Cena €10.11

Pilns apraksts

Mērīšana: Metriku.

Precizitātes Klase: H2.

Griešanas Virziens: Labās Rokas.

Pieskarieties Materiāls: HSS 6542 (M2).

Pakete Ietver: 1PC M9.5X0.75 Mašīna Vītne Piesitiet.

Ātrgaitas tērauda taisni-rievotais krāna ir ideāls dažādas lietotnes, tostarp vītnes griešanas materiālu, piemēram, tērauda un čuguna.Tas ir piemērots lietošanai mašīnas, piemēram, virpas, urbji un frēzmašīnas.Turklāt, tas ir plaši izmantots rūpnieciskās ražošanas un būvniecības nozarēs.

Tās galvenās funkcijas ir šādas:

Augsta Cietība: ātrgaitas tērauda materiāla, ko izmanto padarot šo pieskarieties nodrošina to ar ievērojamu cietība un nodilumizturība.Tas ir lielisks instruments griešanai, izmantojot dažādu veidu metāla materiālus.

Taisnas Teknes Konstrukcija: krāna nāk ar standarta taisni teknes konstrukcija, kas ļauj to izmantot pārstrādei pavedieni no dažādiem diametriem.Šī funkcija padara to par universāls instruments, ar plašu lietojumprogrammu.

Augsta Efektivitāte: taisni-rievotais uzspiediet ir ātri apstrādes ātrumu, kas uzlabo kopējo efektivitāti.Tas ir ideāls instruments, lai situācijās, kas prasa ātru un precīzu vītnes griešanai.

Specifikācijas

  • Veids: Piesitiet
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Hardiron
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Vītne Virzienā: Tiesības

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Labās Puses Vītne Mirst M1 M2 M3 M5 M6 M7 M8 M10 M13 M14 M16 Metāla Pavedienu Rīku, Metriska Vītne Die
€4.36 €2.61

(labās puses vītne mirst m1 m2 m3 m5 m6 m7 m8 m10 m13 m14 m16 metāla pavedienu rīku, metriska vītne die apraksts: mirst forma: apaļa materiāls: sakausējuma tērauda izmēri: m3 nominālais diametrs: 1 augstums: 1 vītnes tips: 55 ° konusveida cauruļu vītnes darbības joma: manuāla modelis: m3 sistēma: metriskās precizitāte: m3)

Izskatās arī
D1 Anti-Slip Un triecienizturīga Biti Leģēta Tērauda, urbjiem Ar Skrūvgriezis Bitu Magnētisko Skrūvgriežu Komplekts (2Set)
€12.61 €9.33

([modernizētas, augstas cietības un spēcīgu magnētisko bitu]: d1 anti-slip un triecienizturīga biti ar skrūvgriezis bitu tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāli, augstas cietības, nodiluma izturība un triecienizturība, tas ir stingrība un izturīgs izmantot ilgu laiku.uzcelta augstas ietekmes high_strength screwdriving, piemērots skrūvgrieži, it īpaši, pārvadītāji [non-slip šoks pierādījums)

Izskatās arī
Ligzda Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Bitu 1/4 Collu Double Devās 60-zobu Labošanas Rīks M9 Divpadsmit-stūra Skrūve 8mm Sešstūra Skrūvi
€8.18 €4.99

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas : ofseta sprūds gredzenu uzgriežņu atslēgas, termiski apstrādāta tērauda. ofseta konstrukcija palīdz novērst bruised un izgrebj dūres. ideāls, lai iegūtu grūti, lai sasniegtu skrūves un uzgriežņi. pilnībā atgriezeniska, ideāli piemērots dažādām lietojumprogrammām. 60-zobu sprūdrata ir ideāls šaurās vietās.viegli)

Izskatās arī
6" 9" Gaisa kuģu Drošību Stiepļu Tinumu Plier Twist Lock Twister Ar Pavasara Atgriešanos lieljaudas Žokļu Multi-function Rokas Instrumentu
€15.88 €14.62

(6 9 gaisa kuģu drošību stiepļu tinumu plier twist lock twister ar pavasara atgriešanos lieljaudas žokļu multi-function rokas instrumentu 1. šīs drošības stieple, plakanknaibles, ir faktiski trīs instrumenti vienā: stiepļu griezēji, twister, un knaiblēm.paredzētas gaisa kuģiem, rūpniecības un citas programmas.izmanto: skrūve apdrošināšanas, lai novērstu skrūves no atslābtu un nokrist 2. piemērojams)

Izskatās arī
2024 Jaunu Pagarināts 7Inch KABEĻTELEVĪZIJAS Kabeli, Slēdzenes Terminator Rīku Kabeļtelevīzijas 75Ohm Anti-Theft Bloķēšanas Taustiņš TV Rīks
€2.84 €2.39

(funkcijas: ootdty ; izgatavots no cietā platic un metaldurable, ilgstošu un viegli izmantot. tā funkcijas cietu atsperu tērauda ausis,ko izmanto, lai atbrīvotos no kabeļu izbeigšanu, slēdzenes. šis rīks piedāvā uz šādu veidu terminators par tirgus modeļiem : ptp59 un ptp59lr modelis par par viewsonics modelis: tr75 specifikācijas: krāsa: sudraba, zila. materiāls:)

Izskatās arī
M5 M6 M8 30PC Vītnes Remonta Rīku Komplekts Skrūvju Piedurknēm Pieskarieties Atjaunotājs Pieskarieties un Mirst, Uzstādīts Metriskās
€20.20 €10.09

(m5 m6 m8 30pc vītnes remonta rīku komplekts skrūvju piedurknēm pieskarieties atjaunotājs svars: 65g)

Izskatās arī
20 Gab. Baltas Rokas Kvarca Sienas Pārvietošanas Mehānismu Remonta Rīku Daļas
€41.01 €29.53

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! izturīgs,vienkāršs dizains,viegli veikt pulksteni ,ideāls nomaiņa izslēgt mikrofonu, kad pastaigas, augstas precizitātes, kvalitātes un lēts.piemērots bezrāmju krāsošana, diy, apkopes, mazu galda pulksteni. materiāls: plastmasas un metāla krāsa: melna + balta daudzums: 20 gab baterijas)

Izskatās arī
1 Iestatiet Volframa Karbīda Gals Scriber Gravēšanas Pildspalva Marķējums Padoms Stikla Keramikas Metāla Konstrukciju Marķēšana Ar Pildspalvu, Rokas Instrumenti,
€7.87 €0.45

(motīvs: *stikla scribe funkcijas, izturīga volframa karbīda gals, alumīnija korpuss padara to darbu bez piepūles uz cietu materiālu, tostarp rūdīta tērauda, nerūsējošā tērauda, keramikas un stikla. *ar volframa karbīda uzgalis ir izturīgāks nekā citi, nav viegli nomest. *magnēts uz šo kodināšanas līdzeklis paceļ sīkas detaļas un ielādē tērauda skaidas no grūti pieejamām vietām. *ērta)

Izskatās arī
2gab 93301 Melns Anti-Statisku Plastikas Pincetes ar Slīpumu Plakanu Galu Laboratorijas Darbu Elektronikas Remonts Amatniecības DIY Rokas Instrumenti
€3.27 €2.62

(2gab 93301 melns anti-statisku plastikas pincetes ar slīpumu plakanu galu laboratorijas darbu elektronikas remonts amatniecības diy rokas instrumenti ❤ pincetes modelis: 93301; pincetes garums: 117 mm ❤ izgatavots no pc & oglekļa šķiedras materiāla, labas cietības un elastības. ❤ anti-static esd pincetes, piemērota jutīgu elektronisko sastāvdaļu. ❤ plaši izmanto laboratorijas)

Izskatās arī
7 Gabali, Noņemams Ietekmes Skrūvgriezi Lieljaudas Rokasgrāmata Skrūvgrieži
€34.19 €20.51

(apraksts: izturīgs materiāls: šajā skrūvgrieži komplekts ir izgatavots no augstas klases materiālu, kas var izturēt ilgtermiņa lietošanai. iepakojuma kaste: ar skrūvgrieži komplekts ir aprīkots ar lodziņu, lai veiktu un uzglabāšanas, ērts un praktisks. vienkārša struktūra: skrūvgrieži komplekts ir vienkārši, jo struktūra, kas ir ļoti ērti lietot. smalks pulēšanas kuģiem:)

Izskatās arī
Universāls, Elektriskie Vadu apvalka Noņemšanas Knaibles, Precīzai Griešanas un Sloksņošanas Samazināt Vadi līdz 3,5 mm (Vara), 2,5 mm (Dzelzs) R9UF
€6.66 €4.06

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes šīs augstās kvalitātes elektriķa knaibles ir ideāls liekās vadi.izgatavots no vanādija tērauda, šīs knaibles iezīme izturīgas griešanas malu izturību. universāls dizains ļauj vadu pa daļām.robotu rokturis nodrošina drošu turiet, kamēr stieples griešanas spējas rokturi dažādu vadu izmērus. piemērots elektriķiem, diy entuziastiem,)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Precīzijas Pincetes Anti-Slīdēšanas Izturīga Pincetes Bīdāmās Lock Konstrukcija Regulējams Pincetes, Elektronikas Lodēšanas
€1.98 €0.93

(apraksts: 1. izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, anti-magnetic, un anti-korozijas. 2. bīdāmās bloķēšanas dizains, turiet sīkas daļas cieši, ar augstu precizitāti. 3. viegli pārvadāt un izmantot. 4. plaši izmanto precīzas labiekārtošanas darbi. piezīme: 1. glabājiet to nepieejamā no bērniem! 2. lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla)

Izskatās arī
Par 22mm Cauruļu Griezējs AK Caurumu Vara un Nerūsējošā Tērauda Cauruļu Griezējs 22mm Dia ar Iekšējo Caurumu Diametrs-5mm
€4.06 €1.91

(motīvs: -asmens ir izgatavots no leģēta tērauda kalumi,vispārējā termiskā apstrāde,augstas cietības,spēcīgu griešanas spēju . -asmens virsmas melns,nav viegli nerūsē . -ideāls vara vai plānas sienas, nerūsējoša tērauda caurulēm . specifikācija: pieteikums:apgriešanai kopējo tips:universālas šķēres diy piederumi:metālapstrāde tips:leģēta)

Izskatās arī
8X Coilover Uzgriežņu atslēgas, Āķis Griežamo Instrumentu Komplekts Trieciena Uzgriežņu Atslēgu Komplekts C-Formas Atslēgu Regulējama uzgriežņu atslēgas Korekcijas Līdzeklis
€41.75 €28.81

([dažādu izmēru]tērauda uzgriežņu atslēgu komplekts regulējams coilover satricinājumiem.mazo atslēgu, kas der mazajiem fiksācijas apkakles uz spoles efektu, vidēja uzgriežņu atslēgas der īpašu spole metienu sēriju par dažiem apexi, kw, h&r. lielu uzgriežņu atslēgu der teīns, truhart, daži skunkss.pietiekami, daudzums un izmēri atbilst jūsu atšķirīgām izmantošanas prasībām. [augstas kvalitātes)

Izskatās arī
L Tipa Uzgriežņu Atslēgu Komplekts, Cauruļu Pamatni Elkoņa Uzgriežņu Atslēgas L Tips Leņķveida Socket Uzgriežņu Atslēgu 2023 Jaunas
€7.81

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8-20mm, dažādas specifikācijas, precizitātes dimensija, kas pilnībā atbilstu jūsu vajadzībām. pret nodilumu izturīgs un ilgmūžīgs saskarnes, augstas precizitātes lielums, standarta skrūvēm muti, tuvāk-kopā. ergonomisks dizains, spēcīgs un viegli izmantot, ērtāk, vairāk racionāls efektivitātes. crv tērauda ir vairāk)

Izskatās arī
Virtuves, Tīrīšanas Birste, Vannas Istaba Pudeles Tīrīšanas Birste, Locīšana Rīkoties Ar Skruberi
€3.06 €2.14

(virtuves, tīrīšanas birste, vannas istaba pudeles tīrīšanas birste, stūra omārs kausa suku lieces rīkoties ar skruberi izliektas piederumi apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. kāda ir jūsu ikdienas mājokļiem. roku dizains, ērti un ērts lietošanā. suku galvenais elastīgs,spēcīgs detergency, rūpīgi nomazgājiet un izturīgs. roktura dizains ir piemērots)

Izskatās arī
103mm Mini Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Divvirzienu Kontroles divvirzienu Elkoņa Vadītājs Sprūdrata Uzgriežņu atslēga Ar Skrūvgriezi Bitu Rokas Instrumenti
€10.39 €4.67

(motīvs: *dual drive vadītājs sprūdrata uzgriežņu atslēga strādā ar jebkuru 1/4 hex kāta skrūvgriežu daļas un 1/4 laukumā disku kontaktligzdas. *ideāls šaurās telpās, 16 zobu sprūdrats, vajadzīga tikai neliela šūpoles loka darboties un vadīt virzienu ir viegli mainīt ar kinoizrāde īkšķi maiņa. *ergonomisks roktura, ērtāk un izdevīgāk. *iekļauti 10pcs 25mm garums hex)

Izskatās arī
Objektīvs Sūcējs un uzgriežņu Atslēgu Komplekts, IC Pick-Up Vakuuma Uzsūkšanas Pildspalva ar 7 Maināmie piesūcekņus un Izliekti Padomi
€30.90 €19.16

(šis objektīvs piesūcekni, komplekts nāk ar sūkšanas pildspalvu un 7 maināmie piesūcekņus (12mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35 mm, 40mm), ideāls remonts un tīrīšana lēcas un pulksteņi, montāžas ic sastāvdaļām un gatavoja citas sīkas detaļas.piesūcekni ir izgatavota no mīksta anti-static esd vadītāj silikona, kas nav ieskrāpēt savu objektīvu vai sabojāt smalku daļas, un saglabāt to tīru no pirkstu nospiedumiem)

Izskatās arī
D2 Nerūsējošā Tērauda Mini Kabatas Nazis Portatīvo Keychain Saliekamais Nazis Multitool Pudele Nazis Unboxing Kuteris EDC Dāvanu Rīki
€5.46 €3.38

(apraksts: nosaukums: radošo nerūsējošā tērauda saliekamais nazis roktura materiāls: nerūsējošā tērauda asmens materiāls: d2 izmērs: risināties: 9.5 cm slēgts: 6,1 cm asmens garums: 3.4 cm iezīmes: mini portatīvo mērķis: universāls nazis amats: mini nazis, pudeļu nazis, keychain kulons iepakojuma saraksts: 1 * mini)

Izskatās arī
1gb Magnetizer Demagnetizer Skrūvgriezi Magnētiskā Uzņemt Rīku Skrūvgriezi Rokā Instruments Ātri Screwdrives Magnetizing Mašīna
€5.71 €4.57

(1gb magnetizer demagnetizer skrūvgriezi magnētiskā uzņemt rīku skrūvgriezi rokā instruments ātri screwdrives magnetizing mašīna produkta apraksts: *viegls un kompakts, viegli pārvadāt.tas ir ērti, lai pārvērstu jebkuru instrumentu, asmens uz magnētisko pārstrādātājam skrūves, uzgriežņi un metāla daļiņas.liels demagnetizing pincetes, skrūvgrieži un citi mazi darbarīki. *bez baterijām)

Izskatās arī
L-formas Mini Double Vadītājs Socket Uzgriežņu atslēgu Piemērots Ikdienas Skrūvgriežu daļas Utilītu Rīks
€3.73 €2.95

(produkta apraksts krāsa: sudraba un melna materiāls: oglekļa tērauds izmērs:10.9 cm x 3.6 cm iepakojuma saturs: 1 x uzgriežņu atslēga 1.spēcīga oglekļa tērauds ar augstu cietību, ļoti izturīgs un izturīgs, lai izmantotu 2.1/4 tipa uzgriežņu atslēgas ir piemērots daudz mašīnu biti, var tikt izmantoti, lai vadīt daudz dažādu veidu skrūves. 3.anti-slip)

Izskatās arī