Cena €0.53 €1.20

Pilns apraksts

Spēcīgs Magnētiskais Skrūvgriezis Krusta Augstas Cietības Rokas Elektrisko Urbi, Skrūves Elektrisko Skrūvgriežu Komplekts 65 70 90 150mm Rokas Instrumenti Apraksts:

Materiāls: S2 sakausējuma tērauda

Krāsa: melna

Krāsa: 1/4 collu sešstūra (6.35 mm)

Funkcijas: 1. Augsta stingrība un izturība

2. Nodrošināt stingrāku fit un mazāk izspiesties

3. Piemērots roku un elektriskā šoka vadītāju

Specifikācijas:

1. 【Augstas Kvalitātes] aicina-Termiski apstrādāts, izturību, ir augsta cietība, nav viegli valkāt.

LŪDZU, PĀRLIECINIETIES, KA JUMS IZVĒLĒTIES PAREIZO URBI UN KONTROLES TIESĪBAS ĀTRUMA URBI.ŠĪ OPERĀCIJA IEVĒROJAMI PAILDZINA KALPOŠANAS HEX URBJIEM.

2. 【Profesionālās Hex Bitu Komplekts Ir Izgatavots no S2 Leģēta Tērauda, Ļoti Labi Veikts Un Grūts, Naglas] aicina Cietība var sasniegt HRC60 grādu.Hex atslēgu komplektu piemērots elektriskie urbji ar ātruma regulēšanas ierīces, elektriskie skrūvgrieži, rokas skrūvgrieži.Lūdzu neizmantojiet urbju pneimatiskie instrumenti, gaisa dills un elektrisko urbi bez ātruma regulēšanu.Ilgu ekspluatācijas laiku urbis ir sasniedzis, jo tās izturīga konstrukcija un augstākās tehnoloģijas.

3. 【Niķeļa Apšuvuma Virsmas Apstrāde, Super Anti-Rūsas] aicina-Augstas kvalitātes, ilgstošas un izturīgs.Hex urbju komplekts ir skaidri marķētas, ka jūs varat atrast, kāda izmēra jums ir nepieciešams ātri.Viegli paņemt un izmantot.

4. 【Magnētisko Padomus Un Patvaļīga izvēle Garums] aicina-hex allen skrūvgriežu komplekts ir mazliet magnētisko, kas palīdz saglabāt un uzgriežņi iestrēdzis uz tiem.Var uzlabot jūsu darba efektivitāti.Thumbs up!

Paketē Iekļauts:

1 * Krusta skrūvgriezis bitu

Specifikācijas

  • E Veida: Elektriskā Skrūvi Kuteris Elektrisko Urbi Pagarinājies
  • Funkcija 3: Īpašā
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Atbalsta dropship: Atbalsta Mazumtirdzniecības
  • Iezīme 2: Niķeļa Apšuvuma Virsmas Apstrāde, Super Anti-Rust
  • Zīmola Nosaukums: Liplasting
  • Līdzeklis C: Elektrisko Urbi Pagarināt, Elektriskie Skrūvi, Kuteri
  • Veids: Skrūvgriežu Komplekts
  • Funkcija 2: Rūpniecības pakāpes
  • Līdzeklis 1: Rokas Darbarīki
  • Izmērs: 1/4 inch Hexagon(6.35mm)
  • Atslēgas vārdi 1: Elektriķis Elektroinstrumentus Augsta Cietība
  • Paketē Iekļauts: 1 x Krusta skrūvgriezis bitu
  • Materiāls: Sakausējuma tērauda
  • Magnētiskā:
  • Skrūves Galvas Tips: TORX
  • Funkcija D: Elektriskā Skrūvi, Kuteri
  • 2. veids: Krusta Skrūvgriezis Bitu
  • 3. veids: Krusta Skrūvgriezi
  • 1. tipa: Elektriķis Elektroinstrumentus Elektrisko Urbi Pagarinājies
  • Krāsa: Melns
  • Ar Rokturi Vai Ne: No
  • Atbalsta Dropshipping: Atbalsts Vairumtirdzniecība
  • Funkcija 1: Augstas Cietības Elektriskā Skrūvi, Kuteri
  • Funkciju F: Īpašā
  • Tips D: Īpaša Elektriskā Skrūvi, Kuteri
  • Funkcijas: Daudzfunkcionāla
  • Atslēgas vārdi 3: Krusta Skrūvgriezi Nedaudz Augsta Cietība
  • Atslēgas vārdi 2: Elektriskā Skrūvi Kuteris Augsta Cietība

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

7 Gabalus RC Modeli, Skrūvgriežu Komplekts, labošanas Rīks, Hex Skrūvgriezi (no 1,5 līdz 2,5 mm 3 mm 4mm 5.5 mm)
€22.35 €11.84

(apraksts: 7 veidi, apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām piemērots dažāda veida rc helikopteri , automašīnas, laivas, utt. izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, stipra, izturīga, izsmalcinātu izskatu; anti-slip rokturi, viegli turēt un darboties un augstas kvalitātes specifikācija: materiāls: tērauds krāsa: melna garums: apm.108mm/4.25)

Izskatās arī
Hardiron M31 X 1.25 Pieskarieties un Mirst, Uzstādīts Labo Roku, M31 x 1.25 Mašīna Vītne Pieskarieties & Kārta Mirt
€55.91

(pakete ietver: m31x1.25 tap&die set. griešanas virziens: labās rokas. mērīšana: metriku. pieskarieties materiāls: hss 6542 (m2). mirst materiāls: leģēta instrumentu tērauda. mūsu ātrgriezējtērauda krānu un diegi, mirst, tiek izstrādāts no augstākās kvalitātes materiāliem, nodrošinot to ilgmūžību un uzticamību pat visprasīgāko rūpniecībā.tie ir rūpīgi)

Izskatās arī
DISTRICT 9 Marauder Saliekamais Nazis M390 Asmens Titāna Sakausējuma Rīkoties Kempings Medību un Āra Izdzīvošanas Zvejas Virtuves EDC Rīki
€533.82 €453.75

(kopējais garums:220mm(+7mm/mugurkaula apex) asmens garums:98 mm cutting edge:98 mm asmens biezums:5 mm asmens materiāls:m390(59-60hrc)(±1) asmens virsmas apstrāde:augsto tehnoloģiju akmens mazgāšana roktura virsmas apstrāde:akmens mazgāšana roktura garums:izmantots 125mm asmens platums: 35mm(platākajā) roktura materiāls:tc4 titāna sakausējuma,)

Izskatās arī
Barošanas Urbi Vadītājiem, Stieple, Griešanas Instruments, ar Hex Rīkoties, lai Uzlabotu Efektivitāti un Nodrošinātu Vadu Savienojumi, Krāsa Sarkana
€1.75 €0.97

(funkcijas : *brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *ir trīs krāsas, lai jūs varētu izvēlēties:zilā,melnā un sarkanā krāsā. *vadu savienotāja vadītāja ar 1 / 4 čaks ir piemērota lielākajai daļai disku kontaktligzdas vai treniņi, lai paātrinātu iekārtas, vadu savienotāji *piemērots vairumam vadu segtu universālā)

Izskatās arī
3/5Pcs Adatu Degunu Knaibles Uzstādīt Oglekļa Tērauda Long Reach Taisnas Knaibles 25°/45°/90° Izliekts Deguns Plakanknaibles O-Veida Loku Atslēdznieks
€84.46 €22.82

(detaļu saraksts: 3pcs: 1 x adatu degunu knaibles 1 x 45° lieces knaibles 1 x 90° lieces knaibles vai 5pcs: 1 x 25° lieces knaibles 1 x 45° lieces knaibles 1 x 90° lieces knaibles 1 x taisnas knaibles, 1 x o-formas aplis knaibles izcelt apraksts: [adatu degunu knaibles set] 3pcs knaibles komplektā ietilpst 1 x adatu degunu knaibles, 1 x 45° lieces knaibles, 1 x 90° lieces knaibles.)

Izskatās arī
Rotaslietas Knaibles DIY Amatniecība, Frēzēšana Instrumenti Rotaslietu izgatavošana, Mini Knaibles, Vadu Griezēju Oglekļa Tērauda, Izturīga, Ilgstošu
€20.38 €14.87

(funkcijas: 6 1 bail pieņemšanas plier: tas ir 6 dažādu izmēru, lai jūs, 3mm, 4mm, 5mm, mm, 9mm, 10mm, jūs varat to izmantot, lai saliekt veidu vadi, un tas arī atbilstu, lai padarītu auskari, lēkt gredzeni, galva tapas, bail pieņemšanas; knaibles ir izgatavotas no augstas cietības oglekļa tērauda, un ir klāts ar niķeli, izmantojot precīzas liešanas tehnoloģija, padarot tās izturīgas un rūsas)

Izskatās arī
Mehāniķis Akmeņu IRock 5 Stikla Pārkāpj Pildspalvu Pārkāpj Rīku IPhone X-11 Huawei Mobilo Telefonu Aizmugurējā Stikla Vāciņš Slēdzim
€10.82 €5.52

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes sakarā ar dažādām pozīcijām aizmugurējo vāciņu ar dažādu spēku, jaudu, tas ir ieteicams, ka kameras modulis iphone11 un iepriekš modeļus var izmantot, tieši par remontu. (ieteicams izmantot pēc noņemot fotokameru, face id, akumulatoru un mātesplati). tas ir ieteicams, lai pielāgotu astes pavasarī stikls aizmugurējais vāciņš no citiem modeļiem,)

Izskatās arī
295Mm Naftas Tīkla Filtra Uzgriežņu atslēgu, Slīpuma Knaibles Filtru Elementu Demontāža, Knaibles Filtru Demontāža Vispārējā Tipa Viegli Izmantot
€19.86 €13.71

(raksturīga: plastmasas rokturis, ergonomisks dizains, ērts rokturis un neslīdoša. augsta oglekļa tērauda kalšanas cietība, augstu vērpes un ātri demontāža sawtooth žokļa dizains, spriegošanas spēks nav viegli nokrist. savietojams ar lielāko motoru eļļas filtri, piemērota mazām automašīnām, kravas automašīnām un lauksaimniecības iekārtu. tas tiek izmantots auto remonts)

Izskatās arī
Augsta Oglekļa Tērauda Garš Deguns Plakanknaibles Uzstādīt Taisns Izliekts Žokļa 4gab Ilgi Sasniegt Knaibles
€59.52 €29.76

(funkcijas: ootdty sasniegt visvairāk nepieejami jomām ar mūsu 5 garš deguns plakanknaibles. izgatavots no izturīga 45# tērauda, šīs knaibles funkciju, ērtu rokturi drošu fiksāciju. paredzēti profesionāļiem un diy entuziasti, šo garu degunu knaibles ir ideāls elektronisko inženieri, rotaslietas veidotājiem un amatnieku mīļotājiem. vai jūs esat remonts, elektronika, veidojot)

Izskatās arī
1GB Scribing Pildspalvu Volframa Karbīda Gals Karbīda Gravēšanas Pildspalva Volframa Karbīda Nib Stylus Pen Stikla Keramikas Metāla
€9.11 €4.92

(1gb scribing pildspalvu volframa karbīda gals karbīda gravēšanas pildspalva volframa karbīda nib stylus pen stikla keramikas metāla apraksts: produkta nosaukums: keramikas flīžu nesaskrāpē adatu stils: vienkārši produkta izmērs: 130mm produkta materiāls: alumīnija + adatu padoms sakausējuma gadījumā cilvēki pieaugušajiem: funkcijas: 1. stikls/flīžu)

Izskatās arī
Augstas Hardeness M390 Militāro Medību Nazis Izdzīvošanas Taktikas Naži Āra Kempings EDC Rīku Kolekcija Chirstmas Dāvana Vīriešiem
€212.66 €42.53

(kopējais garums:260mm asmens garums:9.8 cm roktura garums:13cm asmens biezums:4mm asmens platums:3,5 cm roktura materical:sarkanās krāsas koka)

Izskatās arī
Stieples Attvaicētājs Nazis Crimper Gofrētu Knaibles Instrumentu Kabelis, Attvaicējot Nazis Kabeļu Noņemšana Vadu Griezējs Daudzfunkcionāls Rokas Instrumentu
€23.08 €10.62

(crimper vaska noņemšanas knaibles liektais rokturis kabeļa apvalka noņemšanas vadu griezējs portatīvie mini ergonomisks daudzfunkcionāls rokas instrumentu motīvs: 1. kompakts un viegls: mini wire apvalka noņemšanas knaibles ir paredzētas mazo un pārnēsājamo, padarot tos viegli pārvadāt un izmantot šaurās telpās. 2. izturīgs abs plastmasas konstrukcija: izgatavota no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Griešanai Asu Kaltu Kokapstrādes Instrumentiem somiņa Rokasgrāmata Koka Griešanai Rokas Instrumentu Komplekts Galdnieki 1/5gab
€13.15 €0.66

(produkta nosaukums: koka kalti komplekts asmens materiāls: hroma-vanādija tērauda roktura materiāls: dižskābardis izmērs: 6mm,10mm,12mm,18mm,24mm daudzums: 1/5gab pieteikums: galdniecības darbi, tēlniecības, ierāmēšana, griešanai, utt. detaļu saraksts: 1 x 6mm 1 x 10mm 1 x 12mm 1 x 18mm 1 x 24mm 5gab=1 x 6 mm /1 x 10mm)

Izskatās arī
Ietekme Urbis Skrūvgriežu daļas 1/4\\\'\\\'(6.35 mm) Hex 2 X 65mm Leģēta Tērauda, HRC62° Sudrabs Elektriskie Skrūvgrieži
€11.30 €5.42

(motīvs: *ar ph2 krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc62°. *spoguļa apdare, vairāk anti-rūsas, un skrūves sadarboties ciešāk. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *var izmantot rokas urbji, elektriskie skrūvgrieži, trieciena urbji un vairāk. *augstas cietības skrūvgriezi, var izmantot kā ietekmes bitu,)

Izskatās arī
6PC Keychain, kas Savieno Stieņu Komplekts Keychain Pēc 1/4 Collas Hex Rīkoties Skrūvgriezis Bitu Turētājs Uzmavu Savienojuma Stienis
€11.42 €7.88

(6pc keychain, kas savieno stieņu komplekts keychain pēc 1/4 collas hex rīkoties skrūvgriezis bitu turētājs uzmavu savienojuma stienis mazliet paaugstinošs rāmis ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, un smags struktūra nodrošina maksimālu efektivitāti. chrome-plated virsmas urbt skava palielina rūsas izturība.to var izmantot dažādu vadītājiem, padarot šo paplašinājumu stāvēt ļoti)

Izskatās arī
Elektrisko Vadu Knaibles Juvelierizstrādājumu Modelēšanas Apgriešana Kabeļu Stangas Plier
€1.08 €0.64

(apraksts materiāls:oglekļa tērauds,gumijas. kopējais garums:130 (mm). bīdes diametrs:1.2 (mm). plier roktura garums: 95 (mm). skava galvas garums: 12 (mm). gadījumā objekts: 3d printeri. paketē iekļauts: 1 * vadu kabeli plier.)

Izskatās arī
1~10PCS Portatīvie Mini Multitool 420 Nerūsējošā Tērauda Multitool Knaibles, Nazi, Skrūvgriezi, Āra Izdzīvošanas Kempings Medības
€47.77 €29.14

(1~10pcs portatīvie mini multitool 420 nerūsējošā tērauda multitool knaibles, nazi, skrūvgriezi, āra izdzīvošanas kempings medības apraksts: svars: 95g kopējais garums: 115 asmens leņķis: 60 darbības joma: āra, ceļot, portatīvo, mājas funkcijas: (13 ) 1. tong vadītājs (garš deguns plakanknaibles parastās plakanknaibles, vītņu griešanas knaibles); 2.)

Izskatās arī
Regulējamu Uzgriežņu atslēgu Alumīnija Sakausējuma Multi-function Lielu Atveriet Uzgriežņu atslēgas Universāla uzgriežņu Atslēgu Remonts Rīks Ūdens Caurules, Skrūves Vannas istaba
€19.32 €9.66

(regulējamu uzgriežņu atslēgu alumīnija sakausējuma multi-function lielu atveriet uzgriežņu atslēgas universāla uzgriežņu atslēgu remonts rīks ūdens caurules, skrūves vannas istaba apraksts: 1:piemērots demontāža un uzstādīšana santehnika, caurules, riekstu un tā tālāk. 2:tas nebojā dekoratīvie cauruli un uzmavu, piemēram, ar zelta pārklājumu, no vara, utt. 3:to var izmantot arī mazā telpā.)

Izskatās arī
Regulējams Virzuļa Installer Knaibles Virzuļa Gredzenu Izkliedētājs Expander Plier Rīku Instalācijas Nerūsējošā Tērauda Rokas Instrumentu
€1.42 €0.86

(31 iezīmes: ootdty maksimālais atvērums: 40mm/1.6 collas. padara uzstādot virzuļa gredzenu viegli. konusveida žokļu - viegli, neskarts noņemšanas, virzuļa gredzeni. ergonomisks rokturis un atgriezties pavasarī, par lietošanas ērtumu. profesionāli ražošanas un saskaņā ar stingru kvalitātes kontroli. specifikācijas: materiāls: nerūsējošais tērauds izmērs:)

Izskatās arī
11-in-1 Tālrunis Remonta Komplekts Skrūvgrieži Ziņkārīgo Instrumentu Komplekts, Mobilo Tālruni, Demontāža, Atverot Rīku Komplekts
€17.00 €10.19

(apraksts: šis tālrunis remonta komplektu var sniegt dažāda veida instrumentus.jūs varat izmantot šos instrumentus, lai viegli atvērt tālruni. ne tikai tālruņi, bet šo tālruni demontāža, materiāls ir arī labs fit pulksteņi, planšetdatoriem, televizoriem, un tā tālāk. ar skrūvgrieži šo tālruni skrūvgriežu komplekts ir ar neslīdošu rokturi, kas padara skrūvgrieži ērti darboties)

Izskatās arī