Cena €0.60 €1.05

Pilns apraksts

Funkcijas:

* * * Šī daudzfunkcionālā skrūvgriezi ir ar 24 veidu biti, kas ir piemērots gandrīz visām skrūvēm.

*Jūs varat izmantot Reparing precizitātes elektrisko iekārtu, mobilo tālruni, skatīties, briļļu un citas programmas.

*Materiāls biti ir leģēta tērauda, tā ir metāla specialled paredzēti rokas instrumenti.Tā izturētu ar augstu griezes momentu.

*Viegli pārvadāt, Tas ir ļoti mazs.Jūs varat ņemt to ar jums, un nodot to savā kabatā, kas ir ērts, lai jūsu darbu.

Specifikācijas:

*Produkta Nosaukumu: 25 1 Skrūvgriežu Komplekts

*Materiāls rokturis: Plastmasa

*Materiāls biti: Tērauda

*Materiāls, no lietas: Sintētiskās Plastmasas.

*Galvenais Krāsa: Melna

*Rokturis Izmērs: 142*10 mm/5.6*0,4

*Rokturis ir Magnētiskie, ar biti NAV Magnētiskas.

Komplektā Ietilpst:

1 * Skrūvgriežu Rokturi

24 * Skrūvgriežu Daļas

1 * Uzglabāšanas Gadījumā

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

8inch lieljaudas Metināšanas Knaibles Augsta Oglekļa Tērauda Metināšanas Instruments Efektīvai Precīzu Dropship
€11.10 €5.43

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaunā multi funkcionāls, metināšanas knaibles izgatavotas no augsta oglekļa tērauda, nodrošinot tīru un precīzu samazinājumu.piemērots profesionālu metinātāju un diy entuziasti līdzīgi, šīs knaibles nodrošina efektīvus metināšanas spējas. izgatavots no augsta oglekļa tērauda, šie metināšanas knaibles funkciju precīza)

Izskatās arī
Elektriķis Vadu Attvaicētājs Ātri Liekās Stieples Elektriskās Urbjmašīnas Alumīnija Sakausējuma Elektroinstrumentu Piederumi 2.5/4/6 Sq.ft
€20.22 €11.53

(funkcijas: *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *ar elektrisko urbi, stiepļu apvalku būs pagriezt ārā pa groove stiepļu destilācija, kas ir ērtāk un ātrāk, nekā vecais rokasgrāmata vadu attvaicētājs *tas ir labs palīgs par elektriķi, kas var ietaupīt laiku un uzlabot darba efektivitāti elektriķi *lietot to kopā ar rokas elektrisko urbi un elektrisko instrumentu,)

Izskatās arī
1~5GAB kopa Hroma Vanādija Tērauda Ligzdas Adapteris Hex Kāta 1/4" 3/8" 1/2" Paplašinājumu Biti Elektriskā Urbja Galvas Laukumā Ligzda
€8.52 €5.11

(1~5gab kopa hroma vanādija tērauda ligzdas adapteris hex kāta 1/4 3/8 1/2 paplašinājumu biti elektriskā urbja galvas laukumā ligzda apraksts: produkta atribūti modelis: hroma vanādija tērauds trīs gabals, kas (50mm), hroma-vanādija tērauda trīs gabals, kas (65-73mm), hroma-vanādija tērauda astoņu gabals, kas, krāsu trīs gabals, kas (65-73mm), viena-1/4*1/ 4*30mm tērauda lode, kas savieno)

Izskatās arī
Portatīvo Salokāmo Rokas Zāģi Mājas Rokasgrāmata Atzarošanas Hacksaws Dārza Locīšanas Apgriešana Redzēju Augsta Oglekļa Tērauda Anti-Izlaist Rokas Instrumenti
€1.85 €0.93

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *【premium materiāls] aicina izgatavots no sk5 augsta oglekļa tērauda materiāls, zāģa asmeni tika dzesētas ar termisko apstrādi, kas ir augsta cietība, laba nodiluma izturība, izturīga, un var izmantot ilgu laiku. *【locīšanas dizains] aicina locīšanas redzēja, ir vienkārši pārnēsājams, un to var novietot instrumentu soma.saliekamā)

Izskatās arī
Hardiron M36X1 Mašīna Vītne Pieskarieties Labo Roku, HSS M36 x 1.0 Taisnas Teknes Krānu
€41.84

(mērīšana: metriku. precizitātes klase: h2. griešanas virziens: labās rokas. pieskarieties materiāls: hss 6542 (m2). pakete ietver: 1pc m36x1 mašīna vītne piesitiet. ātrgaitas tērauda taisni-rievotais krāna ir ideāls dažādas lietotnes, tostarp vītnes griešanas materiālu, piemēram, tērauda un čuguna.tas ir piemērots lietošanai mašīnas, piemēram, virpas, urbji un frēzmašīnas.turklāt,)

Izskatās arī
F50 Locīšanas Portatīvo Sešstūra Uzgriežņu atslēgu Komplekts Metāla Metriskās 5/6/8/9/10/12mm Skrūvgriezi un Uzgriežņu atslēgu Rokā Instruments, Sešstūra uzgriežņu Atslēgu
€9.16 €4.58

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes unikāls ergonomisks vidū ieliekta kapu dizains, īkšķis var novietot tā, lai ērti darbību. apkures ārstēšanu, augsta cietība; liels griezes moments, stingrs un izturīgs. salokāms, kompakts dizains veikalu 6-disku iekšēji. slim-rokturi ērtai saķeri braucot skrūves un uzgriežņi. gaismas svara, maza izmēra, ērts, lai)

Izskatās arī
HILIXUN Jaunu black-orange elektriskais urbis aprīkots vērā 4/6-collu elektriskais ķēdes zāģis elektriskais rīks aprīkots mini mežizstrāde redzēju dārzs
€2.59 €1.55

(motorzāģi konversijas nodaļas vadītājs, super jaudu.izmantošanai ar elektrisko urbi,jūs varat mēģināt šīs izmaiņas piederumu.ar šo aksesuāru, rīku komplektu, jūs varat saņemt jūsu motorzāģi, mainot savu urbi, nevis pērk jaunu.ja jūs meklējat par šo produktu, lūdzu, pamēģināt, tā nebūs pievilt jums. funkcijas: vienkārša lietošana: salīdzinājumā ar tradicionālo elektrisko ķēdes)

Izskatās arī
65mm 110mm Magnētisko Īpašu Iešķeltu Krusta Skrūvgriezis Bitu Slēdzis Elektriķis FPH2 kontaktligzdai Slēdzis Rokas Instrumenti Sakausējuma Tērauda
€0.83 €0.45

(produkti displeja --> produktu apraksts --> motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *smilšu terapijas, vairāk anti-rūsas un stingrākas skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph2(5,5 mm), garums:)

Izskatās arī
10PCS Zāģis Asmens 300mm Tērauda Rokas Zāģu Asmeņi 14T/18T/24T Bi-Metāla Gaļas Koka Griešanas Disku Kokapstrādes Instrumenti DIY
€9.08 €0.45

(apraksts: elastīga tērauda locīšanas nepārtrauktu zāģis asmens 300mm rokas zāģis asmens, izvēlēts augstas kvalitātes m35 tērauda materiāla, asas un izturīgas vairākiem mērķiem pats redzēju asmens ir piemērots dažādiem materiāliem, spēcīgs un izturīgs, un zāģēšana, ir stabilu, efektīvu un spēcīgu. griešanas ir ātri un lietošanas laiks ir ilgs. piemērots bambusa)

Izskatās arī
M5 M6 M8 30PC Vītnes Remonta Rīku Komplekts Skrūvju Piedurknēm Pieskarieties Atjaunotājs Pieskarieties un Mirst, Uzstādīts Metriskās
€20.20 €10.09

(m5 m6 m8 30pc vītnes remonta rīku komplekts skrūvju piedurknēm pieskarieties atjaunotājs svars: 65g)

Izskatās arī
AT35 6PCS 1/4 Collas Hex Kāta Skrūvgriežu daļas Turētāja Paplašinājumu Bārs Keychain Skrūves Adapteris Urbt Pārmaiņas (6 Krāsas)
€9.32 €8.76

([1/4 collas hex kāta skrūvgriežu daļas turētājs]ietver 6 gabalus 1/4 hex kāta roktura keychain pagarinājuma stienis ar karājas, sprādzes, savietojams ar lielāko 1/4 ātri hex rokturi un 1/4 hex kārbas un dažādi elektriskie skrūvgrieži, rokas skrūvgrieži un urbjiem. [spēcīgu & izturīga]ar urbi pagarināšanu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, var sasniegt maksimālu)

Izskatās arī
6.5 mm, Kāta uzmavas Gadījumā 12 Caurumi Nodiluma izturīgs Ērti Organizēt
€1.22 €0.74

(437 skrūvgriezi 6/12 caurumu kāta bitu turētājs plastmasas galvas uzglabāšanas gadījumā, ja līdzeklis mīksta, izturīga klasifikācijas sadzīves preci ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: ar skrūvgriezi, urbi galvas ievietota plastmasas maisiņi viegli. tas var būt ievietota 6/12 gabalu 6,5 mm standarta skrūvgriežu daļas. īpašu)

Izskatās arī
Portatīvo Papildu Long Reach Rokas Instrumentu 11" Duckbill Knaibles 90 /45/25 Grāds Taisnu Adatu Mājas Uzlabošana Aparatūras Dropship
€4.50

(11 par extra long reach deguna knaibles duckbill 90 /45/25 grāds taisnu adatu o-tipa multitool rokas instrumentu pretş rūsas aparatūras ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: projektēšana, roktura konstrukcija, ārējās gumijas pārklāšanas process, ērti justies, ilgtermiņa lietošanai, lai mazinātu nogurumu. pagarināšanu var tikt galā ar)

Izskatās arī
Vīriešu Āra Portatīvo Salokāmo Nazi Augstas Cietības Izdzīvošanas Self-Defense Tērauda Militārās Taktikas Tūrisma, Medību, Zvejas Nazi
€28.62 €12.88

(loģistikas sekošanas informāciju var apskatīt šajā mājas lapā: www.17track.net kļūsti veikala sekotāji un baudīt 2% ekskluzīvas atlaides)

Izskatās arī
Hardiron M31 X 1.25 Pieskarieties un Mirst, Uzstādīts Labo Roku, M31 x 1.25 Mašīna Vītne Pieskarieties & Kārta Mirt
€55.91

(pakete ietver: m31x1.25 tap&die set. griešanas virziens: labās rokas. mērīšana: metriku. pieskarieties materiāls: hss 6542 (m2). mirst materiāls: leģēta instrumentu tērauda. mūsu ātrgriezējtērauda krānu un diegi, mirst, tiek izstrādāts no augstākās kvalitātes materiāliem, nodrošinot to ilgmūžību un uzticamību pat visprasīgāko rūpniecībā.tie ir rūpīgi)

Izskatās arī
Kompakts un Uzticams Elastīgu Ligzdu Paplašināšana, Bārs, Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Piemērots Dažādām Darba Prasības
€25.31 €12.65

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *divvirzienu tinumiem meistarība padara to spēcīgu vērpe.atmiņas kartes slota un bumbu atsperu konstrukcija ļauj, lai pasargātu to no nokrišanas. *maināma leņķa funkcija padara to piemērotu šauru leņķi un telpām.dažādas specifikācijas, ir iespējams izdarīt, lai apmierinātu dažādas)

Izskatās arī
11Pcs M1-M3.5 Mini Skrūvi Piesitiet Iestatīt Puses Vītni Vadu Pieskaroties Vītņu Krāni Uzbrukums
€7.78 €6.84

(apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmanto mehāniskās apstrādes rieksti vai citi bieži vītne uz mašīnas. mašīna pieskarieties parasti izmanto, lai atsauktos uz krānu, no ātrgriezējtērauda. piemērots pieskaroties darbgaldu. pieņemot ātrgaitas tērauda ar augstu nodiluma un pret koroziju izturīgiem, kas ir izturīgs un tam ir ilgs kalpošanas)

Izskatās arī
Termiskās Apstrādes Process, Betona, Akmens, Akmens Sadalītāju, Betona Konglomerāta Betona, Granīta Klints Sadalītāja Akmens Bazalts
€35.95 €17.98

(funkcijas: *vieglāk sadalīt akmeņiem, granīts, marmors,betona,utt. *augstas kvalitātes tērauda, termiskās apstrādes procesu, augstas cietības un stingrības. *blīves ir izgatavoti no augstas cietības tērauda, termiski apstrādāta procesu, lai palielinātu stingrību. *izmantojot šo rīku, lai sadalīt akmens ar roku, piemērots sadalīšana grūti akmens, akmens, granīta, marmora,)

Izskatās arī