Cena €8.45 €15.65

Pilns apraksts

Realmote Profesionālā Automātiskā Stieples Vaska Noņemšanas Knaibles Kabeļu Crimper Kuteris, Attvaicējot Gofrētu Rokas Instrumentu Multitool

Funkcijas:

Knaibles struktūra, kas izgatavoti no cinka sakausējuma materiāls

Žokļi indukcijas cietēšanas, attvaicējot fast lane

Pievienots regulējams summa mastu, lai nodrošinātu, ka katram lentes garums

maksājuma

1) mēs pieņemam Alipay, Western Union, TT.Visas galvenās kredītkartes, tiek izvietoti, izmantojot drošu maksājumu procesors.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz

sūtījumu

1) Pasaules transportēšana. (izņemot dažas valstis un apo / FPO)

2) Pēc tam, kad maksājuma apstiprinājumu, ka pasūtījums tiks apstrādāts laikā.

3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Pirms pasūtījumu, lūdzu, pārbaudiet savu īsto vārdu, tālruņa numuru un detalizētu adresi.Pēc sūtījumu, tā nevar mainīt.

4) produkts redzams attēlā var būt krāsu atšķirības dēļ starpība starp fotografēšanas iekārtas un displeja iekārtas.Izmēru produkts galvenokārt tiek mērīts ar roku, kas var būt neliela kļūda ar reālo objektu.Skatīt faktiskā izstrādājuma.

5) Tranzīta laikā sniedz pārvadātājam, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Transports laiki var atšķirties, jo īpaši brīvdienās.

6) gadījumā, Ja jūs nesaņemat preču 60 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mums būs sekot līdzi preču un sniedz jums atbildi pēc iespējas ātrāk.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7) Mēs piegādāt preces iespējami drīz pēc tam, kad veicat pasūtījumu.Lūdzu esiet pārliecināti.Pacietīgi gaidīt.

Atpakaļ / kompensācija

1) Ja jūs atradīsiet, ka tur ir kaut kas nepareizi ar preces pēc tam, kad jūs tos saņem, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.Un piestiprināta ar iepakojuma fotogrāfijas un izstrādājumu fotogrāfijas.No tā saņemšanas dienas, jums būs 7 dienas sazinieties ar mums un nosūta to 60 dienu laikā.Ja vienums ir jūsu rokās, par vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoto.Mēs ne kompensāciju, vai nomainīt to, lai jums, bez izņēmuma!

2) atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā, un jums ir jāsniedz mums izsekošanas numuru sūtījuma, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pirkuma pasūtījuma.

garantija

Visi produkti ir pārbaudīti pirms piegādes un iepakošanas ir labā stāvoklī.

Ja produkts ir bojāts, lūdzu, informējiet mūs, tiklīdz tu to saņem, un mums būs par to atbildīga.

atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un sasniegt 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, un mēs lūdzam jūs ar mums sazināties, pirms dod mums neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam atrisināt jūsu problēmu apmierinoši.

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmas un padarīt jūs esat apmierināti!

Klientam ir pirmā, jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis!!!!

Apmierināts ar mums, lūdzu, sniedziet mums piecu zvaigžņu atsauksmes!!!!⭐⭐⭐⭐⭐

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Roktura Garums: 80mm
  • Maksimālais atvērums: 25MM
  • Modeļa Numurs: Diagonālās Griešanas Knaibles
  • kopējais garums: 180MM
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Veids: Decrustation Knaibles
  • Funkcijas: Izolētas
  • Plier Stils: Ķīniešu
  • Zīmola Nosaukums: Realmote
  • Materiāls: Oglekļa Tērauda
  • Roktura Stils: TAISNI
  • Pieteikums: Stieples Attvaicētājs
  • Iezīme: Neslīdoši rokturi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Karbīda Rotācijas Burr Komplekts 4GAB poļu Rokas Instrumentus, Metāla Gravēšana Meklējumos, Griešanas, Dimanta Urbji Koka, Akmens Apstrāde
€26.81 €16.62

(a-4gab komplekts satur: a0616m06, a0820m06, a1020m06, a1225m06; ax-4gab komplekts satur: ax0616m06, ax0820m06, ax1020m06, ax1225m06; c-4gab komplekts satur: c0616m06, c0820m06, c1020m06, c1225m06; cx-4gab komplekts satur: cx0616m06, cx0820m06, cx1020m06, cx1225m06; d-4gab komplekts satur: d0605m06, d0807m06, d1009m06, d1210m06; dx -4gab komplekts satur: dx0605m06, dx0807m06, dx1009m06, dx1210m06; f)

Izskatās arī
X7YF Augstas Cietības XZN Triple Laukumā Spline Bitu Socket Kopumu, Metāla, Tērauda 12 Punktu C
€34.79 €17.39

(10 gab. xzn 12 punktu triple laukumā spline bitu ligzda iestatīt drošs pierādījums, ar gadījuma automobiļu rīks ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ir augstākās cietības pakāpi un augstu izturību. precīzi un automātiski mehāniski bitu padomi, lai nodrošinātu precīzu izmēru. redzamais)

Izskatās arī
Skrūvgriežu Komplekts Durvju Skrūves Nomaiņa Ar Rūtiņu Gredzenu Doorbells Magnētisko Padoms Plastmasas Skrūvgriežu Rokturi
€2.79 €1.81

(funkcijas: *【bez piepūles gredzenu durvju apkopes] aicina mūsu skrūvgriežu komplekts ir īpaši izstrādāta, lai gredzenu doorbells, padarot to viegli nomainīt un mainīt baterijas, nesabojājot ierīces. *【materiāliem] aicina izgatavoti no augstas kvalitātes hroma vanādija sakausējuma tērauda, mūsu skrūvgriežu komplekts ir izturīgs, un kas būvēts, lai pēdējā. *【universāls, un)

Izskatās arī
Twosun K110 Blade Saliekamais Medību Kabatas nazis Zaļā G10 Roktura Ātri Atvērt TS425
€53.60

(twosun nazis ts425 kopējais garums: 225mm(8.86 ) asmens garums: 98mm(3.86 ) roktura garums: 127mm(5 ) asmens biezums: 4mm(0.16 ) asmens platums: 40mm(1.57 ) asmens materiāls: k110 asmens apdare: satīns cietība: 59-61hrc roktura materiāls: green g10 neto svars: 165 g(5.82 oz) iepakojumā: brūna kaste)

Izskatās arī
Kalnu Velosipēds Vadu airētājs pats par sevi Knaibles Multi-function Riteņbraukšanas Bremžu Kuteris Šķēres Labošanas Rīks
€20.17 €9.88

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tērauda stiepļu troses, tērauda stiepļu trošu kuteris var viegli griezt tērauda stiepļu troses, un var arī izmantot stiepli un kabeli, dzelzs stieples griešanai, un rokasgrāmata dari pats . ar hroma vanādija tērauda, ar kopējo siltuma apstrādes knaibles ir griešanas malas un vienmērīgu griešanas virsmām, apvienojumā ar automātisko)

Izskatās arī
1 GAB. Atkritumu apglabāšanas Uzņēmuma Unjamming Uzgriežņu atslēgas Sudraba Atkritumu Apglabāšanas Uzgriežņu atslēgas Instruments Atkritumu Apglabāšanas Uzgriežņu Par Atkritumu
€27.48 €14.01

(amats: atkritumu apglabāšanas uzgriežņu atslēgu ir labs rīks.palīdzēs ātri un efektīvi notīrīt nosprostojums atkritumu apstrāde un draga pārtikas atliekas. ietaupīt naudu un laiku: ar šo sudraba atkritumu apglabāšanas uzgriežņu atslēgas rīks, kas jums vairs nav tērēt daudz naudas, lai labotu ūdens caurules, kas ne tikai ietaupa naudu, bet arī saglabāt nepatikšanas atrast kādu remonts. viegli)

Izskatās arī
Efektīva 6pcs Ietekmes Bitu Elektrisko Skrūvgriezi Ietekmes Urbt Skrūvgriezis PH2 Padomus Komplekts
€11.41 €5.70

(funkcijas: ootdty sasniegt izcilus rezultātus ar 6pcs trieciena skrūvgriezis bitu komplekts!izgatavots no kvalitatīva tērauda, šie skrūvgriezis bitu piedāvā uzticamu sniegumu un izturību. daudzpusīga un efektīva, kā arī šīs ietekmes skrūvgriezis bitu nonāk dažādos izmēros, lai atbilstu dažādiem pielietojumiem.drošu fit konstrukcija nodrošina stabilitāti un novērš slīdēšanu,)

Izskatās arī
Augsta Oglekļa Tērauda Garš Deguns Plakanknaibles Uzstādīt Taisns Izliekts Žokļa 4gab Ilgi Sasniegt Knaibles
€59.52 €29.76

(funkcijas: ootdty sasniegt visvairāk nepieejami jomām ar mūsu 5 garš deguns plakanknaibles. izgatavots no izturīga 45# tērauda, šīs knaibles funkciju, ērtu rokturi drošu fiksāciju. paredzēti profesionāļiem un diy entuziasti, šo garu degunu knaibles ir ideāls elektronisko inženieri, rotaslietas veidotājiem un amatnieku mīļotājiem. vai jūs esat remonts, elektronika, veidojot)

Izskatās arī
Kredītkaršu Kabatas Instrumentu, Izdzīvošanas Instruments Vadu Daudzfunkciju Instruments Dāvanas
€1.49 €1.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda materiāli, praktiska un izturīga. kredītkartes izmēra, apm 6.3x5.8cm/2.48x2.28 collas, viegli iekļaujas iekšā savu maku, kabatas utt. multi funkciju uzgriežņu atslēgu ir daudz universāls universāls sīkrīku funkcijas, piemēram, skrūvgriezi, varat nazis, nazis, uzgriežņu)

Izskatās arī
Caurules socket uzgriežņu atslēgu 6-19mm, L-formas metāla Caurules Hex Socket Uzgriežņu atslēgu, Automobiļu Remonta Instrumentu Komplekts Rokas Instrumentu Komplekts Wrenchs Auto Instrumentu Komplekts Socket Uzgriežņu atslēgu
€6.43 €4.04

(caurules socket uzgriežņu atslēgu 6-19mm, l-formas metāla caurules hex socket uzgriežņu atslēgu, automobiļu remonta instrumentu komplekts rokas instrumentu komplekts wrenchs auto instrumentu komplekts socket uzgriežņu atslēgu izcils sniegums - l formas uzgriežņu atslēgas rozetes, dubultās-devās skrūvēm dizainu, lielāku praktiskumu, 90 grādu līkumu leņķi dizains ir vairāk piemērotas darbam salīdzinoši)

Izskatās arī
1PC HSS Sešstūra Uzgriežņu atslēgas Skrūvgrieži skrūvgriezi Tools1.5 mm 2.0 mm 2,5 mm 3,0 mm Remonta Rīku Komplekts, Lai Rc Modeļa Automašīnas Laivu Lidmašīna
€2.94 €1.88

(funkcijas: *4 izmēru, lai jūs varētu izvēlēties no:1,5 mm 2,0 mm,2.5 mm,3,0 mm *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda, kas ir anti-korozijas un nodrošina, izmantojot ilggadējo. *titāna tērauda skrūvgriezi ir ļoti augsta cietība un cieta nodilumizturīga slāni, kas veidojas uz virsmas titāna tērauda pēc ārstēšanas. *ar neslīdošu alumīnija rokturi, kas ir viegli izmantot,)

Izskatās arī
Mini Skrūvgriezi Portatīvo Skrūvgriezi Ar Ērtu Rokturi Home Semināra Laikā Puses Remonta Instrumenti
€4.16 €3.04

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no oglekļa tērauda, tas skrūvgriezi nodrošina izcilu stiprību un izturību visiem jūsu stiprināšanas vajadzībām. smilšu strūklu padomus, kas nodrošina lielisku saķeri uz skrūves galvas, nodrošinot efektīvu un drošu stiprinājumu. paredzēti ar ērtu rokturi, šī universāls rīks, kas nodrošina pastiprinātu)

Izskatās arī
Pieskarieties Konusu, Cauruļu Pieskarieties Cauruļu Remonta Rīku Pieskarieties Standarta Konusveida Vītnes Pieskarieties 1/8 - 27 1gb ātrgriezējtērauda Praktiski Piegāde
€2.27 €1.13

(motīvs: *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *augstas kvalitātes tērauda, asus, griešanai, labu šķembu efekts. *augstas precizitātes produktiem. *1pc 1/8 - 27 hss knl konusu, cauruļu pieskarieties 1/8 - 27 tpi. *piemērots apkopes un remonta darbiem. *griešanas iekšējo vītņu caurulēm. *vienkārša struktūra, viegli izmantot un uzturēt)

Izskatās arī
4, multi-function asu nerūsējoša tērauda izkravāt nazis radošo mini atslēgu piekariņi kulons augstas cietības saliekamais nazis
€11.03 €0.45

(par šo produktu visas tērauda konstrukcijas ir laba izturība.ar d2 tērauda asmens ir lielisks malas saglabāšanu, izturība pret koroziju un nodilumu, padarot to par ideālu izvēli sagriešana šo nazi var notikt ar jums.nav svarīgi, kur jūs iet, to var viegli novietot jebkurā kabatā.tas ir gan vienkāršs un ērts. to var pabeigt ikdienas uzdevumus, piemēram, griešana augļus, izpakošana papīrs,)

Izskatās arī
4mm 6mm 8mm 10mm 3/16 Collas 1/4 Collas 5/16 Collas 3/8 Collu Cauruļu Liekšanas Instruments lieljaudas Tube Bender Caurules Bender Knaibles
€21.01 €16.81

(diy piederumi:santehnika roktura stils:taisni pieteikums:multi funkcionāls īpašības:ar siltumizolāciju tips:apaļš deguns materiāls: metāla krāsa: melna iepakojuma saturs: 1 x cauruļu liekšanas instruments, tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts)

Izskatās arī
535 Bugout Taktiskās BM Saliekamais Nazis M390 rasas Punkts Asmens Pocketknives Āra Kempings EDC Medību Rīku, Self Defense Jackknife
€60.38 €30.19

(labdien!laipni lūgti mūsu veikalā!kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi.modes dizains,100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!bm 535(stils a&b): kopējais garums: 19.7 cm asmens garums: 8.4 cm asmens platums: 2.4 cm asmens biezums: 2mm asmens materiāls: m390 roktura garums: 11.3 cm roktura materiāls: alumīnija sakausējuma svars:)

Izskatās arī
Ziedu Gofrētu Mašīna, Vilnis Gofrētu Rievotās Papīra, Mežģīnes Rīki, Ziedu Iesaiņojums, Floristikas Piederumi (Smalkiem Zobiem)
€34.76 €21.90

(mērķis: galvenokārt izmanto ritošā papīra, var izskrējienu ļoti vienveidīga vilnis mežģīņu svārki galvenais materiāls ir augstas kvalitātes pastiprināta neilona un aksesuāri ir vara un nerūsējošā tērauda.galvenokārt izmanto kērlinga papīra ziedu iepakojuma.izturīgs, nav deformētas, un nav viegli bojājumu; ātri roll papīra ātruma, nav viegli, lai izjauktu papīra, augstu izmantošanas efektivitāti,)

Izskatās arī
4/5/6 Collu Failu Koka Rokturi Failus Metāla, Koka Griešanai Stikla Slīpēšana Kokapstrādes Failu Dārza Instruments, Ar Rokturi
€3.62 €2.71

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt savu zaru augšējā stāvoklī ar mūsu 4/5/6 collu atzarošanas failu. izgatavots no augstas kvalitātes gultņu tērauda, mūsu naudas sodu zobu rasp failu sniedz precīzas metālā, veidojot un palielinot tās) rokas instrumentiem. piemērots kokapstrādes entuziastus, profesionāli galdnieki, un diyers meklē, lai uzlabotu)

Izskatās arī
1GB 4-10inch Koka Rasp File Set Koka Griešanai Failus Tērauda Failu DIY Amatniecības Sīkrīku, Galdnieks, kokapstrāde, Kokapstrādes Instrumenti,
€8.11 €4.95

(funkcijas: *4 ~10 koka rasp failu kokapstrādes diy amatniecības sīkrīku galdnieks multi instrumenti *koka rasp fails ir izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, kas nodrošina to ilgmūžību un izturību *gumijas rokturis uz augšu, ir paredzēti, lai pasargātu jūsu rokas *liels galdniecības, kokapstrādes un koka griešanai *ideāls apstrāde, metālā, pulēšana un)

Izskatās arī
Karburatora Regulēšanas Instrumentu Komplekts, 2 Dzinējus, Ogļhidrātu Melodija Pielāgojot Instrumentu Šķēres, Motorzāģi, Weedeater
€23.29 €15.84

(skrūvgriezi, kas atzīmēti ar rīku veida rokturi, viegli atpazīt.šī somiņa var turēt instrumenti kopā. šī 10pcs karburatora regulēšanas instrumentu komplekts ietver: p m/ maza vadītājs p m/ single d/ maza vadītājs vienā d/ double d/ sešstūra/ 7 zobi sajūgs ar rievotu/ 21 zobu sajūgs ar rievotu/ jaunu shapde/ six star skrūvgriezi. 2 dzinējus, stīgu trimmeri, motorzāģi, lapu pūtēju, dzīvžogu)

Izskatās arī