Cena €49.81 €99.64

Pilns apraksts

Pievērsiet Uzmanību: Lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu attēlus, var tikt nedaudz koriģēta, lai izpildītu platformas politikas, piemēram, modelis vai izmērs.Par nekustamā attēlus, jūs varat konsultēties ar pārdevēju vai veikt reālo objektu, kā kritērijs.Paldies par jūsu sapratni.Mēs būsim tik priecīgi atbildēt uz jebkuru citu informāciju, ko jūs vēlaties zināt.Lūdzu, jūtieties brīvi apspriesties.Visbeidzot, mēs vēlamies jums laimīgu iepirkšanās braucienu.

Kopējais garums: 210 mm

Asmens garums: 89 mm

Asmens biezums: 4.0 mm

Asmens materiāls: D2

Malu apstrāde: akmens mazgāšana

Biezums rokturi: 4.0 mm

Roktura materiāls: G10/Titāna Sakausējums

Sistēma: Bumbiņu sistēma

Svars: 220g

Termiskās apstrādes: vakuuma, termiskā apstrāde

Iepakojumā: sākotnējo krāsu kaste

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: XMSJ
  • Pilns Garums: 21cm
  • Asmens Garums: 8.9 cm
  • Asmens Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Roktura Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Atspere: no
  • Lock: no
  • Veids: Locīšanas Blade Nazis
  • Asmens Leņķis: >60°
  • Modeļa Numurs: zt 0562 nazi
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Roktura Garums: 12.1 cm
  • Asu Asmeni:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

  1. / Anon - 2024-01-07

    Lielisks Produkts, pārsniedza manas cerības, es ļoti ieteiktu to

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

X7YF Augstas Cietības XZN Triple Laukumā Spline Bitu Socket Kopumu, Metāla, Tērauda 12 Punktu C
€34.79 €17.39

(10 gab. xzn 12 punktu triple laukumā spline bitu ligzda iestatīt drošs pierādījums, ar gadījuma automobiļu rīks ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ir augstākās cietības pakāpi un augstu izturību. precīzi un automātiski mehāniski bitu padomi, lai nodrošinātu precīzu izmēru. redzamais)

Izskatās arī
Septiņu Veidu Caur Caurumu Tīkla Vadu Knaibles, Daudzfunkcionāla, Attvaicējot Pieskari Perforēta Kristāla Galvu Gofrētu Knaibles 1gab.
€23.08 €5.10

(specifikācija: produkts modelis: septiņu veidu multi-funkcionālo caur caurumu tīklu kabeļu knaibles malu materiāls: augsta oglekļa tērauda roktura materiāls: kaņepju virsmas pārklāšana skava roktura garums (mm): 80 kopējais garums mm: 135 darbības joma: gofrētu diapazons: 6p/8p 5. kategorija / kategorijas 5e / 6. kategorija / kategorijas 6e 7. kategorija caur)

Izskatās arī
1 GAB. Atkritumu apglabāšanas Uzņēmuma Unjamming Uzgriežņu atslēgas Sudraba Atkritumu Apglabāšanas Uzgriežņu atslēgas Instruments Atkritumu Apglabāšanas Uzgriežņu Par Atkritumu
€27.48 €14.01

(amats: atkritumu apglabāšanas uzgriežņu atslēgu ir labs rīks.palīdzēs ātri un efektīvi notīrīt nosprostojums atkritumu apstrāde un draga pārtikas atliekas. ietaupīt naudu un laiku: ar šo sudraba atkritumu apglabāšanas uzgriežņu atslēgas rīks, kas jums vairs nav tērēt daudz naudas, lai labotu ūdens caurules, kas ne tikai ietaupa naudu, bet arī saglabāt nepatikšanas atrast kādu remonts. viegli)

Izskatās arī
Cable Stripper Kuteris Vadu Attvaicētājs Decrustation Knaibles Multi instruments, ire Attvaicētājs Daudzfunkcionāls Vadu Remonta Rīku Knaibles
€5.93 €3.26

(multi funkcionāls, stieple, destilācija/7 collu diagonāli, asknaibles/stieples griešanas un stieples destilācija/elektriķa cable stripper funkcijas: 1. precīzu vadu liekās caurumu dizains.kad liekās, ka gabals no stieples ādas ir veikls, un galvenais, nedrīkst būt viegli bojāts. 2. tā ir izgatavota no augstas kvalitātes leģēta tērauda, ar kopējo siltuma ārstēšanu, augstas cietības,)

Izskatās arī
10Pieces Mini Sešstūra Allenfor Atslēgu komplektu Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Rokā Instruments
€7.10 €3.55

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, izturīgs, stingrs un stabils, lai mēs izmantotu, un tam ir ilgs kalpošanas laiks.tas ir viegli un ērti uzstādīt un montēt. sešu kontaktu virsmas ir piemērotas, lai kopīgi un fiksēto skrūvi. ar nickelplating virsmas apstrādes tehnoloģija, tā ir laba oksidēšanās izturība, augsta izturība, augsta)

Izskatās arī
Roku Seamers Taisni 45°/ 90°Metāla Liekšanas Knaibles Lokšņu Metāla Instrumentus, ar neslīdošu Rokturi pretrūsas Rokasgrāmata Malas Sealer Rokas Instrumenti
€38.45 €9.20

(izcelt apraksts: [premium tērauda materiāls] mūsu metāla loksnes plier rīks ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda materiāla, kas ir ar augstu cietību un stingrību.tas ir rūsas izturīgs un atkārtoti. [pretslīdes rokturis] ar pretslīdes rokturis ir ērti turēt un izturīgs, lai izmantotu.tā ir maksimālā jauda un ērti darbības diapazonā. [viegli pārvadāt] mūsu metāla loksnes)

Izskatās arī
1gb Magnetizer Demagnetizer Skrūvgriezi Magnētiskā Uzņemt Rīku Skrūvgriezi Rokā Instruments Ātri Screwdrives Magnetizing Mašīna
€5.71 €4.57

(1gb magnetizer demagnetizer skrūvgriezi magnētiskā uzņemt rīku skrūvgriezi rokā instruments ātri screwdrives magnetizing mašīna produkta apraksts: *viegls un kompakts, viegli pārvadāt.tas ir ērti, lai pārvērstu jebkuru instrumentu, asmens uz magnētisko pārstrādātājam skrūves, uzgriežņi un metāla daļiņas.liels demagnetizing pincetes, skrūvgrieži un citi mazi darbarīki. *bez baterijām)

Izskatās arī
69HC Praktiski Skrūvgriezi rokas Skrūvgriezi par Stingrāku Demontāžas Darbu
€7.22 €3.60

(funkcijas: ootdty šis komplekts skrūvgrieži, ir ļoti izturīgs un ideāli piemērots dažādu skrūvju pievilkšanas un demontāžu uzdevumus. ar kvalitātes materiāli un rūpīgi izstrādāts, šie skrūvgrieži, ir izturīgs pret deformāciju un nodrošinātu drošu izmantošanu. veidota ar ergonomisku rokturi ērts rokturis un viegli ar tām darboties, šie skrūvgrieži, ir piemērots lietotājiem,)

Izskatās arī
Caurules socket uzgriežņu atslēgu 6-19mm, L-formas metāla Caurules Hex Socket Uzgriežņu atslēgu, Automobiļu Remonta Instrumentu Komplekts Rokas Instrumentu Komplekts Wrenchs Auto Instrumentu Komplekts Socket Uzgriežņu atslēgu
€6.43 €4.04

(caurules socket uzgriežņu atslēgu 6-19mm, l-formas metāla caurules hex socket uzgriežņu atslēgu, automobiļu remonta instrumentu komplekts rokas instrumentu komplekts wrenchs auto instrumentu komplekts socket uzgriežņu atslēgu izcils sniegums - l formas uzgriežņu atslēgas rozetes, dubultās-devās skrūvēm dizainu, lielāku praktiskumu, 90 grādu līkumu leņķi dizains ir vairāk piemērotas darbam salīdzinoši)

Izskatās arī
1PC HSS Sešstūra Uzgriežņu atslēgas Skrūvgrieži skrūvgriezi Tools1.5 mm 2.0 mm 2,5 mm 3,0 mm Remonta Rīku Komplekts, Lai Rc Modeļa Automašīnas Laivu Lidmašīna
€2.94 €1.88

(funkcijas: *4 izmēru, lai jūs varētu izvēlēties no:1,5 mm 2,0 mm,2.5 mm,3,0 mm *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda, kas ir anti-korozijas un nodrošina, izmantojot ilggadējo. *titāna tērauda skrūvgriezi ir ļoti augsta cietība un cieta nodilumizturīga slāni, kas veidojas uz virsmas titāna tērauda pēc ārstēšanas. *ar neslīdošu alumīnija rokturi, kas ir viegli izmantot,)

Izskatās arī
O50 Daudzfunkciju Šķērveida Rūpniecības Stainles Steel Profesionālo Virtuves Šķēres Šūšanas Pielāgot Šķērveida Pārtikas Auduma Griešanas Instruments
€10.04 €5.02

(spēcīgs rūpnieciskās šķēres-tas ir ērti un parādīt savas prasmes kuteris galva ir pulēta, rokturi, ir ērti, kniedes, ir pastiprināta, materiālu izvēle, griešanas ir , un darbība ir racionāls rūpnieciskās šķēres apmierinātu pieprasījumu, un tiek plaši izmantoti.tās var viegli griezt, ādas, auduma, plastmasas mīkstu līmi, makšķerēšana , papīra izstrādājumi un citi griešanas darbu pastiprināta)

Izskatās arī
Mini Skrūvgriezi Portatīvo Skrūvgriezi Ar Ērtu Rokturi Home Semināra Laikā Puses Remonta Instrumenti
€4.16 €3.04

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no oglekļa tērauda, tas skrūvgriezi nodrošina izcilu stiprību un izturību visiem jūsu stiprināšanas vajadzībām. smilšu strūklu padomus, kas nodrošina lielisku saķeri uz skrūves galvas, nodrošinot efektīvu un drošu stiprinājumu. paredzēti ar ērtu rokturi, šī universāls rīks, kas nodrošina pastiprinātu)

Izskatās arī
BM 485 Ass Saliekamais Nazis Zīmes M390 Nerūsējošā Tērauda Asmens Misiņa Paplāksnēm G10 Roktura EDC Āra Taktiskās Izdzīvošanas Kabatas Naži
€36.72

(485: kopējais naža garums: 18.6 cm asmens garums: 8.1 cm asmens platums: 2cm asmens biezums: 2mm asmens materiāls: m390 roktura materiāls: g10 roktura garums: 10.2 cm roktura platums: 21mm roktura biezums: 11mm neto svars nazis: 90g kopējais svars, ieskaitot iepakojuma naža maksti: 160g lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu)

Izskatās arī
PEGASI Black 9CR18MOV tērauda saliekamais nazis āra portatīvo kabatas nazis ātri atver asu āra glābšanas locīšanas EDC rīks
€46.67 €7.00

(klasiskās ārpuse mehānika dizains padara lietošanu ērtāku un racionāls.katrs nazis no (asmens materiāls - rokturi - nazis vāciņu) ir rūpīgi izvēlas kapteinis, kurš ir 30 gadus meistarība, lai nodrošinātu kvalitatīvu katra nazis, kas ir augstas kvalitātes. dabas un grezns, vienkārši vēl elegants.asmens ir samazināt divas reizes, lai padarītu to ļoti asas.jums palīdzēs problēmu būtību un bagātināt)

Izskatās arī
Profesionālā Metāla Kārba Vadītāja Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi Un Uzgriežņu Atslēgu Nutdriver Rokas Instrumentu
€6.10 €3.05

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty materiāls: par cr-v, plastmasas krāsa: kā parādīts pic specifikācija: izmērs: 3.5 mm arbor sacietēšanas procesā, rokturi ar piekārtiem caurumu viegli pakārt uz augšu ērti lietot daudzums: 1 gab. piezīme: sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
JAKEMY JM-8195 Magnētisko Skrūvgriežu Komplekts Alumīnija Rokturi S2 Tērauda Biti skrūvgriezi Komplektu, Mobilo Tālruni, DATORU, Brilles, Remonts, Instrumenti,
€9.48 €4.88

(jakemy jm-8195 magnētisko skrūvgriežu komplekts alumīnija rokturi s2 tērauda biti skrūvgriezi komplektu, mobilo tālruni, datoru, brilles, remonts, instrumenti, motīvs : --zīmols : jakemy --modelis : jm-8195 --stils : portatīvie skrūvgriežu komplekts --roktura materiāls : alumīnija sakausējuma --biti materiāls : s2 tērauda --iezīme : iebūvēts mērīšanas)

Izskatās arī
Pavisam Jaunu Failu ar Roku Darbināmus Instrumentus 3Pcs/Set Modelis Failus Uzticamu Dzīvoklis Faila Mini Failus (Apm. ) 118mm Akmens
€6.88 €3.50

(funkcijas: *piemērots rūdīta tērauda, stikla, flīžu, akmens, zelta, uc. specifikācija: preces nosaukums: mini failus materiāls: tērauds krāsa: kā parādīts attēlā garums: (apm. ) 118mm tips: dzīvoklis failu, apaļas failu, puse failu kārta piemērots: rūdīta tērauda, stikla, flīžu, akmens, zelta, uc. daudzums: set 3pcs paketē iekļauts: 3)

Izskatās arī
Maascus modelis maza mačete āra kempings nazis, ar koka rokturi, asmeņa materiāls 4cr13Mov
€7.93 €7.14

(maascus modelis maza mačete āra kempings nazis, ar koka rokturi, asmeņa materiāls 4cr13mov)

Izskatās arī
Automātiskās Noņemšanas Knaibles Daudzfunkcionāls Vadu Attvaicētājs Vadu Kabeļu Instrumenti Kabeļu stieples, Attvaicējot Gofrētu rīks ar Sešstūra Uzgriežņu atslēga
€2.30 €1.61

(produkta apraksts: 1. svītras ārējā jakas no koaksiālie kabeļi, piemērots -4 -5 -6 -7 vadi, kuru diametrs ir mazāks 8mm . 2. pilnībā regulējams & maināmiem asmeņiem. 4. vienkārša darbība: atslēgas instruments, pa kabeli, spin pulksteņrādītāja virzienā, tad pull off nevēlamu daļu. 5. izgatavotas no triecienizturīga materiāla. 6. nav nepieciešams akumulatora vai elektriskais. 7.produkta izmērs: apm. 97*32*18mm/3.81*1.25*0.7 )

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Izturīgs Trīsstūris Skrūvgriezi Magnētisko Precizitāti Skrūvgriezis Bitu TA2.7 TA3.0 TA4.2 Roku Remonta Instrumenti
€0.31 €0.18

(motīvs: *materiāls: trīsstūrveida skrūvgriezi ir izgatavots no metāla un plastmasas, spēcīgs un izturīgs, un tam ir ilgs kalpošanas laiks. *pēc izvēles izmērs: ta1.8/2.0/2.3/2.7/3.0/4.2 mm. *pieteikums:tas ir noderīgi, ideāls elektriķis, kas darbojas elektronikas iekārtu mehāniķis remonts izmantošanu. *iepakojuma saturs: 1 x trīsstūris skrūvgriezi. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Swayboo 3cr13 Tērauda Fiksētu Asmeni Taktiskais Nazis Krāsas Koka Roktura Kempings Āra Izdzīvošanas Nazis
€14.74 €12.98

(pilns garums: 22 cm asmens garums: 9.9 cm asmens platums: 2,5 cm asmens biezums: 3mm asmens: 3cr13 rokturi: krāsa koka cietība: 57hrc virsmas apstrāde: spogulis gaismas nazi segtu: neilona naža vāciņu svars: 120g)

Izskatās arī