Cena €3.03 €8.91

Pilns apraksts

Funkcijas:

*Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot

*Izgatavota no augstas precizitātes cirkonija oksīda, cietība ir super spēcīga

*nav viegli valkāt, augsti siltumizolācijas, nav jēgas, nav magnētisko

*piemērots augstfrekvences shēmas korekciju, izmantojot specifikācijām un apjomiem, atbilstoši dažādu veidu vidēja

* induktivitāte, daļēji variable capacitance,daļēji mainīgu pretestību un lielu zīmolu SMD detaļas.

Specifikācija:

*Vārds, Uzvārds:Skrūvgriezi

*Materiāls:augstas Precizitātes cirkonija oksīds

*Padoms izmērs:

CD-15T 1.3 x 0.4 mm Dzīvoklis Punktu Iešķeltu Skrūvgriezi

CD-20T 1.8 x 0.4 mm Dzīvoklis Punktu Iešķeltu Skrūvgriezi

CD-25T 2.6 x 0.4 mm Dzīvoklis Punktu Iešķeltu Skrūvgriezi

CD-100T 2.6 x 0.4 mm Krusta Punkts Iešķeltu Skrūvgriezi

*Krāsa:Kā rādīt

*Daudzums:4

Iepakojuma Saturs:

4*Skrūvgriezi

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: VIBRATITE
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

A159 Māja Neslīpēts Atslēgu sagataves Atslēdznieks Piegādēm Mājās Tukšu atslēgas
€9.84 €8.26

(piezīme: dažādu ražošanas partijas numuru, krāsu un stilu var atšķirties no attēla, un izmēru manuāla mērīšana būs nedaudz novirze, natūrā virsroku)

Izskatās arī
1Set Regulējamu Precizitāti Pusmēness Uzgriežņu Atslēgu Uzgriežņu Par Demontāžu & Mezgls, santehnika,Caurules Liek
€25.46 €15.54

(piemērots demontāža un montāža santehnika, caurules, rieksti, utt. būs nekaitē dekoratīvās caurules un rieksti, piemēram, ar zelta pārklājumu, no vara, utt. trīs specifikācijas kartes slotscan var izmantot tajā pašā typesink piederumi. rokturi ir īss, ergonomisks, nav viegli, lai izjauktu un ērti izmantot nelielās telpās. augstāku precizitāti, lielāku elastību un augstāku)

Izskatās arī
SK5 Lietderība Nazis Maināmiem Koloss RTS Rīkoties ar EDC Āra Multitool Drošības Rokas Instrumentu Dāvanu Pieciem Asmens
€45.75

(ja jums ir kādi jautājumi par attēliem un lieluma produktiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.paldies)

Izskatās arī
1gb Metāla Kārba Skrūvgriezis 1/4 Laukumā Interfeiss E-formas Plūmju Ziedu čaula Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Pastu Izliekts Stienis, Rokas Instrumenti,
€3.24 €2.01

(funkcijas: *jaunas un neapgūtas *e10 / e12 / e14/ e16/ e18/ e20 / e22/ e24 var izvēlēties *1/2 laukumā saskarne par 12,5 mm *pret koroziju, augsta cietība, spēcīgs un izturīgs *lietot ar sprūdrata uzgriežņu atslēgas pastu, izliekts stienis specifikācijas: produkta nosaukums: socket skrūvgriezi materiāls: metāla krāsa: kā parādīts attēlā modelis:)

Izskatās arī
20 Gab. Baltas Rokas Kvarca Sienas Pārvietošanas Mehānismu Remonta Rīku Daļas
€41.01 €29.53

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! izturīgs,vienkāršs dizains,viegli veikt pulksteni ,ideāls nomaiņa izslēgt mikrofonu, kad pastaigas, augstas precizitātes, kvalitātes un lēts.piemērots bezrāmju krāsošana, diy, apkopes, mazu galda pulksteni. materiāls: plastmasas un metāla krāsa: melna + balta daudzums: 20 gab baterijas)

Izskatās arī
7.82" Kabatas Nazis Izdzīvošanas Taktiskais Saliekamais Nazis Augstas Cietības Āra Kempings VG10 Pārgājienu Medību Naži Pašaizsardzības Rīks
€31.61 €13.91

(pilns garums: 200mm asmens garums: 90mm asmens platums: 25mm asmens biezums: 3.4 mm svars: 140g (ieskaitot iesaiņojumu) asmens materiāls: 440c roktura materiāls:tērauds + vg10 roktura cietība: 58hrc 7.82 kabatas nazis izdzīvošanas taktiskais saliekamais nazis augstas cietības āra kempings vg10 pārgājienu medību naži pašaizsardzības rīks)

Izskatās arī
Magnētisko Gredzenu Skrūvgriežu Daļas Urbšanas Darbarīki Tērps 1/4 Collas Hex Kāta Skrūvi Mazliet Pagarinājuma Stienis Ātri Mainīt Disku Turētājs
€5.82 €3.20

(funkcijas: *izgatavots no hroma vanādija tērauda ar augstu cietību un izturību. *spēcīgs magnētiskais dizains padara skrūvgriezis bitu savienojums ir stabilāks. *mazliet pagarinājuma stienis var elastīgi pielāgot virzienu, leņķis ir 20 grādi. *piemērots 1/4 collas hex kāta skrūvi mazliet paplašinājumu, ko izmanto malas vai šaurā telpā. *piemērots instrumentiem, tādiem)

Izskatās arī
Stieples Attvaicētājs Izolācija Elektriskie Gofrētu Rīku Rokas Daudzfunkcionāls Decrustation Knaibles Profesionāļiem Būvniecība
€15.67 €9.40

(apraksts: izturīgs materiāls: vadu, vaska noņemšanas knaibles, ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda materiāla, stipra, izturīga un izturīga. īpaša konstrukcija: šis ne-slaidu, ne-šķipsniņa, ilgtermiņa rokturi sniedz papildu atbalstu un palīdzēt jums izdarīt pietiekami daudz spēku, bez slīdēšanas. noderīgas funkcijas: īpaši konstruēti un precīzi izgatavotas zobu greifers turiet)

Izskatās arī
U50 Ūdens Cauruļu Noņemšanas Rīku, Degvielas, Dzesēšanas Šķidruma Šļūtene, Caurule, Klipus, Sabiezēt Rokturi Un Joslas Gredzenu, Skavu Knaibles Jaunas Šļūtenes Skavu Knaibles
€7.32 €3.66

(apraksts: veids: šļūtenes skavu knaibles materiāls: oglekļa tērauds izmērs: 11cm x 18 cm x 1,5 cm/2.20 x 3.15 x 2 (apm.) auto ūdens caurules vai gaisa kondicionēšanas cauruļu knaibles. viegli lietot, izmanto, lai noņemtu un uzliktu skavas. super izturīgs, super darba taupīšanu. specifikācijas: 【šļūtenes skavu knaibles] aicina auto ūdens caurules)

Izskatās arī
Realmote Profesionālā Automātiskā Stieples Vaska Noņemšanas Knaibles Kabeļu Crimper Kuteris, Attvaicējot Gofrētu Rokas Instrumentu
€15.65 €8.45

(realmote profesionālā automātiskā stieples vaska noņemšanas knaibles kabeļu crimper kuteris, attvaicējot gofrētu rokas instrumentu multitool funkcijas: knaibles struktūra, kas izgatavoti no cinka sakausējuma materiāls žokļi indukcijas cietēšanas, attvaicējot fast lane pievienots regulējams summa mastu, lai nodrošinātu, ka katram lentes garums maksājuma 1) mēs)

Izskatās arī
SK5 Tērauda Elastīgas Roku Kokapstrādes Griešanas Vienu Griezīgs Japāņu
€8.50 €6.38

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šī vienpusējs griezējs ir jābūt par jebkuru diy entuziasti vai galdnieks. ar savu sk5 tērauda griešanai un trīs sided slīpēšanas zobi, tas kuteris ir izturīgs un viegli izmantot. ērti un bez slīdēšanas gumijas rokturi ir ideāli piemērots sievietēm, kuras vēlas strādāt pie saviem projektiem ar vieglumu. piemērots)

Izskatās arī
Rokas Instrumenti Vītne Pieskarieties Ātrgaitas Tērauda Skrūves Pieskarieties Taisni Flauta Vītne Pieskarieties Titāna Pārklājums Velosipēdu Remonts
€1.16 €0.80

(funkcijas : 1. izturīgs, un ilgu darbmūžu. 2. augstas cietības, valkā augsta temperatūra. 3. rokturi izgatavoti no augstas kvalitātes gultņu tērauda. specifikācija : tips: taisns vītne piesitiet materiāls: ātrgriezējtērauda pārklājumu: titāna pārklājumu izmērs : m1 m1.2 m1.4 m1.6 m1.7 m1.8 daudzums:1gab. piemērots velosipēdu remonts,)

Izskatās arī
Kalnu Velosipēds Vadu airētājs pats par sevi Knaibles Multi-function Riteņbraukšanas Bremžu Kuteris Šķēres Labošanas Rīks
€20.17 €9.88

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tērauda stiepļu troses, tērauda stiepļu trošu kuteris var viegli griezt tērauda stiepļu troses, un var arī izmantot stiepli un kabeli, dzelzs stieples griešanai, un rokasgrāmata dari pats . ar hroma vanādija tērauda, ar kopējo siltuma apstrādes knaibles ir griešanas malas un vienmērīgu griešanas virsmām, apvienojumā ar automātisko)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Metinātājs Aizsardzības Plakanknaibles, Āmurs Galvas Knaibles Metināšanas Aizsardzības Knaibles Autonoma Knaibles par Svētību Griešana
€19.98 €10.59

(apraksts: materiāls: augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. ērts dizains: rokturi un pavasara ielādes dizains ērta ekspluatācija. viegli pārvadāt: garums ir ideāls, lai veiktu darbnīcas un iet. iezīmes: indukcijas izturīgas griešanas malas paliek asas ilgāk. pielietošana: ideāli piemērots metināšanai, elektriskās, mehāniskās darbnīcas)

Izskatās arī
Roku Seamers Taisni 45°/ 90°Metāla Liekšanas Knaibles Lokšņu Metāla Instrumentus, ar neslīdošu Rokturi pretrūsas Rokasgrāmata Malas Sealer Rokas Instrumenti
€38.45 €9.20

(izcelt apraksts: [premium tērauda materiāls] mūsu metāla loksnes plier rīks ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda materiāla, kas ir ar augstu cietību un stingrību.tas ir rūsas izturīgs un atkārtoti. [pretslīdes rokturis] ar pretslīdes rokturis ir ērti turēt un izturīgs, lai izmantotu.tā ir maksimālā jauda un ērti darbības diapazonā. [viegli pārvadāt] mūsu metāla loksnes)

Izskatās arī
Stieples Attvaicētājs Nazis Crimper Gofrētu Knaibles Instrumentu Kabelis, Attvaicējot Nazis Kabeļu Noņemšana Vadu Griezējs Daudzfunkcionāls Rokas Instrumentu
€23.08 €10.62

(crimper vaska noņemšanas knaibles liektais rokturis kabeļa apvalka noņemšanas vadu griezējs portatīvie mini ergonomisks daudzfunkcionāls rokas instrumentu motīvs: 1. kompakts un viegls: mini wire apvalka noņemšanas knaibles ir paredzētas mazo un pārnēsājamo, padarot tos viegli pārvadāt un izmantot šaurās telpās. 2. izturīgs abs plastmasas konstrukcija: izgatavota no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Titāna Sakausējuma Skalpeli Labāko Jaunām Rūsēšanu Rīkoties Ar Nazi Vāciņu Un Asmeni Asu Bezmaksas Piegāde
€12.60 €8.01

(roktura materiāls: titāna sakausējums asmens materiāls: no. 11 asmens (oglekļa tērauda) izvērtās garums: 121mm svars: apmēram 18g *izmēri tiek mērīti manuāli.tur būs kļūdas par 1-2mm.lūdzu atsaukties uz reālo situāciju.)

Izskatās arī
Elektrisko Vadu Knaibles Juvelierizstrādājumu Modelēšanas Apgriešana Kabeļu Stangas Plier
€1.08 €0.64

(apraksts materiāls:oglekļa tērauds,gumijas. kopējais garums:130 (mm). bīdes diametrs:1.2 (mm). plier roktura garums: 95 (mm). skava galvas garums: 12 (mm). gadījumā objekts: 3d printeri. paketē iekļauts: 1 * vadu kabeli plier.)

Izskatās arī
FIXFANS 3,0 mm Flathead Iešķeltu & PH0 Krusta Vadītājs Skrūvgriezis ar neslīdošu Rokturi Sadzīves DIY Remonts, Rokas Instrumenti,
€3.40 €2.72

(3,0 mm flathead iešķeltu & ph0 krusta vadītājs skrūvgriezis ar neslīdošu rokturi sadzīves diy remonts, rokas instrumenti, iezīmes materiāls: cr-v, tērauda, plastmasas pilns garums: 130mm, vārpstas garums: 78mm cieta un izturīga materiāla, lai ilgi lietot.viegls svars un kompakts izmērs, ērti lietot un nēsāt. kas ir iepakojumā 1 x precizitātes skrūvgriezi)

Izskatās arī
2Sides Aprakti Skrūves ar Skrūvgriezi Mazās Skrūves Dubultā Galvu, kas Darbojas Visu Veidu Iešķeltu Krusta Skrūvgriezi Mazo Skrūvi
€0.95 €0.52

(funkcijas: *darbojas visu veidu mazo skrūvi. *atveriet drošības aprīkojumu, un bez skrāpējumiem. *glabāt vai nēsāt skrūvgriezi var izdarīt ātri un viegli atrisināt savas spēļu konsoles, mobilos telefonus un citas problēmas, mainītu lcd ekrāna, aizstāt mājokļu un aizstāt kursorsviru, utt. *augstas precizitātes griešanas galvu pret krusta vārdu vai pienācīgas lieluma un rokturis)

Izskatās arī
Jēra gaļu Sagriež 30cm Ādas Trušu Rīku, Vilna, Astri fermeru Suns Pet Trimmeris Aitu Rokasgrāmata Asmens Kazas Kažokādas Šķērveida
€16.74 €7.54

(specifikācijas : stāvoklis : jauns materiāls : oglekļa tērauds krāsa : parādīts attēls pilns garums : apm.30cm funkcijas : šis produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda un precīzi apstrādā ar speciālu dzesēšanas tehnoloģiju, kas piemērota apgriešana, aitas, truši, zirgi, mājdzīvniekiem, u.c.lopkopības jomās.to var arī izmantot, lai apgriežot)

Izskatās arī