Cena €11.37 €19.27

Pilns apraksts

Apraksts:

【Materiāls] aicina Rokasgrāmata vadu noņemšanas mašīna ir izgatavoti no kvalitātes tērauda materiāla, var sloksne stiepļu dažāda diametra bez piepūles, ietaupot laiku un pūles.

【Praktisko] aicina bez Piepūles sloksnes, stieples, ierakstot tos caurumā un pielāgojot kuteris.Sasniegtu maksimālo efektivitāti un ietaupīt laiku, strādājot ar vadiem.

【Daudzfunkciju] aicina, Vai jums ir nepieciešams, lai sloksnes vienu kodolu gumijas vadi, kabeļi, brīvi vadi, vai pārklāti dzīvoklis vadi, šis rīks var apstrādāt tos visus.Tas ir plaši piemērots kabeļiem ar diametru 0.9 mm līdz 19mm.

【Portatīvo] aicina Šī vieglā, stieple noņemšanas rīks ir pārnēsājamas, kas ļauj jums ņemt to visur ar vieglumu.Tā var iegūt darbu izdarīt jebkurā darbnīcā vai darba vietā.

【Plašu Piemērošanu] aicina Šo rokasgrāmatu vadu destilēšanas produkti, kas izceļas pie vadu demontāža, piemērots DIY entuziastiem un speciālistiem.

Specifikācija:

Materiāls: Tērauds

Izmēri:

5.5cmx5cmx9cm/2.17inchx1.97inchx3.54inch

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Rokasgrāmata Vadu Noņemšanas Mašīna

vai

1 Gabals Rokasgrāmata Vadu Noņemšanas Mašīna 1 Gab., Lāpstiņas

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • Pieteikums: Stieples Attvaicētājs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Stieples Attvaicētājs
  • MainKey4: Rokas Kloķa Treniņos Darbojās Vara Stieple, Pīlings
  • Veids: Daudzfunkcionāls Plier
  • MainKey5: Rokas Rokasgrāmata Vadu Attvaicētājs par Elektriķi
  • Funkcijas: Daudzfunkcionāla
  • MainKey1: Rokasgrāmata vadu attvaicētājs
  • MainKey6: Urbšanas Powered Vadu Pīlings Mašīna, Kompakta
  • MainKey3: Daudzfunkcionāls Vadu Pīlings Mašīna Portatīvo
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Roktura Stils: TAISNI
  • DIY Piederumi: kempings
  • Zīmola Nosaukums: homyl
  • MainKey2: Ērta Manuālā Vadu Noņemšanas Mašīna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Maza Izmēra, Kompakts Dizains Skrūvgriezi neslīdoša Biti 25mm 50mm Leģēta Tērauda Pārrobežu Ietekme PH2 Elektriskie Rokas Urbi
€0.36 €0.25

(funkcijas: *svītrainu vadītājs ir anti slīdēšanas funkciju.tas var novērst visu kopējo izmēru bojāts vai lobīta skrūves. *skrūvgriezi biti ir magnētisms, to var noķert skrūvi viegli un ātri, un noteikt to, lai novērstu urbis slīdēšanu un uzlabotu darba efektivitāti. *šie skrūvgriežu daļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, pieņemt papildu leģēta tērauda, indukcijas)

Izskatās arī
4 1 8 collu Oglekļa Tērauda, Galdniecības darbi Kokapstrāde Kokmateriāli Rasp Failu Dzirnavas Rīku 200mm
€9.50 €7.60

(produkta nosaukums: četri vienā rasp failu materiāls : oglekļa tērauds izmērs:200mm x 20mm veids: rokas instrumenti krāsa:pelēka maigu izskatu, augstas kvalitātes preces rudenī, viegli izmantot, augstas kvalitātes oglekļa instrumentu tērauda, cietība vairāk nekā 62 grādiem pretgrumbu zobu struktūru pamatoti veikt asu griešanas ātrumu, uzlabotu darba efektivitāti kopumā pēc rūdīšana, augstas cietības,)

Izskatās arī
Tauriņš Prakses Šūpošanos Treneris Blade Saliekamais Nazis Dāvana Vīriešiem-Ne Malas
€38.30 €30.65

(c94 zobenu galvu kopējais garums:240mm asmens garums:98mm roktura garums:123mm asmens materiāls:440c asmens stils: nav asas treneris virsma:akmens mazgāšana roktura materiāls: g10 + nerūsējošā tērauda svars:195g(ieskaitot iesaiņojumu) asmens tips:butterfly sistēma:ar lodīšu gultņiem krāsa: zila,krāsains funkcija: ar)

Izskatās arī
Spēcīgs Magnētiskais Skrūvgriezis Krusta Augstas Cietības Rokas Elektrisko Urbi, Skrūves Elektrisko Skrūvgriežu Komplekts 65 70 90 150mm Rokas Instrumenti
€1.20 €0.53

(spēcīgs magnētiskais skrūvgriezis krusta augstas cietības rokas elektrisko urbi, skrūves elektrisko skrūvgriežu komplekts 65 70 90 150mm rokas instrumenti apraksts: materiāls: s2 sakausējuma tērauda krāsa: melna krāsa: 1/4 collu sešstūra (6.35 mm) funkcijas: 1. augsta stingrība un izturība 2. nodrošināt stingrāku fit un mazāk izspiesties 3. piemērots roku un)

Izskatās arī
Vīriešu Āra Portatīvo Salokāmo Nazi Augstas Cietības Izdzīvošanas Self-Defense Tērauda Militārās Taktikas Tūrisma, Medību, Zvejas Nazi
€28.62 €12.88

(loģistikas sekošanas informāciju var apskatīt šajā mājas lapā: www.17track.net kļūsti veikala sekotāji un baudīt 2% ekskluzīvas atlaides)

Izskatās arī
1pc Stubby Skrūvgriezi 13cm, Garums 7.5 cm Platums HRC52-54 jaukta tipa Skarbs, Magnētisko Remonts Puses Instruments Remonta Darbi
€1.07 €0.61

(apraksts : 2-in-1 divguļamā galvas dizainu, pāri skrūves galvu un iešķeltu galvu viss, kas jums, ļoti ērti izmantot. augsta cietība, laba stingrība un nodilumizturība. portatīvo izmēru, var perfekti kabatā. ideāli piemērots remonta darbi, piemērots privātmāju, veikalu un darba vietā. specifikācijas : posteņa nosaukums: stubby skrūvgriezi krāsa:kā picture)

Izskatās arī
Āra Rokas Novilkta Virve Redzēju 304 Nerūsējošā Tērauda Stieple, kas Redzēja, Kempings Dzīvības Glābšanas Kokapstrādes Super Smalku Rokas zāģi Vads 5M
€5.69 €4.38

(neliels svars, viegli pārvadāt. kopējais garums ir 5 metri. to var izmantot, lai samazinātu koka, plastmasas, kauli, gumijas un mīksta metālus, piemērots kempings. viegli transports: maza izmēra, viegls svars un elastīgs.ideāls jūsu mugursoma, tas ir izdzīvošanas līdzeklis, pārgājieniem, tūrismam un citām āra aktivitātēm. kā lietot: vienkārši velciet redzēju prom ar roku)

Izskatās arī
HSS VAP Kreiso Roku pieskarieties M16 M17 M18 M19 M21 M23 M25 X1L X1.25L X1.5L X2L X2.5L X3L Metriskās Smalka Vītne Taisni Flauta Metāla krānu
€16.63 €13.30

(hss vap kreiso roku pieskarieties m16 m17 m18 m19 m21 m23 m25 x1l x1.25l x1.5l x2l x2.5l x3l metriskās smalka vītne taisni flauta metāla krānu detalles del producto > > > iepakojuma & piegāde: guling piedāvā dažādas kuģniecības metodes, kas uzskaitītas zemāk, kā arī bezmaksas piegāde uz zemes daudzi no mūsu produktiem.visus vienumus, kas pretendētu uz bezmaksas piegāde tiks norādīti)

Izskatās arī
Multi-funkcionālo Knaibles, Mazos ToolStainless Tērauda FoldingPliersPocketKnife MiniPortableOutdoor Kempings Knaibles Multitool Keychain
€7.32 €0.45

(nosaukums: multi-funkciju mazo mini knaibles izvietošana: 10,5 cm locīšanas: 6.8 * 3.3 * 1.6 cm materiāls: 420 instrumentu tērauda iepakojums: opp blīvējuma kabatas specifikācijas: 1. multi-funkcijas: šis produkts apvieno vairākas funkcijas, gudri glabāšana maziem līdzekļiem, kas nepieciešami ikdienas lietošanai mazos rīki, kas ievērojami ietaupa telpu un apjoma,)

Izskatās arī
Manuāla Griešana Trapecveida Asmens Asmens Biezums 0,6 mm 2.36×0.7 Collu 60# Oglekļa Tērauda Melnā un Sudraba Viegls
€8.37 €4.44

(funkcijas: *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda asmens, izturīgs, viegls, izturīgs, nav viegli, lai izjauktu. *asas un izturīgas: viegli griezt, un tam ir ilgs kalpošanas pakalpojumu. 10pcs gadījumā, ja uz ilgu laiku, izmantojot. *atdala no gaisa ar rūsas-novērst eļļas, kas novērš rūsas vai skarbs. *to var izmantot arī mājas dekorēšanai, biroja piederumi, mehāniskā griešana,papīra,)

Izskatās arī
PVC Cauruļu Iekšpusē, Kuteris, Ar 4gab Zāģu,Plastmasas Cauruļu Griezējs Ar 1/4 Collu Sešstūra Stieņa
€12.74

(pvc cauruļu iekšpusē, kuteris, ar 4gab zāģu,plastmasas cauruļu griezējs ar 1/4 collu sešstūra stieņa jūs saņemsiet 1 komplekts pvc cauruļu iekšpusē, kuteris, tostarp 4 zāģu plātnes (1.73 in/ 44mm, 1.37 in/ 35mm, 1.26 in/ 32mm, 1.26 in/ 32mm), bagātīgu daudzumu, lai atbilstu dažādu izmēru griešana caurules.tur ir pārklāta ar aizsargājošu eļļu uz zāģa asmeni, lūdzu, noslaukiet to tīru pirms)

Izskatās arī
Liels Daudzfunkcionāls Uzgriežņu Atslēgas, Ātri Ūdens Cauruļu Uzgriežņu Atslēgas, Regulējamu Uzgriežņu Atslēgu Komplekts
€41.03 €27.08

([augstas cietības] precizitāti kalumi, augstas frekvences sacietēšanas ārstēšana, augstas cietības. [self-pielāgojot atslēgu] savienojošo vārpstu ir izstrādāta, izmantojot automātisku pielāgošanu, kas ir ērts, lai ar vienu roku darbību, vienkāršs un praktisks. [saskaņojot dažādu riekstu] šis cauruļveida atslēgu tiek saskaņota ar prizmas, kvadrātu un dimanta uzgriežņiem. [norādīja)

Izskatās arī
F50 Rotācijas Vadu apvalka Noņemšanas Knaibles Jaunu Plašu Vadu Un Kabeļu Pīlings Knaibles 10-300mm2, Elektriķis Roku darbināmiem Instrumentiem
€60.02 €30.00

(kabeļu pīlings knaibles liekās klāstu:φ8-30mm / 10-300mm2 garums: 176mm svars:0,2 kg (fs-d6b) / 0.15 kg (fs-d6s))

Izskatās arī
Bārs Extender Ultra Nodokļa Uzgriežņu atslēgu, Adapteri Rīku ir Pārāk Griezes moments Ilgi Griezes moments Pagarināšanu 13.3 collu Portatīvo Plānas Smago Atslēgu Pastiprinātāja Papildus
€35.99 €16.20

(13.3 collu ultra smago plānas papildus atslēga bārs dinamometrisko atslēgu griezes moments pagarināšanu ilgi, pārāk extender rīku adaptera nodokļa pastiprinātājs portatīvo universāls ļoti gara griezes momenta pārveidotāju pilnībā pārklājumu, lai novērstu koroziju, atslēgu extender 13.3 collu lieljaudas par garāžas mehānika funkcijas: 1. uzlabota rīku garums: izmantojot šo augstas)

Izskatās arī
2gab Infrasarkano staru Sildītājs Kājas Stāv Universālā Infrasarkano staru Sildītājs Kājām Iekavās Kustamo Mājas Apkures Sistēmas Piederumi
€29.26 €26.34

(1. uzlabota infrasarkano staru sildītājs kājām: salīdzinājumā ar citām atbalsta tirgū, mēs esam uzlabojuši platums un biezums atbalstu, padarot sildītājs atbalsta izturīgāks.šīs pēdas infrasarkano staru sildītāji ir universāli un piemēroti infrasarkanie sildītāji ar rāmjiem dažādi un modeļi.biezums elektriskais sildītājs var sasniegt 3cm, tāpēc tas ir piemērots kājām. 2. pastāvīgā ierīce:)

Izskatās arī
Ztech Csgo Naži D2 Tērauda G10 Roktura Fiksētu Asmeni Izdzīvošanas Taktikas Kempings Medību Nazis EDC Rīku Self Defense
€49.96

(garums: 17.8 cm asmens garums: 8cm rokturis garš: 9cm asmens biezums: 0.46 cm asmens materiāls: d2 naža platums: 3,3 cm; cietība: 59-60 hrc virsma: smilšu vai izmaiņas akmens mazgāšana nazi segtu: importēti k mataste svars: aptuveni 300g (ar maksti) rokturi: g10 citi: melns dāvanu kastē logs.adminaccountid=202767195;)

Izskatās arī
10Pcs/Daudz 801 Elektriskais Skrūvgriezis Bitu 60Mm Garums Apaļa Kāta Phillips Krusta skrūvgriezi Biti Komplekts
€14.11 €10.16

(10pcs/daudz 801 elektriskais skrūvgriezis bitu 60mm garums apaļa kāta phillips krusta skrūvgriezi biti komplekts tips: skrūvgriežu komplekts garums: 60mm modeļa numurs: 801 krusta skrūvgriežu daļas īpašības: daudzfunkcionālas skrūves galvas tips: cross krāsa:krāsu foto materiāls:metāla iepakojuma saturs: 1 x elektriskais skrūvgriezis bitu komplekts(10)

Izskatās arī
L-formas Mini Double Vadītājs Socket Uzgriežņu atslēgu Piemērots Ikdienas Skrūvgriežu daļas Utilītu Rīks
€3.73 €2.95

(produkta apraksts krāsa: sudraba un melna materiāls: oglekļa tērauds izmērs:10.9 cm x 3.6 cm iepakojuma saturs: 1 x uzgriežņu atslēga 1.spēcīga oglekļa tērauds ar augstu cietību, ļoti izturīgs un izturīgs, lai izmantotu 2.1/4 tipa uzgriežņu atslēgas ir piemērots daudz mašīnu biti, var tikt izmantoti, lai vadīt daudz dažādu veidu skrūves. 3.anti-slip)

Izskatās arī
Cross-Galvas Skrūvgriezi, Remonts, Instrumenti, Skrūves Vadītāja Stubby Plakanu Galvu, Ar Augstu Griezes Momentu Un Remonts, Šujmašīnas
€4.67 €2.80

(produkti displeja --> funkcijas: *2 stili: iepakojumā 2 gabali plakano skrūvgriezi un 2 gabali pāri-galvas skrūvgrieži, 4 gabalus kopā, pietiekami, lai apmierinātu savu remonts ir nepieciešams. *anti-slip roktura konstrukcija, ērti, ar augstu griezes momentu. *izgatavots no augstas cietības hroma vanādija tērauds, izturīgs. *plaša paražas: īso rokturi, skrūvgrieži strādāt)

Izskatās arī
OAUEE 3/4pc Magnētisko Elektriķis Īpašu Iešķeltu Krusta PH2 Skrūvgriežu Komplekts 65/110/150mm Anti neslīdoša skrūvgriezi Rokā Instruments
€8.04 €3.86

(piezīme: ja ir kāds jautājums, pls pateikt mūsu klientu parādus apkalpojošās komercsabiedrības pirmkārt, mēs to atrisinātu, perfekti.neatstājiet sliktas atsauksmes vai atvērt strīdu, kas tieši. motīvs: 1. 【augstas kvalitātes] aicina-termiski apstrādāts, izturību, ir augsta cietība, nav viegli valkāt. lūdzu, pārliecinieties, ka jums izvēlēties pareizo urbi un kontroles tiesības)

Izskatās arī