gan profesionālos semināros un diy projekts. izstrādāta, lai atbilstu p80/ag60/pt31)

Izskatās arī
Labās Puses Vītne Mirst M1 M2 M3 M5 M6 M7 M8 M10 M13 M14 M16 Metāla Pavedienu Rīku, Metriska Vītne Die
€4.36 €2.61

(labās puses vītne mirst m1 m2 m3 m5 m6 m7 m8 m10 m13 m14 m16 metāla pavedienu rīku, metriska vītne die apraksts: mirst forma: apaļa materiāls: sakausējuma tērauda izmēri: m3 nominālais diametrs: 1 augstums: 1 vītnes tips: 55 ° konusveida cauruļu vītnes darbības joma: manuāla modelis: m3 sistēma: metriskās precizitāte: m3)

Izskatās arī
10PCS Zāģis Asmens 300mm Tērauda Rokas Zāģu Asmeņi 14T/18T/24T Bi-Metāla Gaļas Koka Griešanas Disku Kokapstrādes Instrumenti DIY
€9.08 €0.45

(apraksts: elastīga tērauda locīšanas nepārtrauktu zāģis asmens 300mm rokas zāģis asmens, izvēlēts augstas kvalitātes m35 tērauda materiāla, asas un izturīgas vairākiem mērķiem pats redzēju asmens ir piemērots dažādiem materiāliem, spēcīgs un izturīgs, un zāģēšana, ir stabilu, efektīvu un spēcīgu. griešanas ir ātri un lietošanas laiks ir ilgs. piemērots bambusa)

Izskatās arī
Profesionālās Akmens Griešanai Kalti par Engravers Koksnes Cementa Betona
€6.72 €3.36

(funkcijas: ootdty cietība izstrādāts ar hroma vanādija sakausējuma tērauda, tas nodrošina lielisku cietību, nodrošinot soda griešanas izrādes, strādājot ar cietu materiālu. griezuma malām, tas ļauj vienmērīgi un bez piepūles griešana, mazināt nogurumu un ļauj precīzi gravēšanas un griešanai rezultātus. paredzēti profesionālai akmens grebšanas un engravers, tas ir must)

Izskatās arī
Vairāk Rūsas Pierādījums Fosfatēšana Black Attieksmi Skrūvgriežu Daļas Dzeltena/Sudraba Īpašu Krusta Skrūvgriezis Bitu Sakausējuma Tērauda
€1.50

(motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *smilšu terapijas, vairāk anti-rūsas un stingrākas skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph2(5,5 mm), garums: 65mm, 110mm. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
49 Gabali Mobilo Telefonu Tehniskās Apkopes Instrumentu Komplekts-Ziedu Formas Trīsstūrveida Precizitāti Skrūvgriežu Komplekts Viegli Izmantot
€24.31

(. . raksturīga: magnētiskais skrūvgriezis galva ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem. tas ir izturīgs pret koroziju, nodilumu izturīgs un izturīgs.tas var piesaistīt nelielas skrūves, lai novērstu zaudējumu mazo skrūves. augstas precizitātes integrētu formēšanas procesā, uzglabāšanas kārba, gludu un plakanu, ērts rokturis, gluda virsma, viegli, lai attīrītu un anodēta,)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Jaunu Praktisku Izturīgs 1 * Pārveidotāja Adapteris Adapteris Converter Elektrisko Urbi, Ko Izmanto Ar Sprūdrata Uzgriežņu Atslēga
€0.92 €0.51

(funkcijas: * jaunu un augstas kvalitātes * izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs * pavasara lodīšu gultņiem uz galvas var stingri noteikt ligzda. * piemērots express nomaiņa čaks sistēma vai tiešā urbi. * augsta cietība un augsta griezes momenta, pilnībā atbilst iso/ansi standartiem. * adapteri, ko izmanto, lai pārvērstu ligzdas uz skrūvgriezis)

Izskatās arī
Atslēgas Sprūdrata Uzgriežņu Atslēgu Kārba Līdzeklis Elastīgu Grozāmu Galvu Kombinācija Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu, Universālās Atslēgas, Automašīnas Instrumentus, 6-32mm
€9.74 €4.38

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas: *superior sakausējumu ražošanu, termiskās apstrādes, virsmu pret koroziju, efektīvu pagarināts kalpošanas laiks. *tas ir kompakts un viegli pārnēsājams, un to var likt kabatā un mugursoma. *6-32mm lielums ir ļoti piemērots lietošanai šaurā telpā. *gadījumā: mājas uzturēšanu, elektriskās apkope, auto tehniskās)

Izskatās arī
1pc Stubby Skrūvgriezi 13cm, Garums 7.5 cm Platums HRC52-54 jaukta tipa Skarbs, Magnētisko Remonts Puses Instruments Remonta Darbi
€1.07 €0.61

(apraksts : 2-in-1 divguļamā galvas dizainu, pāri skrūves galvu un iešķeltu galvu viss, kas jums, ļoti ērti izmantot. augsta cietība, laba stingrība un nodilumizturība. portatīvo izmēru, var perfekti kabatā. ideāli piemērots remonta darbi, piemērots privātmāju, veikalu un darba vietā. specifikācijas : posteņa nosaukums: stubby skrūvgriezi krāsa:kā picture)

Izskatās arī
Sakausējuma Tweezer nemagnētiskiem Fine Tip Tweezer Apkopes Instrumentu
€14.62 €10.23

(funkcijas: ootdty pincetes tiek izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga sakausējuma tērauda, antimagnetic; sakausējuma pincetes ir 0,15 mm augstu tālrunis mātesplati lēkt līnijas remonta rīku; viņi izmanto lodēšanai remonts, vadu lodēšanu remonts mobilais mātesplati, pirkstu nospiedumu lēkt līnijas remontu mobilephone pcb metināšanai; laba izturība un cietība,drošs,ērts,izturīgs)

Izskatās arī
Mini Bezvadu Elektriskais Skrūvgriezis 3.6 V Litija Uzlādējams ar Magnētisko Padoms un Darba Gaismas Piemērots DIY Mājās J5O0
€33.91 €18.99

(funkcijas: elektriskā rokasgrāmata 2-in-1. 3.6 v elektriskais skrūvgriezis ar 2-in-1 funkcija.mīkstas gumijas lineāra konstrukcija ļauj skrūvgriezi darbināt gan ar elektrību, gan manuāli.instruments ir maksimālā griezes momenta līdz 2nm, strādājot ar elektrību, un līdz 10nm, kad darba manuāli.elektrisko skrūvgriezi bezvadu sniedz 280rpm ātrums piemērots, lai ātri un viegli skrūvju ieskrūvēšanai)

Izskatās arī
13 GAB Karburatora Regulēšanas Carb Pielāgojot Instrumentu Komplekts, 2-Ciklu Mazo Motoru Poulan Husqvarna, STIHL Echo Trimmeris
€30.45 €21.00

(13 dažādās karburatora regulēšanas instruments, saglabājot jūsu 2 dzinējus, kas darbojas tajā labu sniegumu un izmanto visbiežāk 2 cikla karburatora dzinēju.obligāti par to, kas ir, saglabājot personisko aprīkojumu, plus stuff par draugiem un ģimeni ergonomiski izstrādāta carb regulēšana komplekts rokturis nodrošina ērtības un komfortu, kas strādā.uzcelta kvadrātā ar rokturi, kas padara to viegli)

Izskatās arī
Gredzens Durvju Skrūvgriezi Nomaiņa Uzlādes Kabelis Vadu piemērots Video Durvju zvans 2 3 Durvju Gredzens
€5.59 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes universāls skrūvgriezis, piemērotas dažāda veida durvju, tostarp video durvju, video durvju zvans 2, professional edition. ja jūs zaudējat savu sākotnējo skrūvgriezi, šo nomaiņa, strādās labāk. to var izmantot, lai nojaukt durvju bateriju maiņu, maksa & nomaiņa, kā arī paroles atiestatīšanas piekļūst. portatīvo)

Izskatās arī