Tagi: hss vap kreiso roku pieskaries

Cena €13.30 €16.63

Pilns apraksts

HSS VAP Kreiso Roku pieskarieties M16 M17 M18 M19 M21 M23 M25 X1L X1.25L X1.5L X2L X2.5L X3L Metriskās Smalka Vītne Taisni Flauta Metāla krānu

detalles del producto > > >

Iepakojuma & Piegāde:

GULING piedāvā dažādas kuģniecības metodes, kas uzskaitītas zemāk, kā arī bezmaksas piegāde uz zemes daudzi no mūsu produktiem.Visus vienumus, kas pretendētu uz bezmaksas piegāde tiks norādīti uz produkta datu lapā.Kuģniecības laiks ir bas ed darba dienās (no pirmdienas līdz piektdienai), izņemot brīvdienās un Svētku dienās.Atkarībā no jūsu pasūtījumu, pirkumu var ierasties pakām.

ATGRIEZTIES & NOMAIŅA POLITIKA

Pie GULING, mēs smagi strādājam, lai nodrošinātu pozitīvu iepirkšanās pieredzi ar mums.Ja kāda iemesla dēļ jūs neesat pilnībā apmierināts ar savu pirkumu, jūs varat atgriezt jūsu produktiem, 60 dienu laikā, kamēr tās ir jaunas, veselas, un nemodificētu.Mēs nevaram garantēt, ka jūsu prece tiks pieņemts par kompensācijas vai apmaiņu, ja tas šīm prasībām neatbilst.Atgriešanās pieprasījumiem ārpus 60 dienas prasa īpašu atļauju.Visa peļņa, kas iesniegts attiecībā uz kompensāciju veiks atjaunošanas maksa un piegāde.

Atsauksmes: Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tātad, jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Kad esat saņēmis savu preci, lūdzu atstājiet atsauksmi par mums, jo šīs būs informējiet mūs, ka ir saņemta jūsu vienumus.Mēs arī atbildēsim, dodot jums pozitīvas atsauksmes, ka pašā dienā.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas neitrālu atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

NOMAIŅU

Par jebkuru jautājumu, ar jūsu produktu, lūdzu, sazinieties ar mūsu Tehniskā Atbalsta komanda problēmu novēršana palīdzība.

Lūdzu, esiet gatavi ar šādu informāciju:

Pasūtījuma numurs

Pirkuma apliecinājums

Video vai foto bojāto/bojātu preci

Pasta adrese

Kontakta telefona numuru

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: GULING
  • Modeļa Numurs: Metriska
  • Bezmaksas Piegāde:
  • Piegādes Laiks: 15-60days
  • Veids: Piesitiet
  • Virsmas Apdare: Whithout Pārklājumu
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vītne Virzienā: Pa kreisi
  • Preces Nosaukums: Roku Pieskaries
  • Kvalitāte: Vislabākā Kvalitāte A++++++
  • Materiāls: HSS

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Multi-funkcionālo Knaibles, Mazos ToolStainless Tērauda FoldingPliersPocketKnife MiniPortableOutdoor Kempings Knaibles Multitool Keychain
€7.32 €0.45

(nosaukums: multi-funkciju mazo mini knaibles izvietošana: 10,5 cm locīšanas: 6.8 * 3.3 * 1.6 cm materiāls: 420 instrumentu tērauda iepakojums: opp blīvējuma kabatas specifikācijas: 1. multi-funkcijas: šis produkts apvieno vairākas funkcijas, gudri glabāšana maziem līdzekļiem, kas nepieciešami ikdienas lietošanai mazos rīki, kas ievērojami ietaupa telpu un apjoma,)

Izskatās arī
1PC S1122BF 225MM BI-Metāla Iekšdedzes Zāģa Asmeni Elastīga Metāla un Koka Griešanas Asmens Frēzēšanas Sawtooth BI-Metāla Kobalta Zāģi
€1.00 €0.55

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas: *225mm bi-metāla turp un šķēlēja asmeņus, liels wood & metal cutting *manometrisko + īpaši materiāli, frēzēšanas sawtooth, griešanai koka un metāla *īpaši ātrai griešanai *augsta cietība, izturīgs, lai izmantotu *ilgāk bi-metāla asmeņi no lokšņu metāla, re-bar, un caurules *izturīgs rūdīts)

Izskatās arī
2023 Nulles Tolerance 0562Ti Hinderer Nazis Saliekamais Nazis ar Titāna Sakausējuma Rīkoties Āra Kabatas Kempings Medību EDC Griešanas Instrumenti
€99.64 €49.81

(pievērsiet uzmanību: lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu attēlus, var tikt nedaudz koriģēta, lai izpildītu platformas politikas, piemēram, modelis vai izmērs.par nekustamā attēlus, jūs varat konsultēties ar pārdevēju vai veikt reālo objektu, kā kritērijs.paldies par jūsu sapratni.mēs būsim tik priecīgi atbildēt uz jebkuru citu informāciju, ko jūs vēlaties zināt.lūdzu, jūtieties brīvi apspriesties.visbeidzot,)

Izskatās arī
10PCS Mini Skrūvgriežu Komplekts Precision Power Skrūvgriežu Komplektu Par Rotu Remonts, Pulksteņu Remonts. Ar 6 Dažāda Izmēra
€42.48 €21.23

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! [sešus size]šis mini skrūvgriezi komplektā ietilpst 2gab phillips izmēri (#0, #1); 4gab flathead izmēri (1.4 mm, 2,0 mm, 2.4)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Demagnetizer Magnetizer Elektronisko Komponentu Magnētisms Rīku Nutdrivers Skrūvi Biti Darbnīcu Aprīkojums
€0.81 €0.40

(funkcijas: *ātri magnetizēt vai demagnetize skrūvgriezi padomus vai skrūvi biti. *bez baterijām vai elektrības nepieciešams, viegli izmantot. *nav svarīgi, cik labi jūsu skrūvgriezi ir, tas būs demagnetized pēc lietošanas laika. *magnētiskā demagnetizer var izmantot jebkuru instrumentu, kas nepieciešams, lai ir magnetizētas, piemēram, skrūvgrieži, skrūvgrieži, uzgriežņu atslēgas,)

Izskatās arī
14PCS Auto Auto Transportlīdzekļa Oil Seal Skrūvgriežu Komplekts O-Ring Blīvējums airētājs pats par sevi Noņemšanas Izvēlēties Āķis Daudzfunkciju Auto Instrumenti 160-260mm
€56.17 €36.51

(funkcijas: *1. robusta un uzticama: stabilu virsmu un skaidras instrukcijas, uzticamiem nozares standartiem. *2. plašs pielietojums: paredzēti rūpniecības, autobūves, hobijs un amatniecības izmantot. *3. videi draudzīgs materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiālu, augstas cietības un nav viegli valkāt. *4. drošu un izturīgu: var izmantot dažādus stiepšanās un marķējums)

Izskatās arī
Aksesuāri Kabeļu Noņēmējus Plier Koaksiālie Griezējs Rokas Instrumenti Multi-function Optisko.Rokas Pārnēsājamie Sloksņošanas
€18.81 €13.16

(funkcijas : 1. profesionālās un praktiskās dizains, kompakts izskats, viegli pārvadāt un izmantot. 2. knaibles ir apkures attieksme, kas ir augsta cietība un izturīgs. 3. ergonomiskie rokturi ir izgatavoti no plastmasas materiāla, ērti turēt. 4. super izdalīšanas spējas padara to ērtāk izmantot. 5. racionāls vadu destilācija, regulējams izmērs, izturīgs, lai izmantotu. specifikācija)

Izskatās arī
N0HB 3/8" Pārvērst 1/4" Bumbu Bloķēšanas Sprūds Ligzdas Adapteris Reduktoru Pārveidotājs Instruments
€0.63 €0.31

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty materiāls: sakausējuma krāsa: kā parādīts pic funkcijas: tas ir 3/8 pārvērst 1/4 ligzdas adapteris atbilstu jūsu kontaktligzdas ar jūsu instruments, ar šo ligzdas adapteris šis komplekts ļauj jums samaisa un saskaņot izmērus, jūsu kontaktligzdas, sprūdrats rokturi, pagarināšanas stieņi un citi aksesuāri. ligzda)

Izskatās arī
Sadzīves Nerūsējošā Tērauda Rokturi Augļu Picking Rīki Ar Augstu Oglekļa Tērauda Asmens Dārza Apiet Atzarošanas Šķēres Šķēres Drošības Fiksatoru
€6.56 €5.38

(produkta nosaukums: atzarošanas šķēres cutting edge materiāls: augsta oglekļa tērauda roktura materiāls: nerūsējošā tērauda kopējais garums: 215mm asmens garums: 60mm roktura platums: 50mm bīdes diametrs: 0-15mm malu biezums: 3,5 mm cietība: 58-60hrc svars: 180g izmanto: atzarošanas šķēres, augļu plūkšanu u.c.)

Izskatās arī
10Pcs/Daudz 801 Elektriskais Skrūvgriezis Bitu 60Mm Garums Apaļa Kāta Phillips Krusta skrūvgriezi Biti Komplekts
€14.11 €10.16

(10pcs/daudz 801 elektriskais skrūvgriezis bitu 60mm garums apaļa kāta phillips krusta skrūvgriezi biti komplekts tips: skrūvgriežu komplekts garums: 60mm modeļa numurs: 801 krusta skrūvgriežu daļas īpašības: daudzfunkcionālas skrūves galvas tips: cross krāsa:krāsu foto materiāls:metāla iepakojuma saturs: 1 x elektriskais skrūvgriezis bitu komplekts(10)

Izskatās arī
6/10PCS 8-19mm 6-22mm Metriskās Cauruļveida Lodziņā Uzgriežņu atslēgu Komplekts Caurule Bārs Spark Plug uzgriežņu Atslēgu Automobiļu Plumb Remonts Tērauda Dubultā Noslēdzās
€31.53 €15.76

(funkcijas: - pavisam jaunu un augstas kvalitātes. - 6pc cauruļveida lodziņu, uzgriežņu atslēgu komplekts, komplektā ar t bārs. - augsti pulēta apdare,dubultā, kas noslēdzās dizains, crv tērauda konstrukcija. - ideāli piemērots visu veidu auto remonts un apkope. specifikācijas: materiāls: 45 # tērauda( cinkošanas) krāsa: sudraba t bārs garums:apm.)

Izskatās arī
32-1 Multifunkcionāla Skrūvgriezi Kombinācija Sadzīves Portatīvo Krusta Magnētisko Precizitāti Skrūvgriežu Komplekts Apkopes Instrumentu
€8.73 €0.45

(apraksts • 32-1 multifunkcionāla skrūvgriezi apvienojums: tas skrūvgriežu komplekts ietver 32 dažādu veidu skrūvgrieži, padarot to universāls līdzeklis jebkuru mājsaimniecības vai apkopes uzdevumu. • šķērso magnētiskā precizitāti skrūvgriežu komplekts: magnētiskā galu skrūvgriezi nodrošina, ka skrūve tiek turēts drošā vietā, padarot to vieglāk strādāt un novērst jebkādu kaitējumu)

Izskatās arī
Skrūvgriezis Socket Set Phillips Torx Skrūvēm ar Uzgriežņiem Vadītāja Mehāniskās 6.3 mm Uzgriežņu atslēgu 34 1 Skrūve Bitu Kopu Turētāja Adapteris, Remonts, Instrumenti,
€27.00 €13.49

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.portatīvu precīzijas s crewdriver komplekts.kompakts, pārnēsājams dizains ar elegantu izskatu specifikācija: 34 gabali skrūvgriezis bitu kopa ar vienotas līnijas phillips hex skrūves korekcija konuss vadītāja produktu papildu informācija: lūdzu, skatiet detaļu diagrammas zemāk piezīme: 1.sakarā ar gaismu un ekrāns)

Izskatās arī
Mini Skrūvgriezi Portatīvo Skrūvgriezi Ar Ērtu Rokturi Home Semināra Laikā Puses Remonta Instrumenti
€4.16 €3.04

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no oglekļa tērauda, tas skrūvgriezi nodrošina izcilu stiprību un izturību visiem jūsu stiprināšanas vajadzībām. smilšu strūklu padomus, kas nodrošina lielisku saķeri uz skrūves galvas, nodrošinot efektīvu un drošu stiprinājumu. paredzēti ar ērtu rokturi, šī universāls rīks, kas nodrošina pastiprinātu)

Izskatās arī
5gab 6 mm Z-Veida Skrūvgriezis Krusta Dubultā Galvu Dzīvoklis Krusta Mazo Vadītāja Magnētisko Mazliet Par Mājas Uzlabošana Remonts, Rokas Instrumenti,
€10.41 €6.24

(funkcijas: *brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *anti-slip roktura konstrukcija, ērti, ar augstu griezes momentu. *ergonomisks rokturis, ērti pieskarties, lieliski iekļaujas jūsu rokas. *augstu magnētisko dizains, viegli absorbēt skrūvi daļas, uzlabot darba efektivitāti. specifikācijas: *produkta nosaukums:)

Izskatās arī
Profesionālā Metāla Kārba Vadītāja Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi Un Uzgriežņu Atslēgu Nutdriver Rokas Instrumentu
€6.10 €3.05

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty materiāls: par cr-v, plastmasas krāsa: kā parādīts pic specifikācija: izmērs: 3.5 mm arbor sacietēšanas procesā, rokturi ar piekārtiem caurumu viegli pakārt uz augšu ērti lietot daudzums: 1 gab. piezīme: sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
Regulējamu Uzgriežņu atslēgu Alumīnija Sakausējuma Multi-function Lielu Atveriet Uzgriežņu atslēgas Universāla uzgriežņu Atslēgu Remonts Rīks Ūdens Caurules, Skrūves Vannas istaba
€19.32 €9.66

(regulējamu uzgriežņu atslēgu alumīnija sakausējuma multi-function lielu atveriet uzgriežņu atslēgas universāla uzgriežņu atslēgu remonts rīks ūdens caurules, skrūves vannas istaba apraksts: 1:piemērots demontāža un uzstādīšana santehnika, caurules, riekstu un tā tālāk. 2:tas nebojā dekoratīvie cauruli un uzmavu, piemēram, ar zelta pārklājumu, no vara, utt. 3:to var izmantot arī mazā telpā.)

Izskatās arī
Elektriķis Twister Ātrais Savienotājs Savijuma Stiepli Rīku, Lai Varu Urbt Vadītājiem, Sloksņošanas Un Vērpjot Vadu Kabeli, Rokas Darbarīki, Palīgierīces
€11.36 €5.91

(apraksts: 100% jauns un augstas kvalitātes 1.automātiskā pīlings diegus un pievienojiet rīki. 2.labi, elektroinstalācijas remonts , ātri, pīlings un vadu tinumu. 3.tas var efektīvi uzlabot darba efektivitāti. 4.tas tiek izmantots, lai conbining kabeļi vai vadi kopā. 5.izgatavots no metāla materiāla, izturīga un viegli izmantot. specifikācijas: nosaukums:)

Izskatās arī
Y00 Y1 Triwing Skrūvgriezi PH000 Skrūvgriezi ESD Pincetes Atvēršanas Rīku Komplekts Saderīgi ar Nintendo Slēdzis Prieks-con Wii GBA 3DS
€5.18 €4.15

(y00 y1 triwing skrūvgriezi ph000 skrūvgriezi esd pincetes atvēršanas rīku komplekts saderīgi ar nintendo slēdzis prieks-con wii gba 3ds ❤ 6 in 1 profesionālo remonta skrūvgriežu komplekts un atvēršanas rīku komplekts. ❤ komplektā ietilpst 1.5 mm un 3,0 mm tripoint skrūvgriezi un 1,5 mm skrūvgriezis. ❤ 1.5 mm y00 skrūvgriezi ir speciāli paredzētas ns slēdzi un joycon. ❤)

Izskatās arī
Magnētiskā Bitu Turētājs 60-300mm Skrūvgriezi, Urbi Īpašnieka Hex Kāta Magnētisko Bitu Paplašinājumu Skrūvi Mazliet
€8.52 €5.97

(magnētiskā bitu turētājs 60-300mm skrūvgriezi, urbi īpašnieka hex kāta magnētisko bitu paplašinājumu skrūvi mazliet apraksts: --100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. --izgatavots no hroma vanādija materiāla, augsta cietība, anti-rūsas, stabilu un ilgstošu izmantošanu. --saskarne ir bloķēšanas ierīci, un iebūvētu spēcīgu magnētismu, kas var novērst skrūvgriezis bitu)

Izskatās arī