Cena €0.23 €0.33

Pilns apraksts

Produkta specifikācijas:

Materiāls: Priedes koks

Izmērs: 15/20/30cm

Krāsa: Dzeltena

Produkta iespējas:

1. Materiāls valdnieks: Šis valdnieks ir izgatavoti no dzeltena koka materiāls, ar līdzenu un izturīgu izskatu.To var izmantot uz ilgu laiku bez to viegli sabojāt.

2. Izmērs atlases valdnieki: Šis valdnieks piedāvā trīs dažādu garumu 15 cm, 20 cm, 30 cm, lai atbilstu dažādām izmantošanas vajadzībām, padarot to ērtāk studentiem uz pasākumu un izdarīt dažādās situācijās.

3. Vienpusējs dubultā skala dizains: Šis valdnieks pieņem vienpusējs dizains, ar vienā pusē beidzis cm un otra mala beidzis collas, kas atbilst mērīšanas vajadzībām, dažādām vienībām un piemērotu mācību, zīmēšanu, un copywriting scenārijiem.

4. Svarīgi par Skolēnu Mācīšanās: Šis valdnieks ir viens no būtiskajiem kancelejas preces, lai skolēnu mācīšanās, kas viņiem var palīdzēt pasākuma garumā, zīmēt taisnām līnijām un leņķiem, un uzlabot mācību efektivitāti matemātikas un fizikas mācību priekšmetos.

5. Daudzfunkcionāla izmantošana: papildus tiek izmantoti ar studentiem, tas valdnieks ir piemērots arī gadījumos, piemēram, zīmēšana, projektēšanas, mērniecības, un biroja copywriting, nodrošinot precīzu un ērtu mērījumu un zīmēšanas pieredzi.Tā ir praktiska daudzfunkcionāls instruments.

Uzmanību:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet starpība 1-3cm.Paldies par sapratni!

2. Ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, lūdzu, ņemiet vērā, ka attēlus, kas, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu projekts.

Paketē ietilpst:

1 * lineāls

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Dzeltena Koka Lineāls
  • Salocīta: No
  • type3: 15/20/30cm augstas Precizitātes Mērīšanas Rīks
  • type4: Studentu Kancelejas Preces Skolai, Biroja Piederumi
  • Materiāls: Koka
  • Type2: Dubultā Sānu Taisnu Lineālu
  • Veicināšanas Valdnieks: No
  • Zīmola Nosaukums: JESJELIU
  • Valdnieks Tips: Taisnu Lineālu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Type1: Dzeltena Koka Lineāls
  • Veids: Valdnieks

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4gab Daudzfunkcionāls Ģeometrijas Mērīšanas Lineāls, Zīmēšanas Lineāls Plastmasas Matemātikas Rīki Students Skolas kancelejas
€11.12 €5.00

(4gab daudzfunkcionāls ģeometrijas mērīšanas lineāls, zīmēšanas lineāls plastmasas matemātikas rīki students skolas kancelejas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. valdnieki ar vairākām funkcijām: ieskaitot 1 lineāls, zīmēšanas junior studentiem, 1 lineāls, zīmēšanas par vecāko klašu skolēni, 1 taisnstūra ģeometriskā valdnieks)

Izskatās arī
Vienkāršu, Pārskatāmu Trīsstūrveida Taisnu Lineālu Kawaii Rīki Studentu Kancelejas Preces Karikatūra Zīmēšanas Dāvanu Birojs Skolas Mērīšanas Instrumenti
€0.34 €0.24

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. uv tintes drukai, nav viegli izbalināt, skaidrs skalas, tīra un caurspīdīga materiāla, nepārprotami un skaidri, lai izmantotu. 2. stūros ir gluda un pulēta, bez skrāpējumiem vai hurting rokās, drošāk izmantot. 3. trīsstūrveida stabilu dizaina, stabila izmantot, biezs materiāls, cieta un izturīga. 4. ķermeņa valdnieks ir taisni,)

Izskatās arī
Magnētiskās Grāmatzīmes, Mākslīgās Ādas Grāmatzīmi Vintage Grāmatu Zīme Double-Sided Magnētisko Lapu, Marķieri, Ādas Lapu Klipu Sprādzes
€17.39 €10.43

(magnētiskās grāmatzīmes, mākslīgās ādas grāmatzīmi vintage grāmatu zīme double-sided magnētisko lapu, marķieri, ādas lapu klipu sprādzes atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. vintage design: ideāls lasījumā aksesuārs lasītāji, kas priekšroku papīra grāmatas.ādas magnētiskā grāmatzīme ir)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Ģeometriskā Valdnieks Ģeometriskie Zīmējumi Veidni Valdnieks Kokapstrādes Celtniecības Veidņi Celtniecības Studē Izstrāde
€0.74 €0.41

(apraksts: 【daudzfunkcionāls valdnieks] aicina: multifunkcionāla ģeometriskā valdnieks, dažādas formas ļauj izdarīt dažādus modeļus, multifunkcionāla zīmēšanas veidnes, celtniecības veidnes, matemātikas tieksme valdnieks. 【radošās dizaina] aicina: ģeometriskās valdnieks ir noderīgi, ja ieskicējot, zīmēšanas, marķēšanas, dizains un izkārtojums.tas ir labs palīgs jūsu darbā vai)

Izskatās arī