Cena €9.40 €15.67

Pilns apraksts

Apraksts:

Izturīgs Materiāls: vadu, vaska noņemšanas knaibles, ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda materiāla, stipra, izturīga un izturīga.

Īpaša Konstrukcija: Šis ne-slaidu, ne-šķipsniņa, ilgtermiņa rokturi sniedz papildu atbalstu un palīdzēt jums izdarīt pietiekami daudz spēku, bez slīdēšanas.

Noderīgas Funkcijas: Īpaši konstruēti un precīzi izgatavotas zobu greifers turiet to, velciet un noņemt ārējo apvalku, vienkārši, ar vienu roku dizains.

Naudas sodu Meistarība: Precīza vadu liekās caurumu dizains.Piemērots tievu kabeli, vadu pa daļām.

Nozīmīgs Līdzeklis: Tas vads destilācija ir ērta, efektīva un nav bojājumu, kabeļu auklas.

Specifikācija:

Krāsa: Kā Parādīts Attēlā.

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds.

Izmērs: Apm. 18.50*10.00*1.00 cm/7.28*3.94*0.39 gadā.

Piezīme:

Tur varētu būt dažas krāsu traucējumus, sakarā ar citu datoru rezolūcijas.

Tur varētu būt neliela kļūda, jo dažādu puses mērījumi.

Komplektā Ietilpst:

2 Gabali, Stieple, Destilācija.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Strgomea
  • Veids: Decrustation Knaibles
  • Modeļa Numurs: TO010464-01
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Roktura Stils: TAISNI
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Funkcijas: Daudzfunkcionāla
  • Pieteikums: Stieples Attvaicētājs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pārnēsājams Mini Asu Nazi Kabatas Nazis Kolekcija Nazis Keychain Kempings Nazis Āra no Kastes Nazis Dāvanu Self-Defense
€6.52 €0.45

(pārnēsājams mini asu nazi kabatas nazis kolekcija nazis keychain kempings nazis āra no kastes nazis dāvanu self-defense)

Izskatās arī
60 Gabali Mini Stiepļu Suka Nerūsējošā Tērauda Birste, Mazā Birste Metināšanas Izdedži un Rūsas Instrumenti, Melns, 6.7 collas
€33.05 €26.44

(pietiekami, lai dalītos ar citiem: paketi dos jums 60 stiepļu birstes, galvenokārt melns, ļoti noderīga jūsu ikdienas dzīvē; un pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu jūsu dažādām situācijām, vai dalīties ar ģimeni vai draugiem būt pārliecināti, lai kalpotu jums: galvenokārt izgatavoti no nerūsējošā tērauda, ar nelielu stiepļu suka ir cieta un izturīga, uzticama kvalitāte, nav viegli deformēt, valkā,)

Izskatās arī
1PC S1122BF 225MM BI-Metāla Iekšdedzes Zāģa Asmeni Elastīga Metāla un Koka Griešanas Asmens Frēzēšanas Sawtooth BI-Metāla Kobalta Zāģi
€1.00 €0.55

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas: *225mm bi-metāla turp un šķēlēja asmeņus, liels wood & metal cutting *manometrisko + īpaši materiāli, frēzēšanas sawtooth, griešanai koka un metāla *īpaši ātrai griešanai *augsta cietība, izturīgs, lai izmantotu *ilgāk bi-metāla asmeņi no lokšņu metāla, re-bar, un caurules *izturīgs rūdīts)

Izskatās arī
Rotaslietas Knaibles DIY Amatniecība, Frēzēšana Instrumenti Rotaslietu izgatavošana, Mini Knaibles, Vadu Griezēju Oglekļa Tērauda, Izturīga, Ilgstošu
€20.38 €14.87

(funkcijas: 6 1 bail pieņemšanas plier: tas ir 6 dažādu izmēru, lai jūs, 3mm, 4mm, 5mm, mm, 9mm, 10mm, jūs varat to izmantot, lai saliekt veidu vadi, un tas arī atbilstu, lai padarītu auskari, lēkt gredzeni, galva tapas, bail pieņemšanas; knaibles ir izgatavotas no augstas cietības oglekļa tērauda, un ir klāts ar niķeli, izmantojot precīzas liešanas tehnoloģija, padarot tās izturīgas un rūsas)

Izskatās arī
3pcs FPH1/FPH2/FPH3 110mm Leģēta Tērauda Krusta Skrūvgriezis Bitu Kopu Magnētisko Skrūvi Puses Remonta Rīku Ligzdas Maiņa
€8.00 €3.59

(motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *fosfatēšana black attieksmi, vairāk rūsas pierādījums, vairāk saspringts, skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph1, fph2, fph3, garums: 65mm. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
Kalnu Velosipēds Vadu airētājs pats par sevi Knaibles Multi-function Riteņbraukšanas Bremžu Kuteris Šķēres Labošanas Rīks
€20.17 €9.88

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tērauda stiepļu troses, tērauda stiepļu trošu kuteris var viegli griezt tērauda stiepļu troses, un var arī izmantot stiepli un kabeli, dzelzs stieples griešanai, un rokasgrāmata dari pats . ar hroma vanādija tērauda, ar kopējo siltuma apstrādes knaibles ir griešanas malas un vienmērīgu griešanas virsmām, apvienojumā ar automātisko)

Izskatās arī
Cable Stripper Kuteris Vadu Attvaicētājs Decrustation Knaibles Multi instruments, ire Attvaicētājs Daudzfunkcionāls Vadu Remonta Rīku Knaibles
€5.93 €3.26

(multi funkcionāls, stieple, destilācija/7 collu diagonāli, asknaibles/stieples griešanas un stieples destilācija/elektriķa cable stripper funkcijas: 1. precīzu vadu liekās caurumu dizains.kad liekās, ka gabals no stieples ādas ir veikls, un galvenais, nedrīkst būt viegli bojāts. 2. tā ir izgatavota no augstas kvalitātes leģēta tērauda, ar kopējo siltuma ārstēšanu, augstas cietības,)

Izskatās arī
8pcs Rupjas Riffler Failus 190mm Oglekļa Tērauda Dubultā Izliektas, kas Noslēdzās Rokas Instrumenti Koka Rasp File Set Darbnīcu Aprīkojums
€20.82 €11.03

(funkcijas: *jauns dizains ar ergonomisku rokturi, fails tiks padara darbu ērtāku un effcicient. *kodīgas iedarbības eļļa jādzēš, pirms sākat lietot failus, kas nevar izmantot, lai beat grūti lietas, jo tas ir viegli būt pārtrauca. *tērauda suka, būtu jāizmanto, lai sekotu virzienā faila tekstūra izdzēst lūžņus par failu pēc tā iesniegšanas un griešana. *failus, būtu jāizvairās)

Izskatās arī
10Pieces Mini Sešstūra Allenfor Atslēgu komplektu Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Rokā Instruments
€7.10 €3.55

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, izturīgs, stingrs un stabils, lai mēs izmantotu, un tam ir ilgs kalpošanas laiks.tas ir viegli un ērti uzstādīt un montēt. sešu kontaktu virsmas ir piemērotas, lai kopīgi un fiksēto skrūvi. ar nickelplating virsmas apstrādes tehnoloģija, tā ir laba oksidēšanās izturība, augsta izturība, augsta)

Izskatās arī
Sēņu Nazi, Sēņu Nazi Locīšanas Kempings Medību Trifeļu Ražas Asas Naži Dabīgā Koka Rokturis ar Saru Suku Asmens SS
€3.03 €2.03

(funkcijas: 1.sēņu nazis ar otu ir speciāli izstrādāta, lai lasot sēnes dabā, barības nazis, kas paredzētas sēņu cienītājiem un veģetārieši, tas ir ideāls sēņu barošanās instrumenti pacelt morels porcini sēnes gailenes un trifeļu. 2.rokturis sēņu nazis ir izgatavots no augstas kvalitātes koksnes un ir speciāli pulētas, lai palielinātu izturību un izturību, šķiedras otu beigās rokturi ir ideāli)

Izskatās arī
Augstas Hardeness M390 Militāro Medību Nazis Izdzīvošanas Taktikas Naži Āra Kempings EDC Rīku Kolekcija Chirstmas Dāvana Vīriešiem
€212.66 €42.53

(kopējais garums:260mm asmens garums:9.8 cm roktura garums:13cm asmens biezums:4mm asmens platums:3,5 cm roktura materical:sarkanās krāsas koka)

Izskatās arī
D2 Nerūsējošā Tērauda Mini Kabatas Nazis Portatīvo Keychain Saliekamais Nazis Multitool Pudele Nazis Unboxing Kuteris EDC Dāvanu Rīki
€5.46 €3.38

(apraksts: nosaukums: radošo nerūsējošā tērauda saliekamais nazis roktura materiāls: nerūsējošā tērauda asmens materiāls: d2 izmērs: risināties: 9.5 cm slēgts: 6,1 cm asmens garums: 3.4 cm iezīmes: mini portatīvo mērķis: universāls nazis amats: mini nazis, pudeļu nazis, keychain kulons iepakojuma saraksts: 1 * mini)

Izskatās arī
10Pcs/Daudz 801 Elektriskais Skrūvgriezis Bitu 60Mm Garums Apaļa Kāta Phillips Krusta skrūvgriezi Biti Komplekts
€14.11 €10.16

(10pcs/daudz 801 elektriskais skrūvgriezis bitu 60mm garums apaļa kāta phillips krusta skrūvgriezi biti komplekts tips: skrūvgriežu komplekts garums: 60mm modeļa numurs: 801 krusta skrūvgriežu daļas īpašības: daudzfunkcionālas skrūves galvas tips: cross krāsa:krāsu foto materiāls:metāla iepakojuma saturs: 1 x elektriskais skrūvgriezis bitu komplekts(10)

Izskatās arī
1gb Magnetizer Demagnetizer Skrūvgriezi Magnētiskā Uzņemt Rīku Skrūvgriezi Rokā Instruments Ātri Screwdrives Magnetizing Mašīna
€5.71 €4.57

(1gb magnetizer demagnetizer skrūvgriezi magnētiskā uzņemt rīku skrūvgriezi rokā instruments ātri screwdrives magnetizing mašīna produkta apraksts: *viegls un kompakts, viegli pārvadāt.tas ir ērti, lai pārvērstu jebkuru instrumentu, asmens uz magnētisko pārstrādātājam skrūves, uzgriežņi un metāla daļiņas.liels demagnetizing pincetes, skrūvgrieži un citi mazi darbarīki. *bez baterijām)

Izskatās arī
L-formas Mini Double Vadītājs Socket Uzgriežņu atslēgu Piemērots Ikdienas Skrūvgriežu daļas Utilītu Rīks
€3.73 €2.95

(produkta apraksts krāsa: sudraba un melna materiāls: oglekļa tērauds izmērs:10.9 cm x 3.6 cm iepakojuma saturs: 1 x uzgriežņu atslēga 1.spēcīga oglekļa tērauds ar augstu cietību, ļoti izturīgs un izturīgs, lai izmantotu 2.1/4 tipa uzgriežņu atslēgas ir piemērots daudz mašīnu biti, var tikt izmantoti, lai vadīt daudz dažādu veidu skrūves. 3.anti-slip)

Izskatās arī
5mm Apaļa Kāta Torx Galvas Skrūvgriezi Bitu Kopu T5-T25 Drošības Bitu Magnētiskais Skrūvgriezis, lai 801 Elektrisko Urbi
€14.03 €8.42

(specifikācija: nosaukums:801 torx elektriskais skrūvgriezis bitu materiāls: s2 sakausējuma tērauda magnētisms: magnētiskā kāta diametrs: 5mm vadītājs: t5/t6/t7/t8/t9/t10/t15/t20/t25 garums: 60mm funkcijas: 1. s2 leģēta tērauda materiāla, cietība līdz aptuveni hcr60, izturīgs. 2. skrūvgriezi galva ir apstrādāta ar spēcīgu magnētisko)

Izskatās arī
Sprūdrats Skrūvgriežu Komplekts Daudzfunkciju Instrumenti Stūrī Bitu divvirzienu Magnētiskais Skrūvgriezis Padomus Ilgi Šķērsot Jauno 15 1 Daudzfunkcionāls
€20.00 €12.01

(produkta apraksts: zīmols: niuxiang skrūvgriezis veids: citi materiāls: hroma vanādija sakausējuma tērauda standarta: metriskās ir tur magnētisms: ar magnētisms izcelsmes valsts: ķīnas kontinentālās daļas)

Izskatās arī
Dubultā Sānu Atvērta Uzgriežņu Atslēgu 6mm 7mm 8mm 9mm 10mm 11mm 12mm 13mm 14mm 15 mm 16 mm 17 mm 18mm 19mm 20mm 22mm 24mm 27mm
€6.86 €4.80

(dubultā atvērta uzgriežņu atslēgu 6mm, lai 27mm - izejvielas:#45 oglekļa tērauda)

Izskatās arī
Karburatora Regulēšanas Instrumentu Komplekts, 2 Dzinējus, Ogļhidrātu Melodija Pielāgojot Instrumentu Šķēres, Motorzāģi, Weedeater
€23.29 €15.84

(skrūvgriezi, kas atzīmēti ar rīku veida rokturi, viegli atpazīt.šī somiņa var turēt instrumenti kopā. šī 10pcs karburatora regulēšanas instrumentu komplekts ietver: p m/ maza vadītājs p m/ single d/ maza vadītājs vienā d/ double d/ sešstūra/ 7 zobi sajūgs ar rievotu/ 21 zobu sajūgs ar rievotu/ jaunu shapde/ six star skrūvgriezi. 2 dzinējus, stīgu trimmeri, motorzāģi, lapu pūtēju, dzīvžogu)

Izskatās arī
6.3 mm Sešstūra Kātu 4mm T20 Magnētisko Gals Torx Skrūvgriežu daļas 10 Gab
€9.30 €6.70

(produkta nosaukums: torx skrūvgriežu daļas mazliet tips: t20 uzgaļu diametrs: 4mm / 0.16 kāta diametrs: 6,3 mm kopējais garums: 50 mm / 2 krāsa: pelēka materiāls: metāla svars: 99g šie torx skrūvgriežu daļas ar nelielu magnētisku konstrukcijas, ( vienkārši izmantot magnetizer, lai magnetizēt tas ja magnētiskā samazina pēc ilga laika izmantošana) viegli)

Izskatās arī