Cena €3.59 €8.00

Pilns apraksts

Motīvs:

*Speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz HRC63 °.

*Fosfatēšana black attieksmi, vairāk rūsas pierādījums, vairāk saspringts, skrūves iesaistīšanās.

*Ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk.

*Krāsu atšķirības, viegli strādāt.

*Specifikācija: FPH1, FPH2, FPH3, garums: 65mm.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: Speciālās Krusta Skrūvgriezis Bitu

Materiāls: Sakausējuma tērauda

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Magnētiskā: Jā

Izmērs: FPH1, FPH2, FPH3

Garums: 110mm

Piemērots: Socket slēdzis

Daudzums: 3pcs

Paketē Iekļauts:

3 × Krusta Skrūvgriezis Bitu

Piezīme:

1.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas.

2. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

3. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: VIBRATITE
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Universālie Uzgriežņu Atslēgas Universāla Daudzfunkcionāla Uzgriežņu Atslēgas Ātri Cauruļu Knaibles, Divējāda Mērķis Beztermiņa Regulējamu Uzgriežņu Atslēgu Viegli Izmantot
€25.56 €19.68

(raksturīga: divu specifikācijas uzgriežņu atslēgu var izvēlēties pēc vēlēšanās tikties vairāk izmantošanas prasības. tērauda plāksne, kas pārklājas, dizains, nav viegli paslīdēt, viegli izmantot. sešstūrus/quadrangles/trijstūri var būt piestiprināts jebkurā formā. pat tad, ja tur ir tikai šaurā telpā no 30, to var darbināt ar vieglumu!ērtāk lietot abas puses ir pārklātas)

Izskatās arī
Aksesuāri Kabeļu Noņēmējus Plier Koaksiālie Griezējs Rokas Instrumenti Multi-function Optisko.Rokas Pārnēsājamie Sloksņošanas
€18.81 €13.16

(funkcijas : 1. profesionālās un praktiskās dizains, kompakts izskats, viegli pārvadāt un izmantot. 2. knaibles ir apkures attieksme, kas ir augsta cietība un izturīgs. 3. ergonomiskie rokturi ir izgatavoti no plastmasas materiāla, ērti turēt. 4. super izdalīšanas spējas padara to ērtāk izmantot. 5. racionāls vadu destilācija, regulējams izmērs, izturīgs, lai izmantotu. specifikācija)

Izskatās arī
24 1 Precizitātes Skrūvgriežu Komplekts ar Magnētisko Torx Bitu Alumīnija Rokturi Niķeļa Pārklājumu * 4mm Mobilo Telefonu, DATORU Remonts Rokas Instrumentu
€1.11 €0.78

(funkcijas: * * * šī daudzfunkcionālā skrūvgriezi ir ar 24 veidu biti, kas ir piemērots gandrīz visām skrūvēm. *jūs varat izmantot reparing precizitātes elektrisko iekārtu, mobilo tālruni, skatīties, briļļu un citas programmas. *materiāls biti ir leģēta tērauda, tā ir metāla specialled paredzēti rokas instrumenti.tā izturētu ar augstu griezes momentu. *viegli pārvadāt,)

Izskatās arī
Augsta Oglekļa Tērauda Garš Deguns Plakanknaibles Uzstādīt Taisns Izliekts Žokļa 4gab Ilgi Sasniegt Knaibles
€59.52 €29.76

(funkcijas: ootdty sasniegt visvairāk nepieejami jomām ar mūsu 5 garš deguns plakanknaibles. izgatavots no izturīga 45# tērauda, šīs knaibles funkciju, ērtu rokturi drošu fiksāciju. paredzēti profesionāļiem un diy entuziasti, šo garu degunu knaibles ir ideāls elektronisko inženieri, rotaslietas veidotājiem un amatnieku mīļotājiem. vai jūs esat remonts, elektronika, veidojot)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Materiāls Bitu Skrūvgriezi 50mm 8 Gab. Leģēta Tērauda, Piecu punktu Par Gaisa Urbji, Elektriskie Skrūvgrieži
€2.26 €1.36

(funkcijas: *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *šiem urbjiem ir magnētiskas, un to var noteikt uz skrūvgriezi, piemērots elektriskie skrūvgrieži, manuālā skrūvgrieži, elektriskie darbarīki vingrinājumi, gaisa treniņi, utt. *tiem, hex galvas skrūvgriežu daļas ir izgatavotas no leģētā tērauda, kas ir parasti izmanto, materiālu, aparatūras ar)

Izskatās arī
7.8 mm Cauruļveida Datorizētu Taustiņu Griešanas Mašīna Griezēji Dienvidkoreja KLOM Portatīvo Plūmju Taustiņu, Kopētājs
€84.23 €58.96

(modname=ckeditor destription : piezīme: pls atstāt mums ziņu, ja jums ir nepieciešama citu palīdzība. 7.8 mm dienvidkoreja klom portatīvo plūmju taustiņu, kopētājs kopums, kas ietver: 1pc x 7.8 mm dienvidkoreja klom portatīvo plūmju taustiņu, kopētājs)

Izskatās arī
Atslēdznieks Kvadrātveida Kopa,2Inch,3Inch,4Inch & 5Inch Kvadrātu Atslēdznieks Laukumā mehānikas Inženieris Kvadrātveida,Lielas Kvadrātveida pamata Rīks
€32.69 €25.17

(atslēdznieks kvadrātveida kopa,2inch,3inch,4inch & 5inch kvadrātu atslēdznieks laukumā mehānikas inženieris kvadrātveida,lielas kvadrātveida pamata rīks jauku meistarība: mūsu atslēdznieks laukums ir spilgti virsmas krāsu un vienmērīgu bāzes virsmu, kā arī ar kvalitatīviem materiāliem; bez pēdām, tas ļaus jums jauku un ērtu lietošanas pieredzi piemērots lielums:šie atslēdznieks kvadrātu)

Izskatās arī
5mm Apaļa Kāta Torx Galvas Skrūvgriezi Bitu Kopu T5-T25 Drošības Bitu Magnētiskais Skrūvgriezis, lai 801 Elektrisko Urbi
€14.03 €8.42

(specifikācija: nosaukums:801 torx elektriskais skrūvgriezis bitu materiāls: s2 sakausējuma tērauda magnētisms: magnētiskā kāta diametrs: 5mm vadītājs: t5/t6/t7/t8/t9/t10/t15/t20/t25 garums: 60mm funkcijas: 1. s2 leģēta tērauda materiāla, cietība līdz aptuveni hcr60, izturīgs. 2. skrūvgriezi galva ir apstrādāta ar spēcīgu magnētisko)

Izskatās arī
1PC HSS Sešstūra Uzgriežņu atslēgas Skrūvgrieži skrūvgriezi Tools1.5 mm 2.0 mm 2,5 mm 3,0 mm Remonta Rīku Komplekts, Lai Rc Modeļa Automašīnas Laivu Lidmašīna
€2.94 €1.88

(funkcijas: *4 izmēru, lai jūs varētu izvēlēties no:1,5 mm 2,0 mm,2.5 mm,3,0 mm *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda, kas ir anti-korozijas un nodrošina, izmantojot ilggadējo. *titāna tērauda skrūvgriezi ir ļoti augsta cietība un cieta nodilumizturīga slāni, kas veidojas uz virsmas titāna tērauda pēc ārstēšanas. *ar neslīdošu alumīnija rokturi, kas ir viegli izmantot,)

Izskatās arī
3PCS T8 T9 T10 Precizitāti Magnētiskais Skrūvgriezis Xbox 360 Bezvadu Kontrolieris Herramientas De Mano Parafusadeira
€0.63 €0.40

(funkcijas : augsta materiālu kvalitāte, izturīgs un izturīgs. precizitātes skrūvgriežu komplekts xbox /360 kontrolieri. arī var izmantot, lai atvērtu ps3, cieto vadītāja vai mobilo telefonu. ietver t8, t9, t10 skrūvgrieži. atvēršanas savu konsoli viegli, bez bojājumiem. kompakts izmērs, lai jūsu ērtībai. specifikācija : roktura materiāls: pvc skrūvgriezis)

Izskatās arī
Jaunu 0.2 Collu Ultra-plānas Portatīvo Nagu Knaibles Salokāms Nerūsējošā Tērauda Pirksta Nagu Griezējs Trimmeris Šķērveida Manikīrs Pedikīrs Rīks
€8.63 €6.04

(0.2 collu ultra-plānas,kompakts un pārnēsājamo, nerūsējošā tērauda nagu knaibles sharp & anti-splash sniegt viegls tīru griezumu katru clipper ir roku palielinājusi vācijā, kvalificētiem pieaugušo amatnieki. augsta oglekļa satura nerūsējošais tērauds ir rūsas pierādījums & super spēcīga, lai saglabātu asiem asmeņiem. galvenās iezīmes slim dizains - nagu)

Izskatās arī
4, multi-function asu nerūsējoša tērauda izkravāt nazis radošo mini atslēgu piekariņi kulons augstas cietības saliekamais nazis
€11.03 €0.45

(par šo produktu visas tērauda konstrukcijas ir laba izturība.ar d2 tērauda asmens ir lielisks malas saglabāšanu, izturība pret koroziju un nodilumu, padarot to par ideālu izvēli sagriešana šo nazi var notikt ar jums.nav svarīgi, kur jūs iet, to var viegli novietot jebkurā kabatā.tas ir gan vienkāršs un ērts. to var pabeigt ikdienas uzdevumus, piemēram, griešana augļus, izpakošana papīrs,)

Izskatās arī
Maascus modelis maza mačete āra kempings nazis, ar koka rokturi, asmeņa materiāls 4cr13Mov
€7.93 €7.14

(maascus modelis maza mačete āra kempings nazis, ar koka rokturi, asmeņa materiāls 4cr13mov)

Izskatās arī
C7AD 25mm 50mm PH2 Skrūvgriezis Bitu Kopu Drywalls Skrūves Bitu Bitu Turētājs
€25.84 €12.92

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atklājiet ērtības mūsu 10piece ģipškartona bitu kopu, kas raksturo spēcīgs turētājs drošu screwdriving. spēcīga ģipškartona pozicionēšanas skrūvgriezi, kas piemēroti skrūvēm pašvītņgriezes skrūves par mīkstāku materiālu, piemēram, ģipškartona un kokapstrādes valde. plaši piemērojama, kas piemēroti skrūvēm)

Izskatās arī
Elektriķis Vadu Attvaicētājs Automātiska/Manuāla Kabeļa apvalka Noņemšanas Vīto Vadu Savienotāja Universālā Termināļa Taurētājs плоскогубцы
€12.80 €6.40

(apraksts: 1.automātiskā pīlings diegus un pievienojiet rīki. 2.labi, elektroinstalācijas remonts , ātri, pīlings un vadu tinumu. 3.tas var efektīvi uzlabot darba efektivitāti. 4.tas tiek izmantots, lai conbining kabeļi vai vadi kopā. 5.izgatavots no metāla materiāla, izturīga un viegli izmantot. specifikācijas: nosaukums: automātiskā stieples attvaicētājs materiāls:)

Izskatās arī
4/5/6 Collu Failu Koka Rokturi Failus Metāla, Koka Griešanai Stikla Slīpēšana Kokapstrādes Failu Dārza Instruments, Ar Rokturi
€3.62 €2.71

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt savu zaru augšējā stāvoklī ar mūsu 4/5/6 collu atzarošanas failu. izgatavots no augstas kvalitātes gultņu tērauda, mūsu naudas sodu zobu rasp failu sniedz precīzas metālā, veidojot un palielinot tās) rokas instrumentiem. piemērots kokapstrādes entuziastus, profesionāli galdnieki, un diyers meklē, lai uzlabotu)

Izskatās arī
WERA 1578/1550 Skrūvgriezis Augstas Kvalitātes Materiāliem Un Meistarība, Precizitāte Pagarināt kalpošanas Vienkārša Darbība
€19.46 €15.57

(▲esd-drošs mikro skrūvgriezi. ▲droša aizsardzība pret elektrostatisko enerģiju un saistīto kaitējumu. ▲ātru griešanu rezultātus nosaka roku uz galvas un izmantojot ātrā pagrieziena zonā, tieši zem. ▲tas padara laikietilpīgs grip korekcijas nevajadzīgu. ▲barošanas zonas ar iebūvētu mīksto sekcijas nodrošinātu nodošana, augstas atslābtu un pievilkšanas griezes moments;)

Izskatās arī
Portatīvo 7" Iekšējā Ārējā Saglabājot Klipus Sprostgredzenu Knaibles Circlip
€2.44 €1.70

(portatīvo 7; iekšējā, ārējā saglabājot klipus sprostgredzenu knaibles circlip - neapstrādāts materiāls: cr-v - kopējais garums: 7;)

Izskatās arī
1000 V, augstsprieguma multi-purpose izolētas elektriķis 8-collu ar 6 collu knaibles tērauda stieple, plakanknaibles ar smailiem plakanknaibles, knaibles pa diagonāli
€26.41 €8.15

(laipni deli instrumenti, veikals pircējs padomi: dārgais, lūdzu, pārbaudiet lielumu, ja pasūtījuma, vai sazināties ar mums, izmantojot tiešsaistes klientu servisu! to nevar atpakaļ vai aizvietot, jo lieluma problēma dārgais, pateicoties dažādām partijām, fotografēšanas leņķis, ekrāna izšķirtspēju un citiem faktoriem, ikonas, krāsu būs krāsu atšķirība, bet tas)

Izskatās arī
Skrūvgriezis Bitu Skrūvgriežu Rokturi 8Pcs Kalts Biti Skrūvi Nosūcējs Noņemšanas Ietekmi Skrūvgriezi Šoks skrūvgriezi
€41.43 €20.71

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *nospiediet melnās galvas daļu rokturi uz iekšu, lai regulēt uz priekšu un atpakaļ virzienos pa kreisi un pa labi. *paktu, izturīga un nodilumizturīga.tas var kalpot jums uz ilgu laiku [daudzfunkcionāls] mūsu ietekme skrūvgriežu komplekts ir daudzfunkcionāls.tas var būt tikai pievienota)

Izskatās arī