Cena €0.38 €0.76

Pilns apraksts

Funkcijas:

*Izgatavots no Tērauda materiāla, kopumā termiskās apstrādes, cietība HRC 60 ± 2, liels griezes moments, labu stingrību.

*Virsma ir zilgans, un tā ir izturīga pret rūsu.

*Jaudīga Funkcija: Spēcīgs magnētiskais,var sūkāt skrūves viegli, kad to izmanto.

*Plats, Izmantojot Pieteikums: Var izmantot, lai manuāli elektriskais skrūvgriezis, skrūvgriezis, urbis, gaisa un citus instrumentus.

*Izsmalcinātu meistarība, katras malas var precīzi fiksēts, skrūves, nekādu kaitējumu skrūvi un ar skrūvgriezi galvu.

*Profesionāls multi izmēra paketes, sešstūra rokturis uz 65mm garumā.Izmantot dažādiem izmēriem, skrūvju, sabojās skrūvgriezi, un skrūves!Izmantojot pareizo skrūvgriezi, bārs, maksā mazāk piepūles, un to var viegli atskrūvēt skrūves!

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Trīsstūrveida Skrūvgriezis Bitu

Materiāls: Tērauds

Krāsa: Tumši Zila

Tips: Trīsstūrveida

Garums: (Apm. ) 65mm

Kāta Izmērs: 6.35 mm (1/4Inch)

Pēc izvēles Izmērs: 1.8 mm, 2,0 mm, 2.3 mm, 2.7 mm

Piemērots: rokas elektriskais skrūvgriezis, skrūvgriezis, urbis, gaisa un citus instrumentus.

Daudzums: 1gab.

Paketē Iekļauts:

1 × Skrūvgriezis Bitu

Piezīme:

1.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas.

2. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

3. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: ANENG
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3PCS T8 T9 T10 Precizitāti Magnētiskais Skrūvgriezis Xbox 360 Bezvadu Kontrolieris Herramientas De Mano Parafusadeira
€0.63 €0.40

(funkcijas : augsta materiālu kvalitāte, izturīgs un izturīgs. precizitātes skrūvgriežu komplekts xbox /360 kontrolieri. arī var izmantot, lai atvērtu ps3, cieto vadītāja vai mobilo telefonu. ietver t8, t9, t10 skrūvgrieži. atvēršanas savu konsoli viegli, bez bojājumiem. kompakts izmērs, lai jūsu ērtībai. specifikācija : roktura materiāls: pvc skrūvgriezis)

Izskatās arī
Regulējamu Uzgriežņu atslēgu Alumīnija Sakausējuma Multi-function Lielu Atveriet Uzgriežņu atslēgas Universāla uzgriežņu Atslēgu Remonts Rīks Ūdens Caurules, Skrūves Vannas istaba
€19.32 €9.66

(regulējamu uzgriežņu atslēgu alumīnija sakausējuma multi-function lielu atveriet uzgriežņu atslēgas universāla uzgriežņu atslēgu remonts rīks ūdens caurules, skrūves vannas istaba apraksts: 1:piemērots demontāža un uzstādīšana santehnika, caurules, riekstu un tā tālāk. 2:tas nebojā dekoratīvie cauruli un uzmavu, piemēram, ar zelta pārklājumu, no vara, utt. 3:to var izmantot arī mazā telpā.)

Izskatās arī
5 Gab./Set 11" par Extra Long Reach Degunu Knaibles Taisni 90° 45° 20° Knaibles, Roku Dropship
€20.09 €9.85

(5gab 11 long reach plier uzstādīt taisni 90° 45° 20° smilga double-x šļūtenes roktura knaibles kopu gredzens deguna knaibles, rokas instrumenti, ootdty motīvs: 11 ilgi dizains pagarināts sasniegt šaurās telpās. ilgi rokturi nodrošina arī labāku izmantošanu, kad satver priekšmetus. garš konusveida deguna rokturi sīkas detaļas un vadu līkumi šaurās jomās. pārrobežu)

Izskatās arī
Divvirzienu Sprūds Deformācijas Vairāku Leņķa Īpašas Formas Skrūvgriezi Ar Partijas Vadītājs 10-In-1 Skrūvgriežu Komplekts Oranža
€18.30 €13.72

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums ! inovatīvais dizains skrūvgriezis ar skrūvgriežu daļas ar asti, ar kopējo 10 skrūvgriežu daļas, viena skrūvgriezi var tikt galā ar dažādām kopējās uzturēšanas scenārijiem. jūs varat vērsties rokturi, kā jūs, piemēram, aizslēdzot kreisi vai pa labi vai)

Izskatās arī
Pavisam Jaunu Failu ar Roku Darbināmus Instrumentus 3Pcs/Set Modelis Failus Uzticamu Dzīvoklis Faila Mini Failus (Apm. ) 118mm Akmens
€6.88 €3.50

(funkcijas: *piemērots rūdīta tērauda, stikla, flīžu, akmens, zelta, uc. specifikācija: preces nosaukums: mini failus materiāls: tērauds krāsa: kā parādīts attēlā garums: (apm. ) 118mm tips: dzīvoklis failu, apaļas failu, puse failu kārta piemērots: rūdīta tērauda, stikla, flīžu, akmens, zelta, uc. daudzums: set 3pcs paketē iekļauts: 3)

Izskatās arī
Mehāniķis GAISA PRO MAX Augsta Cietība Skrūvgriezis Krusta Y-tipa Torx 0.6 Izjaukt Mobilais Tālrunis Skatīties, Planšetdatoru Remonts OpeningTool
€5.22 €0.63

(gaisa skrūvgriezi ir izmērs 87 * 23.7 * 23.7 mm, pro skrūvgriezi ir izmērs 112 * 21.8 * 21.8 mm, max skrūvgriezi ir izmērs 111 * 30 * 30mm, elastīga fit baudīt prieku, demontāžas jaunā veidā ātra demontāža izmanto, lai noņemtu skrūves no mobilajiem telefoniem/portatīvie datori liels puisis, liela gudrība kodols būtību, atraisīt garu tērauda lielgabals)

Izskatās arī
Pieskarieties Konusu, Cauruļu Pieskarieties Cauruļu Remonta Rīku Pieskarieties Standarta Konusveida Vītnes Pieskarieties 1/8 - 27 1gb ātrgriezējtērauda Praktiski Piegāde
€2.27 €1.13

(motīvs: *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *augstas kvalitātes tērauda, asus, griešanai, labu šķembu efekts. *augstas precizitātes produktiem. *1pc 1/8 - 27 hss knl konusu, cauruļu pieskarieties 1/8 - 27 tpi. *piemērots apkopes un remonta darbiem. *griešanas iekšējo vītņu caurulēm. *vienkārša struktūra, viegli izmantot un uzturēt)

Izskatās arī
4, multi-function asu nerūsējoša tērauda izkravāt nazis radošo mini atslēgu piekariņi kulons augstas cietības saliekamais nazis
€11.03 €0.45

(par šo produktu visas tērauda konstrukcijas ir laba izturība.ar d2 tērauda asmens ir lielisks malas saglabāšanu, izturība pret koroziju un nodilumu, padarot to par ideālu izvēli sagriešana šo nazi var notikt ar jums.nav svarīgi, kur jūs iet, to var viegli novietot jebkurā kabatā.tas ir gan vienkāršs un ērts. to var pabeigt ikdienas uzdevumus, piemēram, griešana augļus, izpakošana papīrs,)

Izskatās arī
G10 roktura pelēks melns saliekamais nazis medību nazis kempings saliekamais nazis taktiskās glābšanas nazis āra pārgājienu pašaizsardzības nazis
€21.87 €12.02

(kopējais garums: 198mm asmens garums: 88mm roktura garums: 120mm asmens platums: 27mm asmens biezums: 3mm asmens materiāls: 5cr15mov svars: 160g (ieskaitot iesaiņojumu) cietība: 57hrc rokturis: koks)

Izskatās arī
4mm 6mm 8mm 10mm 3/16 Collas 1/4 Collas 5/16 Collas 3/8 Collu Cauruļu Liekšanas Instruments lieljaudas Tube Bender Caurules Bender Knaibles
€21.01 €16.81

(diy piederumi:santehnika roktura stils:taisni pieteikums:multi funkcionāls īpašības:ar siltumizolāciju tips:apaļš deguns materiāls: metāla krāsa: melna iepakojuma saturs: 1 x cauruļu liekšanas instruments, tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts)

Izskatās arī
535 Bugout Taktiskās BM Saliekamais Nazis M390 rasas Punkts Asmens Pocketknives Āra Kempings EDC Medību Rīku, Self Defense Jackknife
€60.38 €30.19

(labdien!laipni lūgti mūsu veikalā!kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi.modes dizains,100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!bm 535(stils a&b): kopējais garums: 19.7 cm asmens garums: 8.4 cm asmens platums: 2.4 cm asmens biezums: 2mm asmens materiāls: m390 roktura garums: 11.3 cm roktura materiāls: alumīnija sakausējuma svars:)

Izskatās arī
Elektriķis Vadu Attvaicētājs Automātiska/Manuāla Kabeļa apvalka Noņemšanas Vīto Vadu Savienotāja Universālā Termināļa Taurētājs плоскогубцы
€12.80 €6.40

(apraksts: 1.automātiskā pīlings diegus un pievienojiet rīki. 2.labi, elektroinstalācijas remonts , ātri, pīlings un vadu tinumu. 3.tas var efektīvi uzlabot darba efektivitāti. 4.tas tiek izmantots, lai conbining kabeļi vai vadi kopā. 5.izgatavots no metāla materiāla, izturīga un viegli izmantot. specifikācijas: nosaukums: automātiskā stieples attvaicētājs materiāls:)

Izskatās arī
1GB 4-10inch Koka Rasp File Set Koka Griešanai Failus Tērauda Failu DIY Amatniecības Sīkrīku, Galdnieks, kokapstrāde, Kokapstrādes Instrumenti,
€8.11 €4.95

(funkcijas: *4 ~10 koka rasp failu kokapstrādes diy amatniecības sīkrīku galdnieks multi instrumenti *koka rasp fails ir izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, kas nodrošina to ilgmūžību un izturību *gumijas rokturis uz augšu, ir paredzēti, lai pasargātu jūsu rokas *liels galdniecības, kokapstrādes un koka griešanai *ideāls apstrāde, metālā, pulēšana un)

Izskatās arī
Portatīvo 7" Iekšējā Ārējā Saglabājot Klipus Sprostgredzenu Knaibles Circlip
€2.44 €1.70

(portatīvo 7; iekšējā, ārējā saglabājot klipus sprostgredzenu knaibles circlip - neapstrādāts materiāls: cr-v - kopējais garums: 7;)

Izskatās arī
1000 V, augstsprieguma multi-purpose izolētas elektriķis 8-collu ar 6 collu knaibles tērauda stieple, plakanknaibles ar smailiem plakanknaibles, knaibles pa diagonāli
€26.41 €8.15

(laipni deli instrumenti, veikals pircējs padomi: dārgais, lūdzu, pārbaudiet lielumu, ja pasūtījuma, vai sazināties ar mums, izmantojot tiešsaistes klientu servisu! to nevar atpakaļ vai aizvietot, jo lieluma problēma dārgais, pateicoties dažādām partijām, fotografēšanas leņķis, ekrāna izšķirtspēju un citiem faktoriem, ikonas, krāsu būs krāsu atšķirība, bet tas)

Izskatās arī
10PCS Hex Atslēgu Urbis Metriskās H1.5-H12 Elektriskā Sešstūra Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Ligzda Sudraba 50Mm
€12.22 €9.28

(pēc termiskās apstrādes, tas ir izturīgs, augstas cietības un nav viegli valkāt. hex atslēga ir piemērots elektriskie urbji, elektriskie skrūvgrieži, un rokas, skrūvgrieži ar ātruma regulēšanas ierīcēm. sešstūra bitu komplekti ir skaidri marķētas, lai jūs varat ātri atrast izmēru jums ir nepieciešams.viegli pārvadāt un izmantot. piemērots elektriskie urbji, elektriskie skrūvgrieži,)

Izskatās arī
5gab/set Koka Griešanai Gravēšana Urbis Mājās Kokapstrādes DIY Frēzēšanas Instrumenti Griešanai, Tērauda Gravēšana Cirtņi Piederumi
€9.31 €4.65

(koksnes griešanai un gravēšana urbis frēzēšanas sakņu griezējs grebšanas instrumenti, 5gab/komplekts apraksts: ar koka griešanai un gravēšana urbju komplekts izveidot savu koka amatniecības un radīt šedevru uz dzīvi! tagad jūs varat viegli pabeigt jebkura veida koka griešanai projektiem, ar ātrāku un augstāku precizitāti detalizējot ar koka griešanai un gravēšana urbju komplekts. vienkārši)

Izskatās arī
Koka Rokturi Katapultas Spēku Fotografēšanas Dzīvoklis Gumijas Joslām, Kaķene, Nerūsējošā Tērauda, Titāna Redzes Augstas Precizitātes Āra Medības
€29.47 €23.58

(produkta priekšrocības 1. unikālo scorpion formas rokturi, ērtu, pilna ar slapju ceļu. 2. titāna sakausējums dubultā krusta redzi dizains, var labot jūsu grip kaķene stāju. 3. kaķene vadītājs 14mm nerūsējošā tērauda materiāla, spēcīgs un izturīgs, labu tekstūru. pazīmes: liela ātruma katapulta.izmantot akmeņus, marmors, paintballs, utt, lai nošaut.portatīvo izmērs, kas)

Izskatās arī