Cena €9.88 €20.17

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Tērauda stiepļu troses, tērauda stiepļu trošu kuteris var viegli griezt tērauda stiepļu troses, un var arī izmantot stiepli un kabeli, dzelzs stieples griešanai, un rokasgrāmata "dari pats".

ar hroma vanādija tērauda, ar kopējo siltuma apstrādes knaibles ir griešanas malas un vienmērīgu griešanas virsmām, apvienojumā ar automātisko teleskopiskie atsperu konstrukcija, lai viegli uzlabot darba efektivitāti.

Kniežu nostiprināšana ir spēcīgs un izturīgs, un tiek izmantoti, lai saites.ir sabiedrība, un nav viegli atslābt, padarot to vieglāk uzturēt un nomainīt bīdes galvas vēlāk.

Drošības sprādzes, drošs un ērts uzglabāšanai.Drošības sprādzes var atvērt, lai apgriežot, un vienu klikšķi bloķēšana ir ērts un praktisks, lai novērstu nejaušu kaitējumu.

Tuvās plastmasas ērts rokturis, ergonomisks rokturis pieņem iegremdēšanas molding tehnoloģiju, lai ērti rokturi bez slīdēšanu.

Specifikācijas:

Materiāls: Hroma vanādija tērauda

Izmērs: 19cm

Komplektā Ietilpst:

1x Kalnu Riteņbraukšanas Šķērveida

Piezīme:

Lūdzu atļaut 0.5-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies.

Specifikācijas

  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: ANENG

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

14PCS Auto Auto Transportlīdzekļa Oil Seal Skrūvgriežu Komplekts O-Ring Blīvējums airētājs pats par sevi Noņemšanas Izvēlēties Āķis Daudzfunkciju Auto Instrumenti 160-260mm
€56.17 €36.51

(funkcijas: *1. robusta un uzticama: stabilu virsmu un skaidras instrukcijas, uzticamiem nozares standartiem. *2. plašs pielietojums: paredzēti rūpniecības, autobūves, hobijs un amatniecības izmantot. *3. videi draudzīgs materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiālu, augstas cietības un nav viegli valkāt. *4. drošu un izturīgu: var izmantot dažādus stiepšanās un marķējums)

Izskatās arī
Aksesuāri Kabeļu Noņēmējus Plier Koaksiālie Griezējs Rokas Instrumenti Multi-function Optisko.Rokas Pārnēsājamie Sloksņošanas
€18.81 €13.16

(funkcijas : 1. profesionālās un praktiskās dizains, kompakts izskats, viegli pārvadāt un izmantot. 2. knaibles ir apkures attieksme, kas ir augsta cietība un izturīgs. 3. ergonomiskie rokturi ir izgatavoti no plastmasas materiāla, ērti turēt. 4. super izdalīšanas spējas padara to ērtāk izmantot. 5. racionāls vadu destilācija, regulējams izmērs, izturīgs, lai izmantotu. specifikācija)

Izskatās arī
KNIPEX 98 24 02 VZD PlusMinus Skrūvgriezi Roktura Dizains Neļauj Ritošā Iegulto Pavasara Izsmalcinātu Meistarība Vienkārša Darbība
€36.31 €29.05

(▲braukšanas padomi par plusminus profila skrūves ▲izmantot ar elektroniku, instalācijas komponenti, e.g.automātslēdži ▲samazināts asmens izolācijas diametrs ir padziļinājums, atsperes un skrūvju elementiem ▲ergonomiski optimizēts dual komponents roktura, nogurums, samazinātas darba un optimālu transmisijas spēku ▲roktura konstrukcija novērš iespēju ritošajam ▲weight90)

Izskatās arī
8pcs Rupjas Riffler Failus 190mm Oglekļa Tērauda Dubultā Izliektas, kas Noslēdzās Rokas Instrumenti Koka Rasp File Set Darbnīcu Aprīkojums
€20.82 €11.03

(funkcijas: *jauns dizains ar ergonomisku rokturi, fails tiks padara darbu ērtāku un effcicient. *kodīgas iedarbības eļļa jādzēš, pirms sākat lietot failus, kas nevar izmantot, lai beat grūti lietas, jo tas ir viegli būt pārtrauca. *tērauda suka, būtu jāizmanto, lai sekotu virzienā faila tekstūra izdzēst lūžņus par failu pēc tā iesniegšanas un griešana. *failus, būtu jāizvairās)

Izskatās arī
Kabeļvadu Attvaicētājs Crimper Knaibles Daudzfunkcionāls Kabeļu Pīlings Knaibles Asas Malas Liekās Gofrētu Knaibles Attvaicētājs Rīki
€16.79 €7.72

(kabeļvadu attvaicētājs crimper knaibles daudzfunkcionāls kabeļu pīlings knaibles asas malas liekās gofrētu knaibles portatīvo elektriķis rīks motīvs: 1. universāls funkcionalitāte: stieples noņēmējus, kas ir paredzēti, lai apmierinātu dažādas vajadzības, no pārkrāsošanas dažādas stieples izmēri gofrētu un griešana vadiem. 2. kompakts un viegls: šie kabeļvadu destilācija ir)

Izskatās arī
Augstas Hardeness M390 Militāro Medību Nazis Izdzīvošanas Taktikas Naži Āra Kempings EDC Rīku Kolekcija Chirstmas Dāvana Vīriešiem
€212.66 €42.53

(kopējais garums:260mm asmens garums:9.8 cm roktura garums:13cm asmens biezums:4mm asmens platums:3,5 cm roktura materical:sarkanās krāsas koka)

Izskatās arī
Titāna Sakausējuma Skalpeli Labāko Jaunām Rūsēšanu Rīkoties Ar Nazi Vāciņu Un Asmeni Asu Bezmaksas Piegāde
€12.60 €8.01

(roktura materiāls: titāna sakausējums asmens materiāls: no. 11 asmens (oglekļa tērauda) izvērtās garums: 121mm svars: apmēram 18g *izmēri tiek mērīti manuāli.tur būs kļūdas par 1-2mm.lūdzu atsaukties uz reālo situāciju.)

Izskatās arī
5mm Apaļa Kāta Torx Galvas Skrūvgriezi Bitu Kopu T5-T25 Drošības Bitu Magnētiskais Skrūvgriezis, lai 801 Elektrisko Urbi
€14.03 €8.42

(specifikācija: nosaukums:801 torx elektriskais skrūvgriezis bitu materiāls: s2 sakausējuma tērauda magnētisms: magnētiskā kāta diametrs: 5mm vadītājs: t5/t6/t7/t8/t9/t10/t15/t20/t25 garums: 60mm funkcijas: 1. s2 leģēta tērauda materiāla, cietība līdz aptuveni hcr60, izturīgs. 2. skrūvgriezi galva ir apstrādāta ar spēcīgu magnētisko)

Izskatās arī
Uzgriežņu Atslēgas L Formas Laukumā Uzgriežņu Atslēgu, Pievelciet Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi Set 4 Punktu Hroma Vanādija Tērauda Silver Square Atslēga
€1.17 €0.52

(motīvs: *par stingrāku laukumā skrūves. *lūdzu, nav spēkā stieņa vai spēkā spēkā vairāk nekā sešstūra stieni, citādi produkts izslīdēt no skrūves, skrūves būs sadalīti vai sešstūra stieņa tiks sadalīti, un lietotājs var sāp! ! ! specifikācijas: produkta nosaukums: l formas kvadrātveida galvu uzgriežņu atslēgas materiāls: hroma vanādija tērauda krāsa:)

Izskatās arī
Mini Skrūvgriezi Portatīvo Skrūvgriezi Ar Ērtu Rokturi Home Semināra Laikā Puses Remonta Instrumenti
€4.16 €3.04

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no oglekļa tērauda, tas skrūvgriezi nodrošina izcilu stiprību un izturību visiem jūsu stiprināšanas vajadzībām. smilšu strūklu padomus, kas nodrošina lielisku saķeri uz skrūves galvas, nodrošinot efektīvu un drošu stiprinājumu. paredzēti ar ērtu rokturi, šī universāls rīks, kas nodrošina pastiprinātu)

Izskatās arī
1Set Elektrisko Skrūvgriezi Uzlabot Griezes momenta sadzīves tehnikas Remonta Instrumentu, Uzlādējams Sadzīves
€44.45 €32.01

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! pieņem divas led lampas, krelles, lai izveidotu shadowless apgaismojuma efektu, ignorējot tumsu un viegli izjaucot. tipa-c uzlādes interfeisu var koplietot datu līnijām ar elektronisko produktiem, un abi datori, uzlādes dārgumiem un rozetes var uzlādēt, elektriskie skrūvgrieži, ar spēcīgu pielāgošanās spēju un ērtu)

Izskatās arī
11-in-1 Tālrunis Remonta Komplekts Skrūvgrieži Ziņkārīgo Instrumentu Komplekts, Mobilo Tālruni, Demontāža, Atverot Rīku Komplekts
€17.00 €10.19

(apraksts: šis tālrunis remonta komplektu var sniegt dažāda veida instrumentus.jūs varat izmantot šos instrumentus, lai viegli atvērt tālruni. ne tikai tālruņi, bet šo tālruni demontāža, materiāls ir arī labs fit pulksteņi, planšetdatoriem, televizoriem, un tā tālāk. ar skrūvgrieži šo tālruni skrūvgriežu komplekts ir ar neslīdošu rokturi, kas padara skrūvgrieži ērti darboties)

Izskatās arī
Pieskarieties Konusu, Cauruļu Pieskarieties Cauruļu Remonta Rīku Pieskarieties Standarta Konusveida Vītnes Pieskarieties 1/8 - 27 1gb ātrgriezējtērauda Praktiski Piegāde
€2.27 €1.13

(motīvs: *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *augstas kvalitātes tērauda, asus, griešanai, labu šķembu efekts. *augstas precizitātes produktiem. *1pc 1/8 - 27 hss knl konusu, cauruļu pieskarieties 1/8 - 27 tpi. *piemērots apkopes un remonta darbiem. *griešanas iekšējo vītņu caurulēm. *vienkārša struktūra, viegli izmantot un uzturēt)

Izskatās arī
T50 Profesionālie Rokas Instrumenti, Ģeoloģijas Āmuru Raktuves Daudzfunkcionāls Izpētes Aptaujā Norādīja Padoms Multi-instruments, Celtniecības instrumenti
€44.38 €22.19

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ★daudzfunkcionālo āmuru, piemērots āra piedzīvojumu, ģeoloģiskās izpētes, būvniecības, mājas ikdienas lietošanai ★tpr vāciņu, gumijas rokturis, jūtas komfortabli, tās nedrīkst būt slidenas, augstas kvalitātes metāla, lai izveidotu viengabala āmuru ★sadalīta stils un vienotu stilu, jūs varat izvēlēties, atkarībā)

Izskatās arī
Ziedu Gofrētu Mašīna, Vilnis Gofrētu Rievotās Papīra, Mežģīnes Rīki, Ziedu Iesaiņojums, Floristikas Piederumi (Smalkiem Zobiem)
€34.76 €21.90

(mērķis: galvenokārt izmanto ritošā papīra, var izskrējienu ļoti vienveidīga vilnis mežģīņu svārki galvenais materiāls ir augstas kvalitātes pastiprināta neilona un aksesuāri ir vara un nerūsējošā tērauda.galvenokārt izmanto kērlinga papīra ziedu iepakojuma.izturīgs, nav deformētas, un nav viegli bojājumu; ātri roll papīra ātruma, nav viegli, lai izjauktu papīra, augstu izmantošanas efektivitāti,)

Izskatās arī
WERA 1578/1550 Skrūvgriezis Augstas Kvalitātes Materiāliem Un Meistarība, Precizitāte Pagarināt kalpošanas Vienkārša Darbība
€19.46 €15.57

(▲esd-drošs mikro skrūvgriezi. ▲droša aizsardzība pret elektrostatisko enerģiju un saistīto kaitējumu. ▲ātru griešanu rezultātus nosaka roku uz galvas un izmantojot ātrā pagrieziena zonā, tieši zem. ▲tas padara laikietilpīgs grip korekcijas nevajadzīgu. ▲barošanas zonas ar iebūvētu mīksto sekcijas nodrošinātu nodošana, augstas atslābtu un pievilkšanas griezes moments;)

Izskatās arī
Sprūdrats Skrūvgriežu Komplekts Daudzfunkciju Instrumenti Stūrī Bitu divvirzienu Magnētiskais Skrūvgriezis Padomus Ilgi Šķērsot Jauno 15 1 Daudzfunkcionāls
€20.00 €12.01

(produkta apraksts: zīmols: niuxiang skrūvgriezis veids: citi materiāls: hroma vanādija sakausējuma tērauda standarta: metriskās ir tur magnētisms: ar magnētisms izcelsmes valsts: ķīnas kontinentālās daļas)

Izskatās arī
Mini Precizitāti Krusta Skrūvgriezi Noņemams Partijas Vadītājs Magnētisko Phillips / Iešķeltu skrūvgriezi Sadzīves DIY Remonta Rīku Komplekts
€18.18

(mini skrūvgriezi, viegli pārvadāt.rūpniecības grade hroma vanādija tērauda materiāla. ergonomiski gumijoti rokturi, ērtu rokturi, efektīvu neslīdoša, piemērots ilgstošai darbībai kopējā attieksme pret kuteris bārs ir augsta cietība, laba stingrība, noturība pret nodilumu, tvirtumu un izturību augstas precizitātes galva, mehāniski, saskaņā ar formas skrūves caurumu, nav viegli sabojāt)

Izskatās arī
5gab/set Koka Griešanai Gravēšana Urbis Mājās Kokapstrādes DIY Frēzēšanas Instrumenti Griešanai, Tērauda Gravēšana Cirtņi Piederumi
€9.31 €4.65

(koksnes griešanai un gravēšana urbis frēzēšanas sakņu griezējs grebšanas instrumenti, 5gab/komplekts apraksts: ar koka griešanai un gravēšana urbju komplekts izveidot savu koka amatniecības un radīt šedevru uz dzīvi! tagad jūs varat viegli pabeigt jebkura veida koka griešanai projektiem, ar ātrāku un augstāku precizitāti detalizējot ar koka griešanai un gravēšana urbju komplekts. vienkārši)

Izskatās arī
Swayboo 3cr13 Tērauda Fiksētu Asmeni Taktiskais Nazis Krāsas Koka Roktura Kempings Āra Izdzīvošanas Nazis
€14.74 €12.98

(pilns garums: 22 cm asmens garums: 9.9 cm asmens platums: 2,5 cm asmens biezums: 3mm asmens: 3cr13 rokturi: krāsa koka cietība: 57hrc virsmas apstrāde: spogulis gaismas nazi segtu: neilona naža vāciņu svars: 120g)

Izskatās arī