Cena €0.93 €1.85

Pilns apraksts

Funkcijas:

* brand jaunu un augstas kvalitātes.

*【Premium Materiāls] aicina Izgatavots no SK5 augsta oglekļa tērauda materiāls, zāģa asmeni tika dzesētas ar termisko apstrādi, kas ir augsta cietība, laba nodiluma izturība, izturīga, un var izmantot ilgu laiku.

*【Locīšanas Dizains] aicina Locīšanas Redzēja, ir vienkārši pārnēsājams, un to var novietot instrumentu soma.Saliekamā konstrukcija padara redzēju ērtāk glabāt un drošāk, kas nav viegli ievainot cilvēkus.

*【Ar Drošības Bloķēšanas] aicina arī tad, ja redzēja, ir modulāra konstrukcija, drošības bloķēšanas var bloķēt rīkoties stingri, bez atslābtu un citas problēmas, kas palīdz jums, lai darbinātu to vieglāk.

*【3-Sānu Zobi & neslīdoši Rokturi] aicina rokas zāģim ir super sharp un 3-sānu skuvekli, zobu samazināt, precīzi un ātri.Ergonomiska un neslīdoša plastmasas rokturis novērstu krītot, kad brīvi turēti, lai jums vienmēr ir laba saķere.

*【Plašu Piemērošanu] aicina Locīšanas Redzēja to var izmantot vairākas reizes-varat to izmantot, lai izgriezt lieko filiāles pagalmā; kad kempings, jūs varat to izmantot, lai izgriezt zarus, lai padarītu uguns; kad pārgājieni, jūs varat nogriezt zarus, kas kavē savu progresu.

Specifikācijas:

*Materiāls: plastmasa + SK5 augsta oglekļa tērauda

*Krāsa: zila + sudraba

*Izmēri: (Apm.)

Paplašinot garums: 55cm

Izplatīt platums: 4.0 cm

Locīšanas garums: 29.8 cm

Ieloces platums: 5.6 cm

Zāģa asmens biezums: 1mm

Zāģa zobiem attālums: 4,5 mm

Iepakojuma saturs:

1*Salocīšanas Rokas Zāģi

Piezīmes:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: VIBRATITE

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3Pcs Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu, Adapteri, 1/2 Ietekmes kardāna Uzstādīt 360 Grādu Gaisa Ietekmi Ļodzīties Ligzdas Adapteris
€17.93 €11.65

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga * šī 3-gabals ietekmes kardāna komplektā ietilpst 1/4, 3/8 un 1/2 collu disku u-locītavas. *360 grādu kustības ļauj u-kopīgais, lai pagrieztu ligzdas pilnas rotācijas stingrāku telpu labāku pārklājumu *paredzēts izmantošanai kopā ar visiem bezvadu, elektriskie un pneimatiskie)

Izskatās arī
HSS Pieskarieties, Urbjmašīnas Uzgriežņu atslēgu, Pieskaroties Vītņu Rīku, M1-M1.7 Skrūvgriezi Pieskarieties Turētājs Rokas Instrumentu Vītne, Metriska Plug Pieskarieties Skrūvi Krānu
€5.75 €2.58

(funkcijas : 1. izturīgs, un ilgu darbmūžu. 2. augstas cietības, valkā augsta temperatūra. 3. rokturi izgatavoti no augstas kvalitātes gultņu tērauda. specifikācija : tips: taisns vītne piesitiet materiāls: ātrgriezējtērauda pārklājumu: titāna pārklājumu izmērs : m1 m1.2 m1.4 m1.6 m1.7 m1.8 daudzums:1gab. piemērots velosipēdu remonts,)

Izskatās arī
Magnētisko Ietekmi Skrūvgriezis Bitu B01 Krusta Vadītājs Anti-slip Ūdensizturīgs 50/75/110/150mm Elektrisko Urbi Elektriķis speciāli Instrumenti
€1.33 €0.97

(funkcijas: *termiski apstrādāts, izturība un augstas cietības, nav viegli valkāt. *profesionālās urbju komplekts, kas izgatavots no s 2 leģēta tērauda, labi veikts un grūts, naglas.cietība var sasniegt hrc 60 grādiem. piemērots elektriskie urbji ar ātruma kontroles ierīci, elektriskie skrūvgrieži, un rokas, skrūvgrieži. * sasniedz garu urbi dzīvi. *niķeļa pārklājumu)

Izskatās arī
X37E Praktiski Looping Veido Plier Mini Oglekļa Tērauda 1 Komplekts DIY Rotaslietas Instrumentu, 5 Collu Pusgadā Apaļo Degunu Knaibles, Ieliekta Plier
€2.79 €1.95

(funkcijas: ootdty daļēji padziļinājumā un daļēji-apaļš deguns dizains ir piemērots likvidāciju, ritošā, dari pats roku darbs rotaslietas. labi, rokturi, viegli un vienkārši par darbības izbeigšanu, ja jūs neslīdoši rokturi, ērtu un praktisku rokturi. ikviens vēlēsies, lai šī amatniecības un rotaslietu izgatavošana plier to liels papildus iesācējiem, gan pieredzējušiem)

Izskatās arī
Hardiron M9.5X0.75 Mašīna Vītne Pieskarieties Labo Roku, HSS M9.5 x 0.75 Taisnas Teknes Krānu
€10.11

(mērīšana: metriku. precizitātes klase: h2. griešanas virziens: labās rokas. pieskarieties materiāls: hss 6542 (m2). pakete ietver: 1pc m9.5x0.75 mašīna vītne piesitiet. ātrgaitas tērauda taisni-rievotais krāna ir ideāls dažādas lietotnes, tostarp vītnes griešanas materiālu, piemēram, tērauda un čuguna.tas ir piemērots lietošanai mašīnas, piemēram, virpas, urbji)

Izskatās arī
Koka Rasp Rokas Instrumentu Piederumi, Kokapstrādes Failu, Darba Piederumu
€11.12 €6.67

(apraksts: lielisks metāla: šo failu rīks ir izgatavots no lieliska materiāla, kas var izturēt ilgtermiņa lietošanai. mazs un viegls: šī slīpēšanas rīks ir izstrādāts, vienkāršu un vieglu struktūru, ērti izmantot. plaša izmantošana: slīpēšana failu bauda plašu izmantošanu, kas piemērotas dažādām kokapstrāde. laba meistarība: šī slīpēšanas instruments ir laba meistarība,)

Izskatās arī
1pc Atzarošanas Zāģis Failus Rokas Zāģu Asināšanas Un Iztaisnošana Rombveida Failus, Galdniecība, Kokapstrāde Rokas Instrumentu
€0.66 €0.30

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes . * ideāli piemērots metālā, veidojot un asināšanas rokas zāģi. *asināšanas soda zobu rīku, slīpēšanas instruments,padarīt sawtooth asāka. *rokturis ir izgatavots no mīkstas gumijas, lai nodrošinātu ērtu rokturi,samazina nodilumu uz palmu jūsu puses, tās lietojot. specifikācijas: materiāls: tērauds+gumijas pēc)

Izskatās arī
Ligzda Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Bitu 1/4 Collu Double Devās 60-zobu Labošanas Rīks M9 Divpadsmit-stūra Skrūve 8mm Sešstūra Skrūvi
€8.18 €4.99

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas : ofseta sprūds gredzenu uzgriežņu atslēgas, termiski apstrādāta tērauda. ofseta konstrukcija palīdz novērst bruised un izgrebj dūres. ideāls, lai iegūtu grūti, lai sasniegtu skrūves un uzgriežņi. pilnībā atgriezeniska, ideāli piemērots dažādām lietojumprogrammām. 60-zobu sprūdrata ir ideāls šaurās vietās.viegli)

Izskatās arī
Rokasgrāmata Vadu Attvaicētājs Profesionālās Vadu Pīlings Mašīnu Metāllūžņos Kabeli, Vīto Pāri, Lokani Vadi Optisko Kabeļu Elektriķi
€19.27 €11.37

(apraksts: 【materiāls] aicina rokasgrāmata vadu noņemšanas mašīna ir izgatavoti no kvalitātes tērauda materiāla, var sloksne stiepļu dažāda diametra bez piepūles, ietaupot laiku un pūles. 【praktisko] aicina bez piepūles sloksnes, stieples, ierakstot tos caurumā un pielāgojot kuteris.sasniegtu maksimālo efektivitāti un ietaupīt laiku, strādājot ar vadiem. 【daudzfunkciju] aicina,)

Izskatās arī
6pcs 1/4 Hex Kāta HSS metriska Vītne pieskarieties HSS urbju spirāli trapecveida pieskarieties Puses Skrūve Krāni M3 M4 M5 M6 M8 M1O pieskarieties komplekti
€20.37 €10.19

(6pcs 1/4 hex kāta hss metriska vītne pieskarieties spirāli trapecveida pieskarieties puses skrūve krāni m3 m4 m5 m6 m8 m1o pieskarieties komplekti funkcijas: -100% jaunu un augstas kvalitātes. -1/4 hex kāta hss metriskās labās puses vītne, pieskarieties un konusveida urbis. -caurumu pieskaroties chamfering vienā, viegli darboties, rokas urbi, stenda urbi, hex čaks pieskaroties mašīnu)

Izskatās arī
4 GAB. Keramikas Krusta skrūvgriezi Precizitāti Cirkonija Oksīda Dzīvoklis Punktu Iešķeltu Skrūvgriezi CD-15T/CD-20T/CD-25T/CD-100T Rokas Instrumentu
€8.91 €3.03

(funkcijas: *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *izgatavota no augstas precizitātes cirkonija oksīda, cietība ir super spēcīga *nav viegli valkāt, augsti siltumizolācijas, nav jēgas, nav magnētisko *piemērots augstfrekvences shēmas korekciju, izmantojot specifikācijām un apjomiem, atbilstoši dažādu veidu vidēja * induktivitāte, daļēji)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Jaunu Praktisku Izturīgs 1 * Pārveidotāja Adapteris Adapteris Converter Elektrisko Urbi, Ko Izmanto Ar Sprūdrata Uzgriežņu Atslēga
€0.92 €0.51

(funkcijas: * jaunu un augstas kvalitātes * izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs * pavasara lodīšu gultņiem uz galvas var stingri noteikt ligzda. * piemērots express nomaiņa čaks sistēma vai tiešā urbi. * augsta cietība un augsta griezes momenta, pilnībā atbilst iso/ansi standartiem. * adapteri, ko izmanto, lai pārvērstu ligzdas uz skrūvgriezis)

Izskatās arī
1pc Karstā Pārdošanas daudzfunkcionāls Diagonāli Plier Auto Melns, Kniedes Aizdari, Apdares Klipu Kuteris Noņemšanas airētājs pats par sevi Rīks
€6.27 €4.20

(parametri: 1. klipu plier vadītājs materiāls: hroma-molibdēna sakausējumu tērauda 2. roktura materiāls: plastmasas rokturi 3. izmērs: (apm.) 1. griešanas diametrs: 0.1-0.2 mm 2. klipu plier roktura garums: 115 mm/ 4.53 gadā 3. klipu plier galvas garums: 60 mm/ 2.36 jo iepakojumu sarakstu:1*stiprinājums plier piezīme: 1).jūs apmierinošu ir mūsu vienīgā)

Izskatās arī
Mini Bezvadu Elektriskais Skrūvgriezis 3.6 V Litija Uzlādējams ar Magnētisko Padoms un Darba Gaismas Piemērots DIY Mājās J5O0
€33.91 €18.99

(funkcijas: elektriskā rokasgrāmata 2-in-1. 3.6 v elektriskais skrūvgriezis ar 2-in-1 funkcija.mīkstas gumijas lineāra konstrukcija ļauj skrūvgriezi darbināt gan ar elektrību, gan manuāli.instruments ir maksimālā griezes momenta līdz 2nm, strādājot ar elektrību, un līdz 10nm, kad darba manuāli.elektrisko skrūvgriezi bezvadu sniedz 280rpm ātrums piemērots, lai ātri un viegli skrūvju ieskrūvēšanai)

Izskatās arī
5Pc S/C-Veida Kombināciju Gredzenu uzgriežņu Atslēgu Iekšējo 12 Punktu Kārbas Gala Uzgriežņu atslēgas 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19mm Mašīna Aizdari Labošanas Rīks
€36.03 €25.22

(apraksts: *s dizains: nodrošina piekļuvi uz grūti sasniedzamām vietām. *slīpa boxend:ļauj ātri un viegli norādes uz stiprinājumi. *viegli inentification: izmēri uzspiež uz abām pusēm ātri un viegli identificēt. *hromēšana: par izturību un novērstu rūsēšanu, koroziju un deformācijas.. *spēka un izturību: modernizētas no tērauda ar augstu oglekļa chrome, vanādijs,)

Izskatās arī
HSS VAP Kreiso Roku pieskarieties M16 M17 M18 M19 M21 M23 M25 X1L X1.25L X1.5L X2L X2.5L X3L Metriskās Smalka Vītne Taisni Flauta Metāla krānu
€16.63 €13.30

(hss vap kreiso roku pieskarieties m16 m17 m18 m19 m21 m23 m25 x1l x1.25l x1.5l x2l x2.5l x3l metriskās smalka vītne taisni flauta metāla krānu detalles del producto > > > iepakojuma & piegāde: guling piedāvā dažādas kuģniecības metodes, kas uzskaitītas zemāk, kā arī bezmaksas piegāde uz zemes daudzi no mūsu produktiem.visus vienumus, kas pretendētu uz bezmaksas piegāde tiks norādīti)

Izskatās arī
Pārnēsājams Mini Asu Nazi Kabatas Nazis Kolekcija Nazis Keychain Kempings Nazis Āra no Kastes Nazis Dāvanu Self-Defense
€6.52 €0.45

(pārnēsājams mini asu nazi kabatas nazis kolekcija nazis keychain kempings nazis āra no kastes nazis dāvanu self-defense)

Izskatās arī
25mm T25 Magnētisko Torx Skrūvgriezis Bitu Kāta Elektrisko skrūvgriezi Bitu
€2.60 €1.90

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas cietības un spēcīgu stingrība leģēta tērauda, nodrošina izturību un uzticamību. ar metāla spiedogu uz augšu, skrūvgriezis bitu ir viegli noteikt un izmantošanu, elektriskie urbji, gaisa treniņi, un sprūdrata uzgriežņu atslēgas. paredzētas mehāniķi, inženieri, un diy entuziasti, šī universāls)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Precīzijas Pincetes Anti-Slīdēšanas Izturīga Pincetes Bīdāmās Lock Konstrukcija Regulējams Pincetes, Elektronikas Lodēšanas
€1.98 €0.93

(apraksts: 1. izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, anti-magnetic, un anti-korozijas. 2. bīdāmās bloķēšanas dizains, turiet sīkas daļas cieši, ar augstu precizitāti. 3. viegli pārvadāt un izmantot. 4. plaši izmanto precīzas labiekārtošanas darbi. piezīme: 1. glabājiet to nepieejamā no bērniem! 2. lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla)

Izskatās arī
Par 22mm Cauruļu Griezējs AK Caurumu Vara un Nerūsējošā Tērauda Cauruļu Griezējs 22mm Dia ar Iekšējo Caurumu Diametrs-5mm
€4.06 €1.91

(motīvs: -asmens ir izgatavots no leģēta tērauda kalumi,vispārējā termiskā apstrāde,augstas cietības,spēcīgu griešanas spēju . -asmens virsmas melns,nav viegli nerūsē . -ideāls vara vai plānas sienas, nerūsējoša tērauda caurulēm . specifikācija: pieteikums:apgriešanai kopējo tips:universālas šķēres diy piederumi:metālapstrāde tips:leģēta)

Izskatās arī
Rotaslietas Knaibles Rotaslietu izgatavošana Instrumenti Rotaslietu izgatavošana, Remonts Vadu Ietīšana Frēzēšana Kuģiem, Rotaslietu izgatavošana Labošanas Rīks
€5.92 €3.96

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izstrādāts ar augstas kvalitātes neilona materiāla, šīs knaibles piedāvā ilgstošu izmantošanu. viegls un pārnēsājamo, šīs knaibles nodrošina ērtu rokturi turēšanai maziem priekšmetiem. piemērots diy entuziastiem un profesionāļiem, šīs knaibles var izmantot mājās, semināri, laboratorijas, un vairāk. no)

Izskatās arī