Cena €28.47 €56.94

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OLOEY
  • Modeļa Numurs: mehāniskās darbnīcas instrumenti piedāvājam instrumentus, mājas Komplekts uzgriežņu atslēgas
  • Materiāls: Hroma-vanādija Tērauda, Hroma Vanādija Sakausējuma Tērauda
  • Funkcijas: Dubultā Beigām, Daudzfunkcionāla
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Uzgriežņu Atslēgu Komplekts
  • STANDARTA: Metriska

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1Set Elektrisko Skrūvgriezi Uzlabot Griezes momenta sadzīves tehnikas Remonta Instrumentu, Uzlādējams Sadzīves
€44.45 €32.01

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! pieņem divas led lampas, krelles, lai izveidotu shadowless apgaismojuma efektu, ignorējot tumsu un viegli izjaucot. tipa-c uzlādes interfeisu var koplietot datu līnijām ar elektronisko produktiem, un abi datori, uzlādes dārgumiem un rozetes var uzlādēt, elektriskie skrūvgrieži, ar spēcīgu pielāgošanās spēju un ērtu)

Izskatās arī
Jēra gaļu Sagriež 30cm Ādas Trušu Rīku, Vilna, Astri fermeru Suns Pet Trimmeris Aitu Rokasgrāmata Asmens Kazas Kažokādas Šķērveida
€16.74 €7.54

(specifikācijas : stāvoklis : jauns materiāls : oglekļa tērauds krāsa : parādīts attēls pilns garums : apm.30cm funkcijas : šis produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda un precīzi apstrādā ar speciālu dzesēšanas tehnoloģiju, kas piemērota apgriešana, aitas, truši, zirgi, mājdzīvniekiem, u.c.lopkopības jomās.to var arī izmantot, lai apgriežot)

Izskatās arī
GBH 5 40 Oglekļa Sukas 12.5x6.4x25.2mm 1617014135 2gab Melnā Oglekļa + Metāla Izturīgs Un Praktisks Augstas Kvalitātes
€5.10 €2.60

(funkcijas: *pavisam jaunu, neizmantota, neatvērtas, nebojāta iepakojuma vienības. *oglekļa sukas padara pārliecināts, ka jūsu motors darbojas pareizi, un novērš motoru, kas darbojas ar pārtraukumiem. *saderīgs ar modeļiem: 11235evs (0611235739) rotācijas āmurs, 11241evs (0611241739) rotācijas āmurs, 11248evs (0611248739) rotācijas āmurs, 11263evs (0611263739) 1-3/4 sds-max rotācijas āmurs,)

Izskatās arī
5gab 6 mm Z-Veida Skrūvgriezis Krusta Dubultā Galvu Dzīvoklis Krusta Mazo Vadītāja Magnētisko Mazliet Par Mājas Uzlabošana Remonts, Rokas Instrumenti,
€10.41 €6.24

(funkcijas: *brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *anti-slip roktura konstrukcija, ērti, ar augstu griezes momentu. *ergonomisks rokturis, ērti pieskarties, lieliski iekļaujas jūsu rokas. *augstu magnētisko dizains, viegli absorbēt skrūvi daļas, uzlabot darba efektivitāti. specifikācijas: *produkta nosaukums:)

Izskatās arī
Profesionālā Metāla Kārba Vadītāja Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi Un Uzgriežņu Atslēgu Nutdriver Rokas Instrumentu
€6.10 €3.05

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty materiāls: par cr-v, plastmasas krāsa: kā parādīts pic specifikācija: izmērs: 3.5 mm arbor sacietēšanas procesā, rokturi ar piekārtiem caurumu viegli pakārt uz augšu ērti lietot daudzums: 1 gab. piezīme: sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
1~10PCS Portatīvie Mini Multitool 420 Nerūsējošā Tērauda Multitool Knaibles, Nazi, Skrūvgriezi, Āra Izdzīvošanas Kempings Medības
€47.77 €29.14

(1~10pcs portatīvie mini multitool 420 nerūsējošā tērauda multitool knaibles, nazi, skrūvgriezi, āra izdzīvošanas kempings medības apraksts: svars: 95g kopējais garums: 115 asmens leņķis: 60 darbības joma: āra, ceļot, portatīvo, mājas funkcijas: (13 ) 1. tong vadītājs (garš deguns plakanknaibles parastās plakanknaibles, vītņu griešanas knaibles); 2.)

Izskatās arī
JAKEMY JM-8195 Magnētisko Skrūvgriežu Komplekts Alumīnija Rokturi S2 Tērauda Biti skrūvgriezi Komplektu, Mobilo Tālruni, DATORU, Brilles, Remonts, Instrumenti,
€9.48 €4.88

(jakemy jm-8195 magnētisko skrūvgriežu komplekts alumīnija rokturi s2 tērauda biti skrūvgriezi komplektu, mobilo tālruni, datoru, brilles, remonts, instrumenti, motīvs : --zīmols : jakemy --modelis : jm-8195 --stils : portatīvie skrūvgriežu komplekts --roktura materiāls : alumīnija sakausējuma --biti materiāls : s2 tērauda --iezīme : iebūvēts mērīšanas)

Izskatās arī
Divvirzienu Sprūds Deformācijas Vairāku Leņķa Īpašas Formas Skrūvgriezi Ar Partijas Vadītājs 10-In-1 Skrūvgriežu Komplekts Oranža
€18.30 €13.72

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums ! inovatīvais dizains skrūvgriezis ar skrūvgriežu daļas ar asti, ar kopējo 10 skrūvgriežu daļas, viena skrūvgriezi var tikt galā ar dažādām kopējās uzturēšanas scenārijiem. jūs varat vērsties rokturi, kā jūs, piemēram, aizslēdzot kreisi vai pa labi vai)

Izskatās arī
Augstas kvalitātes daudzfunkciju knaibles vadu apvalka noņemšanas knaibles, automātiskā stieples destilācija,rokas instrumenti,
€19.47 €16.55

(informāciju par produktu nosaukums: multifunkcionālā automātiskā stieples attvaicētājs produkta kods: jx-1301 krāsa: sarkana-oranža, sarkana, dzeltena, pielāgotu krāsu, izmēru: 20.7*10.5*3 cm svars: 322g (ieskaitot kartes iepakojums 370g) iepakojumā: krāsu kartes iepakojums iepakojums: 1gb produkta īpašības daudzfunkciju automātiski liekās līnijas skava (tk1055), izmantojot ērtu, bez vadu lieluma caurumu, var)

Izskatās arī
Y00 Y1 Triwing Skrūvgriezi PH000 Skrūvgriezi ESD Pincetes Atvēršanas Rīku Komplekts Saderīgi ar Nintendo Slēdzis Prieks-con Wii GBA 3DS
€5.18 €4.15

(y00 y1 triwing skrūvgriezi ph000 skrūvgriezi esd pincetes atvēršanas rīku komplekts saderīgi ar nintendo slēdzis prieks-con wii gba 3ds ❤ 6 in 1 profesionālo remonta skrūvgriežu komplekts un atvēršanas rīku komplekts. ❤ komplektā ietilpst 1.5 mm un 3,0 mm tripoint skrūvgriezi un 1,5 mm skrūvgriezis. ❤ 1.5 mm y00 skrūvgriezi ir speciāli paredzētas ns slēdzi un joycon. ❤)

Izskatās arī
Pieskarieties Konusu, Cauruļu Pieskarieties Cauruļu Remonta Rīku Pieskarieties Standarta Konusveida Vītnes Pieskarieties 1/8 - 27 1gb ātrgriezējtērauda Praktiski Piegāde
€2.27 €1.13

(motīvs: *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *augstas kvalitātes tērauda, asus, griešanai, labu šķembu efekts. *augstas precizitātes produktiem. *1pc 1/8 - 27 hss knl konusu, cauruļu pieskarieties 1/8 - 27 tpi. *piemērots apkopes un remonta darbiem. *griešanas iekšējo vītņu caurulēm. *vienkārša struktūra, viegli izmantot un uzturēt)

Izskatās arī
Maascus modelis maza mačete āra kempings nazis, ar koka rokturi, asmeņa materiāls 4cr13Mov
€7.93 €7.14

(maascus modelis maza mačete āra kempings nazis, ar koka rokturi, asmeņa materiāls 4cr13mov)

Izskatās arī
Elektriķis Vadu Attvaicētājs Automātiska/Manuāla Kabeļa apvalka Noņemšanas Vīto Vadu Savienotāja Universālā Termināļa Taurētājs плоскогубцы
€12.80 €6.40

(apraksts: 1.automātiskā pīlings diegus un pievienojiet rīki. 2.labi, elektroinstalācijas remonts , ātri, pīlings un vadu tinumu. 3.tas var efektīvi uzlabot darba efektivitāti. 4.tas tiek izmantots, lai conbining kabeļi vai vadi kopā. 5.izgatavots no metāla materiāla, izturīga un viegli izmantot. specifikācijas: nosaukums: automātiskā stieples attvaicētājs materiāls:)

Izskatās arī
5gab/set Rotācijas Rasp HSS Slīpēšanai, Galvas elektroinstrumentus Kokapstrādes Kuteris Urbis
€1.27 €0.83

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes spēcīga hss tērauda materiālam, nodrošina maksimālu izturību un izturību ilgstoša izmantošana. ar titāna pārklājumu, lai samazinātu berzi un siltumu. piemērots izmantot, lai izgriezt caurumus dažādiem materiāliem, tai skaitā tērauda, misiņa, plastmasas, pvc, utt. 3 sided kāta konstrukcija, lai novērstu slīdēšanu,)

Izskatās arī
Portatīvo 7" Iekšējā Ārējā Saglabājot Klipus Sprostgredzenu Knaibles Circlip
€2.44 €1.70

(portatīvo 7; iekšējā, ārējā saglabājot klipus sprostgredzenu knaibles circlip - neapstrādāts materiāls: cr-v - kopējais garums: 7;)

Izskatās arī
5gab/set Koka Griešanai Gravēšana Urbis Mājās Kokapstrādes DIY Frēzēšanas Instrumenti Griešanai, Tērauda Gravēšana Cirtņi Piederumi
€9.31 €4.65

(koksnes griešanai un gravēšana urbis frēzēšanas sakņu griezējs grebšanas instrumenti, 5gab/komplekts apraksts: ar koka griešanai un gravēšana urbju komplekts izveidot savu koka amatniecības un radīt šedevru uz dzīvi! tagad jūs varat viegli pabeigt jebkura veida koka griešanai projektiem, ar ātrāku un augstāku precizitāti detalizējot ar koka griešanai un gravēšana urbju komplekts. vienkārši)

Izskatās arī
Magnētiskais Skrūvgriezis Skrūvgriezi ABS Rokturi Hroma Vanādija Tērauda Pentalobe Skrūvgriezi Labošanas Rīks Demontāžas Darbi
€1.36 €0.90

(funkcijas: *rokturis ir izgatavots no abs tīra materiāla, kas ir ar augstu cietību, labu stabilitāti un izturību pret apkārtējās vides izmaiņām. *aizmugures vāciņš ir viegli, elastīgi un uzlabot darba efektivitāti. *partijas uzgalis ir izgatavots no hroma vanādija sakausējuma tērauda, kas ir lielisks visaptverošu spējas, izturība un stingrība. *vispārējā termiskā apstrāde,)

Izskatās arī
Skrūvgriezis Bitu Skrūvgriežu Rokturi 8Pcs Kalts Biti Skrūvi Nosūcējs Noņemšanas Ietekmi Skrūvgriezi Šoks skrūvgriezi
€41.43 €20.71

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *nospiediet melnās galvas daļu rokturi uz iekšu, lai regulēt uz priekšu un atpakaļ virzienos pa kreisi un pa labi. *paktu, izturīga un nodilumizturīga.tas var kalpot jums uz ilgu laiku [daudzfunkcionāls] mūsu ietekme skrūvgriežu komplekts ir daudzfunkcionāls.tas var būt tikai pievienota)

Izskatās arī