Cena €2.39 €2.84

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY ;

Izgatavots no cietā platic un metalDurable, ilgstošu un viegli izmantot.

Tā funkcijas cietu atsperu tērauda ausis,ko izmanto, lai atbrīvotos no kabeļu izbeigšanu, slēdzenes.

Šis rīks piedāvā uz šādu veidu terminators par tirgus Modeļiem : PTP59 un PTP59LR modelis

par

par Viewsonics Modelis: TR75

Specifikācijas:

Krāsa: Sudraba, zila.

Materiāls: Metāls, plastmasa.

Izmērs: aptuveni 7 collas/ 177.8 mm.

Komplektā Ietilpst:

1x 7Inch Kabeļa Slēdzenes Terminator Rīks

Piezīme:

Gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālās

Mērījumu atļauts kļūdu 1-3cm.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: 7Inch Kabeļa Slēdzenes Terminator TV Rīks
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1pc Locīšanas Butterfly Knife,Drošas Prakses Rīku Āra Spēles,EDC Pudele Nazis,Portatīvo Rokas, Sporta Aksesuārus
€13.48 €0.58

(laba prakse rīks:tērauda tauriņš ķemme piemērots, mācīties, kā izmantot simulācijas rīki, izvairītos no rokas griešanai un zilumi, bez griešanas malas, bez asiem asmeņiem, ir ideāla izvēle iesācējiem. portatīvo un praktiskā: svara līdzsvars nerūsējošā tērauda tauriņš ķemme,centrs masa nodrošina, ka jūs varat vērsties pa darbību, salokāms dizains ir ērts un praktisks, jūs varat ņemt)

Izskatās arī
Flakons Crimper 20Mm Rokasgrāmata Pudelīti Rokā Crimper Lietošanai Ar 20 Mm Cemme Plombas, Crimper Capper Flakons
€54.18 €41.17

(flakons crimper 20mm rokasgrāmata pudelīti rokā crimper lietošanai ar 20 mm cemme plombas, crimper capper flakons veids: citi modeļa numurs: 20mm lietojums: tirdzniecības ražošana 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ražošanas jauda: 20-30 pudeles/min izmantot gofrētu 20mm diametra alumīnija, plastmasas vai pilnas alumīnija pārsegs caps off krāsa:melna materiāls:metāla izmērs:195*80*50mm iepakojuma)

Izskatās arī
A159 Māja Neslīpēts Atslēgu sagataves Atslēdznieks Piegādēm Mājās Tukšu atslēgas
€9.84 €8.26

(piezīme: dažādu ražošanas partijas numuru, krāsu un stilu var atšķirties no attēla, un izmēru manuāla mērīšana būs nedaudz novirze, natūrā virsroku)

Izskatās arī
Vairāk Rūsas Pierādījums Fosfatēšana Black Attieksmi Skrūvgriežu Daļas Dzeltena/Sudraba Īpašu Krusta Skrūvgriezis Bitu Sakausējuma Tērauda
€1.50

(motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *smilšu terapijas, vairāk anti-rūsas un stingrākas skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph2(5,5 mm), garums: 65mm, 110mm. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
4 1 8 collu Oglekļa Tērauda, Galdniecības darbi Kokapstrāde Kokmateriāli Rasp Failu Dzirnavas Rīku 200mm
€9.50 €7.60

(produkta nosaukums: četri vienā rasp failu materiāls : oglekļa tērauds izmērs:200mm x 20mm veids: rokas instrumenti krāsa:pelēka maigu izskatu, augstas kvalitātes preces rudenī, viegli izmantot, augstas kvalitātes oglekļa instrumentu tērauda, cietība vairāk nekā 62 grādiem pretgrumbu zobu struktūru pamatoti veikt asu griešanas ātrumu, uzlabotu darba efektivitāti kopumā pēc rūdīšana, augstas cietības,)

Izskatās arī
AT35 6PCS 1/4 Collas Hex Kāta Skrūvgriežu daļas Turētāja Paplašinājumu Bārs Keychain Skrūves Adapteris Urbt Pārmaiņas (6 Krāsas)
€9.32 €8.76

([1/4 collas hex kāta skrūvgriežu daļas turētājs]ietver 6 gabalus 1/4 hex kāta roktura keychain pagarinājuma stienis ar karājas, sprādzes, savietojams ar lielāko 1/4 ātri hex rokturi un 1/4 hex kārbas un dažādi elektriskie skrūvgrieži, rokas skrūvgrieži un urbjiem. [spēcīgu & izturīga]ar urbi pagarināšanu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, var sasniegt maksimālu)

Izskatās arī
Tauriņš Prakses Šūpošanos Treneris Blade Saliekamais Nazis Dāvana Vīriešiem-Ne Malas
€38.30 €30.65

(c94 zobenu galvu kopējais garums:240mm asmens garums:98mm roktura garums:123mm asmens materiāls:440c asmens stils: nav asas treneris virsma:akmens mazgāšana roktura materiāls: g10 + nerūsējošā tērauda svars:195g(ieskaitot iesaiņojumu) asmens tips:butterfly sistēma:ar lodīšu gultņiem krāsa: zila,krāsains funkcija: ar)

Izskatās arī
Collu Allen Uzgriežņu Atslēgu Komplekts Hex Bumbu Galvu Portatīvo Velosipēdu Remonts Rokas Darbarīki Skrūvgriezis Padoms 1/16, Lai 3/8 L Formas Īss Konsoles Rīks
€29.05 €14.52

(collu allen uzgriežņu atslēgu komplekts hex bumbu galvu portatīvo velosipēdu remonts rokas darbarīki skrūvgriezis padoms 1/16, lai 3/8 l formas īss konsoles rīks specifikācija: materiāls:45# tērauda izmērs:1/16 5/64 3/32 1/8 5/32 3/16 1/4 5/16 3/8)

Izskatās arī
Stieples Attvaicētājs Izolācija Elektriskie Gofrētu Rīku Rokas Daudzfunkcionāls Decrustation Knaibles Profesionāļiem Būvniecība
€15.67 €9.40

(apraksts: izturīgs materiāls: vadu, vaska noņemšanas knaibles, ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda materiāla, stipra, izturīga un izturīga. īpaša konstrukcija: šis ne-slaidu, ne-šķipsniņa, ilgtermiņa rokturi sniedz papildu atbalstu un palīdzēt jums izdarīt pietiekami daudz spēku, bez slīdēšanas. noderīgas funkcijas: īpaši konstruēti un precīzi izgatavotas zobu greifers turiet)

Izskatās arī
Universāls, Elektriskie Vadu apvalka Noņemšanas Knaibles, Precīzai Griešanas un Sloksņošanas Samazināt Vadi līdz 3,5 mm (Vara), 2,5 mm (Dzelzs) R9UF
€6.66 €4.06

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes šīs augstās kvalitātes elektriķa knaibles ir ideāls liekās vadi.izgatavots no vanādija tērauda, šīs knaibles iezīme izturīgas griešanas malu izturību. universāls dizains ļauj vadu pa daļām.robotu rokturis nodrošina drošu turiet, kamēr stieples griešanas spējas rokturi dažādu vadu izmērus. piemērots elektriķiem, diy entuziastiem,)

Izskatās arī
8X Coilover Uzgriežņu atslēgas, Āķis Griežamo Instrumentu Komplekts Trieciena Uzgriežņu Atslēgu Komplekts C-Formas Atslēgu Regulējama uzgriežņu atslēgas Korekcijas Līdzeklis
€41.75 €28.81

([dažādu izmēru]tērauda uzgriežņu atslēgu komplekts regulējams coilover satricinājumiem.mazo atslēgu, kas der mazajiem fiksācijas apkakles uz spoles efektu, vidēja uzgriežņu atslēgas der īpašu spole metienu sēriju par dažiem apexi, kw, h&r. lielu uzgriežņu atslēgu der teīns, truhart, daži skunkss.pietiekami, daudzums un izmēri atbilst jūsu atšķirīgām izmantošanas prasībām. [augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Mehāniķis Akmeņu IRock 5 Stikla Pārkāpj Pildspalvu Pārkāpj Rīku IPhone X-11 Huawei Mobilo Telefonu Aizmugurējā Stikla Vāciņš Slēdzim
€10.82 €5.52

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes sakarā ar dažādām pozīcijām aizmugurējo vāciņu ar dažādu spēku, jaudu, tas ir ieteicams, ka kameras modulis iphone11 un iepriekš modeļus var izmantot, tieši par remontu. (ieteicams izmantot pēc noņemot fotokameru, face id, akumulatoru un mātesplati). tas ir ieteicams, lai pielāgotu astes pavasarī stikls aizmugurējais vāciņš no citiem modeļiem,)

Izskatās arī
Skrūvgriežu Komplekts Durvju Skrūves Nomaiņa Ar Rūtiņu Gredzenu Doorbells Magnētisko Padoms Plastmasas Skrūvgriežu Rokturi
€2.79 €1.81

(funkcijas: *【bez piepūles gredzenu durvju apkopes] aicina mūsu skrūvgriežu komplekts ir īpaši izstrādāta, lai gredzenu doorbells, padarot to viegli nomainīt un mainīt baterijas, nesabojājot ierīces. *【materiāliem] aicina izgatavoti no augstas kvalitātes hroma vanādija sakausējuma tērauda, mūsu skrūvgriežu komplekts ir izturīgs, un kas būvēts, lai pēdējā. *【universāls, un)

Izskatās arī
Kalnu Velosipēds Vadu airētājs pats par sevi Knaibles Multi-function Riteņbraukšanas Bremžu Kuteris Šķēres Labošanas Rīks
€20.17 €9.88

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tērauda stiepļu troses, tērauda stiepļu trošu kuteris var viegli griezt tērauda stiepļu troses, un var arī izmantot stiepli un kabeli, dzelzs stieples griešanai, un rokasgrāmata dari pats . ar hroma vanādija tērauda, ar kopējo siltuma apstrādes knaibles ir griešanas malas un vienmērīgu griešanas virsmām, apvienojumā ar automātisko)

Izskatās arī
Septiņu Veidu Caur Caurumu Tīkla Vadu Knaibles, Daudzfunkcionāla, Attvaicējot Pieskari Perforēta Kristāla Galvu Gofrētu Knaibles 1gab.
€23.08 €5.10

(specifikācija: produkts modelis: septiņu veidu multi-funkcionālo caur caurumu tīklu kabeļu knaibles malu materiāls: augsta oglekļa tērauda roktura materiāls: kaņepju virsmas pārklāšana skava roktura garums (mm): 80 kopējais garums mm: 135 darbības joma: gofrētu diapazons: 6p/8p 5. kategorija / kategorijas 5e / 6. kategorija / kategorijas 6e 7. kategorija caur)

Izskatās arī
Objektīvs Sūcējs un uzgriežņu Atslēgu Komplekts, IC Pick-Up Vakuuma Uzsūkšanas Pildspalva ar 7 Maināmie piesūcekņus un Izliekti Padomi
€30.90 €19.16

(šis objektīvs piesūcekni, komplekts nāk ar sūkšanas pildspalvu un 7 maināmie piesūcekņus (12mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35 mm, 40mm), ideāls remonts un tīrīšana lēcas un pulksteņi, montāžas ic sastāvdaļām un gatavoja citas sīkas detaļas.piesūcekni ir izgatavota no mīksta anti-static esd vadītāj silikona, kas nav ieskrāpēt savu objektīvu vai sabojāt smalku daļas, un saglabāt to tīru no pirkstu nospiedumiem)

Izskatās arī
Roku Seamers Taisni 45°/ 90°Metāla Liekšanas Knaibles Lokšņu Metāla Instrumentus, ar neslīdošu Rokturi pretrūsas Rokasgrāmata Malas Sealer Rokas Instrumenti
€38.45 €9.20

(izcelt apraksts: [premium tērauda materiāls] mūsu metāla loksnes plier rīks ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda materiāla, kas ir ar augstu cietību un stingrību.tas ir rūsas izturīgs un atkārtoti. [pretslīdes rokturis] ar pretslīdes rokturis ir ērti turēt un izturīgs, lai izmantotu.tā ir maksimālā jauda un ērti darbības diapazonā. [viegli pārvadāt] mūsu metāla loksnes)

Izskatās arī
Stieples Attvaicētājs Nazis Crimper Gofrētu Knaibles Instrumentu Kabelis, Attvaicējot Nazis Kabeļu Noņemšana Vadu Griezējs Daudzfunkcionāls Rokas Instrumentu
€23.08 €10.62

(crimper vaska noņemšanas knaibles liektais rokturis kabeļa apvalka noņemšanas vadu griezējs portatīvie mini ergonomisks daudzfunkcionāls rokas instrumentu motīvs: 1. kompakts un viegls: mini wire apvalka noņemšanas knaibles ir paredzētas mazo un pārnēsājamo, padarot tos viegli pārvadāt un izmantot šaurās telpās. 2. izturīgs abs plastmasas konstrukcija: izgatavota no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
32-1 Multifunkcionāla Skrūvgriezi Kombinācija Sadzīves Portatīvo Krusta Magnētisko Precizitāti Skrūvgriežu Komplekts Apkopes Instrumentu
€8.73 €0.45

(apraksts • 32-1 multifunkcionāla skrūvgriezi apvienojums: tas skrūvgriežu komplekts ietver 32 dažādu veidu skrūvgrieži, padarot to universāls līdzeklis jebkuru mājsaimniecības vai apkopes uzdevumu. • šķērso magnētiskā precizitāti skrūvgriežu komplekts: magnētiskā galu skrūvgriezi nodrošina, ka skrūve tiek turēts drošā vietā, padarot to vieglāk strādāt un novērst jebkādu kaitējumu)

Izskatās arī
5mm Apaļa Kāta Torx Galvas Skrūvgriezi Bitu Kopu T5-T25 Drošības Bitu Magnētiskais Skrūvgriezis, lai 801 Elektrisko Urbi
€14.03 €8.42

(specifikācija: nosaukums:801 torx elektriskais skrūvgriezis bitu materiāls: s2 sakausējuma tērauda magnētisms: magnētiskā kāta diametrs: 5mm vadītājs: t5/t6/t7/t8/t9/t10/t15/t20/t25 garums: 60mm funkcijas: 1. s2 leģēta tērauda materiāla, cietība līdz aptuveni hcr60, izturīgs. 2. skrūvgriezi galva ir apstrādāta ar spēcīgu magnētisko)

Izskatās arī
OAUEE 3/4pc Magnētisko Elektriķis Īpašu Iešķeltu Krusta PH2 Skrūvgriežu Komplekts 65/110/150mm Anti neslīdoša skrūvgriezi Rokā Instruments
€8.04 €3.86

(piezīme: ja ir kāds jautājums, pls pateikt mūsu klientu parādus apkalpojošās komercsabiedrības pirmkārt, mēs to atrisinātu, perfekti.neatstājiet sliktas atsauksmes vai atvērt strīdu, kas tieši. motīvs: 1. 【augstas kvalitātes] aicina-termiski apstrādāts, izturību, ir augsta cietība, nav viegli valkāt. lūdzu, pārliecinieties, ka jums izvēlēties pareizo urbi un kontroles tiesības)

Izskatās arī