Cena €12.74

Pilns apraksts

PVC Cauruļu Iekšpusē, Kuteris, Ar 4gab Zāģu,Plastmasas Cauruļu Griezējs Ar 1/4 Collu Sešstūra Stieņa

Jūs saņemsiet 1 komplekts PVC cauruļu iekšpusē, kuteris, tostarp 4 zāģu plātnes (1.73 in/ 44mm, 1.37 in/ 35mm, 1.26 in/ 32mm, 1.26 in/ 32mm), bagātīgu daudzumu, lai atbilstu dažādu izmēru griešana caurules.Tur ir pārklāta ar aizsargājošu eļļu uz zāģa asmeni, lūdzu, noslaukiet to tīru pirms lietošanas.

Santehnikas iekšā griezējs ir izgatavots no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda, nodiluma izturīgs, neatlaidīgs, izturīgs un ļoti grūti.Sešstūra savienojuma stienis ir gluda virsma, bez galodu, ērts rokturis, un to var izmantot ilgu laiku.

Zāģa asmeni, kas ir ļoti glancēts, iezīmes, gluda virsma, un vienveidīgu un veikls sadales zobi, asas zāģa asmeni var palīdzēt samazināt caurules, kas ātri un efektīvi, 3 dažādu izmēru var samazināt gan iekšēji, gan ārēji.Iekšējā plastmasas cauruļu griezējs, var ietaupīt laiku un pūles.

PVC cauruļu iekšpusē kuteris ir ļoti plašs pielietojuma spektrs, ne tikai piemērots griešanai plastmasas caurules, bet arī piemērots griešanai koka, un mīksta metālus (Sasilšanu: Lietošanas ar dzesēšanas šķidruma un ūdens, lai novērstu pārkaršanu), ir viens no svarīgākajiem instrumentiem, lai mājas meistari.

Vieta plakana paplāksne uz skrūves pirmo, tad ielieciet zāģa asmeni, blakus ievietojiet vēdekļveida blīvi, un, visbeidzot, pievienojiet skrūvi uz stieņa.Santehnikas iekšā kuteris ir kompakts un viegls, pārnēsājams uzglabāt un veikt.

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds

krāsa: Sudraba

Iepakojuma Saturs:

1 komplekts x Cauruļu Griezēji

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Xzante

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Aksesuāri Kabeļu Noņēmējus Plier Koaksiālie Griezējs Rokas Instrumenti Multi-function Optisko.Rokas Pārnēsājamie Sloksņošanas
€18.81 €13.16

(funkcijas : 1. profesionālās un praktiskās dizains, kompakts izskats, viegli pārvadāt un izmantot. 2. knaibles ir apkures attieksme, kas ir augsta cietība un izturīgs. 3. ergonomiskie rokturi ir izgatavoti no plastmasas materiāla, ērti turēt. 4. super izdalīšanas spējas padara to ērtāk izmantot. 5. racionāls vadu destilācija, regulējams izmērs, izturīgs, lai izmantotu. specifikācija)

Izskatās arī
1 GAB. Atkritumu apglabāšanas Uzņēmuma Unjamming Uzgriežņu atslēgas Sudraba Atkritumu Apglabāšanas Uzgriežņu atslēgas Instruments Atkritumu Apglabāšanas Uzgriežņu Par Atkritumu
€27.48 €14.01

(amats: atkritumu apglabāšanas uzgriežņu atslēgu ir labs rīks.palīdzēs ātri un efektīvi notīrīt nosprostojums atkritumu apstrāde un draga pārtikas atliekas. ietaupīt naudu un laiku: ar šo sudraba atkritumu apglabāšanas uzgriežņu atslēgas rīks, kas jums vairs nav tērēt daudz naudas, lai labotu ūdens caurules, kas ne tikai ietaupa naudu, bet arī saglabāt nepatikšanas atrast kādu remonts. viegli)

Izskatās arī
24 1 Precizitātes Skrūvgriežu Komplekts ar Magnētisko Torx Bitu Alumīnija Rokturi Niķeļa Pārklājumu * 4mm Mobilo Telefonu, DATORU Remonts Rokas Instrumentu
€1.11 €0.78

(funkcijas: * * * šī daudzfunkcionālā skrūvgriezi ir ar 24 veidu biti, kas ir piemērots gandrīz visām skrūvēm. *jūs varat izmantot reparing precizitātes elektrisko iekārtu, mobilo tālruni, skatīties, briļļu un citas programmas. *materiāls biti ir leģēta tērauda, tā ir metāla specialled paredzēti rokas instrumenti.tā izturētu ar augstu griezes momentu. *viegli pārvadāt,)

Izskatās arī
4set Sadzīves Portatīvo 4-in-1 Multi Instrumentu Komplekts Vara Materiālu Krusta Skrūvgriezi Ausu Bakstāmo Izvēlēties Pin Taustiņu Ķēdi
€1.67

(veids : skrūvgrieži diy piederumi : elektriskie modeļa numurs : rokas instrumentu komplekts pielietojums : sadzīves rīku komplekts iepakojums: 4set)

Izskatās arī
Atslēdznieks Kvadrātveida Kopa,2Inch,3Inch,4Inch & 5Inch Kvadrātu Atslēdznieks Laukumā mehānikas Inženieris Kvadrātveida,Lielas Kvadrātveida pamata Rīks
€32.69 €25.17

(atslēdznieks kvadrātveida kopa,2inch,3inch,4inch & 5inch kvadrātu atslēdznieks laukumā mehānikas inženieris kvadrātveida,lielas kvadrātveida pamata rīks jauku meistarība: mūsu atslēdznieks laukums ir spilgti virsmas krāsu un vienmērīgu bāzes virsmu, kā arī ar kvalitatīviem materiāliem; bez pēdām, tas ļaus jums jauku un ērtu lietošanas pieredzi piemērots lielums:šie atslēdznieks kvadrātu)

Izskatās arī
69HC Praktiski Skrūvgriezi rokas Skrūvgriezi par Stingrāku Demontāžas Darbu
€7.22 €3.60

(funkcijas: ootdty šis komplekts skrūvgrieži, ir ļoti izturīgs un ideāli piemērots dažādu skrūvju pievilkšanas un demontāžu uzdevumus. ar kvalitātes materiāli un rūpīgi izstrādāts, šie skrūvgrieži, ir izturīgs pret deformāciju un nodrošinātu drošu izmantošanu. veidota ar ergonomisku rokturi ērts rokturis un viegli ar tām darboties, šie skrūvgrieži, ir piemērots lietotājiem,)

Izskatās arī
Uzgriežņu Atslēgas L Formas Laukumā Uzgriežņu Atslēgu, Pievelciet Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi Set 4 Punktu Hroma Vanādija Tērauda Silver Square Atslēga
€1.17 €0.52

(motīvs: *par stingrāku laukumā skrūves. *lūdzu, nav spēkā stieņa vai spēkā spēkā vairāk nekā sešstūra stieni, citādi produkts izslīdēt no skrūves, skrūves būs sadalīti vai sešstūra stieņa tiks sadalīti, un lietotājs var sāp! ! ! specifikācijas: produkta nosaukums: l formas kvadrātveida galvu uzgriežņu atslēgas materiāls: hroma vanādija tērauda krāsa:)

Izskatās arī
OAUEE 3/4pc Magnētisko Elektriķis Īpašu Iešķeltu Krusta PH2 Skrūvgriežu Komplekts 65/110/150mm Anti neslīdoša skrūvgriezi Rokā Instruments
€8.04 €3.86

(piezīme: ja ir kāds jautājums, pls pateikt mūsu klientu parādus apkalpojošās komercsabiedrības pirmkārt, mēs to atrisinātu, perfekti.neatstājiet sliktas atsauksmes vai atvērt strīdu, kas tieši. motīvs: 1. 【augstas kvalitātes] aicina-termiski apstrādāts, izturību, ir augsta cietība, nav viegli valkāt. lūdzu, pārliecinieties, ka jums izvēlēties pareizo urbi un kontroles tiesības)

Izskatās arī
Fixed Blade Nazis āra glābšanas augstas cietības Ķēdes kempings medību taktiku, self defense Mini sadzīves augļu nazi
€17.39 €10.78

(fixed blade nazis āra glābšanas augstas cietības ķēdes kempings medību taktiku, self defense mini sadzīves augļu nazi produkta parametri pilns garums: 8.6 cm asmens garums:4.5 cm roktura garums: 4.3 cm asmens platums: 2.6 cm asmens biezums: 2.7 mm asmens materiāls: 5cr13mov svars: 89 g (ieskaitot iepakošanas materiāli) grūti grāds: 58hrc roktura materiāls: tērauds dēļ krievijas post inovācijas visiem)

Izskatās arī
34Pcs Torx Zvaigžņu Sockets & Bitu Kopu, Vīriešu, Sieviešu ESecurity Biti Vadīt Instrumentu Griezes moments, Uzticamu Hroma Vanādija Tērauda Materiāls
€17.16 €7.72

(funkcijas: visi torx kontaktligzdas ir kodu augstākās cietības samazināšana, valkā-outs augstas kvalitātes hroma vanādija tērauda ilgu dzīvi dažādas specifikācijas, kas ļaus jums izvēlēties lidojumu specifikācijas nosaukums:socket biti materiāls: hroma vanādija tērauda 11pcs 3/8 dr bitu ligzda: t10,15,20,25,27,30,40,45,50,55,60 8pcs 3/8 )

Izskatās arī
3PCS T8 T9 T10 Precizitāti Magnētiskais Skrūvgriezis Xbox 360 Bezvadu Kontrolieris Herramientas De Mano Parafusadeira
€0.63 €0.40

(funkcijas : augsta materiālu kvalitāte, izturīgs un izturīgs. precizitātes skrūvgriežu komplekts xbox /360 kontrolieri. arī var izmantot, lai atvērtu ps3, cieto vadītāja vai mobilo telefonu. ietver t8, t9, t10 skrūvgrieži. atvēršanas savu konsoli viegli, bez bojājumiem. kompakts izmērs, lai jūsu ērtībai. specifikācija : roktura materiāls: pvc skrūvgriezis)

Izskatās arī
Regulējamu Uzgriežņu atslēgu Alumīnija Sakausējuma Multi-function Lielu Atveriet Uzgriežņu atslēgas Universāla uzgriežņu Atslēgu Remonts Rīks Ūdens Caurules, Skrūves Vannas istaba
€19.32 €9.66

(regulējamu uzgriežņu atslēgu alumīnija sakausējuma multi-function lielu atveriet uzgriežņu atslēgas universāla uzgriežņu atslēgu remonts rīks ūdens caurules, skrūves vannas istaba apraksts: 1:piemērots demontāža un uzstādīšana santehnika, caurules, riekstu un tā tālāk. 2:tas nebojā dekoratīvie cauruli un uzmavu, piemēram, ar zelta pārklājumu, no vara, utt. 3:to var izmantot arī mazā telpā.)

Izskatās arī
11-in-1 Tālrunis Remonta Komplekts Skrūvgrieži Ziņkārīgo Instrumentu Komplekts, Mobilo Tālruni, Demontāža, Atverot Rīku Komplekts
€17.00 €10.19

(apraksts: šis tālrunis remonta komplektu var sniegt dažāda veida instrumentus.jūs varat izmantot šos instrumentus, lai viegli atvērt tālruni. ne tikai tālruņi, bet šo tālruni demontāža, materiāls ir arī labs fit pulksteņi, planšetdatoriem, televizoriem, un tā tālāk. ar skrūvgrieži šo tālruni skrūvgriežu komplekts ir ar neslīdošu rokturi, kas padara skrūvgrieži ērti darboties)

Izskatās arī
Automātiskās Noņemšanas Knaibles Daudzfunkcionāls Vadu Attvaicētājs Vadu Kabeļu Instrumenti Kabeļu stieples, Attvaicējot Gofrētu rīks ar Sešstūra Uzgriežņu atslēga
€2.30 €1.61

(produkta apraksts: 1. svītras ārējā jakas no koaksiālie kabeļi, piemērots -4 -5 -6 -7 vadi, kuru diametrs ir mazāks 8mm . 2. pilnībā regulējams & maināmiem asmeņiem. 4. vienkārša darbība: atslēgas instruments, pa kabeli, spin pulksteņrādītāja virzienā, tad pull off nevēlamu daļu. 5. izgatavotas no triecienizturīga materiāla. 6. nav nepieciešams akumulatora vai elektriskais. 7.produkta izmērs: apm. 97*32*18mm/3.81*1.25*0.7 )

Izskatās arī
G10 roktura pelēks melns saliekamais nazis medību nazis kempings saliekamais nazis taktiskās glābšanas nazis āra pārgājienu pašaizsardzības nazis
€21.87 €12.02

(kopējais garums: 198mm asmens garums: 88mm roktura garums: 120mm asmens platums: 27mm asmens biezums: 3mm asmens materiāls: 5cr15mov svars: 160g (ieskaitot iesaiņojumu) cietība: 57hrc rokturis: koks)

Izskatās arī
C7AD 25mm 50mm PH2 Skrūvgriezis Bitu Kopu Drywalls Skrūves Bitu Bitu Turētājs
€25.84 €12.92

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atklājiet ērtības mūsu 10piece ģipškartona bitu kopu, kas raksturo spēcīgs turētājs drošu screwdriving. spēcīga ģipškartona pozicionēšanas skrūvgriezi, kas piemēroti skrūvēm pašvītņgriezes skrūves par mīkstāku materiālu, piemēram, ģipškartona un kokapstrādes valde. plaši piemērojama, kas piemēroti skrūvēm)

Izskatās arī
Ziedu Gofrētu Mašīna, Vilnis Gofrētu Rievotās Papīra, Mežģīnes Rīki, Ziedu Iesaiņojums, Floristikas Piederumi (Smalkiem Zobiem)
€34.76 €21.90

(mērķis: galvenokārt izmanto ritošā papīra, var izskrējienu ļoti vienveidīga vilnis mežģīņu svārki galvenais materiāls ir augstas kvalitātes pastiprināta neilona un aksesuāri ir vara un nerūsējošā tērauda.galvenokārt izmanto kērlinga papīra ziedu iepakojuma.izturīgs, nav deformētas, un nav viegli bojājumu; ātri roll papīra ātruma, nav viegli, lai izjauktu papīra, augstu izmantošanas efektivitāti,)

Izskatās arī
Portatīvo 7" Iekšējā Ārējā Saglabājot Klipus Sprostgredzenu Knaibles Circlip
€2.44 €1.70

(portatīvo 7; iekšējā, ārējā saglabājot klipus sprostgredzenu knaibles circlip - neapstrādāts materiāls: cr-v - kopējais garums: 7;)

Izskatās arī
1000 V, augstsprieguma multi-purpose izolētas elektriķis 8-collu ar 6 collu knaibles tērauda stieple, plakanknaibles ar smailiem plakanknaibles, knaibles pa diagonāli
€26.41 €8.15

(laipni deli instrumenti, veikals pircējs padomi: dārgais, lūdzu, pārbaudiet lielumu, ja pasūtījuma, vai sazināties ar mums, izmantojot tiešsaistes klientu servisu! to nevar atpakaļ vai aizvietot, jo lieluma problēma dārgais, pateicoties dažādām partijām, fotografēšanas leņķis, ekrāna izšķirtspēju un citiem faktoriem, ikonas, krāsu būs krāsu atšķirība, bet tas)

Izskatās arī
16-Gabals Pneimatiskās Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu Ir Piemērots Auto Remonts, Mašīnu Remonts, Rūpnīcas, Ēkas Un Personas DIY
€69.87 €44.72

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! 16-gabals pneimatiskās sprūdrata uzgriežņu atslēgu ir piemērots auto remonts, mašīnu remonts, rūpnīcas, ēkas un personas diy izturīgs un stabila kustība: stabilu darbību, augstu izejas jauda, mazs gāzes patēriņš, izturību un augstu lietderības koeficientu. liels griezes moments jauda: griezes moments un)

Izskatās arī
Skrūvgriezis Bitu Skrūvgriežu Rokturi 8Pcs Kalts Biti Skrūvi Nosūcējs Noņemšanas Ietekmi Skrūvgriezi Šoks skrūvgriezi
€41.43 €20.71

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *nospiediet melnās galvas daļu rokturi uz iekšu, lai regulēt uz priekšu un atpakaļ virzienos pa kreisi un pa labi. *paktu, izturīga un nodilumizturīga.tas var kalpot jums uz ilgu laiku [daudzfunkcionāls] mūsu ietekme skrūvgriežu komplekts ir daudzfunkcionāls.tas var būt tikai pievienota)

Izskatās arī