Cena €9.33 €12.61

Pilns apraksts

[Modernizētas, Augstas Cietības un Spēcīgu Magnētisko Bitu]: D1 Anti-Slip un triecienizturīga Biti ar Skrūvgriezis Bitu tiek izgatavoti no Augstas kvalitātes materiāli, augstas cietības, nodiluma izturība un triecienizturība, tas ir stingrība un izturīgs izmantot ilgu laiku.Uzcelta augstas ietekmes high_strength screwdriving, Piemērots skrūvgrieži, it īpaši, pārvadītāji

[Non-slip Šoks Pierādījums robotu asmeni]: Qufckthrough metāla Šoks reststantand notcracked Viegli iekļūt metāla plāksnes ar saskaņotas nagus.Saygooibye, lai screwslippage Skrūvi dziļi bite efektīvi samazina galvas novirzes Būtiski uzlabot darba efektivitāti.

[Non-slip Magnētisko Ietekmi Bitu]: Mūsu Magnētiskais Skrūvgriezis Bitu Kopu iezīme spēcīgu magnētisko pievilcību, anti-slīdēšanas naudas sodu zobu dizains, kas droši tur skrūves pozīciju, ļaujot bez piepūles ar vienu roku darbība.

[Trieciena Izturīgs Magnētisko Bitu]: Spēcīgu griezes moments, augsts griezes Pēc pieskaršanās skrūves galvas skrūvgriezi, Ka resulXting sadursmes reaģēšanas spēku daļēji absorbē torsionu Efektīvi novērš kuteris galvu pret ielaušanos.

[Anti-Šoka Augsta Cietība un Spēcīgu Magnētisko Bitu]Ātri, izmantojot metāla Šoks reststantand notcracked Viegli iekļūt metāla plāksnes ar saskaņotas nagus.Plaši tiek izmantotas keramikas flīzes, stiklveida ķieģeļu, stikla, betona, metāla, koka, un citi urbšanas mērķiem.

Specifikācija: 25+50+65+70+90+150

Materiāls: sakausējuma tērauda

krāsa: Melna

Iepakojuma Saturs:

12 x drill bits

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: retemporel
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Flakons Crimper 20Mm Rokasgrāmata Pudelīti Rokā Crimper Lietošanai Ar 20 Mm Cemme Plombas, Crimper Capper Flakons
€54.18 €41.17

(flakons crimper 20mm rokasgrāmata pudelīti rokā crimper lietošanai ar 20 mm cemme plombas, crimper capper flakons veids: citi modeļa numurs: 20mm lietojums: tirdzniecības ražošana 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ražošanas jauda: 20-30 pudeles/min izmantot gofrētu 20mm diametra alumīnija, plastmasas vai pilnas alumīnija pārsegs caps off krāsa:melna materiāls:metāla izmērs:195*80*50mm iepakojuma)

Izskatās arī
4 1 8 collu Oglekļa Tērauda, Galdniecības darbi Kokapstrāde Kokmateriāli Rasp Failu Dzirnavas Rīku 200mm
€9.50 €7.60

(produkta nosaukums: četri vienā rasp failu materiāls : oglekļa tērauds izmērs:200mm x 20mm veids: rokas instrumenti krāsa:pelēka maigu izskatu, augstas kvalitātes preces rudenī, viegli izmantot, augstas kvalitātes oglekļa instrumentu tērauda, cietība vairāk nekā 62 grādiem pretgrumbu zobu struktūru pamatoti veikt asu griešanas ātrumu, uzlabotu darba efektivitāti kopumā pēc rūdīšana, augstas cietības,)

Izskatās arī
AT35 6PCS 1/4 Collas Hex Kāta Skrūvgriežu daļas Turētāja Paplašinājumu Bārs Keychain Skrūves Adapteris Urbt Pārmaiņas (6 Krāsas)
€9.32 €8.76

([1/4 collas hex kāta skrūvgriežu daļas turētājs]ietver 6 gabalus 1/4 hex kāta roktura keychain pagarinājuma stienis ar karājas, sprādzes, savietojams ar lielāko 1/4 ātri hex rokturi un 1/4 hex kārbas un dažādi elektriskie skrūvgrieži, rokas skrūvgrieži un urbjiem. [spēcīgu & izturīga]ar urbi pagarināšanu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, var sasniegt maksimālu)

Izskatās arī
6.5 mm, Kāta uzmavas Gadījumā 12 Caurumi Nodiluma izturīgs Ērti Organizēt
€1.22 €0.74

(437 skrūvgriezi 6/12 caurumu kāta bitu turētājs plastmasas galvas uzglabāšanas gadījumā, ja līdzeklis mīksta, izturīga klasifikācijas sadzīves preci ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: ar skrūvgriezi, urbi galvas ievietota plastmasas maisiņi viegli. tas var būt ievietota 6/12 gabalu 6,5 mm standarta skrūvgriežu daļas. īpašu)

Izskatās arī
11Pcs M1-M3.5 Mini Skrūvi Piesitiet Iestatīt Puses Vītni Vadu Pieskaroties Vītņu Krāni Uzbrukums
€7.78 €6.84

(apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmanto mehāniskās apstrādes rieksti vai citi bieži vītne uz mašīnas. mašīna pieskarieties parasti izmanto, lai atsauktos uz krānu, no ātrgriezējtērauda. piemērots pieskaroties darbgaldu. pieņemot ātrgaitas tērauda ar augstu nodiluma un pret koroziju izturīgiem, kas ir izturīgs un tam ir ilgs kalpošanas)

Izskatās arī
HSS VAP Kreiso Roku pieskarieties M16 M17 M18 M19 M21 M23 M25 X1L X1.25L X1.5L X2L X2.5L X3L Metriskās Smalka Vītne Taisni Flauta Metāla krānu
€16.63 €13.30

(hss vap kreiso roku pieskarieties m16 m17 m18 m19 m21 m23 m25 x1l x1.25l x1.5l x2l x2.5l x3l metriskās smalka vītne taisni flauta metāla krānu detalles del producto > > > iepakojuma & piegāde: guling piedāvā dažādas kuģniecības metodes, kas uzskaitītas zemāk, kā arī bezmaksas piegāde uz zemes daudzi no mūsu produktiem.visus vienumus, kas pretendētu uz bezmaksas piegāde tiks norādīti)

Izskatās arī
60 Gabali Mini Stiepļu Suka Nerūsējošā Tērauda Birste, Mazā Birste Metināšanas Izdedži un Rūsas Instrumenti, Melns, 6.7 collas
€33.05 €26.44

(pietiekami, lai dalītos ar citiem: paketi dos jums 60 stiepļu birstes, galvenokārt melns, ļoti noderīga jūsu ikdienas dzīvē; un pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu jūsu dažādām situācijām, vai dalīties ar ģimeni vai draugiem būt pārliecināti, lai kalpotu jums: galvenokārt izgatavoti no nerūsējošā tērauda, ar nelielu stiepļu suka ir cieta un izturīga, uzticama kvalitāte, nav viegli deformēt, valkā,)

Izskatās arī
25mm T25 Magnētisko Torx Skrūvgriezis Bitu Kāta Elektrisko skrūvgriezi Bitu
€2.60 €1.90

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas cietības un spēcīgu stingrība leģēta tērauda, nodrošina izturību un uzticamību. ar metāla spiedogu uz augšu, skrūvgriezis bitu ir viegli noteikt un izmantošanu, elektriskie urbji, gaisa treniņi, un sprūdrata uzgriežņu atslēgas. paredzētas mehāniķi, inženieri, un diy entuziasti, šī universāls)

Izskatās arī
Universāls, Elektriskie Vadu apvalka Noņemšanas Knaibles, Precīzai Griešanas un Sloksņošanas Samazināt Vadi līdz 3,5 mm (Vara), 2,5 mm (Dzelzs) R9UF
€6.66 €4.06

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes šīs augstās kvalitātes elektriķa knaibles ir ideāls liekās vadi.izgatavots no vanādija tērauda, šīs knaibles iezīme izturīgas griešanas malu izturību. universāls dizains ļauj vadu pa daļām.robotu rokturis nodrošina drošu turiet, kamēr stieples griešanas spējas rokturi dažādu vadu izmērus. piemērots elektriķiem, diy entuziastiem,)

Izskatās arī
Par 22mm Cauruļu Griezējs AK Caurumu Vara un Nerūsējošā Tērauda Cauruļu Griezējs 22mm Dia ar Iekšējo Caurumu Diametrs-5mm
€4.06 €1.91

(motīvs: -asmens ir izgatavots no leģēta tērauda kalumi,vispārējā termiskā apstrāde,augstas cietības,spēcīgu griešanas spēju . -asmens virsmas melns,nav viegli nerūsē . -ideāls vara vai plānas sienas, nerūsējoša tērauda caurulēm . specifikācija: pieteikums:apgriešanai kopējo tips:universālas šķēres diy piederumi:metālapstrāde tips:leģēta)

Izskatās arī
Liels Daudzfunkcionāls Uzgriežņu Atslēgas, Ātri Ūdens Cauruļu Uzgriežņu Atslēgas, Regulējamu Uzgriežņu Atslēgu Komplekts
€41.03 €27.08

([augstas cietības] precizitāti kalumi, augstas frekvences sacietēšanas ārstēšana, augstas cietības. [self-pielāgojot atslēgu] savienojošo vārpstu ir izstrādāta, izmantojot automātisku pielāgošanu, kas ir ērts, lai ar vienu roku darbību, vienkāršs un praktisks. [saskaņojot dažādu riekstu] šis cauruļveida atslēgu tiek saskaņota ar prizmas, kvadrātu un dimanta uzgriežņiem. [norādīja)

Izskatās arī
103mm Mini Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Divvirzienu Kontroles divvirzienu Elkoņa Vadītājs Sprūdrata Uzgriežņu atslēga Ar Skrūvgriezi Bitu Rokas Instrumenti
€10.39 €4.67

(motīvs: *dual drive vadītājs sprūdrata uzgriežņu atslēga strādā ar jebkuru 1/4 hex kāta skrūvgriežu daļas un 1/4 laukumā disku kontaktligzdas. *ideāls šaurās telpās, 16 zobu sprūdrats, vajadzīga tikai neliela šūpoles loka darboties un vadīt virzienu ir viegli mainīt ar kinoizrāde īkšķi maiņa. *ergonomisks roktura, ērtāk un izdevīgāk. *iekļauti 10pcs 25mm garums hex)

Izskatās arī
Kabeļvadu Attvaicētājs Crimper Knaibles Daudzfunkcionāls Kabeļu Pīlings Knaibles Asas Malas Liekās Gofrētu Knaibles Attvaicētājs Rīki
€16.79 €7.72

(kabeļvadu attvaicētājs crimper knaibles daudzfunkcionāls kabeļu pīlings knaibles asas malas liekās gofrētu knaibles portatīvo elektriķis rīks motīvs: 1. universāls funkcionalitāte: stieples noņēmējus, kas ir paredzēti, lai apmierinātu dažādas vajadzības, no pārkrāsošanas dažādas stieples izmēri gofrētu un griešana vadiem. 2. kompakts un viegls: šie kabeļvadu destilācija ir)

Izskatās arī
Wellmade Taktiskais Kabatas Nazis Ar Klipša Skaistu Lāzer Damaskā Pārklājums Asus 5Cr15mov Asmens D2 Rīkoties Ātri un Vienmērīgu Atvēršana
€52.24 €15.15

(wellmade taktiskais kabatas nazis ar klipša skaistu lāzer damaskā pārklājums asus 5cr15mov asmens d2 rīkoties ātri un vienmērīgu atvēršana modelis:fa48 kopējais garums: 22.5 cm asmens garums: 9.5 cm asmens materiāls: 5cr15mov roktura materiāls: sandalkoka cietība: 56-58hrc iepakojumā: black box paziņojums 1.visi produktu mūsu veikalā, sūtīt)

Izskatās arī
L-formas Mini Double Vadītājs Socket Uzgriežņu atslēgu Piemērots Ikdienas Skrūvgriežu daļas Utilītu Rīks
€3.73 €2.95

(produkta apraksts krāsa: sudraba un melna materiāls: oglekļa tērauds izmērs:10.9 cm x 3.6 cm iepakojuma saturs: 1 x uzgriežņu atslēga 1.spēcīga oglekļa tērauds ar augstu cietību, ļoti izturīgs un izturīgs, lai izmantotu 2.1/4 tipa uzgriežņu atslēgas ir piemērots daudz mašīnu biti, var tikt izmantoti, lai vadīt daudz dažādu veidu skrūves. 3.anti-slip)

Izskatās arī
69HC Praktiski Skrūvgriezi rokas Skrūvgriezi par Stingrāku Demontāžas Darbu
€7.22 €3.60

(funkcijas: ootdty šis komplekts skrūvgrieži, ir ļoti izturīgs un ideāli piemērots dažādu skrūvju pievilkšanas un demontāžu uzdevumus. ar kvalitātes materiāli un rūpīgi izstrādāts, šie skrūvgrieži, ir izturīgs pret deformāciju un nodrošinātu drošu izmantošanu. veidota ar ergonomisku rokturi ērts rokturis un viegli ar tām darboties, šie skrūvgrieži, ir piemērots lietotājiem,)

Izskatās arī
5mm Apaļa Kāta Torx Galvas Skrūvgriezi Bitu Kopu T5-T25 Drošības Bitu Magnētiskais Skrūvgriezis, lai 801 Elektrisko Urbi
€14.03 €8.42

(specifikācija: nosaukums:801 torx elektriskais skrūvgriezis bitu materiāls: s2 sakausējuma tērauda magnētisms: magnētiskā kāta diametrs: 5mm vadītājs: t5/t6/t7/t8/t9/t10/t15/t20/t25 garums: 60mm funkcijas: 1. s2 leģēta tērauda materiāla, cietība līdz aptuveni hcr60, izturīgs. 2. skrūvgriezi galva ir apstrādāta ar spēcīgu magnētisko)

Izskatās arī
Caurules socket uzgriežņu atslēgu 6-19mm, L-formas metāla Caurules Hex Socket Uzgriežņu atslēgu, Automobiļu Remonta Instrumentu Komplekts Rokas Instrumentu Komplekts Wrenchs Auto Instrumentu Komplekts Socket Uzgriežņu atslēgu
€6.43 €4.04

(caurules socket uzgriežņu atslēgu 6-19mm, l-formas metāla caurules hex socket uzgriežņu atslēgu, automobiļu remonta instrumentu komplekts rokas instrumentu komplekts wrenchs auto instrumentu komplekts socket uzgriežņu atslēgu izcils sniegums - l formas uzgriežņu atslēgas rozetes, dubultās-devās skrūvēm dizainu, lielāku praktiskumu, 90 grādu līkumu leņķi dizains ir vairāk piemērotas darbam salīdzinoši)

Izskatās arī
Skrūvgriezis Socket Set Phillips Torx Skrūvēm ar Uzgriežņiem Vadītāja Mehāniskās 6.3 mm Uzgriežņu atslēgu 34 1 Skrūve Bitu Kopu Turētāja Adapteris, Remonts, Instrumenti,
€27.00 €13.49

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.portatīvu precīzijas s crewdriver komplekts.kompakts, pārnēsājams dizains ar elegantu izskatu specifikācija: 34 gabali skrūvgriezis bitu kopa ar vienotas līnijas phillips hex skrūves korekcija konuss vadītāja produktu papildu informācija: lūdzu, skatiet detaļu diagrammas zemāk piezīme: 1.sakarā ar gaismu un ekrāns)

Izskatās arī