Cena €1.95 €2.79

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Daļēji padziļinājumā un daļēji-apaļš deguns dizains ir piemērots likvidāciju, ritošā, "dari pats" roku darbs rotaslietas.

Labi, rokturi, viegli un vienkārši par darbības izbeigšanu, ja jūs

Neslīdoši rokturi, ērtu un praktisku rokturi.

Ikviens vēlēsies, lai šī amatniecības un rotaslietu izgatavošana plier to liels papildus iesācējiem, gan pieredzējušiem rotaslietas dizaineri, DIY amatnieku un normālu amatieriem.Jūs atradīsiet sev sasniedzot par šo multi-looping plier par katru projektu!

Izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, ir ļoti spēcīgs un izturīgs, ilgi laika pakalpojumu.

Specifikācijas:

Materiāls: Oglekļa Tērauds

Krāsa: Rozā

Izmērs: Kā Parādīts Attēlā

Komplektā Ietilpst:

1x Rozā Plier

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Pieteikums: Multi Funkcionāls
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: X37E5AC404236
  • Iezīme 2: Neslīdoši rokturi, ērts un praktisks rokturis
  • Veids: Mini Knaibles
  • Funkcija 3: Labu noturību rokturis
  • Funkcijas: Daudzfunkcionāla
  • Rotaslietu Izgatavošana Rīki: Rotaslietu Izgatavošana Rīki
  • Piemērots: Likvidācijas, ritošā, DIY Roku darbs Rotaslietas
  • Līdzeklis 1: Neslīdoši rokturi, ērts un praktisks rokturis
  • Materiāls: Oglekļa Tērauda
  • Roktura Stils: Smilga
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Zīmola Nosaukums: YOFE, YOFE
  • Krāsa: Rozā

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1Pc 100mm Hex Ligzda H8-H19 360 Grādu Grozāms Vadītājs 100mm Hex Kāta Elektrisko Ietekmes Vadītāja Urbšanas Jauda Uzgriežņu atslēgas Instrumentu Detaļas
€12.01 €6.48

(funkcijas: *izgatavots no hroma vanādija steelmaterial, ar augstu cietību un izturību. *vairāku specifikācijas, lai apmierinātu dažādas vajadzības. *vienotu kvadrātveida caurumu savienotājs, piemērots maiņstrāvas elektriskā uzgriežņu atslēgas, litija uzgriežņu atslēgas, pneimatiskie gaisa instrumentu un pārējās mašīnas. specifikācijas: *tips: trieciena uzgriežņu)

Izskatās arī
13Pcs Spriegums 1000 V, Profesionālo Elektronisko Izolētas Skrūvgriežu Komplekts Augstas Iešķeltu Skrūvgriezi Izturīga Rokas Instrumenti Piederumu Komplekts
€54.36 €32.07

(tehniskās specifikācijas: tips: elektroniskā izolētas skrūvgriežu komplekts materiāls: hroma-vanādija tērauda asmeņu materiāls: cr-v; roktura materiāls: pp + tpr kastes izmēri: apm.21.5x12x4.3cm/8.5 x4.7 x1.7 ekspluatācijas temperatūra: no -25 līdz 70 degc izturēt spriegums: 1000 v īpašības un priekšrocības: ●cr-v tēraudu termiskā apstrāde ●melna)

Izskatās arī
Plazmas Griešanas Loka Rokasgrāmata Plazmas Griezējs P80/Ag60/Pt31 Lāpu Dubulto Riteņu Rullīšu Rokasgrāmata Rīku Viegli Uzstādīt 85AC
€26.24 €18.90

(funkcijas: ootdty ruļļa rokasgrāmata ir must ir līdzeklis, lai plazmas griešanas entuziasti, kas ļauj jums bez piepūles samazināt precīzu apli ar savu lāpu pt31 izgatavots no izturīga materiāla, tas dubulto riteņu rullīšu guide nodrošina vienmērīgu un precīzu samazinājumu katru reizi, padarot to gan profesionālos semināros un diy projekts. izstrādāta, lai atbilstu p80/ag60/pt31)

Izskatās arī
4 1 8 collu Oglekļa Tērauda, Galdniecības darbi Kokapstrāde Kokmateriāli Rasp Failu Dzirnavas Rīku 200mm
€9.50 €7.60

(produkta nosaukums: četri vienā rasp failu materiāls : oglekļa tērauds izmērs:200mm x 20mm veids: rokas instrumenti krāsa:pelēka maigu izskatu, augstas kvalitātes preces rudenī, viegli izmantot, augstas kvalitātes oglekļa instrumentu tērauda, cietība vairāk nekā 62 grādiem pretgrumbu zobu struktūru pamatoti veikt asu griešanas ātrumu, uzlabotu darba efektivitāti kopumā pēc rūdīšana, augstas cietības,)

Izskatās arī
1 gab. Pātagot Taisni Nazis Mataste Apvalku, Dimanta Griešanai Govs Ādas Segumu Uzglabāšanas Soma Āra Naži Bikses Gadījumā
€6.23 €4.24

(1 gab. pātagot taisni nazis mataste apvalku, dimanta griešanai govs ādas segumu uzglabāšanas soma āra naži bikses gadījumā)

Izskatās arī
Spriegošanas Knaibles, Vadu Griezējs Daudzfunkcionāls Durvju Apdare Klips, Noņemšana, Remonts Piederumi Auto Interjera Demontāža, Rokas Instrumenti,
€9.56 €4.11

(amats: polipropilēna rokturi, knaibles ķermeņa liešanu un apstrādi, izturīgs spēcīgs, ātri reset pavasara lietotāja spēkā, ergonomisks rokturis, ērti rokturi karājas caurumi un citas viegls dizains, viegli pārnēsājams, uzglabāšanas un uzglabāšanas -viegli noņemt durvju klipus, apdari un bez apdares nebojā tos -ātri noņem no visvairāk ārvalstu un iekšzemes)

Izskatās arī
Remonta Komplekti Mazgāšanas Ātri Mainīt Ātra Uzstādīšana Nomaiņa Universālā Noderīgu 904949 Augstas Kvalitātes Piederumi
€25.89 €12.42

(produkta apraksts: brand new augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga 904949 porter kabeļu fn250b fn251 nailer daļas kapitālā remonta komplekts saderīgs ar porter kabeļu fn250b tips 1, fn251 tips 1, nailer daļas. ērta komplekti padarīt uzlabošanas fn250b un fn251 nailers ātri un viegli. šīs daļas instalēt ātri, lai saņemtu savu nailer)

Izskatās arī
10 gab. Atvēršanas Pry Rīku, Lai Mobilo Tālruni, Mobilo Tālruni iPhone Ekrāna Lietā LCD Klēpjdators, PDA Remonts /Ģitāra Izvēlēties Gaiši zils
€1.34 €1.05

(ekrāna nazis pry līdzekli var atvērt, lielākā daļa mobilo tālruņu ekrāniem, bez bojājumiem.tas nepieciešams profesionālo meistarību remonts telefonu vai citi rīki, lūdzu, esiet uzmanīgi.to arī var izmantot, lai spēlēt ģitāru.labs diy instrumentu remonts digitālo produktu.tas tiek izmantots, lai labotu, aizstātu jūsu nepareizi, krekinga, bojāts, bojāto digitizer montāža.materiāls:plastmasa izmērs:aptuveni)

Izskatās arī
1set Portatīvo Vienu Caurumu Perforators 4.5 mm lieljaudas Caurumu Maliņu Aplīmēšanas Caurumošanas Plier Rokas
€10.06 €4.52

(trīs soļi caurumošanas caurumu pagrieziet pozicionēšanas mēroga vadības rokturi sānos caurumu urbšana atrast to vēlamajā pozīcijā vieta materiāliem, kas nepieciešami, lai būtu štancēti caurumošanas zonas un novietojiet caurumošanas nazis ar caurumošanas stāvoklis 3. turiet rokturi un nospiediet uz leju, stingri, lai pabeigtu kalšanas process darbības uzstādot aizsardzības)

Izskatās arī
HSS VAP Kreiso Roku pieskarieties M16 M17 M18 M19 M21 M23 M25 X1L X1.25L X1.5L X2L X2.5L X3L Metriskās Smalka Vītne Taisni Flauta Metāla krānu
€16.63 €13.30

(hss vap kreiso roku pieskarieties m16 m17 m18 m19 m21 m23 m25 x1l x1.25l x1.5l x2l x2.5l x3l metriskās smalka vītne taisni flauta metāla krānu detalles del producto > > > iepakojuma & piegāde: guling piedāvā dažādas kuģniecības metodes, kas uzskaitītas zemāk, kā arī bezmaksas piegāde uz zemes daudzi no mūsu produktiem.visus vienumus, kas pretendētu uz bezmaksas piegāde tiks norādīti)

Izskatās arī
Q1QC Elektronikas Labošanas Rīks - 47Pcs 1 Skrūvgriežu Komplekts
€15.31 €7.50

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 47 1 skrūvgriežu komplekts ir augstas veiktspējas līdzeklis visiem jūsu elektroniskā remonta vajadzībām.ar 47 svarīgi rīki, ieskaitot magnētisko vadītāja , šis komplekts ir ideāls, lai diyers, stiprinājumi, un amatieriem, gan. ar augstas kvalitātes sakausējuma tērauda 47 1 skrūvgriežu komplekts ir būvēts, lai pēdējā)

Izskatās arī
Stieples Attvaicētājs Izolācija Elektriskie Gofrētu Rīku Rokas Daudzfunkcionāls Decrustation Knaibles Profesionāļiem Būvniecība
€15.67 €9.40

(apraksts: izturīgs materiāls: vadu, vaska noņemšanas knaibles, ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda materiāla, stipra, izturīga un izturīga. īpaša konstrukcija: šis ne-slaidu, ne-šķipsniņa, ilgtermiņa rokturi sniedz papildu atbalstu un palīdzēt jums izdarīt pietiekami daudz spēku, bez slīdēšanas. noderīgas funkcijas: īpaši konstruēti un precīzi izgatavotas zobu greifers turiet)

Izskatās arī
60 Gabali Mini Stiepļu Suka Nerūsējošā Tērauda Birste, Mazā Birste Metināšanas Izdedži un Rūsas Instrumenti, Melns, 6.7 collas
€33.05 €26.44

(pietiekami, lai dalītos ar citiem: paketi dos jums 60 stiepļu birstes, galvenokārt melns, ļoti noderīga jūsu ikdienas dzīvē; un pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu jūsu dažādām situācijām, vai dalīties ar ģimeni vai draugiem būt pārliecināti, lai kalpotu jums: galvenokārt izgatavoti no nerūsējošā tērauda, ar nelielu stiepļu suka ir cieta un izturīga, uzticama kvalitāte, nav viegli deformēt, valkā,)

Izskatās arī
2gab Ciršanas Rokas zāģi Mini Griešanas Ērti Vistas Asti Redzēju SK5 Tērauda Nelielu Sienu Paneļu Locīšana
€5.63 €2.81

(materiāls: sk mangāna tērauda kopējais garums: apm.360 mm/14.i.17n krāsa: kā bildes redzams sawtooth:10 paketē iekļauts:2gab dārza zāģi sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Mehāniķis Akmeņu IRock 5 Stikla Pārkāpj Pildspalvu Pārkāpj Rīku IPhone X-11 Huawei Mobilo Telefonu Aizmugurējā Stikla Vāciņš Slēdzim
€10.82 €5.52

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes sakarā ar dažādām pozīcijām aizmugurējo vāciņu ar dažādu spēku, jaudu, tas ir ieteicams, ka kameras modulis iphone11 un iepriekš modeļus var izmantot, tieši par remontu. (ieteicams izmantot pēc noņemot fotokameru, face id, akumulatoru un mātesplati). tas ir ieteicams, lai pielāgotu astes pavasarī stikls aizmugurējais vāciņš no citiem modeļiem,)

Izskatās arī
X7YF Augstas Cietības XZN Triple Laukumā Spline Bitu Socket Kopumu, Metāla, Tērauda 12 Punktu C
€34.79 €17.39

(10 gab. xzn 12 punktu triple laukumā spline bitu ligzda iestatīt drošs pierādījums, ar gadījuma automobiļu rīks ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ir augstākās cietības pakāpi un augstu izturību. precīzi un automātiski mehāniski bitu padomi, lai nodrošinātu precīzu izmēru. redzamais)

Izskatās arī
Manuāla Griešana Trapecveida Asmens Asmens Biezums 0,6 mm 2.36×0.7 Collu 60# Oglekļa Tērauda Melnā un Sudraba Viegls
€8.37 €4.44

(funkcijas: *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda asmens, izturīgs, viegls, izturīgs, nav viegli, lai izjauktu. *asas un izturīgas: viegli griezt, un tam ir ilgs kalpošanas pakalpojumu. 10pcs gadījumā, ja uz ilgu laiku, izmantojot. *atdala no gaisa ar rūsas-novērst eļļas, kas novērš rūsas vai skarbs. *to var izmantot arī mājas dekorēšanai, biroja piederumi, mehāniskā griešana,papīra,)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Gaisa Slēdži Skrūvgriežu daļas Speciālu Skrūvgriezi Zaļā Speciālo Sarkano Krustu 110mm Dzeltena Sakausējuma Tērauda
€29.07 €9.88

(motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *fosfatēšana black attieksmi, vairāk rūsas pierādījums, vairāk saspringts, skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph1,fpz1(4,5 mm), fph2,fpz2(5,5 mm), fph3,fpz3(7mm),)

Izskatās arī
295Mm Naftas Tīkla Filtra Uzgriežņu atslēgu, Slīpuma Knaibles Filtru Elementu Demontāža, Knaibles Filtru Demontāža Vispārējā Tipa Viegli Izmantot
€19.86 €13.71

(raksturīga: plastmasas rokturis, ergonomisks dizains, ērts rokturis un neslīdoša. augsta oglekļa tērauda kalšanas cietība, augstu vērpes un ātri demontāža sawtooth žokļa dizains, spriegošanas spēks nav viegli nokrist. savietojams ar lielāko motoru eļļas filtri, piemērota mazām automašīnām, kravas automašīnām un lauksaimniecības iekārtu. tas tiek izmantots auto remonts)

Izskatās arī
Kredītkaršu Kabatas Instrumentu, Izdzīvošanas Instruments Vadu Daudzfunkciju Instruments Dāvanas
€1.49 €1.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda materiāli, praktiska un izturīga. kredītkartes izmēra, apm 6.3x5.8cm/2.48x2.28 collas, viegli iekļaujas iekšā savu maku, kabatas utt. multi funkciju uzgriežņu atslēgu ir daudz universāls universāls sīkrīku funkcijas, piemēram, skrūvgriezi, varat nazis, nazis, uzgriežņu)

Izskatās arī
Atslēdznieks Kvadrātveida Kopa,2Inch,3Inch,4Inch & 5Inch Kvadrātu Atslēdznieks Laukumā mehānikas Inženieris Kvadrātveida,Lielas Kvadrātveida pamata Rīks
€32.69 €25.17

(atslēdznieks kvadrātveida kopa,2inch,3inch,4inch & 5inch kvadrātu atslēdznieks laukumā mehānikas inženieris kvadrātveida,lielas kvadrātveida pamata rīks jauku meistarība: mūsu atslēdznieks laukums ir spilgti virsmas krāsu un vienmērīgu bāzes virsmu, kā arī ar kvalitatīviem materiāliem; bez pēdām, tas ļaus jums jauku un ērtu lietošanas pieredzi piemērots lielums:šie atslēdznieks kvadrātu)

Izskatās arī