Cena €10.02 €15.90

Pilns apraksts

4 Pack Izstrādes Kompass Ar Bloķēšanas Matemātikas Loku Kompasa Zīmējumu Metāla Kompass Ar Riteņu Ģeometrija Kompass Loku Dalītāju Kompass

Visas Metāla Materiāls: smags sods kompass, garantē jums ilgstošu apmierinātību

Ērta Kontrole: Tur saspringts un nofiksētu ar šo regulējama stūre

Lietotājam Draudzīgs: Ne vairāk slīdēšanu no pirkstiem, ar šo precīza ģeometrija kompass jūs varat veikt perfektu apli.Maksimālais Diametrs: Izveido apļus, līdz 10 cm diametrā

Bezmaksas Bonuss: Kompass*2, papildu noved *6, riekstus* 4, skrūves,*4, atkārtoti maisiņš*2

izstrādājot kompass.Mazo loku kompass ar precizitāti centrs ritenis nodrošina ļoti smalku iestatījumu.studentu kompass iezīmes mikro-lai uzstādītu, centrs riteņa kājas regulēšanas papildu ērtības.

krāsa: zila

Materiāls: Metāla

Izstrādājot tips: Studentu kompass

Zīmēšanas rezultātā var asināt/jānomaina

Riteņa centrs ļauj ļoti smalku uzstādījumi

Mikro-lai uzstādītu, centrs kājas regulēšanas ripu

Ietver rezerves ved

Ērti roktura konstrukcija

Viegli lietojams Kompass

priekšgala kompass novērš kāju kustības laikā zīmējumu.

Katrs mazulis var mainīt apļa rādiuss, kas bez jebkādas piepūles, un vienmēr bloķēšanas stāvoklī, lai iegūt vēlamo aprindās.

zīmēšanas kompass

Must ir Postenis, par Skolas Piedāvājumu Sarakstu

Tas ir pārsteidzošs palīgs bērnu matemātikas klasē.

To var viegli izdarīt mazie apļi bez sakratot.

Bērni būs daudz jautrības dara apļi bez jebkad kļūst neapmierinātas.

Iegūt jūsu bērniem, kas gatavi par katru klasi!

kompass ar lock

Atpakaļ uz Skolu, Dāvanu

Tas ir arī noderīga, atpakaļ uz skolu dāvana jūsu draugiem, bērniem un skolotājiem.

Ģeometrija kompass, kas ļauj katram bērnam teikt Ardievas grūtības zīmēšanas ideāls aprindās.

kompass ģeometrija

Piemērots Visiem

Šo profesionālo zīmēšanas kompass ir paredzēta ikvienam, kurš vēlētos darīt

Ideāls Aprindās, piemēram, Studentiem,Skolotājiem, Galdniekiem, Metalworkers, Inženieri, Arhitekti, Matemātiķi, Māksliniekiem, Amatniekiem un Dizaineriem.

Pakete ietver:

4 set Pavasara metāla kompass Ar saistītām piederumi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dzeltena Koka Lineāls Dubultā Sānu Taisnu Lineālu 15/20/30cm augstas Precizitātes Mērīšanas Rīks Studentu Kancelejas preces Skolai, Biroja Piederumi
€0.33 €0.23

(produkta specifikācijas: materiāls: priedes koks izmērs: 15/20/30cm krāsa: dzeltena produkta iespējas: 1. materiāls valdnieks: šis valdnieks ir izgatavoti no dzeltena koka materiāls, ar līdzenu un izturīgu izskatu.to var izmantot uz ilgu laiku bez to viegli sabojāt. 2. izmērs atlases valdnieki: šis valdnieks piedāvā trīs dažādu garumu 15 cm, 20 cm, 30 cm, lai atbilstu)

Izskatās arī
Izskatās arī
Radošā 5m Tērauda mērlente ar Automātisko Saraušanās Kokapstrādes Ūdens un Elektrības Darbinieks Mērījuma Datus, Biroja preču
€9.45 €6.62

(radošā 5m tērauda mērlente ar automātisko saraušanās kokapstrādes ūdens un elektrības darbinieks mērījuma datus, kancelejas preces nosaukums: mērlente daudzums: 1 gabals krāsa: dzeltena mērīšanas garums: 5m materiāls: tērauds+plastmasas)

Izskatās arī
8 Collu Kompass 200Mm Precizitāti Ārējie Dalītāju Scribe Instruments, Ar Zīmuļa Turētāju Ģeometrija, Koka, Metāla Un Ādas
€15.76 €10.09

(8 collu kompass 200mm precizitāti ārējie dalītāju scribe instruments, ar zīmuļa turētāju ģeometrija, koka, metāla un ādas profesionālās kompass/frekvences dalītāju, piemērotas kokapstrādei, kokapstrādes, metāla apstrāde, ādas apstrāde, matemātikā, utt. kompass pēdas 8 collas garš, un var izdarīt aplī starp 1-1/2 paredzēts ar zīmuļa turētāju, jūs varat viegli mainīt zīmuļu)

Izskatās arī
Matemātikas Mācīšanas Kompass Lielu Precizitāti Mērķis Kompass Demonstrācijas Kompass Tāfeles Klases Biroja Black Valdes Mācību
€4.14 €0.45

(apraksts: 【matemātikas mācīšanas kompass] aicina lielu kompasi par ģeometriju, zīmēšanas un matemātikas stundas, piemērots lietošanai mājās, birojā, klasē, mācību līdzekļi, zīmēšanas izmantošanu. 【ģeometrija rīku] aicina lielu matemātikas mācīšanas kompass ir pierādījums rīks, kas māca zīmēšanu, ģeometriskā rīku, lai skolotāji var izmantot mācību procesā. 【izturīgs])

Izskatās arī
12x Ekskursijas Lasījumā Valdnieks Studentiem Lasījumā Efektivitāti Un Izpratne Lasīšana Band
€3.17 €1.90

(apraksts: uzlabot koncentrēšanās un lasīšanas ātrums: mūsu lasīšanas valdnieks ir paredzēti, lai palīdzētu studentiem uzlabot koncentrēšanās un lasīt ātrāk, padarot mācību laika efektīvāku krāsains valdnieki studentiem: mūsu lasīšanas band nāk dažādas košas krāsas, pievienot fun elements, lai izglītības un padarot to vieglāk atrast svarīgu informāciju, lasot uzlabot lasīšanas)

Izskatās arī
Izskatās arī