Cena €12.50

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4 Pack Izstrādes Kompass Ar Bloķēšanas Matemātikas Loku Kompasa Zīmējumu Metāla Kompass Ar Riteņu Ģeometrija Kompass Loku Dalītāju Kompass
€15.90 €10.02

(4 pack izstrādes kompass ar bloķēšanas matemātikas loku kompasa zīmējumu metāla kompass ar riteņu ģeometrija kompass loku dalītāju kompass visas metāla materiāls: smags sods kompass, garantē jums ilgstošu apmierinātību ērta kontrole: tur saspringts un nofiksētu ar šo regulējama stūre lietotājam draudzīgs: ne vairāk slīdēšanu no pirkstiem, ar šo precīza ģeometrija kompass jūs)

Izskatās arī
10pcs 100% oriģinālā jaunu akciju SY100H842ZC SOP
€5.56

(anjixin co.,ltd ir liels uzņēmums ar 10 gadu,visi posteņi, mūsu veikalā ir 100% oriģinālā jaunu,mēs ceram, ka ikviens klients var būt apmierināti ar tiem.)

Izskatās arī
Kompass Ģeometrija Rasēšanas, Zīmēšanas Rīku Matemātikas Uzstādīt Metāla Instrumenti Kokapstrādes Profesionālo Bērniem Compas Studentu Zīmuli Aplis
€4.77 €2.20

(apraksts precīza ģeometrija kompass ar pavasara loku un to centrā riteņu kopā ātri žūstoša korekcijas ar spiedpogas mehānisms, kas novērš nejaušu kāju kustībām. iezīme vērš lokiem un apļiem atkārtoti ar augstu izmēru precizitāti ar slēdzamām spārnu dizainu. bīdāmās riekstu nodrošina ātru, vienmērīgu korekcijas, līdz ar centra apkakles. slēdzama lieljaudas)

Izskatās arī
Izskatās arī
Aplis Zīmēšanas Rīku Metāla Kompass Izstrādes Galdnieku Ģeometrijas Precizitāte Bērns
€5.78 €2.26

(apraksts šī metāla precizitāti kompass ar zīmuļu turētājs ir paredzēts studentiem veidot projektu par ģeometrija klases.tās korpuss ir izgatavots no metāla, ar spīdīgu pārklājumu, un zīmuļu turētājs pieņem skrūvju stiprinājums, lai nodrošinātu.tā ir un ir piemērota matemātika, ģeometrija, mākslas, rasēšanas un zīmēšanas. iezīme - krāsa: kā parādīts attēlā -)

Izskatās arī
Jaunā Alumīnija sakausējumu, Trīsstūra Lineāls Studentiem Matemātika Ģeometrija Metāla Iestatīt Office Skolas Kancelejas Piederumi Lineāli 2gab/komplekts
€2.93 €2.58

(jaunā alumīnija sakausējumu, trīsstūra lineāls studentiem matemātika ģeometrija metāla iestatīt office skolas kancelejas piederumi lineāli 2gab/komplekts)

Izskatās arī
K Sveķu Zīmējumi Veidni Valdnieks Par Fizikālās Un Ķīmiskās Instrumentu Mērīšanas Rīks
€1.54 €0.75

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: vienkārši, praktiski un precīzi veidnes zīmēšanas valdnieks. profesionāla kvalitāte ļauj jums koncentrēties uz jūsu radošumu, lai pievērstu fizikāli ėīmiskās instruments. piemērots arī dažādos gadījumos: jūs varat izmantot tos, mākslas, dizaina, arhitektūras, tīklu, tehniku, frekvenču mērījumiem un zīmēšanas veidnes,)

Izskatās arī
Izskatās arī
Izskatās arī
M17F Pozicionēšanas Panelis ar Fiksētu 90 Grādu Kadru Kombinācija, Instrumenti Carpenter Woodworkin
€8.87 €5.76

(funkcijas: ootdty alumīnija sakausējuma kvadrātu skavas.izgatavotas no cieta alumīnija bloka, izturīga materiāla, tiks ilgst gadiem. viegli rīkoties un laukumiem ir beveled malām,uzvarēja'for t sabojāt trauslo griešanas malas. šī galdniecības darbi ir profesionāli izmantot, lai veidotu un diy ar claping kastes, atvilktnes, skapji, rāmji, mēbeles, skapji utt.ideāls squaring līdz)

Izskatās arī