Cena €0.62 €1.28

Pilns apraksts

Aprakstīt:

* Brand jaunu un augstas kvalitātes

*Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska

2-in-1 inflācijas vārstu Bostonas skrūves vārstu

Tāpēc, ka tur ir daudzas sērijas ietvaros katrs zīmolu, pat ja pats modelis

Vārsti ir arī dažādu, lūdzu, skatiet, vai oriģinālo vārstu saskan vai izmērītu pirms pasūtījuma.

(Ārējais diametrs, skrūvju atverot vāku 2,2 cm)

Specifikācija:

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Korpusa Materiāls: PLASTMASA

krāsa:melna

tips: gaisa vārsts

par:Intex laivām/jilong laivas/ airbeds/decath

Svars: 38g/komplekts

Komplektā ietilpst:

1 Gab Astoņstūra Gāzes Vārsts

Piezīmes:

1. Saistīts ar dažādiem faktoriem, piemēram, monitora spilgtumu, gaismas spilgtumu, utt., faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: TOOPRE
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bradāt Valdes Siksna, Gumijas Gredzens, Siksna Siksna Sērfošanu Drošības Josta Siksnu, Ūdens Sporta Drošības Iekārtas Īss Valde
€2.48 €0.99

(šis ultra-izturīgs bradāt valdes siksna ir ideāls, lai nodrošinātu jūsu bradāt valdes vai citas peldēšanas apmācību iekārtas.ar regulējamu, viegla tekstūra un garantēta ne lauzt, tas siksniņu pasargās jūsu zvejas rīku, droši un droša. specifikācijas: nosaukums: savienojuma sprādzes materiāls: neoprēna svars: apmēram 10g krāsa: melna īpašības: viegls,)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
30 Grādu Margas Kārta Bāzes 22Mm Jahtu Klāja Margu Bāzes Kārta Šķībi Caurules Sēdekļa stiprinājumu Vairākas Kolonnas Leņķis
€25.97 €5.19

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. produkta apraksts: 1. super bull pulēšana, lielisku jūras ūdens koroziju 2. izturīga, labas kvalitātes, cēls un elegants, piemērots dažādu jahtas 3. precizitātes cast, kas izturīgs pret koroziju, rūsas izturīgs, spēcīgs un izturīgs materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa:)

Izskatās arī
Virvi Piesien Pie Radžu Laivu Radzes & Bremžu Paliktņus Ar Quick-Grip Kāta Radžu Virves Radzes Laivu Radzes Stiprinājuma Virvi, Lai Kāta
€1.55 €0.59

(apraksts: augstas kvalitātes neilona materiāla, ļoti izturīgas un videi draudzīgas ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves,viegli montēt viegli nomainīt bojātās viens no karoga kārts, un tur virvi no pūš vējš. liels izmantošana stiprinājuma virvi, lai kāta, mazas laivas, markīzes, tarps un vairāk specifikācija: vienuma tips: virves radžu nosaukums: laivu)

Izskatās arī
Laiva ar Izliešanas korķi, Nerūsējošā Tērauda 1 collu ar Skrūvēm Kārta Laivu Transom Drenāžas Spraudni, lai Kuģis Kajaku Kanoe, Jūras Laivu Piederumi
€14.57 €7.57

(apraksts: izmērs: jūras laivu ar izliešanas korķi, der 1 hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas premium materiāls: garboard drain plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša. izmantošanai par lielāko laivu: nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis,)

Izskatās arī
2x Kajaku Airi Turētājs Klipus Zvejas tīklu Klipu Smaiļošana Raftings Kanoe
€5.71 €3.08

(apraksts: 【komplektācija] aicina: jūs saņemsiet 2gab kajaku airi turētājs klipi(ieskaitot skrūves), 5gab bungee klāja cilpas piesaista acis, 10pcs nerūsējošā tērauda skrūves. 【augstas kvalitātes] aicina: kajaku airi klipi ir izgatavots no abs plastmasas, izturīgs, pret nodilumu izturīgs, nav viegli sabojāt, un pārtraukums, var stingri turiet jūsu bradāt. 【viegli uzstādīt] aicina:)

Izskatās arī
ELOS-4gab Kajaku Pārvadāt Rokturi,12Pcs C-Formas Sprādzes Ar 24 Tri-Grip Kniežu Komplekts Kajaki,Universāls Kajaks Scupper Plug
€22.37 €15.88

(elos-4gab kajaku pārvadāt rokturi,12pcs c-formas sprādzes ar 24 tri-grip kniežu komplekts kajaki,universāls kajaks scupper plug dizains:šo kajaku pārvadāt rokturi ir izgatavoti no profesionālās pielāgošana, humanizēts groove dizains padara jūsu rokas nav viegli zaudēt, ideāls fit un lielisku rokturi, lai padarītu apstrādes vieglāk, spēcīgs un izturīgs, ilgi lietot. materiāls:šo kajaku pārvadāt)

Izskatās arī
Remonta Instrumentu, Cīpslu Rezerves Kopīgu augstākās Kvalitātes Gumijas Masta Pēdas Cīpslas, Locītavu Rezerves Daļas Pack 2 Vindsērfings
€44.00 €17.60

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska * viegli lietojams,labas kvalitātes; gumijas materiāls * gadījumā aina: sērfošanu un buru kardāna piederumi specifikācija: *materiāls: gumijas *krāsa: melna (kā bildes šovs) *izmērs: garums: apm. 5.6 cm diametrs: apm. 2 cm cauruma)

Izskatās arī
Zemūdens Niršanas Vilcināties Japāņu Nerūsējošā Tērauda Tehnisko Virves Turētājs Pozicionēšanas Caurumu Stiprinājuma Sprādzes Niršana Ar Akvalangu
€5.05 €3.59

(specifikācijas: 100% jauns un augstas kvalitātes nosaukums: stiprinājuma sprādzes izmērs: aptuveni 68*18*2mm materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba svars: apmēram 9,5 g piemērots bīdāmās sprādzes niršanu pretsvaru jostas turētājs. nerūsējošā tērauda materiāls, izturīgs, gaismu, anti-korozijas. efektīvi novērš nejaušas atbrīvojot)

Izskatās arī
31 Gabalu Jūras Kajaku Kanoe Enkura Ratiņu Komplektu, Laivu Piederumi, Takelāžas Gredzens
€17.40 €9.22

(apraksts: 【tips] aicina : 31pcs kajaku kanoe enkura ratiņu komplektu, viegla montāža. 【kajaku piederumi set] aicina : ieskaitot 1x 30ft virvi, 1x zig zag radžu, 1x takelāžas o ring, 2x karabīne, 2x skriemeļi, 4x kajaks pad acīm, 8x m5x25mm skrūvi, 2x m5x30mm skrūves,10x m5 riekstiem. 【izturīgs materiāls] aicina: jūras kajaku kanoe enkura ratiņu komplekts ir izgatavots no pp, metāla)

Izskatās arī
Jahtu, Laivu Segtu Piepūšamo Laivu Vāciņu, Anti-UV Ūdensizturīgs Heavy Duty 210D Jūras Trailerable Audekls Kajaks Laivu Piederumi
€52.96 €31.78

(motīvs:: heavy duty 210d oksfordas audums, ūdensizturīgs, nepievelk putekļus, uv izturīgs, elpojošs soda brošēšana un bloķēšanas vīlēm, kas sniedz ārkārtas izturību virves iestrādāts hem, lai viegli piekļūt pilna aizmugurē izgriezums sedz lielāko daļu piekarināmajiem motoriem un var izmantot arī laivas atrodas uz vertikālās transom lielu aizsardzību jūsu piepūšamās)

Izskatās arī
Vējdēlis Fin Bāzes Aizsardzības Vāciņu Paddleboard Piederumi PVC Aizsargs
€1.85 €0.95

(apraksts: 【tips] aicina: vējdēlis fin bāzes aizsardzības vāks, labi, meistarība,nodiluma izturīgs. 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: šajā sērfošanu fin bāzes aizsargs ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, spēcīgs un izturīgs, var ilgi lietot. 【nostiprināt papildierīci] aicina: profesionālā ražošanas pvc vējdēlis fin bāzes aizsardzības vāks,stabilu sniegumu,ir)

Izskatās arī
Augstas Izturības Trīs Dzenskrūves Elektrisko/ Velcēšanas Motoru
€6.93 €4.37

(apraksts: augstas izturības trīs dzenskrūves lāpstiņu - izturīgs un viegli izmantot karbonādes nezāles ļoti labi palielināt jūsu ātrums efektīvi bez miklajās jo nezāles pat seklumā un kaķu astes. ietver instalēt riekstu, un uzgriežņu atslēgu, lai propelleru maiņa un instalācija darba et44l et54l d65 elektriskā/ velcēšanas motoru specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
1,5 mm neoprēna bikses niršanas garas bikses sērfot sērfošana, peldēšana ar caurulīti
€25.23 €13.88

(apraksts: 1,5 mm super stiept neoprēna materiāla, ērta, mīksta un formas montāžas.tā kā produkts ir mazāks, nekā parastā lieluma, mēs iesakām, ka jūs varat nopirkt vai diviem izmēriem lielākas nekā jūsu parasto lielumu. paredzēts, un saules aizsardzības, izsitumi aizsardzība un aizsardzība pret jūras utīm, želejas pie centrēta barelu cinch šoks vadu pie jostasvietas nodrošina)

Izskatās arī
Luksusa Drukā Ātri Sausas Vasaras Vīriešu Siwmwear Beach Valdes Bikses Biksītes, Lai Cilvēks Peldēt Stumbrus peldbiksēm Beachwear Vīriešu
€32.71 €16.35

(mūsu produkti ir stabilas piegādes un atbalstu, vairumtirdzniecība.klientiem, kuriem nepieciešams vairumtirdzniecības varat sazināties ar mums iepriekš, lai apspriestu sadarbību.paldies! lūdzu, izvēlieties pareizo izmēru no izmēra diagrammu,ja jūs nezināt, kas ir izmēru par labu jums,sazinieties ar mums, pirmkārt,paldies! funkcija: ātra žāvēšana, elpojošs, absorbēt sviedri, augsta elastības; pārliecinieties,)

Izskatās arī
4 Gab., Piepūšamo Laivu Airi Klipus Kajaku Airi Turētājs Kajaku Airi Turētājs Klipu Piederumi
€3.91 €3.01

(motīvs: 1、lietošana: kad oar netiek izmantots, to var pakārt uz atvērto oar gredzenu un fiksēto ārpus korpusa, lai novērstu zaudējumus.abi gali virves caurumu var izmantot, lai labotu drošības virvi. 2、piemērojams gadījumā: šo laivu airi turētāju var viegli iestrēdzis, kur vēlaties to uz jūsu piepūšamās kajaks, konusa kajaks, dinghy, utt. 3、viegli izmantot: atvērto dizains padara)

Izskatās arī
Par Johnson/Evinrude/AKM 8-15HP 174817 / 778773 Alumīnija Sakausējuma 9 1/4 x 11 Piekarināmie Dzenskrūves Melnā 3 Asmeņi 13 Spline Zobu
€67.49 €41.84

(paketē iekļauts: 1 x piekarināmie dzenskrūves par johnson/evinrude/akm 8-15hp 174817 / 778773 specifikācijas: - materiāls: alumīnija sakausējuma - krāsa: melna - piķis: 11 - rotācija: r / standarta - lāpstiņu skaits: 3 - skaits spline zobu: 13 - diametrs: apm. 9.25 (23.4 cm) pieteikumi: -par evinrude/johnson piekarināmiem motoriem)

Izskatās arī
Niršanas Headgears Sērfošanu, Snorkeling Aizsardzības Ausu Aizsardzības Peldēšanas Aprīkojumu Niršanas Aizsardzības Headgears
€15.90 €10.81

(niršanas headgears sērfošanu, snorkeling aizsardzības ausu aizsardzības peldēšanas aprīkojumu niršanas aizsardzības headgears niršanas headgears sērfošanu, snorkeling aizsardzības ausu aizsardzības peldēšanas aprīkojumu niršanas aizsardzības headgears peldoties vai snorkeling, ūdens var iekļūt acīs, un tas var arī ietīt matus, lai izvairītos no sapinušies ar citām lietām. naudas sodu meistarība)

Izskatās arī