Cena €8.04 €12.37
  • Sku: p1022
  • Kategorijas: Rīki

Pilns apraksts

6PCS Pļāvēju Rezerves Spoli Izmanto, Lai Aizstātu Spolei Par RYOBI AC14RL3A zāles pļāvējs 18/24/40V

Bezvadu trimmeris piemērots visiem Ryobi automātiskās barošanas

Vads ir pre-brūču un spoli var aizstāt ātri un viegli

Optimizēta bezvadu stiepļu griezēji

Ietver 6 0.065 collu rezerves spoles, 1 vāciņu, viegli lietot un instalēt pirms brūces spoles, ietaupot laiku un pūles.

Materiāls: ABS

krāsa: Kā parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

6 x izmanto, lai aizstātu spolei par RYOBI AC14RL3A

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par izsekošanas numuru update: Ja izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!Laiks sūtījumu:

Visi produktu mēs varam piegāde no 5~8 nedēļas dienās, parasti mēs esam saskaņā ar klientu pasūtījumus laikā, iepakošanas un nosūtīšanas, mums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudiet preču kvalitāti, pirms Kuģi, Tāpēc nepieciešams laiks, lai rīkojas.Piegādes laiks: Sakarā ar nepārvaramas varas apstākļu faktori: vētru, lietusgāžu ietekmē lidojumu.Vadošais loģistikas kavēšanos.Mēs esam godīgi pārdevēji, neļaus jums ciest zaudējumus.Lūdzu, norādiet loģistikas uzņēmums nedaudz apstrādes laiku, mēs gaidām, iepakojumā, lai sasniegtu jūsu pusē.Ja jūsu loģistikas informācijas ierodas pie vietējās pasta adrese: Ja vietējā pasta nodaļā, vai nav sazināties ar jums, lūdzu, sazinieties ar vietējo pastu, cik drīz vien iespējams, lai saņemtu jūsu pakete.Citādi, virsstundas saņemšanas, zemes gabali, vietējie post office atgriezīsies jūsu sūtījumu, sekām no sevis atbildību.Aizsardzības laiks palicis: Ja mēs būtu pabeiguši laiks sūtījumu, ja produkts aizsardzības periods, kas palicis, lūdzu, paplašināt ražojumu aizsardzības periods ar sevi, vai sazināties ar mums, lūdzu, Lūdzu, neatveriet strīds, kas tieši.

Kad jūs saņemtu preces, ja ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, un nav tieši atvērt strīdu.Mēs apsolām, mēs jums apmierināts risinājumu pēc tam, kad mēs to apstiprinājis.Mēs arī dos jums pozitīvu vērtējumu.Mēs sirsnīgi aicinām jūs mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR), kas ir 5 Zvaigznes .Ja jūs varat parādīt savu jauku attēlu uz atsauksmju zonas lūdzu nosūtītās ziņas pastāstiet mums, nākamo pasūtījumu, sazinieties ar mani, būs papildu pārsteigumi.

Q: Kā var izsekot savu sūtījumu?A: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) Q: Kā mazumtirdzniecības vai vairumtirdzniecības piedāvāt vairumtirdzniecības cena, ja es daudz vienumus?A: ja jums ir nepieciešams iegādāties daudz priekšmetus, tajā pašā reizes, lūdzu, sazinieties ar mani pirmo reizi.es piedāvā konkurētspējīgas vairumtirdzniecības cenu .Q: Kā es Varu apmaksāt savu pasūtījumu?A: Pack24.lv atbalsta Visa, MasterCard, Maestre Debetkartes, Western Union un pārskaitījumu ar bankas starpniecību.

Ja priekšmetus ir bojāts,mums ir sazinājies 24 stundu laikā no tā saņemšanas dienas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci (nepareiza, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts), lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Personisku iemeslu dēļ (izvēlēties nepatīk vai es needn nav šis produkts vairs),Atpakaļ nosūtīšanas lādētāju tiks pircēja atbildība.Mēs nepieņemam nekādus priekšmetus, ar smaku(smaržu.dūmi,utt.) Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Labākās Cenas Efoil Ražotājs Custom Pilna Oglekļa Elektriskā Zemūdens Spārniem, Motorizētie Vējdēlis (Folija+Board)
€6 213.51 €5 530.03

(ja jums ir nepieciešams man, lai atbildētu uz jums tagad, jūs varat pievienot savu whats.app + 86 17375790872, paldies vēlreiz!novēlot jums laimīgu dzīvi rūpnīcas vairumtirdzniecības augstākās kvalitātes efoil 1. dažādas krāsas gatavo kuģa, un pusfabrikāti, valdes sastāva. 2. ātrs sagatavošanās laiks 3-7 dienas. 3. moq 1 gab drukāt, lai pielāgotu logo, tas aizņem tikai 5-7 dienas papildus. 4. papildu)

Izskatās arī
2Pc Volframa Tērauda Griešanai Griešanas Ploteri Asmens Turētājs Ar 18Pcs 30/45/60 Mērā Vinila Kuteris Asmeņi 23X2mm
€11.21 €9.41

(materiāls: volframa tērauda grāds: 30°/ 45°/60°dizainu, der lielākajai daļai griešanas ploteri. asmens garums: 23 mm asmens diametrs: 2 mm turētāja garums: 52 mm grūti un spēcīga. izturīgs un praktisks. labāka nodilumizturība un asāku. nav rūsas un anti-static. augstu precizitāti, labāko veiktspēju. krāsa: daudzkrāsains(sudraba)

Izskatās arī
4000watt 60volt Vilces Motors Aizmugurējā Ass komplekts Elektriskā Automašīna Konversijas Komplekts ar Akumulatoru
€870.05

(visbeidzot, es novēlu jums patīkamu dienu, #detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-3{vertical-align:top;box-izmēra:robežas-kārba;padding-top:4px}#detail_decorate_root .magic-4{platums:371px;augstums:371px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-5{pozīcija:radinieku;pa kreisi:20 pikseļi;top:27px;platums:317px;augstums:317px}#detail_decorate_root .magic-7{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
6Pcs Griešanas Zāģa Asmeni karstumizturīga Dimanta Zāģa Asmeni Uzstādīt Apļveida PVC Griešanas 2mm Ultra-Plānas Keramikas Marmora Griešanas Disks
€20.45 €10.22

(produkta nosaukums: griešanas zāģa asmeni procesā: jauns cietlodēšanai process materiāls: diamond krāsa: zaļa izmērs: 100×2 mm, 20mm (iekšējais diametrs) granularitātes: 60# cietības pakāpe: ļoti grūti iezīmes: asu griešanas, nodiluma izturīgs un izturīgs, videi draudzīgs un mazāk putekļu, ilgs mūžs, augsta efektivitāte lietošanas joma:)

Izskatās arī
Tērauda Uzgriežņu Atslēgu Komplekts Pretuzgriezni Uzgriežņu Atslēgu Ar Iekšējo Magnēti Šaurās Telpās Pretuzgriežņiem Remonts Instrumenti Darbagaldi
€20.86 €10.42

(meklē vienkāršu un praktisku risinājumu, lai pielāgotu jūsu coilovers?apskatiet mūsu izturīga un izturīga conduit lokauts uzgriežņu atslēgu komplekts.izstrādāta, lai darbotos kā skumjas par pretuzgriezni, šī universāls rīks ir plašs pielietojuma spektrs.iegūt darbu izdarīt ar vieglumu un efektivitāti! specifikācijas: nosaukums: kanāls, kas lokauts uzgriežņu atslēgu komplekts trīs)

Izskatās arī
2gab Li-Ion Akumulatora Uzlādes Aizsardzības Shēmu plates PCB par Ryobi 20V P108 RB18L40 elektroinstrumentu Akumulatoru
€21.46 €15.67

(1. tas tiek izmantots, lai remonta un bateriju pakotni. 2. cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu. 3. standarta čipu kuģa pcb, lai aizstātu par p108 instrumenti akumulatora. 4. rezerves 20v litija-jonu akumulators pcb plates. 5. piezīme: šis produkts ir maksas aizsardzību plates bez akumulatora kodols.krāsa: zaļa materiāls: pcb iepakojuma saturs: 2 x -jonu)

Izskatās arī
Cementēts volframa Karbīds Rotācijas Failu Volframa 6X6x150mm Tērauda Slīpēšanai, Galvas Metāla Jade Koksnes Slīpēšanas Instruments, Dubultās Līnijas
€27.87 €21.46

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! īpašība: tas var apstrādāt visu veidu metālus (ieskaitot rūdīta tērauda), un citi (piemēram, marmors, nefrīts un kaulu), un apstrādi, cietība var sasniegt hrc70. tā var aizstāt nelielu slīpripas ar rokturi visvairāk darbu, un nav putekļu piesārņojumu. produkts ir laba apstrādes kvalitāti un augstu gludumu,)

Izskatās arī
Galvenais Relīzes Pārslodzes Skaļrunis Elektrisko Ģitāru Efektu, Pastiprinātāja Demonfx TS9 Un TS 808 2-In-1 Tube Screamer Atjaunot Pastiprinātājs
€53.07

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-2{overflow:hidden;width:750px;height:39.26282051282051 px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-3{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:39.26282051282051)

Izskatās arī
8" Vakuuma piesūcekni, ar Metāla Rokturi, Stikla piesūcekni Celšanas Skava lieljaudas Rokas Vakuuma Kausa Stikla Pacēlāji
€9.30 €6.51

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atklājiet izturību un uzticamību mūsu inovatīvo pneimatiskās stikla un flīžu piesūcekni rīks!ar spēcīgu iesūkšanas spēku, tas droši novērš lieljaudas flīzes un stikla, padarot jūsu instalācijas procesu bez piepūles. mūsu izturīgs piesūceknis rīks, kas nodrošina stabilitāti un uzticamību, saglabājot jūsu flīzes)

Izskatās arī
Zivju Novērstu Zivju Lūpu Nerūsējošā Tērauda Vadības Šķērveida Izgriezumu Zvejas Grip Uzstādīt Nipper Pincer Piederumu, Instrumentu, Skava, Apskava Kuteris Plier
€15.02 €6.01

(specifikācija: jaunu zivju apstrādātājs:sprūda jauno zivju apstrādātājs ir vieglāk darboties un ērtāk materiāls: nerūsējošais tērauds + eva izmērs: aptuveni 225mm garums iepakojums: 1pc zivju apstrādātājs atsauksmes 1. ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, palīdzēt, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 ideāls zvaigznes par mums, kad)

Izskatās arī
Piedurknes Riekstu Ligzda Metāla Piedurknēm Riepu Socket Uzgriežņu Atslēgas Aizsardzības Uzmava Krāsains Novērstu Koroziju Spēcīgu Griezes Moments
€11.02 €6.72

(funkcijas: *brand jaunu un augstas kvalitātes. *aizsargā automašīnu diski un skrūves pret bojājumiem. *novērstu koroziju izturīgi, rūdīts un anodēta *nodilumizturīga neilona piedurknes ārpus ligzdas aizsardzībai riteņiem *triecienizturība, spēcīgu griezes moments specifikācijas: produkta nosaukums: piedurknes materiāls: metāla krāsa: kā)

Izskatās arī
Volframa Tērauds Metālā Grope Rīku Urbis Metālā Ārējās Grope Rīku Noņemt Burr Remonta Skrūves Vītne Urbšanas Instruments
€6.06 €4.42

(iezīmes: liels remonts bojātas, skrūves un stiprinājumi, cietā tērauda var izmantot smēreļļu, lai uzlabotu instrumentu sniegumu.šī ārējā metālā grope darbi, ceļu bīdes metāla slāni pa slānim.izmantojot zemāko ātruma urbi, un pēc tam nedaudz piemērojot spiedienu, lai novērstu burr.drošības apzinīgu dizains ir ne izgriezt rokas, nav dzirksteles, un nav apdegumus.piemērojami rūdīta tērauda, vieglas)

Izskatās arī
YG Mobilo Piekabes Uzstādīts Cenu Betona Sūknis Mašīna Betona Maisītājs Sūknis
€30 497.87 €15 248.93

(1.tas ir pielāgoto mašīnu.cenu lapā ir tikai depozītu, un neietver piegāde, aksesuāri un iepakojuma maksas. 2.lūdzu, sazinieties ar amanda bezmaksas quote❤ whatsapp/wechat/tālruņa numurs : +86 17838188983 e-pasts : [email protected] mobilo piekabes uzstādīts cenu betona sūknis mašīna betona maisītājs sūknis produkta apraksts portatīvo betona maisītājs)

Izskatās arī
Augsta Jauda 2 Kanālu Spektru, D Klase 1200 Vatu Auto Audio Pastiprinātāju Maza Izmēra Brazīlijas auto subwoofer, pastiprinātājs
€150.66 €141.63

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-2{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:183px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root .magic-3{min-augstums:28px;padding:5px)

Izskatās arī
Rokas Instrumentu Pārslēgtos Klipu Skava Nomaiņa Plastmasas plates Metināšanas iekārtas Aizvaru, Noderīgu Metālapstrādes Iekārtas
€0.78 €0.47

(postenis ziņas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *metāla fiksatoru rokturi, pleca stiprinājums, 100kg (220 lbs), kuriem ir spējas *piemērots ātri turot nospiestu lokšņu metāla vai shēmu plates, par mašīnas ekspluatāciju, metināšana, elektronisko iekārtu montāža utt. *materiāls: metāls, plastmasa *krāsa: kā bildes rādīt *izmērs: kā bildes rādīt iepakojuma)

Izskatās arī
YUKA YF Precizitāti Filtrs, Gaisa Kompresors Cauruļvadu Eļļas Noņemšanas un Putekļu Noņemšanas Filtrs Hongrijia Precizitāti Filtrs
€663.32

(produkta specifikācijas un modeļus: 1. yf060 kalibra rc1 plūsmas ātrums 3.6 kubikmetri/min 2. yf070 kalibra rc1 plūsmas ātrums 5.0 kubikmetri/min 3. yf080 kalibra rc1 ½ plūsmas ātrums ir 7,5 kubikmetri uz vienu minūti 4. yf090 kalibra rc2 plūsmas ātrums 10 kubikmetri/min 5. yf100 kalibra rc2 ½ plūsmas ātrums 13 kubikmetru minūtē 6. yf110 kalibra rc2 plūsmas ātrums)

Izskatās arī
Izturīgs HSS Vērpjot Urbju Spirāli Bitu 4mm Apaļa Stobra Urbumu, kokapstrāde
€10.04 €5.02

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: hss krāsa: kā parādīts pic funkcijas: izgatavots no materiāla, stingrs un izturīgs. apaļa kāta, kas ir vairāk stabils un ērts. iepakojums: pe soma. liels darbgaldi, urbšanas caurumu pielietojums: piemērots plānas metāla, alumīnija, tērauda, oglekļa tērauda, 304 nerūsējošā)

Izskatās arī
Dārza Prunin dārza šķēres Zaru Šķēres ar Ergonomiskiem Rokturiem, Dārza Zaru Šķēres Bonsai Grieznes Dārza Rokas Instrumenti
€15.01 €8.71

(dārza prunin dārza šķēres zaru šķēres ar ergonomiskiem rokturiem, dārza zaru šķēres bonsai grieznes dārza rokas instrumenti apraksts: produkta nosaukums: sk5 tērauda zaru grieznes materiāls: augsta oglekļa tērauda izmērs: kā parādīts atveres lielums: 50(mm) kopējais garums: 200(mm) forma: v tips svars: 275g asmens garums: 45(mm) melns)

Izskatās arī
Y1UU Kokapstrādes Slīpā Caurumu atrašanās vietas Urbt Kabatas Caurumu Positioner Jig Urbt Rokasgrāmata Uzstādīt Caurumu Galdnieku Rīks
€7.43 €4.83

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no neilona pa6, šis produkts ir izturīga un nodilumizturīga, nodrošinot kompakts un viegls risinājums, mēbeļu un koksnes paneļu savienojumu. mikroshēmu evakuācijas caurumu dizains nodrošina vienmērīgu noņemšanas koksnes šķeldas, padarot urbšanas ātrāk un vieglāk. aprīkots ar skaidru un precīzu metriskās)

Izskatās arī
1gb DCB120 Akumulatoru Plastmasas korpuss PCB Uzlādes Aizsardzības plates par DeWalt 10.8 V 12 V Litija-Jonu Akumulators Dcb125 Dcb127
€18.03 €10.28

(nē-oriģināls, jauns,nav akumulatora šūnu !!!!!!šis produkts ir componentwithout akumulatora kodols.tas tiek izmantots, lai remonta un savākt bateriju pakotni, tikai cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.to var aizpildīt 6 gabalus 18650 li-ion akumulatoru, bet tas ir tikai apvalks, nav akumulatora iekšā.par dewalt 10.8 v 12 v litija-jonu akumulators dcb125)

Izskatās arī