Cena €14.01 €27.48

Pilns apraksts

Amats: atkritumu Apglabāšanas uzgriežņu atslēgu ir labs rīks.Palīdzēs ātri un efektīvi notīrīt nosprostojums atkritumu apstrāde un draga pārtikas atliekas.

Ietaupīt naudu un laiku: Ar šo sudraba atkritumu Apglabāšanas uzgriežņu atslēgas rīks, kas jums vairs nav tērēt daudz naudas, lai labotu ūdens caurules, kas ne tikai ietaupa naudu, bet arī saglabāt nepatikšanas atrast kādu remonts.

Viegli lietojams: atkritumu procesors disassembles uzgriežņu atslēgas un ieliktņi, lai ārstētu lāpstiņriteni, un tas ir viegli atvērt jebkuru karti.Lietotāji var viegli tīrīt blokādes, atkritumu pārstrādātājs no augšas izlietne, bez nepieciešamības, lai tiktu galā ar bloķēšanu zem atkritumu procesoru.

Materiāli: atkritumu atbrīvot uzgriežņu atslēgas pieņem metāla konstrukcijas, kas nav viegli nerūsē un ir ciets un izturīgs.Tādēļ, jums nav jāuztraucas par to viegli sabojāt, ja to izmanto.Mazajiem un viegli uzglabāt.

Krāsa:sudraba

Materiāls:Metāla

Iepakojuma Saturs:

1 x atkritumu apstrādes remonts uzgriežņu atslēgas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

24 1 Precizitātes Skrūvgriežu Komplekts ar Magnētisko Torx Bitu Alumīnija Rokturi Niķeļa Pārklājumu * 4mm Mobilo Telefonu, DATORU Remonts Rokas Instrumentu
€1.11 €0.78

(funkcijas: * * * šī daudzfunkcionālā skrūvgriezi ir ar 24 veidu biti, kas ir piemērots gandrīz visām skrūvēm. *jūs varat izmantot reparing precizitātes elektrisko iekārtu, mobilo tālruni, skatīties, briļļu un citas programmas. *materiāls biti ir leģēta tērauda, tā ir metāla specialled paredzēti rokas instrumenti.tā izturētu ar augstu griezes momentu. *viegli pārvadāt,)

Izskatās arī
1/5PCS Anti Slip Magnētiskais Skrūvgriezis Bitu Kopumu, PH2 25-150mm 1/4" Hex Kāta Ilgi Sasniegt Skrūvgriežu daļas Phillips/Cross Partijas Vadītājs
€0.84 €0.59

(1/5pcs anti slip magnētiskais skrūvgriezis bitu kopumu, ph2 25-150mm 1/4 hex kāta ilgi sasniegt skrūvgriežu daļas phillips/cross partijas vadītājs funkcijas: *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. *šie skrūvgriezi galvas ir magnētisko dizains. *viegli uzstādīt uz skrūvgriežu rokturi bitu rokturi. *ideāli piemērots aizstājot trūkstošo,)

Izskatās arī
Bārs Extender Ultra Nodokļa Uzgriežņu atslēgu, Adapteri Rīku ir Pārāk Griezes moments Ilgi Griezes moments Pagarināšanu 13.3 collu Portatīvo Plānas Smago Atslēgu Pastiprinātāja Papildus
€35.99 €16.20

(13.3 collu ultra smago plānas papildus atslēga bārs dinamometrisko atslēgu griezes moments pagarināšanu ilgi, pārāk extender rīku adaptera nodokļa pastiprinātājs portatīvo universāls ļoti gara griezes momenta pārveidotāju pilnībā pārklājumu, lai novērstu koroziju, atslēgu extender 13.3 collu lieljaudas par garāžas mehānika funkcijas: 1. uzlabota rīku garums: izmantojot šo augstas)

Izskatās arī
Augsta Oglekļa Tērauda Garš Deguns Plakanknaibles Uzstādīt Taisns Izliekts Žokļa 4gab Ilgi Sasniegt Knaibles
€59.52 €29.76

(funkcijas: ootdty sasniegt visvairāk nepieejami jomām ar mūsu 5 garš deguns plakanknaibles. izgatavots no izturīga 45# tērauda, šīs knaibles funkciju, ērtu rokturi drošu fiksāciju. paredzēti profesionāļiem un diy entuziasti, šo garu degunu knaibles ir ideāls elektronisko inženieri, rotaslietas veidotājiem un amatnieku mīļotājiem. vai jūs esat remonts, elektronika, veidojot)

Izskatās arī
7.8 mm Cauruļveida Datorizētu Taustiņu Griešanas Mašīna Griezēji Dienvidkoreja KLOM Portatīvo Plūmju Taustiņu, Kopētājs
€84.23 €58.96

(modname=ckeditor destription : piezīme: pls atstāt mums ziņu, ja jums ir nepieciešama citu palīdzība. 7.8 mm dienvidkoreja klom portatīvo plūmju taustiņu, kopētājs kopums, kas ietver: 1pc x 7.8 mm dienvidkoreja klom portatīvo plūmju taustiņu, kopētājs)

Izskatās arī
10Pcs/Daudz 801 Elektriskais Skrūvgriezis Bitu 60Mm Garums Apaļa Kāta Phillips Krusta skrūvgriezi Biti Komplekts
€14.11 €10.16

(10pcs/daudz 801 elektriskais skrūvgriezis bitu 60mm garums apaļa kāta phillips krusta skrūvgriezi biti komplekts tips: skrūvgriežu komplekts garums: 60mm modeļa numurs: 801 krusta skrūvgriežu daļas īpašības: daudzfunkcionālas skrūves galvas tips: cross krāsa:krāsu foto materiāls:metāla iepakojuma saturs: 1 x elektriskais skrūvgriezis bitu komplekts(10)

Izskatās arī
5mm Apaļa Kāta Torx Galvas Skrūvgriezi Bitu Kopu T5-T25 Drošības Bitu Magnētiskais Skrūvgriezis, lai 801 Elektrisko Urbi
€14.03 €8.42

(specifikācija: nosaukums:801 torx elektriskais skrūvgriezis bitu materiāls: s2 sakausējuma tērauda magnētisms: magnētiskā kāta diametrs: 5mm vadītājs: t5/t6/t7/t8/t9/t10/t15/t20/t25 garums: 60mm funkcijas: 1. s2 leģēta tērauda materiāla, cietība līdz aptuveni hcr60, izturīgs. 2. skrūvgriezi galva ir apstrādāta ar spēcīgu magnētisko)

Izskatās arī
1PC HSS Sešstūra Uzgriežņu atslēgas Skrūvgrieži skrūvgriezi Tools1.5 mm 2.0 mm 2,5 mm 3,0 mm Remonta Rīku Komplekts, Lai Rc Modeļa Automašīnas Laivu Lidmašīna
€2.94 €1.88

(funkcijas: *4 izmēru, lai jūs varētu izvēlēties no:1,5 mm 2,0 mm,2.5 mm,3,0 mm *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda, kas ir anti-korozijas un nodrošina, izmantojot ilggadējo. *titāna tērauda skrūvgriezi ir ļoti augsta cietība un cieta nodilumizturīga slāni, kas veidojas uz virsmas titāna tērauda pēc ārstēšanas. *ar neslīdošu alumīnija rokturi, kas ir viegli izmantot,)

Izskatās arī
Skrūvgriezis Socket Set Phillips Torx Skrūvēm ar Uzgriežņiem Vadītāja Mehāniskās 6.3 mm Uzgriežņu atslēgu 34 1 Skrūve Bitu Kopu Turētāja Adapteris, Remonts, Instrumenti,
€27.00 €13.49

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.portatīvu precīzijas s crewdriver komplekts.kompakts, pārnēsājams dizains ar elegantu izskatu specifikācija: 34 gabali skrūvgriezis bitu kopa ar vienotas līnijas phillips hex skrūves korekcija konuss vadītāja produktu papildu informācija: lūdzu, skatiet detaļu diagrammas zemāk piezīme: 1.sakarā ar gaismu un ekrāns)

Izskatās arī
Ietekme Urbis Skrūvgriežu daļas 1/4\\\'\\\'(6.35 mm) Hex 2 X 65mm Leģēta Tērauda, HRC62° Sudrabs Elektriskie Skrūvgrieži
€11.30 €5.42

(motīvs: *ar ph2 krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc62°. *spoguļa apdare, vairāk anti-rūsas, un skrūves sadarboties ciešāk. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *var izmantot rokas urbji, elektriskie skrūvgrieži, trieciena urbji un vairāk. *augstas cietības skrūvgriezi, var izmantot kā ietekmes bitu,)

Izskatās arī
O50 Daudzfunkciju Šķērveida Rūpniecības Stainles Steel Profesionālo Virtuves Šķēres Šūšanas Pielāgot Šķērveida Pārtikas Auduma Griešanas Instruments
€10.04 €5.02

(spēcīgs rūpnieciskās šķēres-tas ir ērti un parādīt savas prasmes kuteris galva ir pulēta, rokturi, ir ērti, kniedes, ir pastiprināta, materiālu izvēle, griešanas ir , un darbība ir racionāls rūpnieciskās šķēres apmierinātu pieprasījumu, un tiek plaši izmantoti.tās var viegli griezt, ādas, auduma, plastmasas mīkstu līmi, makšķerēšana , papīra izstrādājumi un citi griešanas darbu pastiprināta)

Izskatās arī
34Pcs Torx Zvaigžņu Sockets & Bitu Kopu, Vīriešu, Sieviešu ESecurity Biti Vadīt Instrumentu Griezes moments, Uzticamu Hroma Vanādija Tērauda Materiāls
€17.16 €7.72

(funkcijas: visi torx kontaktligzdas ir kodu augstākās cietības samazināšana, valkā-outs augstas kvalitātes hroma vanādija tērauda ilgu dzīvi dažādas specifikācijas, kas ļaus jums izvēlēties lidojumu specifikācijas nosaukums:socket biti materiāls: hroma vanādija tērauda 11pcs 3/8 dr bitu ligzda: t10,15,20,25,27,30,40,45,50,55,60 8pcs 3/8 )

Izskatās arī
Koka Roku Planer Kokapstrādes Rokas Apgriešana Planer Galdnieks Koksnes Griešanas Instrumentu, Apgriežot Malas Slīpā Planer
€53.19 €26.59

(cietu koksni, ir skaidrs, tekstūru, smalku struktūru, spēcīga izturība pret skrāpējumiem un nodiluma izturība, skaidrs, graudu un laba krāsa. asmens ir palielinājusi, gatavs lietošanai.piezīmes : 1. manuālā mērīšana, lūdzu, ļaujiet 0.5-1mm kļūda,paldies. 2. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam,)

Izskatās arī
2gab Hammerless Perforators Pavasara Līdzeklis Nagu Komplekts Centrs Caurumu Perforators Metāla Piekrauts Marķēšanas Instrumenti, 12.2/13,5 cm Renovācijas Būvniecības
€12.79 €9.97

(funkcijas: izgatavoti no augsta oglekļa tērauda, ir stabils, stingrs un izturīgs. labu veiktspēju, piemērots mājas un profesionālai lietošanai. portatīvo un maza izmēra, nest ērtības. double, kas noslēdzās - izdurt perforators izmanto mazo cilindru kontrolē nelielu atkāpi par vietas zīme: centrs perforators izmanto lielu cilindru max ietekmi, kas rada dziļu iedobi urbšanas. specifikācija)

Izskatās arī
Profesionālā Metāla Kārba Vadītāja Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi Un Uzgriežņu Atslēgu Nutdriver Rokas Instrumentu
€6.10 €3.05

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty materiāls: par cr-v, plastmasas krāsa: kā parādīts pic specifikācija: izmērs: 3.5 mm arbor sacietēšanas procesā, rokturi ar piekārtiem caurumu viegli pakārt uz augšu ērti lietot daudzums: 1 gab. piezīme: sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
Elektriķis Twister Ātrais Savienotājs Savijuma Stiepli Rīku, Lai Varu Urbt Vadītājiem, Sloksņošanas Un Vērpjot Vadu Kabeli, Rokas Darbarīki, Palīgierīces
€11.36 €5.91

(apraksts: 100% jauns un augstas kvalitātes 1.automātiskā pīlings diegus un pievienojiet rīki. 2.labi, elektroinstalācijas remonts , ātri, pīlings un vadu tinumu. 3.tas var efektīvi uzlabot darba efektivitāti. 4.tas tiek izmantots, lai conbining kabeļi vai vadi kopā. 5.izgatavots no metāla materiāla, izturīga un viegli izmantot. specifikācijas: nosaukums:)

Izskatās arī
Pieskarieties Konusu, Cauruļu Pieskarieties Cauruļu Remonta Rīku Pieskarieties Standarta Konusveida Vītnes Pieskarieties 1/8 - 27 1gb ātrgriezējtērauda Praktiski Piegāde
€2.27 €1.13

(motīvs: *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *augstas kvalitātes tērauda, asus, griešanai, labu šķembu efekts. *augstas precizitātes produktiem. *1pc 1/8 - 27 hss knl konusu, cauruļu pieskarieties 1/8 - 27 tpi. *piemērots apkopes un remonta darbiem. *griešanas iekšējo vītņu caurulēm. *vienkārša struktūra, viegli izmantot un uzturēt)

Izskatās arī
Maascus modelis maza mačete āra kempings nazis, ar koka rokturi, asmeņa materiāls 4cr13Mov
€7.93 €7.14

(maascus modelis maza mačete āra kempings nazis, ar koka rokturi, asmeņa materiāls 4cr13mov)

Izskatās arī
1GB 4-10inch Koka Rasp File Set Koka Griešanai Failus Tērauda Failu DIY Amatniecības Sīkrīku, Galdnieks, kokapstrāde, Kokapstrādes Instrumenti,
€8.11 €4.95

(funkcijas: *4 ~10 koka rasp failu kokapstrādes diy amatniecības sīkrīku galdnieks multi instrumenti *koka rasp fails ir izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, kas nodrošina to ilgmūžību un izturību *gumijas rokturis uz augšu, ir paredzēti, lai pasargātu jūsu rokas *liels galdniecības, kokapstrādes un koka griešanai *ideāls apstrāde, metālā, pulēšana un)

Izskatās arī
Koka Rokturi Katapultas Spēku Fotografēšanas Dzīvoklis Gumijas Joslām, Kaķene, Nerūsējošā Tērauda, Titāna Redzes Augstas Precizitātes Āra Medības
€29.47 €23.58

(produkta priekšrocības 1. unikālo scorpion formas rokturi, ērtu, pilna ar slapju ceļu. 2. titāna sakausējums dubultā krusta redzi dizains, var labot jūsu grip kaķene stāju. 3. kaķene vadītājs 14mm nerūsējošā tērauda materiāla, spēcīgs un izturīgs, labu tekstūru. pazīmes: liela ātruma katapulta.izmantot akmeņus, marmors, paintballs, utt, lai nošaut.portatīvo izmērs, kas)

Izskatās arī