Cena €3.05 €4.24

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Paredzētas velosipēdu remonts profesionāļiem un DIY entuziasti, šo sešstūri ziedu uzgriežņu atslēgu ir piemērots ikvienam, kas nepieciešams, lai noteiktu, vai saglabāt savu velosipēdu.

Say goodbye, lai velosipēds nepatikšanām ar šo universāls un uzticamu sešstūra ziedu uzgriežņu atslēgu.Tas ir laiks, lai baudīt vienmērīgu un bez raizēm braucieni!

Šis kompaktais un portatīvais sešstūra ziedu uzgriežņu atslēgu ir must ir līdzeklis, lai velosipēdu remonts entuziasti.

Vai jūs esat mājās, uz ceļa, vai darbnīcā, tas sešstūra ziedu uzgriežņu atslēgu ir ideāls, lai risinātu velosipēdu remonts uzdevumus.

Ar vairākiem caurumiem, pozīcijas, šo sešstūri ziedu uzgriežņu atslēgu ļauj viegli un ērti, demontāža, dažādu detaļu.

Specifikācijas:

Materiāls: Oglekļa Konstrukciju Tērauds

Stils: Sešstūra Uzgriežņu atslēgas Kārta, Sešstūra Uzgriežņu atslēgas ar Āķa palīdzību (nav obligāts)

Komplektā Ietilpst:

1PC x Ziedu Uzgriežņu atslēgas

Piezīme:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Materiāls: Oglekļa Konstrukciju Tērauds
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Modeļa Numurs: 50JC10SC400891
  • Funkcijas: Daudzfunkcionāla

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3-28mm/6-42mm Cauruļu Griezējs Rokasgrāmata Cauruļu Griezējs Vara Alumīnija Caurules Hobbing Griešanas Bīdes Ar Rezerves Asmeni, Rokas Instrumenti,
€24.39 €12.19

(iezīmes: √ precizitāti barības skrūves mehānismu, ir norobežotas, lai elimate aizsērēšanu un trokšņus . √ grinded griežņu asmens,izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda cauruļu griezējs paliek tāds pats garums izmantot ierobežotas piekļuves zonas . √ swivelled asmens deburning rīku, lai likvidētu asās šķautnes, no caurules . √ profilētā kloķi tur rezerves)

Izskatās arī
B50 Daudzfunkcionāls Izolētas Plastmasas Knaibles Vise Anti Elektroenerģijas Anti-Magnetic Anti augstsprieguma Elektriķis Piler Rīks
€29.01 €14.51

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ! materiāls: instrumentu tērauda izmērs:20*3.5 cm/7.87*1.37 collas krāsa:sarkana paketē iekļauts: 1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar)

Izskatās arī
8inch lieljaudas Metināšanas Knaibles Augsta Oglekļa Tērauda Metināšanas Instruments Efektīvai Precīzu Dropship
€11.10 €5.43

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaunā multi funkcionāls, metināšanas knaibles izgatavotas no augsta oglekļa tērauda, nodrošinot tīru un precīzu samazinājumu.piemērots profesionālu metinātāju un diy entuziasti līdzīgi, šīs knaibles nodrošina efektīvus metināšanas spējas. izgatavots no augsta oglekļa tērauda, šie metināšanas knaibles funkciju precīza)

Izskatās arī
Jaunu 34Pcs Torx Zvaigžņu Sockets & Bitu Kopumu, Vīrišķo / Sievišķo E-Drošības Biti Disku, Rokas Instruments, Griezes moments Zvaigžņu Ligzda
€51.91 €25.96

(jaunu 34pcs torx zvaigžņu sockets & bitu kopumu, vīrišķo / sievišķo e-drošības biti disku, rokas instruments, griezes moments zvaigžņu ligzda funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes,mēs atbalstām mazumtirdzniecības, dropshipping, vairumtirdzniecība,pielāgots e ligzda biti nav caurumu izurbj tos, lai novērstu aizskart garāžas.izgatavots no augstas kvalitātes hroma vanādija)

Izskatās arī
3,8 mm 4.5 mm Skrūvgriezis Bitu skrūvgriezi Nedaudz ar Rokturi Magnētiskais Skrūvgriezis
€2.83 €1.89

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ar ergonomisku dizainu, sajūta, izmantojiet grip ir uzlabota,padarot jūs jūtaties ērti. ar skrūvgrieži bitu pieņem augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, augstas kvalitātes skrūvgrieži kopa ar oglekļa tērauda vārpstas ilgst gadiem un fit skrūves pareizi. vadītājam ir rokturis ar neslīdoša dizains, viegli grip,)

Izskatās arī
B50 1/2" F Stienis Uzgriežņu Atslēgas Ligzda 10" 15" 18" Dinamometrisko Atslēgu, Gara Spēku, Bārs Darbības Galvas Spēcīgu Sviru Stūres Rokturi Labošanas Rīks
€8.75 €4.38

(funkcijas: *augstas kvalitātes vanādija tērauda kalumi, super griezes momentu. *180 grādu maināma leņķa dizains, viegli darboties. *eļļa krāsns rūdīšana piedurknēm sēdeklis, nostiprināt attieksmi. *aprīkots ar anti off pavasarī, aizsargāt drošību. specifikācijas: produkta nosaukums: f stienis uzgriežņu atslēgas materiāls: hroma-vanādija tērauda krāsa:)

Izskatās arī
1Pc 100mm Hex Ligzda H8-H19 360 Grādu Grozāms Vadītājs 100mm Hex Kāta Elektrisko Ietekmes Vadītāja Urbšanas Jauda Uzgriežņu atslēgas Instrumentu Detaļas
€12.01 €6.48

(funkcijas: *izgatavots no hroma vanādija steelmaterial, ar augstu cietību un izturību. *vairāku specifikācijas, lai apmierinātu dažādas vajadzības. *vienotu kvadrātveida caurumu savienotājs, piemērots maiņstrāvas elektriskā uzgriežņu atslēgas, litija uzgriežņu atslēgas, pneimatiskie gaisa instrumentu un pārējās mašīnas. specifikācijas: *tips: trieciena uzgriežņu)

Izskatās arī
Ligzda Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Bitu 1/4 Collu Double Devās 60-zobu Labošanas Rīks M9 Divpadsmit-stūra Skrūve 8mm Sešstūra Skrūvi
€8.18 €4.99

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas : ofseta sprūds gredzenu uzgriežņu atslēgas, termiski apstrādāta tērauda. ofseta konstrukcija palīdz novērst bruised un izgrebj dūres. ideāls, lai iegūtu grūti, lai sasniegtu skrūves un uzgriežņi. pilnībā atgriezeniska, ideāli piemērots dažādām lietojumprogrammām. 60-zobu sprūdrata ir ideāls šaurās vietās.viegli)

Izskatās arī
Profesionālās Akmens Griešanai Kalti par Engravers Koksnes Cementa Betona
€6.72 €3.36

(funkcijas: ootdty cietība izstrādāts ar hroma vanādija sakausējuma tērauda, tas nodrošina lielisku cietību, nodrošinot soda griešanas izrādes, strādājot ar cietu materiālu. griezuma malām, tas ļauj vienmērīgi un bez piepūles griešana, mazināt nogurumu un ļauj precīzi gravēšanas un griešanai rezultātus. paredzēti profesionālai akmens grebšanas un engravers, tas ir must)

Izskatās arī
Bezvadu Sprūdrata Uzgriežņu Atslēgas 90 Grādu Lieljaudas Taisnā Leņķī Pneimatiskās Izraisīt Taisni Pneimatiskās Uzgriežņu Atslēgas Vēja Uzgriežņu Atslēgas Instruments
€79.13

(izturīgs un stabila kustība: stabilu darbību, augstu izejas jauda, mazs gāzes patēriņš, izturību un augstu lietderības koeficientu. liels griezes moments jauda: griezes moments un jauda ir pat un rotācijas ātrums ir stabils.tas tiek izmantots, lai palīdzētu noņemot skrūves.lūdzu, nav piespiedu kārtā noņemt. galva ir izstrādāta ar pozitīvu un negatīvu seku, kas var tikt galā ar dažādām)

Izskatās arī
Augsta blīvuma Šķiedru Ievietošana un Ieguves Rīks Vienkārša Darbība
€32.03 €16.01

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis rīks tika veidota tā, lai viegli ielikt un izvilkt šķiedru savienotāji, jo īpaši augsta blīvuma patch paneļi. šis rīks tika būvēts ar ergonomiskajiem spilveniem rokturi.pavasara-savienoti un šķērssvītroto žokļa ļauj spēcīgs nonslip saķeri uz savienotāji.tās dizains der starp citu instalēto savienotājiem, lai viegli)

Izskatās arī
1gb Metāla Kārba Skrūvgriezis 1/4 Laukumā Interfeiss E-formas Plūmju Ziedu čaula Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Pastu Izliekts Stienis, Rokas Instrumenti,
€3.24 €2.01

(funkcijas: *jaunas un neapgūtas *e10 / e12 / e14/ e16/ e18/ e20 / e22/ e24 var izvēlēties *1/2 laukumā saskarne par 12,5 mm *pret koroziju, augsta cietība, spēcīgs un izturīgs *lietot ar sprūdrata uzgriežņu atslēgas pastu, izliekts stienis specifikācijas: produkta nosaukums: socket skrūvgriezi materiāls: metāla krāsa: kā parādīts attēlā modelis:)

Izskatās arī
20 Gab. Baltas Rokas Kvarca Sienas Pārvietošanas Mehānismu Remonta Rīku Daļas
€41.01 €29.53

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! izturīgs,vienkāršs dizains,viegli veikt pulksteni ,ideāls nomaiņa izslēgt mikrofonu, kad pastaigas, augstas precizitātes, kvalitātes un lēts.piemērots bezrāmju krāsošana, diy, apkopes, mazu galda pulksteni. materiāls: plastmasas un metāla krāsa: melna + balta daudzums: 20 gab baterijas)

Izskatās arī
THEONE Vulp Fox Balisong Treneris 7075 Alumīnija Rokturi, Blīvētājs Struktūra Tauriņš Prakses Nažu Mešana EDC Rokas Instrumenti
€110.56 €88.45

(theone vulp 7075 alumīnija viengabala rokturis ir cnc izgatavotas un aprīkots ar 440c caurvadu sistēma.tas griežas ļoti labi un ir viegli izmantot un uzturēt. pilns garums: 25.5 cm roktura garums: 14.5 cm asmens garums: 11cm roktura materiāls: 7075 alumīnija asmens materiāls: 440c neto svars: 112 grami)

Izskatās arī
6.5 mm, Kāta uzmavas Gadījumā 12 Caurumi Nodiluma izturīgs Ērti Organizēt
€1.22 €0.74

(437 skrūvgriezi 6/12 caurumu kāta bitu turētājs plastmasas galvas uzglabāšanas gadījumā, ja līdzeklis mīksta, izturīga klasifikācijas sadzīves preci ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: ar skrūvgriezi, urbi galvas ievietota plastmasas maisiņi viegli. tas var būt ievietota 6/12 gabalu 6,5 mm standarta skrūvgriežu daļas. īpašu)

Izskatās arī
Kompakts un Uzticams Elastīgu Ligzdu Paplašināšana, Bārs, Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Piemērots Dažādām Darba Prasības
€25.31 €12.65

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *divvirzienu tinumiem meistarība padara to spēcīgu vērpe.atmiņas kartes slota un bumbu atsperu konstrukcija ļauj, lai pasargātu to no nokrišanas. *maināma leņķa funkcija padara to piemērotu šauru leņķi un telpām.dažādas specifikācijas, ir iespējams izdarīt, lai apmierinātu dažādas)

Izskatās arī
Collu Allen Uzgriežņu Atslēgu Komplekts Hex Bumbu Galvu Portatīvo Velosipēdu Remonts Rokas Darbarīki Skrūvgriezis Padoms 1/16, Lai 3/8 L Formas Īss Konsoles Rīks
€29.05 €14.52

(collu allen uzgriežņu atslēgu komplekts hex bumbu galvu portatīvo velosipēdu remonts rokas darbarīki skrūvgriezis padoms 1/16, lai 3/8 l formas īss konsoles rīks specifikācija: materiāls:45# tērauda izmērs:1/16 5/64 3/32 1/8 5/32 3/16 1/4 5/16 3/8)

Izskatās arī
11Pcs M1-M3.5 Mini Skrūvi Piesitiet Iestatīt Puses Vītni Vadu Pieskaroties Vītņu Krāni Uzbrukums
€7.78 €6.84

(apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmanto mehāniskās apstrādes rieksti vai citi bieži vītne uz mašīnas. mašīna pieskarieties parasti izmanto, lai atsauktos uz krānu, no ātrgriezējtērauda. piemērots pieskaroties darbgaldu. pieņemot ātrgaitas tērauda ar augstu nodiluma un pret koroziju izturīgiem, kas ir izturīgs un tam ir ilgs kalpošanas)

Izskatās arī
Āra Rokas Novilkta Virve Redzēju 304 Nerūsējošā Tērauda Stieple, kas Redzēja, Kempings Dzīvības Glābšanas Kokapstrādes Super Smalku Rokas zāģi Vads 5M
€5.69 €4.38

(neliels svars, viegli pārvadāt. kopējais garums ir 5 metri. to var izmantot, lai samazinātu koka, plastmasas, kauli, gumijas un mīksta metālus, piemērots kempings. viegli transports: maza izmēra, viegls svars un elastīgs.ideāls jūsu mugursoma, tas ir izdzīvošanas līdzeklis, pārgājieniem, tūrismam un citām āra aktivitātēm. kā lietot: vienkārši velciet redzēju prom ar roku)

Izskatās arī
HSS VAP Kreiso Roku pieskarieties M16 M17 M18 M19 M21 M23 M25 X1L X1.25L X1.5L X2L X2.5L X3L Metriskās Smalka Vītne Taisni Flauta Metāla krānu
€16.63 €13.30

(hss vap kreiso roku pieskarieties m16 m17 m18 m19 m21 m23 m25 x1l x1.25l x1.5l x2l x2.5l x3l metriskās smalka vītne taisni flauta metāla krānu detalles del producto > > > iepakojuma & piegāde: guling piedāvā dažādas kuģniecības metodes, kas uzskaitītas zemāk, kā arī bezmaksas piegāde uz zemes daudzi no mūsu produktiem.visus vienumus, kas pretendētu uz bezmaksas piegāde tiks norādīti)

Izskatās arī
Q1QC Elektronikas Labošanas Rīks - 47Pcs 1 Skrūvgriežu Komplekts
€15.31 €7.50

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 47 1 skrūvgriežu komplekts ir augstas veiktspējas līdzeklis visiem jūsu elektroniskā remonta vajadzībām.ar 47 svarīgi rīki, ieskaitot magnētisko vadītāja , šis komplekts ir ideāls, lai diyers, stiprinājumi, un amatieriem, gan. ar augstas kvalitātes sakausējuma tērauda 47 1 skrūvgriežu komplekts ir būvēts, lai pēdējā)

Izskatās arī