Cena €27.30 €49.64

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Sporta Veids: peldēties
  • CN: Ķīna
  • Materiāls: Neoprēna
  • Vienuma Tips: Hidrotērpi
  • Wetsuit Bikses: Niršanas Bikses
  • Fit: Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
  • Dzimums: Vīrieši
  • Modeļa Numurs: BKM2002
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2023 Vasaras Pludmales Īsās Bikses Peldēšana Riepas Vīriešiem, Peldēties Darbojas Peldmēteļi, Volejbols Vīriešu Atpūtas Sporta Sērfošanu Kuģa Šorti
€25.12 €13.57

(kindest un svarīga piezīme: lūdzu, izvēlieties atbilstoša izmēra saskaņā ar izmēru chart . lūdzu atļaut nelielas, 1~3 cm starpība, jo manuāla mērīšana. ja jums ir jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.)

Izskatās arī
Aizdares Āķis Grozāmos 103*45mm 316 Nerūsējošā Tērauda Par 48g Skrūvju Ūdenslīdēju Acu Karogu Āķis Keyring Zemūdens Snap Jaunākās
€4.78 €2.06

(produkti displeja --> produktu apraksts --> aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska *viegli lietojams, 316 nerūsējošā tērauda materiāla, izturīgs, nav rūsas * piemērojams gadījumos: niršana, āra, mājdzīvniekiem, u.c. specifikācija: *materiāls: 316 nerūsējošais tērauds *krāsa:)

Izskatās arī
Vīt Plug Siksna, Sveces 7.3 cm Piederumi Black Daļas Nomaiņu Upes Sērfošanu Āra Izturīgs Augstas Kvalitātes
€2.48 €0.99

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *tas ir tad, kad siksna kontaktdakšu varēs strādāt saskaņoti ar leash, lai saglabātu jūs no kaitinošas peldēt uz pludmali ar savu asti starp kājām, lai saņemtu jūsu kuģa. *stabilu abs plastmasas siksna kontaktdakšu turiet spēcīgs (ja vien jūs patiešām iegūt smashed!) un darbojas)

Izskatās arī
Kajaku Airi Āķi 6 gab Portatīvo Neilona Sprādzes J-Āķi nodilumizturīga J Formas Sasaistīšana Āķis Drošības Kajaku Kanoe Airi Valde
€4.20 €2.94

(meklē telpas taupīšanas risinājumu jūsu kombinēts zobratu?mūsu saliekams j āķis kajaks ir aprīkots ar vieglu neilona materiāls, un to var viegli jāņem on-the-go.ar smaiļošana elastīgās virves mērīšanas (0.2 collas, tas āķis ir ļoti plašs pielietojuma spektrs.ideāli piemērots tiem, kas kustībā! specifikācija: nosaukums: j āķi kajaki izmērs: aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas materiāls:)

Izskatās arī
Fanny Pack Jostas Soma Pack Ūdensnecaurlaidīgs Viegla Jostas Soma Āra Sporta Vīrieši Sievietes
€2.94

(specifikācija:nosaukums: sporta āra fanny pack izmērs: par 26*11*1/10.24*4.33*0.39 inpackage izmērs: aptuveni 12*18*3cm/4.72*7.09*1.18 inweight: par 80gcolor: melna, rožu redpacking saraksts:1*fanny pack piezīme:1. sakarā ar dažādu fotografēšanas iekārtas un displejus, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēlā.2. rokasgrāmata mēra, var būt pielaide 1-3mm, kas ir normāli.)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Miglas Peldēšanas Brilles Pieaugušo Zemūdens Niršanas Maska Silikona Freediving Brilles Zemūdens Glābšanas Snorkeling Maska
€21.20 €10.60

(pieaugušo zemūdens niršanas maska silikona freediving brilles zemūdens glābšanas snorkeling maska ūdensizturīgs miglas peldēšanas brilles ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ★mīksta un augstas kvalitātes silikona diafragma, siksna un locītavās, nav toksisks un bez garšas, anti-novecošanās un izturīgs pret koroziju.nodrošina lielisku komfortu. ★pieņem)

Izskatās arī
Unisex Jaunu Ūdens Sneaker Āra Pludmales Peldēšana Karstā Pārdošanas Vīriešu, Sieviešu, Brienot Kurpes Ātri Žāvēšanas Vasaras Čības Pāris
€16.40 €6.23

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs varētu pieņemt kritums piegāde!vairumtirdzniecība,vairāk atlaides!sazinieties ar mums tagad! kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast es izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma.)

Izskatās arī
31x Kajaku Kanoe Enkura Ratiņu Komplekts 9M Virvju Takelāžas O Gredzenu Montāžas Aparatūra
€17.39 €9.57

(apraksts: 【tips] aicina : 31pcs kajaku kanoe enkura ratiņu komplektu, viegla montāža. 【kajaku piederumi set] aicina : ieskaitot 1x 30ft virvi, 1x zig zag radžu, 1x takelāžas o ring, 2x karabīne, 2x skriemeļi, 4x kajaks pad acīm, 8x m5x25mm skrūvi, 2x m5x30mm skrūves,10x m5 riekstiem. 【izturīgs materiāls] aicina: jūras kajaku kanoe enkura ratiņu komplekts ir izgatavots no pp, metāla)

Izskatās arī
Gaisa Vārsts Astoņstūra Gāzes Vārsts Intex Piepūšamās Laivas/jilong Zvejas Laivu/ Airbed 2-in-1 38g/set Melna PLASTMASAS
€1.28 €0.62

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska 2-in-1 inflācijas vārstu bostonas skrūves vārstu tāpēc, ka tur ir daudzas sērijas ietvaros katrs zīmolu, pat ja pats modelis vārsti ir arī dažādu, lūdzu, skatiet, vai oriģinālo vārstu saskan vai izmērītu pirms pasūtījuma. (ārējais diametrs, skrūvju)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Laivu Klāja Viru Mount Aparatūras Kalnu Formas Kuģa Saulessargs Laivu Tentu Piederumi Laivas Nojumes Uzstādīšanu
€7.63 €3.43

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas laivu tentu piederumu?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu profesionālie laivu piederumu jāatbilst jums nepieciešams.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. iezīme - krāsa: melna. - materiāls: nerūsējošais tērauds - izmērs: aptuveni 5.5x4.5x3.1cm/)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
Gaisa Sūkņa Caurule Bradāt Valdes Kajaku Piederumi, Rezerves Sūkņa Adapteri, Šļūtene, Šļūtenes
€9.65 €6.08

(apraksts: izmantot spiediena gaisa sūkņa marka..(lūdzu, vērsieties klientu apkalpošanas).piemērota laivu un airi valdes un citi produkti. augsta spiediena gaisa sūknis piederumu augsta spiediena gaisa sūkni.ar 5 dažādām sprauslu izmēru montāžas visvairāk vārsti garums: apm. 110cm.izgatavoti no kvalitātes plastmasas, izturīgas ar augstu spiedienu, izturīgs . pārbaudiet sūkņa)

Izskatās arī
Sieviete Diver Ūdenslīdēju Kostīms 2mm Neoprēna Niršanas Aprīkojums Rozā krāsā ar garām Piedurknēm Bikini Peldkostīms Sievietēm Peldkostīmi
€171.50 €85.75

(sieviete diver ūdenslīdēju kostīms 2mm neoprēna niršanas aprīkojums rozā krāsā ar garām piedurknēm bikini peldkostīms sievietēm peldkostīmi)

Izskatās arī
ALIUPS 30-46 Ūdens Kurpes Peldēšana Vīriešiem, Sievietēm Aqua Kurpes jūras Pludmales Apavus Bērniem, Zēniem, Bērniem, basām kājām, Kurpes Sporta zālē Darbojas Zvejas
€27.98 €9.13

(aliups 30-46 ūdens kurpes peldēšana vīriešiem, sievietēm aqua kurpes jūras pludmales apavus bērniem, zēniem, bērniem, basām kājām, kurpes sporta zālē darbojas zvejas pārdošanas punktiem: 1.gumijas zole 2.ārējais materiāls:elpojošs un gluda auduma ar smalku stiept uz ūdens kurpes virsu, elastīgs un ērts. gluda izstrādāta kakla novērš berzi, kad valkājot mūsu ūdens kurpes.tas)

Izskatās arī
Laiva ar Izliešanas korķi, Nerūsējošā Tērauda 1 collu ar Skrūvēm Kārta Laivu Transom Drenāžas Spraudni, lai Kuģis Kajaku Kanoe, Jūras Laivu Piederumi
€14.57 €7.57

(apraksts: izmērs: jūras laivu ar izliešanas korķi, der 1 hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas premium materiāls: garboard drain plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša. izmantošanai par lielāko laivu: nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis,)

Izskatās arī
Kajaku Airi Turētājs Kajaks Dziesmu Mount Piederumi Zvejas Laivu, Kajaku Dzelzceļa Piederumi, 4 Pack
€22.73

(produkta iespējas: [kajaku airi turētājs sliežu piestiprināšanas ierīču]: ideāls, lai uzturētu jūsu bradāt droši noglabāts, kamēr jūs esat uz ūdens. [kajaks sliežu piestiprināšanas ierīču]: ideāls montāžas jūsu bradāt turētājs tieši uz jūsu kajaks ir celiņu sistēma. [kajaku airi turētājs]: perfectfor saglabājot jūsu airiem droši savā vietā, kamēr jūs esat zveju. [jābūt,)

Izskatās arī
Inground Baseins Gumijas Baseins Sveces Baseins Atgriešanās Līnijas Spraudni Ziemas Cauruļu Antifrīzs Spraudnis Virs Zemes Baseins Baseins
€17.22 €11.88

(inground baseins gumijas baseins sveces baseins atgriešanās līnijas spraudni ziemas cauruļu antifrīzs spraudnis virs zemes baseins baseins atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. plaši pielietotas winterizing spraudnis: baseins izplūdes spraudni var izmantot, lai atjaunotu un izvairīsies caurules ziemā, arī lielisks)

Izskatās arī
Vīriešu, Sieviešu, Ūdens Sporta Apavi Pludmali Peldēties Piecu Pirkstu Kurpes Purngalu Gumijas Apavi
€22.96

(vīriešu, sieviešu, ūdens sporta apavi pludmali peldēties piecu pirkstu kurpes purngalu gumijas apavi izmēri izmērs padomi:mūsu apaviem ir eur standarta izmērs.lūdzu atļaut apstiprināt 0.5-1cm toleranci. 1cm=0.39 collas par sūtījumu prece tiks piegādāta noteiktajā 1-5 darba dienā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.parasti preci ieradīsies ietvaros 20-50 darba dienu laikā)

Izskatās arī
3 Gabali, Vējdēlis Fin ar Uzgriežņu un Skrūvju Bāzes Vējdēlis
€11.68

(apraksts: izturīgs materiāls: vējdēlis fin sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes pvc materiāla, bez smaržas, izturīga. komplektā ietilpst: 3pcs mīksto sveces, 6x plastmasas skrūves, 1 plastmasas atslēgu, 1 stūres uzgriežņu atslēgas un 6. stūres skrūves. softboard fin piederumi: double cilnes fin spraudnis tiek izmantots, lai softboard, mīksta vējdēlis spuru kastes pamatnes mount. izmērs:)

Izskatās arī
Sēdekļa Laivu Spilvenu Pūķis Pad Bradāt Mašīna Seglu Spilveni Kajaku Airu Flotācijas Sēdekļi Dāvanas Rotaļu Bāzes Mount Slīdēšanas
€11.29 €5.08

(apraksts veikti ar smalkām meistarība, tas sēžamspilvenu der bradāt laivu.sēdekļa pamatni veido eva, padarot jūs jūtaties ērti.sēdekļa spilventiņu ir jauki un iespaidīgi dāvana jūsu draugiem, kas ir nepieciešams, lai pūķis laivu sacensības apmācību. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:eva -izmērs:32.50x15.50x5.00cm/12.77x6.09x1.97in - pūķis laivu airi sēdekļa)

Izskatās arī
Anti-Miglas Un Ūdensizturīgs Retro Stila Freediving Maska Zemūdens Niršanas, Zvejas Maska Niršanas Aprīkojums
€37.21 €17.86

(tā ir viena objektīva zemūdens niršanas maska classic retro ovālas formas.šis classic retro stila freediving maska ir pārtaisīt no populārākajām niršanas maska '50s. tas ir aprīkots ar skrāpējumiem izturīgs rūdīts stikls, lai gan skaidrības un drošības, un gumijas svārki un siksnu lielu zīmogu un komfortu. nāk ar viegli regulējamas sprādzes. liels zemūdens fotogrāfija maska, iecienīts)

Izskatās arī