Cena €13.16 €18.81

Pilns apraksts

Funkcijas :

1. Profesionālās un praktiskās dizains, kompakts izskats, viegli pārvadāt un izmantot.

2. Knaibles ir apkures attieksme, kas ir augsta cietība un izturīgs.

3. Ergonomiskie rokturi ir izgatavoti no plastmasas materiāla, ērti turēt.

4. Super izdalīšanas spējas padara to ērtāk izmantot.

5. Racionāls vadu destilācija, regulējams izmērs, izturīgs, lai izmantotu.

Specifikācija :

Vienuma Tips: Apvalka Noņemšanas Knaibles

Modelis:HT-325

Daudzums: 1gb

Funkcijas: Piemērots lieliem kabelis izmēri

Pienākumi: Kabeļu noņemšana

Sērija: Koaksiālais rīks sērija

Komplektā Ietilpst:

1 * Sloksņošanas Plier

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet nekustamā kā standarta.

Specifikācijas

  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: DAZZLEEX

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Virtuves, Tīrīšanas Birste, Vannas Istaba Pudeles Tīrīšanas Birste, Locīšana Rīkoties Ar Skruberi
€3.06 €2.14

(virtuves, tīrīšanas birste, vannas istaba pudeles tīrīšanas birste, stūra omārs kausa suku lieces rīkoties ar skruberi izliektas piederumi apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. kāda ir jūsu ikdienas mājokļiem. roku dizains, ērti un ērts lietošanā. suku galvenais elastīgs,spēcīgs detergency, rūpīgi nomazgājiet un izturīgs. roktura dizains ir piemērots)

Izskatās arī
Bārs Extender Ultra Nodokļa Uzgriežņu atslēgu, Adapteri Rīku ir Pārāk Griezes moments Ilgi Griezes moments Pagarināšanu 13.3 collu Portatīvo Plānas Smago Atslēgu Pastiprinātāja Papildus
€35.99 €16.20

(13.3 collu ultra smago plānas papildus atslēga bārs dinamometrisko atslēgu griezes moments pagarināšanu ilgi, pārāk extender rīku adaptera nodokļa pastiprinātājs portatīvo universāls ļoti gara griezes momenta pārveidotāju pilnībā pārklājumu, lai novērstu koroziju, atslēgu extender 13.3 collu lieljaudas par garāžas mehānika funkcijas: 1. uzlabota rīku garums: izmantojot šo augstas)

Izskatās arī
Roku Seamers Taisni 45°/ 90°Metāla Liekšanas Knaibles Lokšņu Metāla Instrumentus, ar neslīdošu Rokturi pretrūsas Rokasgrāmata Malas Sealer Rokas Instrumenti
€38.45 €9.20

(izcelt apraksts: [premium tērauda materiāls] mūsu metāla loksnes plier rīks ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda materiāla, kas ir ar augstu cietību un stingrību.tas ir rūsas izturīgs un atkārtoti. [pretslīdes rokturis] ar pretslīdes rokturis ir ērti turēt un izturīgs, lai izmantotu.tā ir maksimālā jauda un ērti darbības diapazonā. [viegli pārvadāt] mūsu metāla loksnes)

Izskatās arī
2gab Infrasarkano staru Sildītājs Kājas Stāv Universālā Infrasarkano staru Sildītājs Kājām Iekavās Kustamo Mājas Apkures Sistēmas Piederumi
€29.26 €26.34

(1. uzlabota infrasarkano staru sildītājs kājām: salīdzinājumā ar citām atbalsta tirgū, mēs esam uzlabojuši platums un biezums atbalstu, padarot sildītājs atbalsta izturīgāks.šīs pēdas infrasarkano staru sildītāji ir universāli un piemēroti infrasarkanie sildītāji ar rāmjiem dažādi un modeļi.biezums elektriskais sildītājs var sasniegt 3cm, tāpēc tas ir piemērots kājām. 2. pastāvīgā ierīce:)

Izskatās arī
Sēņu Nazi, Sēņu Nazi Locīšanas Kempings Medību Trifeļu Ražas Asas Naži Dabīgā Koka Rokturis ar Saru Suku Asmens SS
€3.03 €2.03

(funkcijas: 1.sēņu nazis ar otu ir speciāli izstrādāta, lai lasot sēnes dabā, barības nazis, kas paredzētas sēņu cienītājiem un veģetārieši, tas ir ideāls sēņu barošanās instrumenti pacelt morels porcini sēnes gailenes un trifeļu. 2.rokturis sēņu nazis ir izgatavots no augstas kvalitātes koksnes un ir speciāli pulētas, lai palielinātu izturību un izturību, šķiedras otu beigās rokturi ir ideāli)

Izskatās arī
Wellmade Taktiskais Kabatas Nazis Ar Klipša Skaistu Lāzer Damaskā Pārklājums Asus 5Cr15mov Asmens D2 Rīkoties Ātri un Vienmērīgu Atvēršana
€52.24 €15.15

(wellmade taktiskais kabatas nazis ar klipša skaistu lāzer damaskā pārklājums asus 5cr15mov asmens d2 rīkoties ātri un vienmērīgu atvēršana modelis:fa48 kopējais garums: 22.5 cm asmens garums: 9.5 cm asmens materiāls: 5cr15mov roktura materiāls: sandalkoka cietība: 56-58hrc iepakojumā: black box paziņojums 1.visi produktu mūsu veikalā, sūtīt)

Izskatās arī
Kredītkaršu Kabatas Instrumentu, Izdzīvošanas Instruments Vadu Daudzfunkciju Instruments Dāvanas
€1.49 €1.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda materiāli, praktiska un izturīga. kredītkartes izmēra, apm 6.3x5.8cm/2.48x2.28 collas, viegli iekļaujas iekšā savu maku, kabatas utt. multi funkciju uzgriežņu atslēgu ir daudz universāls universāls sīkrīku funkcijas, piemēram, skrūvgriezi, varat nazis, nazis, uzgriežņu)

Izskatās arī
Atslēdznieks Kvadrātveida Kopa,2Inch,3Inch,4Inch & 5Inch Kvadrātu Atslēdznieks Laukumā mehānikas Inženieris Kvadrātveida,Lielas Kvadrātveida pamata Rīks
€32.69 €25.17

(atslēdznieks kvadrātveida kopa,2inch,3inch,4inch & 5inch kvadrātu atslēdznieks laukumā mehānikas inženieris kvadrātveida,lielas kvadrātveida pamata rīks jauku meistarība: mūsu atslēdznieks laukums ir spilgti virsmas krāsu un vienmērīgu bāzes virsmu, kā arī ar kvalitatīviem materiāliem; bez pēdām, tas ļaus jums jauku un ērtu lietošanas pieredzi piemērots lielums:šie atslēdznieks kvadrātu)

Izskatās arī
1gb Magnetizer Demagnetizer Skrūvgriezi Magnētiskā Uzņemt Rīku Skrūvgriezi Rokā Instruments Ātri Screwdrives Magnetizing Mašīna
€5.71 €4.57

(1gb magnetizer demagnetizer skrūvgriezi magnētiskā uzņemt rīku skrūvgriezi rokā instruments ātri screwdrives magnetizing mašīna produkta apraksts: *viegls un kompakts, viegli pārvadāt.tas ir ērti, lai pārvērstu jebkuru instrumentu, asmens uz magnētisko pārstrādātājam skrūves, uzgriežņi un metāla daļiņas.liels demagnetizing pincetes, skrūvgrieži un citi mazi darbarīki. *bez baterijām)

Izskatās arī
L-formas Mini Double Vadītājs Socket Uzgriežņu atslēgu Piemērots Ikdienas Skrūvgriežu daļas Utilītu Rīks
€3.73 €2.95

(produkta apraksts krāsa: sudraba un melna materiāls: oglekļa tērauds izmērs:10.9 cm x 3.6 cm iepakojuma saturs: 1 x uzgriežņu atslēga 1.spēcīga oglekļa tērauds ar augstu cietību, ļoti izturīgs un izturīgs, lai izmantotu 2.1/4 tipa uzgriežņu atslēgas ir piemērots daudz mašīnu biti, var tikt izmantoti, lai vadīt daudz dažādu veidu skrūves. 3.anti-slip)

Izskatās arī
Uzgriežņu Atslēgas L Formas Laukumā Uzgriežņu Atslēgu, Pievelciet Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi Set 4 Punktu Hroma Vanādija Tērauda Silver Square Atslēga
€1.17 €0.52

(motīvs: *par stingrāku laukumā skrūves. *lūdzu, nav spēkā stieņa vai spēkā spēkā vairāk nekā sešstūra stieni, citādi produkts izslīdēt no skrūves, skrūves būs sadalīti vai sešstūra stieņa tiks sadalīti, un lietotājs var sāp! ! ! specifikācijas: produkta nosaukums: l formas kvadrātveida galvu uzgriežņu atslēgas materiāls: hroma vanādija tērauda krāsa:)

Izskatās arī
Divvirzienu Sprūds Deformācijas Vairāku Leņķa Īpašas Formas Skrūvgriezi Ar Partijas Vadītājs 10-In-1 Skrūvgriežu Komplekts Oranža
€18.30 €13.72

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums ! inovatīvais dizains skrūvgriezis ar skrūvgriežu daļas ar asti, ar kopējo 10 skrūvgriežu daļas, viena skrūvgriezi var tikt galā ar dažādām kopējās uzturēšanas scenārijiem. jūs varat vērsties rokturi, kā jūs, piemēram, aizslēdzot kreisi vai pa labi vai)

Izskatās arī
30pcs Vītnes Remonta Rīku Komplekts, M5/M6/M8/M10/M12, lai Atjaunotu Bojāto Pavedieni Uzgriežņu Atslēgu Vītnes Remonta Bitu Komplekts
€11.55 €7.05

(vītnes remonta rīku komplekts, m5/m6/m8/m10/m12 remonts bojāta vītne uzgriežņu atslēgu vītnes remonta urbju komplekts aprakstīt: liels remonts bojātas pavedieni, piemērots motora remonts un citās automašīnās.piemērots tērauda, čuguna un alumīnija. var izmantot ikdienas apkope, auto apkope, urbšanas iekārtas, utt. specifikācija: tips: vītnes remonta komplekts materiāls:)

Izskatās arī
Regulējams Virzuļa Installer Knaibles Virzuļa Gredzenu Izkliedētājs Expander Plier Rīku Instalācijas Nerūsējošā Tērauda Rokas Instrumentu
€1.42 €0.86

(31 iezīmes: ootdty maksimālais atvērums: 40mm/1.6 collas. padara uzstādot virzuļa gredzenu viegli. konusveida žokļu - viegli, neskarts noņemšanas, virzuļa gredzeni. ergonomisks rokturis un atgriezties pavasarī, par lietošanas ērtumu. profesionāli ražošanas un saskaņā ar stingru kvalitātes kontroli. specifikācijas: materiāls: nerūsējošais tērauds izmērs:)

Izskatās arī
Pieskarieties Konusu, Cauruļu Pieskarieties Cauruļu Remonta Rīku Pieskarieties Standarta Konusveida Vītnes Pieskarieties 1/8 - 27 1gb ātrgriezējtērauda Praktiski Piegāde
€2.27 €1.13

(motīvs: *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *augstas kvalitātes tērauda, asus, griešanai, labu šķembu efekts. *augstas precizitātes produktiem. *1pc 1/8 - 27 hss knl konusu, cauruļu pieskarieties 1/8 - 27 tpi. *piemērots apkopes un remonta darbiem. *griešanas iekšējo vītņu caurulēm. *vienkārša struktūra, viegli izmantot un uzturēt)

Izskatās arī
C7AD 25mm 50mm PH2 Skrūvgriezis Bitu Kopu Drywalls Skrūves Bitu Bitu Turētājs
€25.84 €12.92

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atklājiet ērtības mūsu 10piece ģipškartona bitu kopu, kas raksturo spēcīgs turētājs drošu screwdriving. spēcīga ģipškartona pozicionēšanas skrūvgriezi, kas piemēroti skrūvēm pašvītņgriezes skrūves par mīkstāku materiālu, piemēram, ģipškartona un kokapstrādes valde. plaši piemērojama, kas piemēroti skrūvēm)

Izskatās arī
Ziedu Gofrētu Mašīna, Vilnis Gofrētu Rievotās Papīra, Mežģīnes Rīki, Ziedu Iesaiņojums, Floristikas Piederumi (Smalkiem Zobiem)
€34.76 €21.90

(mērķis: galvenokārt izmanto ritošā papīra, var izskrējienu ļoti vienveidīga vilnis mežģīņu svārki galvenais materiāls ir augstas kvalitātes pastiprināta neilona un aksesuāri ir vara un nerūsējošā tērauda.galvenokārt izmanto kērlinga papīra ziedu iepakojuma.izturīgs, nav deformētas, un nav viegli bojājumu; ātri roll papīra ātruma, nav viegli, lai izjauktu papīra, augstu izmantošanas efektivitāti,)

Izskatās arī
7 in 1 Daudzfunkciju Garš Deguns Plakanknaibles 8" collu Kabeļu Griešanas Nipper Par Spriegošanas Stieples, Attvaicējot Elektrisko Kombinācija Knaibles
€26.25 €19.96

(8 smagas konstrukcijas kabeļu griešanas plier 1. izgatavots no augstas kvalitātes cr-v 60 tērauda,štancēta,pilna siltuma harded 2. pvc lieljaudas rokturi. 3. izmērs: 8 collas 4. var izmantot griešana mīksta vara stieple,alumium stieples.destilācija,multi mērķis.)

Izskatās arī
1000 V, augstsprieguma multi-purpose izolētas elektriķis 8-collu ar 6 collu knaibles tērauda stieple, plakanknaibles ar smailiem plakanknaibles, knaibles pa diagonāli
€26.41 €8.15

(laipni deli instrumenti, veikals pircējs padomi: dārgais, lūdzu, pārbaudiet lielumu, ja pasūtījuma, vai sazināties ar mums, izmantojot tiešsaistes klientu servisu! to nevar atpakaļ vai aizvietot, jo lieluma problēma dārgais, pateicoties dažādām partijām, fotografēšanas leņķis, ekrāna izšķirtspēju un citiem faktoriem, ikonas, krāsu būs krāsu atšķirība, bet tas)

Izskatās arī
HSS Spirāli Norādīja Plug Pieskarieties POT Labo roku taisni flauta apex pieskarieties M6*1
€4.78 €4.30

(funkcijas: 100% kvalitātes un pilnīgi jaunas. materiāls :ātrgriezējtērauda 6542(hss) spirālveida norādīja pieskarieties vītņu apaļa caurule, uz leju rindas adatas spirālveida norādīja pieskarieties sauc arī par podu titāna virsmas produktu,tāpēc ir lielāka precizitāte, un izturīgākas specifikācija: veids m6*1 p2 hss vītnes diametrs 6mm kvadrātveida)

Izskatās arī