Cena €0.97 €1.75

Pilns apraksts

Funkcijas :

*Brand jaunu un augstas kvalitātes.

*Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs.

*Ir trīs krāsas, lai jūs varētu izvēlēties:zilā,melnā un sarkanā krāsā.

*Vadu savienotāja vadītāja ar 1 / 4 "čaks ir piemērota lielākajai daļai disku kontaktligzdas vai treniņi, lai paātrinātu iekārtas, vadu savienotāji

*Piemērots vairumam vadu segtu universālā vadu savienotāja darbarīki, elektriskie urbji, vai bezvadu urbis vadītāju

*Tas var novērst uzgriezni no overtightened un izveidot stingru savienojumu starp vadiem.

Specifikācijas:

*Produkta nosaukums: Wire Twister

*Krāsa: zils/melns/sarkans (nav obligāts)

*Kāta:Hex

*Garums(aptuveni): 3.3 collas

*Daudzums: 1gab.

Paketē Iekļauts:

1* Stieples Twister

Piezīme:

1.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas.

2. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

3. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: VIBRATITE

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mehāniķis Akmeņu IRock 5 Stikla Pārkāpj Pildspalvu Pārkāpj Rīku IPhone X-11 Huawei Mobilo Telefonu Aizmugurējā Stikla Vāciņš Slēdzim
€10.82 €5.52

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes sakarā ar dažādām pozīcijām aizmugurējo vāciņu ar dažādu spēku, jaudu, tas ir ieteicams, ka kameras modulis iphone11 un iepriekš modeļus var izmantot, tieši par remontu. (ieteicams izmantot pēc noņemot fotokameru, face id, akumulatoru un mātesplati). tas ir ieteicams, lai pielāgotu astes pavasarī stikls aizmugurējais vāciņš no citiem modeļiem,)

Izskatās arī
Rokas Instrumenti Vītne Pieskarieties Ātrgaitas Tērauda Skrūves Pieskarieties Taisni Flauta Vītne Pieskarieties Titāna Pārklājums Velosipēdu Remonts
€1.16 €0.80

(funkcijas : 1. izturīgs, un ilgu darbmūžu. 2. augstas cietības, valkā augsta temperatūra. 3. rokturi izgatavoti no augstas kvalitātes gultņu tērauda. specifikācija : tips: taisns vītne piesitiet materiāls: ātrgriezējtērauda pārklājumu: titāna pārklājumu izmērs : m1 m1.2 m1.4 m1.6 m1.7 m1.8 daudzums:1gab. piemērots velosipēdu remonts,)

Izskatās arī
Twosun K110 Blade Saliekamais Medību Kabatas nazis Zaļā G10 Roktura Ātri Atvērt TS425
€53.60

(twosun nazis ts425 kopējais garums: 225mm(8.86 ) asmens garums: 98mm(3.86 ) roktura garums: 127mm(5 ) asmens biezums: 4mm(0.16 ) asmens platums: 40mm(1.57 ) asmens materiāls: k110 asmens apdare: satīns cietība: 59-61hrc roktura materiāls: green g10 neto svars: 165 g(5.82 oz) iepakojumā: brūna kaste)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Demagnetizer Magnetizer Elektronisko Komponentu Magnētisms Rīku Nutdrivers Skrūvi Biti Darbnīcu Aprīkojums
€0.81 €0.40

(funkcijas: *ātri magnetizēt vai demagnetize skrūvgriezi padomus vai skrūvi biti. *bez baterijām vai elektrības nepieciešams, viegli izmantot. *nav svarīgi, cik labi jūsu skrūvgriezi ir, tas būs demagnetized pēc lietošanas laika. *magnētiskā demagnetizer var izmantot jebkuru instrumentu, kas nepieciešams, lai ir magnetizētas, piemēram, skrūvgrieži, skrūvgrieži, uzgriežņu atslēgas,)

Izskatās arī
N0HB 3/8" Pārvērst 1/4" Bumbu Bloķēšanas Sprūds Ligzdas Adapteris Reduktoru Pārveidotājs Instruments
€0.63 €0.31

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty materiāls: sakausējuma krāsa: kā parādīts pic funkcijas: tas ir 3/8 pārvērst 1/4 ligzdas adapteris atbilstu jūsu kontaktligzdas ar jūsu instruments, ar šo ligzdas adapteris šis komplekts ļauj jums samaisa un saskaņot izmērus, jūsu kontaktligzdas, sprūdrats rokturi, pagarināšanas stieņi un citi aksesuāri. ligzda)

Izskatās arī
24 1 Precizitātes Skrūvgriežu Komplekts ar Magnētisko Torx Bitu Alumīnija Rokturi Niķeļa Pārklājumu * 4mm Mobilo Telefonu, DATORU Remonts Rokas Instrumentu
€1.11 €0.78

(funkcijas: * * * šī daudzfunkcionālā skrūvgriezi ir ar 24 veidu biti, kas ir piemērots gandrīz visām skrūvēm. *jūs varat izmantot reparing precizitātes elektrisko iekārtu, mobilo tālruni, skatīties, briļļu un citas programmas. *materiāls biti ir leģēta tērauda, tā ir metāla specialled paredzēti rokas instrumenti.tā izturētu ar augstu griezes momentu. *viegli pārvadāt,)

Izskatās arī
Augsta Oglekļa Tērauda Garš Deguns Plakanknaibles Uzstādīt Taisns Izliekts Žokļa 4gab Ilgi Sasniegt Knaibles
€59.52 €29.76

(funkcijas: ootdty sasniegt visvairāk nepieejami jomām ar mūsu 5 garš deguns plakanknaibles. izgatavots no izturīga 45# tērauda, šīs knaibles funkciju, ērtu rokturi drošu fiksāciju. paredzēti profesionāļiem un diy entuziasti, šo garu degunu knaibles ir ideāls elektronisko inženieri, rotaslietas veidotājiem un amatnieku mīļotājiem. vai jūs esat remonts, elektronika, veidojot)

Izskatās arī
Sadzīves Nerūsējošā Tērauda Rokturi Augļu Picking Rīki Ar Augstu Oglekļa Tērauda Asmens Dārza Apiet Atzarošanas Šķēres Šķēres Drošības Fiksatoru
€6.56 €5.38

(produkta nosaukums: atzarošanas šķēres cutting edge materiāls: augsta oglekļa tērauda roktura materiāls: nerūsējošā tērauda kopējais garums: 215mm asmens garums: 60mm roktura platums: 50mm bīdes diametrs: 0-15mm malu biezums: 3,5 mm cietība: 58-60hrc svars: 180g izmanto: atzarošanas šķēres, augļu plūkšanu u.c.)

Izskatās arī
69HC Praktiski Skrūvgriezi rokas Skrūvgriezi par Stingrāku Demontāžas Darbu
€7.22 €3.60

(funkcijas: ootdty šis komplekts skrūvgrieži, ir ļoti izturīgs un ideāli piemērots dažādu skrūvju pievilkšanas un demontāžu uzdevumus. ar kvalitātes materiāli un rūpīgi izstrādāts, šie skrūvgrieži, ir izturīgs pret deformāciju un nodrošinātu drošu izmantošanu. veidota ar ergonomisku rokturi ērts rokturis un viegli ar tām darboties, šie skrūvgrieži, ir piemērots lietotājiem,)

Izskatās arī
Griešanai Asu Kaltu Kokapstrādes Instrumentiem somiņa Rokasgrāmata Koka Griešanai Rokas Instrumentu Komplekts Galdnieki 1/5gab
€13.15 €0.66

(produkta nosaukums: koka kalti komplekts asmens materiāls: hroma-vanādija tērauda roktura materiāls: dižskābardis izmērs: 6mm,10mm,12mm,18mm,24mm daudzums: 1/5gab pieteikums: galdniecības darbi, tēlniecības, ierāmēšana, griešanai, utt. detaļu saraksts: 1 x 6mm 1 x 10mm 1 x 12mm 1 x 18mm 1 x 24mm 5gab=1 x 6 mm /1 x 10mm)

Izskatās arī
Mini Skrūvgriezi Portatīvo Skrūvgriezi Ar Ērtu Rokturi Home Semināra Laikā Puses Remonta Instrumenti
€4.16 €3.04

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no oglekļa tērauda, tas skrūvgriezi nodrošina izcilu stiprību un izturību visiem jūsu stiprināšanas vajadzībām. smilšu strūklu padomus, kas nodrošina lielisku saķeri uz skrūves galvas, nodrošinot efektīvu un drošu stiprinājumu. paredzēti ar ērtu rokturi, šī universāls rīks, kas nodrošina pastiprinātu)

Izskatās arī
PEGASI Black 9CR18MOV tērauda saliekamais nazis āra portatīvo kabatas nazis ātri atver asu āra glābšanas locīšanas EDC rīks
€46.67 €7.00

(klasiskās ārpuse mehānika dizains padara lietošanu ērtāku un racionāls.katrs nazis no (asmens materiāls - rokturi - nazis vāciņu) ir rūpīgi izvēlas kapteinis, kurš ir 30 gadus meistarība, lai nodrošinātu kvalitatīvu katra nazis, kas ir augstas kvalitātes. dabas un grezns, vienkārši vēl elegants.asmens ir samazināt divas reizes, lai padarītu to ļoti asas.jums palīdzēs problēmu būtību un bagātināt)

Izskatās arī
10pcs 1/4 Skrūvgriezis Bitu Komplekts Ar 10 Caurumiem Bitu Turētājs Magnētisko Ietekmi Krusta Torx Skrūvēm Ar Bitu Turētājs Sadzīves Rokas Instrumenti
€2.83 €1.62

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *universālo 1/4 (6.35 mm)collas hex spraudeņos ietilptu dažādas ātri mainīt patronas un sešstūra instrumenti pneimatiskie skrūvgrieži, elektriskie skrūvgrieži, urbjmašīnas, skrūvgrieži. *ir 3 stilus, no kuriem izvēlēties krusta tips, plūmju ziedu, skrūvēm *piemērots rūpnīcas)

Izskatās arī
65mm Trīsstūrveida Skrūvgriezis Bitu 1.8-2.7 mm Hex Kāta Magnētisko Precīzu Skrūvgriezi Anti Slip Trīsstūris Skrūvi
€0.76 €0.38

(funkcijas: *izgatavots no tērauda materiāla, kopumā termiskās apstrādes, cietība hrc 60 ± 2, liels griezes moments, labu stingrību. *virsma ir zilgans, un tā ir izturīga pret rūsu. *jaudīga funkcija: spēcīgs magnētiskais,var sūkāt skrūves viegli, kad to izmanto. *plats, izmantojot pieteikums: var izmantot, lai manuāli elektriskais skrūvgriezis, skrūvgriezis, urbis, gaisa un citus)

Izskatās arī
Regulējams Virzuļa Installer Knaibles Virzuļa Gredzenu Izkliedētājs Expander Plier Rīku Instalācijas Nerūsējošā Tērauda Rokas Instrumentu
€1.42 €0.86

(31 iezīmes: ootdty maksimālais atvērums: 40mm/1.6 collas. padara uzstādot virzuļa gredzenu viegli. konusveida žokļu - viegli, neskarts noņemšanas, virzuļa gredzeni. ergonomisks rokturis un atgriezties pavasarī, par lietošanas ērtumu. profesionāli ražošanas un saskaņā ar stingru kvalitātes kontroli. specifikācijas: materiāls: nerūsējošais tērauds izmērs:)

Izskatās arī
Piezīme Ietekmes Metrikas Izvēles Modeli Paketes Saturs, Produkta Nosaukums, Ātri Un Viegli Identifikācijas Skrūvgriezi Forma
€1.46 €0.74

(funkcijas: *tās spēks zem spiediena ietekmes izmantošanu un nodiluma izturība, un ir piemērots lietošanai uz visu gaisu darbināmiem & akumulatora barošanu ietekmes instrumenti. *pin hole pie pamatnes katru ligzdas, kas paredzētas lietošanai ar fiksācijas tapu, lai nodrošinātu aresta vadīt instrumentu. *izmērs marķējums ir iegravēts lai ātri un viegli varētu atpazīt. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
10PCS Hex Atslēgu Urbis Metriskās H1.5-H12 Elektriskā Sešstūra Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Ligzda Sudraba 50Mm
€12.22 €9.28

(pēc termiskās apstrādes, tas ir izturīgs, augstas cietības un nav viegli valkāt. hex atslēga ir piemērots elektriskie urbji, elektriskie skrūvgrieži, un rokas, skrūvgrieži ar ātruma regulēšanas ierīcēm. sešstūra bitu komplekti ir skaidri marķētas, lai jūs varat ātri atrast izmēru jums ir nepieciešams.viegli pārvadāt un izmantot. piemērots elektriskie urbji, elektriskie skrūvgrieži,)

Izskatās arī
6.3 mm Sešstūra Kātu 4mm T20 Magnētisko Gals Torx Skrūvgriežu daļas 10 Gab
€9.30 €6.70

(produkta nosaukums: torx skrūvgriežu daļas mazliet tips: t20 uzgaļu diametrs: 4mm / 0.16 kāta diametrs: 6,3 mm kopējais garums: 50 mm / 2 krāsa: pelēka materiāls: metāla svars: 99g šie torx skrūvgriežu daļas ar nelielu magnētisku konstrukcijas, ( vienkārši izmantot magnetizer, lai magnetizēt tas ja magnētiskā samazina pēc ilga laika izmantošana) viegli)

Izskatās arī