Cena €249.70 €409.35
  • Sku: p1006
  • Kategorijas: Rīki

Pilns apraksts

FS-14 Neatņemama Atloka Atdalītājs Hidrauliskā Spiediena Dilator Ugunsdzēsības Pārkāpj Rīks Power Avārijas Remonta un Celtniecības

Postenis Apraksts

Nosaukums: hidrauliskās expander

Modelis: FS - 14 neatņemama atloka atdalītāju

Iepakojuma svars: 15 kg

Iepakojuma lielums: 48 * 18 * 16 cm

Par šo preci

Piezīme:

1. Ja jūs izvēlaties "Pārdevēja piegādes metodi", lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā piegādes maksa ir piemērojams tikai dažās valstīs / reģionos, lai, pēc tam, kad jūs maksājat, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs apstiprinās ar jums.Zh

2.Kad paka ierodas pie vietējā muitas, lūdzu, maksāt nodokļus un veikt zemes gabalu prom.Mums nav nekādu muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļus.Ja muitas neizdodas, jo pircēja iemeslu dēļ, un preces tiek nosūtītas atpakaļ vai iznīcināti, mēs ne kompensācijas naudu.

3. Ja jūs izvēlaties, DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, mēs palīdzēsim jums noorganizēt starptautisko express piegādi un piegādāsim tieši uz jūsu adresi (durvīm līdz durvīm pakalpojums)!Ja preces tiek piegādātas ar kurjeru), pircējam ir vajadzīgi tikai nodokļi jāmaksā pēc ierašanās.

4. Pirms līguma parakstīšanas, jums ir pārbaudīt iepakojuma, lai pārliecinātos, ka tas ir labā stāvoklī, un tad parakstīt to.Ja iepakojums ir bojāts, lūdzu, uzņemiet fotoattēlu, pēc tam uzreiz sūdzēties kuģniecība, atcerieties, ka sūdzību skaits, un pēc tam sazināties ar mani, mēs noteikti palīdzēs.

5. Mūsu darba laiks: 9: 00-18: 30 Pekinas laika.Tikmēr mēs atbildēsim uz ziņu nekavējoties.Pārtraukuma laikā, mēs, iespējams, nevar atbildēt uz jūsu ziņu, lūdzu, saprast.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

6. Kad iepakojums ierodas muitas jūsu valsts, jums ir nepieciešams, lai maksā nodokļus un uzņemt iepakojumā.Mēs neesam atbildīgi par maksājumu ar muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļi!Ja jums ir attālā rajonā, jums ir nepieciešams pievērst papildu $40 par attālos rajonos!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Uzgriežņu atslēgas
  • Pieteikums: Maršrutētājs Bit Set
  • Zīmola Nosaukums: GZRUOMU
  • Produkta numurs: GJ598K
  • Izmērs: 48*18*16CM
  • Modeļa Numurs: FS-14
  • Iepakojums: Kaste
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ķīnas Ražotājs 5 Tonnu Horizontāli Virzītu Urbšanas Platformu Mašīna Augstas Kvalitātes HDD Norādījumus, Klinšu Urbšanas Platformu, Iekārtu ASV
€16 086.73 €12 869.39

(lūdzu, ņemiet vērā: 1.saite cena tikai atsauces, pielāgotu produktu, īpašās izmaksas, pamatojoties uz jūsu prasības un galamērķa ostā, lūdzu, sazinieties ar mums vairāk informācijas un izcenojumi 2.mēs kuģis ar jums pa jūru !!! 3.no durvīm līdz durvīm, lūdzu, atstājiet ziņu, vai whatsapp vai e-pastu, par cenu, pievienot +86 15837181790 vai e-pastu [email protected]!!! ķīnas)

Izskatās arī
Labākās Cenas Efoil Ražotājs Custom Pilna Oglekļa Elektriskā Zemūdens Spārniem, Motorizētie Vējdēlis (Folija+Board)
€6 213.51 €5 530.03

(ja jums ir nepieciešams man, lai atbildētu uz jums tagad, jūs varat pievienot savu whats.app + 86 17375790872, paldies vēlreiz!novēlot jums laimīgu dzīvi rūpnīcas vairumtirdzniecības augstākās kvalitātes efoil 1. dažādas krāsas gatavo kuģa, un pusfabrikāti, valdes sastāva. 2. ātrs sagatavošanās laiks 3-7 dienas. 3. moq 1 gab drukāt, lai pielāgotu logo, tas aizņem tikai 5-7 dienas papildus. 4. papildu)

Izskatās arī
Tipa Stiepļu sukas 6pcs Automobiļu Bļodā taisni Tīrīšanas Būvniecības Dzirnaviņas Rotācijas Kopu Tērauda Ērts, Izturīgs,
€1.10 €0.59

(informācija: * brand jaunu un augstas kvalitātes *nav viegli lauzt, izturīgs *piemērots mehāniskās iekārtas vai tērauda, nerūsējoša tērauda pulētas flīzes *plaši tiek izmantotas mašīnbūvē, naftas, būvniecība un uzstādīšana, utt. *krāsa: kā bildes rādīt *materiāls:tērauds *izmērs: (apm.) bļodā tips diametrs -15-18mm taisni diametrs)

Izskatās arī
2gab Koka Urbju Kvadrātveida Caurumu Urbju Kokapstrādes Mortising Kalts Countersink Bitu Komplekti Instrumenti (3/8 Collas 1/2 Collas)
€19.27 €13.10

(2gab koka urbju kvadrātveida caurumu urbju kokapstrādes mortising kalts countersink bitu komplekti instrumenti (3/8 collas 1/2 collas) der visiem mortising mašīnas un urbt nospiediet pielikumus komplekts 4 - 1/4-collu, 5/16-collu, 3/8-inch un 1/2 collu izgatavotas no augstākās kvalitātes instruments, gultņu tērauda augstas veiktspējas flauta dizaina ģeometrija superior chip ieguve cietība:)

Izskatās arī
Griešanas Mašīna Kontroles Padome Ar Pin Elektriskais Ķēdes Zāģis Elektriskā Uzgriežņu Atslēgas Valdes Kontrolieris, Pamatplates Piederumi Elektroinstrumentus
€17.48 €7.17

(informācija: *piemēroti aksesuāri slēdzis kontroles padomes līnijas pārzinis ceļu pārvalde litija elektriskie motorzāģi 10/12 collu. *izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un praktisks. *lai novērstu kaitējumu mātesplati, lūdzu, sekojiet prasībām. *tips: motorzāģi slēdzis kontroles padome *materiāls: plastmasa, metāls *izmēri: apm.61x51mm *biezums:)

Izskatās arī
Knaibles Tērauda 11 Collu Garas Adatas Degunu Knaibles Ietver Taisni, 45 Grādu, 90 Grādu Un O-Tipa Plakanknaibles
€36.85 €28.01

(jūs saņemsiet: 4-gabals adatas degunu knaibles komplekts-45 grādu leņķī, 90 grādu leņķi, taisni adatu deguns un ilgi pagarināts kārta knaibles. augstas kvalitātes knaibles komplekts: izgatavots no oglekļa tērauda, garš deguns plakanknaibles ir droša, izturīga un ekonomiski izdevīga. ergonomisks roktura dizains: ar gumiju pārklāti rokturi nodrošina labu saķeri, nejūtoties tos nēsā vai slīdēšanu. 11-collu)

Izskatās arī
70" Viktorijas Grīdas Lampa ar Iegravēti Stikla Toni, Bronzas Krāsā
€62.56

(izrotāt un izgaismot savu vietu ar šī grīdas lampa.tā piebilst, mīksta augšu apkārtējā apgaismojuma un eleganto stilu, lai gandrīz jebkurā telpā.metāla pamatnes 70 grīdas lampa funkcijas, graciozs viktorijas informāciju klasisks satin vara apdare, kas darbojas arī guļamistaba, dzīvojamā platība vai birojā.tā arī iezīmes torchiere matētu toni, kas lepojas sarežģīts kodināšanas un dekoratīvu metāla)

Izskatās arī
"Eiropa 2020" augstfrekvences indukcijas sildītājs Vienu SPAREPARTS
€109.39

(vētra sildītājs:augstfrekvences indukcijas sildītājs .vienfāzes 220v.komplektā barošanas vads 2,5 m, multi-function lāpu 1,5 m,piederumi iepakojums (std) ar 7 multi-function lāpu vadītājs(a,b,c,d,e,f,g) iepakotas kartona tikai)

Izskatās arī
2 Gab., CNC Gravēšanas Mašīnas Diametrs 65mm Vārpstas Motors Armatūra Alumīnija statņu Montāža Bāzes Turētājs(65mm)
€39.17 €30.94

(viegli uzstādīt modeļa numurs: vārpstas stiprinājums skava krāsa:melna materiāls:alumīnija sakausējuma iepakojuma saturs: 2 x vārpstas motors statīva(65mm) tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.)

Izskatās arī
Taivāna DC24V Atloku-Uzstādīti Elektromagnētiskās Brkae ar Hud FBH-1.2
€131.27 €110.26

(modname=ckeditor funkcijas 1. ātrgaitas atbilde: tāpēc, ka tā ir sausā tipa, griezes momenta pārvadi ir ļoti ātri, kas var sasniegt ērtu darbību. 2. spēcīga izturība: labs siltuma izkliedi, un izmantot modernu materiāli, pat, ja tas tiek lietots ar augstas frekvences un augsta enerģētikas, tas ir arī ļoti izturīgs. 3. viegli salikt un uztur: magnētiskais lauks spoles ar lodīšu)

Izskatās arī
SNMU1306ANEN-GM ZM1125 SNMU 1306 ANEN GM Karbīda Ieliktņiem ātri barības Frēzēšanas Ievieto CNC MFSN maināmas, pārvietojamas starplikas Smago Griešanas Frēzēšanas Instruments
€59.07 €34.26

(produkta atribūtu apraksts tips: snmu sērijas cnc maināmas, pārvietojamas starplikas ātri barības smago griešana frēzēšana ievieto modeļa numurs: snmu1306anen-gm zm1125 krāsa: kā attēlā materiāls: karbīda substrāta kvalitāte: augstas kvalitātes apstrāde materiāls: tērauda, nerūsējošā tērauda pārklājums: pvd lietošana: frēzēšanas mašīna apstrādes paketi:10pcs/plastmasas kastes paziņojums: ★)

Izskatās arī
9 Pakotni Uztin Spoli Easygrasscut 18V Par Easygrasscut 23 F016800569 Zāliena Pļāvēji, Rezerves Dārza Instrumentu Komplekti
€12.25

(silts padoms: spēcīgā centrbēdzes spēka un ātra griešana lietošanas laikā.lūdzu valkāt acu aizsardzības un garās bikses, lai izvairītos no nevajadzīgas traumas uzticams materiāls: šis spoles līnija ir izgatavota no plastmasas, un pavediens ir izgatavoti no neilona, kas ir elastīga un ilgtermiņa izmantošanu, sniedzot jums lielāku komfortu materiāls:plastmasa/neilons krāsa:melna iepakojuma)

Izskatās arī
JINSHIBA Dimantu Vakuuma Lodēts Core Sausu Urbi 6-80mm Keramikas Porcelāna Flīzes, Marmors, Stikls, Granīts Caurumu Redzēju, Kuteri
€6.61 €3.30

(produkta apraksts: materiāls: diamond izmērs: 6mm-80mm dimanta augstums: 7mm (ir saistīts ar atšķirīgiem ražošanas partijām, smilšu platums būs nedaudz atšķiras) ražošanas process: cietlodēšanai krāsa: zelta funkcijas: 1.sauso urbšanas bez ūdens barošanu, 6mm-12mm biti ar vasku iekšpusē, palīdz atdzesēt biti 2.plaša pieteikums urbšanas)

Izskatās arī
Sākotnējā ZPS023H CNC darbgaldu magnētisko attāluma sensors sensor magnētisko jutīga metāla limita slēdzis
€182.38 €109.43

(apraksts ziņojums item / aizdomīga funkcijas magnētisko tuvuma sensors ir sensors, kas darbojas ieslēgšana un izslēgšana, pamatojoties uz izmaiņām magnētiskā lauka stiprums.darba princips ir zālē princips, kas nosaka atbilstoši polaritātei magnētiskā lauka.standarta detektoru magnētisko polu ir s polu.tāpēc, ka reakcijas laiks ir īss (mazāk nekā 5usec), to var izmantot arī, lai speedometers)

Izskatās arī
YUKA YF Precizitāti Filtrs, Gaisa Kompresors Cauruļvadu Eļļas Noņemšanas un Putekļu Noņemšanas Filtrs Hongrijia Precizitāti Filtrs
€663.32

(produkta specifikācijas un modeļus: 1. yf060 kalibra rc1 plūsmas ātrums 3.6 kubikmetri/min 2. yf070 kalibra rc1 plūsmas ātrums 5.0 kubikmetri/min 3. yf080 kalibra rc1 ½ plūsmas ātrums ir 7,5 kubikmetri uz vienu minūti 4. yf090 kalibra rc2 plūsmas ātrums 10 kubikmetri/min 5. yf100 kalibra rc2 ½ plūsmas ātrums 13 kubikmetru minūtē 6. yf110 kalibra rc2 plūsmas ātrums)

Izskatās arī
4280005480 4280005481 7556131 7577257 12417556131 12417577257 STARTER 12V 9T 1.6 KW X5 X6 550I 750
€145.73 €134.07

(jūs varat pievienot mani whats.app +8618374980760 #detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-1{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-2{overflow:hidden;width:750px;height:626.71875 px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-3{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:626.71875 px}#detail_decorate_root .magic-4{overflow:hidden;width:750px;height:404.46071904127825)

Izskatās arī
KKmoon 7pcs/set Counterbore Komplekts M3-M12 Augstas Kvalitātes ātrgaitas Tērauda 4 Flautas, Taisna Kāta Counterbore Beigu Dzirnavas
€69.99 €35.00

(komplekts counterbore beigām dzirnavas, kas ir ļoti labas kvalitātes un labi darbojas. funkcijas: ātrgaitas tērauda, augstas kvalitātes un izturīgas. ar counterbore komplekts lieliski darbojas letes garlaicīgi caurumu. tas ietver 7 izmēri vienā counterbore komplekts(m3, m4, m5, m6, m8, m10, m12). būtisks aparatūras rīks rūpniecības. attiecas uz čuguna, tērauda, vara,)

Izskatās arī
vairumtirdzniecības mēbeles, izskatīgs koridora izturīga materiāla vienkārša tējas galda rotangpalmas tabula
€527.03 €505.95

(#detail_decorate_root .magic-0{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-1{overflow:hidden;width:750px;height:875px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:875px}#detail_decorate_root .magic-3{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
1PC Leģēta Tērauda, Sudraba MT2 0.000197" Virpu, Dzīvoju Centrā, Konusveida Rīku Dzīvot Apgrozības Frēzēšanas Centrs Konusu Mašīnu Daļas
€18.59

(1pc leģēta tērauda, sudraba mt2 0.000197 virpu, dzīvoju centrā, konusveida rīku dzīvot apgrozības frēzēšanas centrs konusu mašīnu daļas galvas materiāls: sakausējuma tērauda pēc apstrādes, cietība:hrc60o±2o max rpm: 3500 precizitāte: 0.000197 kravnesības: 220lb centrs punkts: 60 grādu punkta diametrs: 0.79 collas (apm.) punkts garums: 1.44)

Izskatās arī
1mm-23mm S20CCU Rokasgrāmata Piedurknēm CNC Virpu Centrēšanas iekārtas, Atsperu Tērauda Rokasgrāmata Bušs Collet Čaks
€67.45 €61.39

(1mm-23mm s20ccu rokasgrāmata piedurknēm cnc virpu centrēšanas iekārtas, atsperu tērauda rokasgrāmata bušs collet čaks materiāls: atsperu tērauda lūdzu, sazinieties tiešsaistē klientu apkalpošana ja jums nepieciešams cits izmērs. emai:[email protected])

Izskatās arī
12V Divu ātrumu Universāls ātrumkārba Regulējams Ātrums 80*40mm Par Cordless Drill Elektriskais Skrūvgriezis Power Instrumentu Piederumi
€15.22 €8.22

(specifikācijas: *produkta nosaukums: ātrumkārba *materiāls: metāls, plastmasa *krāsa: kā parādīts attēlā *tips: 2 ātrumu=regulējams ātrums *spriegums: 12v *izmēri: 80*40mm (apm.) *universāla, lai bezvadu urbji, elektriskais skrūvgriezis paketē iekļauts: 1*12v divu ātrumu universāls pārnesumkārba piezīme: 1. reālā krāsa)

Izskatās arī