Cena €4.65

Pilns apraksts

Funkcijas:

2gab gaisa vārstu adapteri ar gumijas starplikām.

Nomaināms un noderīgi, ar augstu stiprību un vides aizsardzību.

Derīgs piepūšamo laivu, kajaku, caone, utt.

Specifikācijas:

Materiāls: Neilons

Izmērs: 30 * 49mm / 1.2 * 1.9

Apakšā Iekšējais Dia.: 18mm / 0.7 gadā

Augšējais Iekšējais Dia.: 16mm / 0.6 gadā

Svars: 7.g/gab

Iepakojums Saraksts:

2 * Vārstu Adapteri Kajaks

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Specifikācijas

  • Garums: Dimension
  • Āra Aktivitātes: Ūdens slēpošana
  • Funkcija 5: Laivu Piederumi
  • Funkcija 6: Zvejas Laiva
  • Korpusa Materiāls: PVC
  • 4. funkciju: piepūšamās laivas
  • Jauda (Personai): 1-2
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Gaisa vārstu adapteri
  • Līdzeklis 1: kajaks
  • Funkcija 3: kajaku piederumi
  • Iezīme 2: laivu piederumi jūras

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1pc EVA Putu Dragon Boat U-Veida Spilvens Dragon Boat sēžamspilvenu neslīdoša Triecienu Absorbciju Spilvena, Krēsla Spilventiņu Spilvenu 32.5x16x5cm
€2.53 €1.31

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *mīksta spilvena, var atvieglot jūsu nogurums, no sēdes uz ilgu laiku *liels pūķis laivu apmācības, konkursi, kanoe laivas, kajaki un vairāk specifikācija: *materiāls: eva *krāsa: melna (kā bildes šovs) *izmēri: apm. 35.5*16*5cm (,)

Izskatās arī
JUNHAIINS DiveShark Rūdīts Stikls Freediving Maska Snorkeling Komplekts Salokāms trubiņa J-tipa ar Kameras Kronšteinu
€78.44 €73.84

(okeāns, divers ir ierobežotas, jo viņu kustībām, tāpat kā zivs, atstājot ūdeni.tātad, ja cilvēks ir saimniecības gopro kameru savā rokā, viņi nevarēs, lai rezerves, lai viņu rokās, lai brauciena attālumā jebkuru haizivis vai delfīnus, kas nāk, lai netraucētu tos.tāpēc, gopro niršanas brilles ir parādījušies.tas ir niršanas brilles ar iebūvētu gopro kameras bāzes, kas var uzņemt fotogrāfijas bez)

Izskatās arī
Pontonu Laivu Fenderi Klipu Regulētājs Klipu Pontonu Laivu Piederumi ,Nostiprināšanas
€2.74 €1.51

(apraksts: 【augstas veiktspējas] aicina: laivu fender klipus var pielāgot nostāja, fenderi viegli un ātri, ar augstu efektivitāti un ērtības. 【pieteikums] aicina: pontonu laivu fender klipus, kvadrātveida caurules 1 -1.25 , un arī novietot uz visvairāk pontonu laivu bamperi amputēšana. 【premium un uzticamu] aicina: laivu bufera klips ir izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla,)

Izskatās arī
Zēns Peldēšanu, Sērfošanu, Bikses, Vasarā Ātri Sauss Krāsa mainās Pludmales Šorti Vīriešiem Ātri Sausas Peldkostīmi Valdes Īss Portatīvo Šorti
€17.74 €12.78

(apraksts: 1.ātri sausas,elpojošs,mīksts un viegls.super mīksts, ātri žāvēšanas tehnoloģiju, audums nodrošina neticami visu dienu komfortu. 2.elastīga slēgšanu.gluda virsma,gandrīz bez ādas berzi un kairinājumu.stingrāka jauktu šķiedru audumu augstāku saules aizsardzību.viegls un ātri sausas mitruma. 3.vadības auduma,kas ļauj uzņemt mazāk apģērbu, kad ceļojumu,mīksts un ērts)

Izskatās arī
Laivu Airi, centrālās Slēdzenes sistēma, Izgatavota no Izturīga Plastmasas Materiāla, kas Nodrošina Vienmērīgu Airēšanas Kustības, kas ir Ideāli piemērots Jūras Laivas, 2 Gabali
€12.27 €5.16

(produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt. specifikācija: *)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Laivu, Virvju Kāpnes Lieljaudas Poliestera Līnijas Jūras Kāpšanas Virve Pieaugušajiem Piepūšamās Laivas Pontonu Laivu
€32.36 €22.65

(aizzīmju punktiem: 1. [ izturīgs izmantojiet ] izgatavots no neilona un nerūsējošā tērauda, ar šo laivu, virvju kāpnes ir izturīgs un izturīgs.jūs varat atkārtoti izmantot to daudz sezonu, neuztraucoties par to, fedings vai pārkāpj. 2. [ viegli lietojams ] šī papildu laivu trepes var novietot uz laivu ar 2 āķiem, nekādi instrumenti nav nepieciešami.tas ir ērti un ātri uzstādīt un salocīt,)

Izskatās arī
Vējdēlis Vārstu Adapteri Daudzfunkcionāls Bradāt Valdes Uzpūst Adapteri Uzstādīt Gaisa Sūknis Uzpūst Savienotāji Komplekts
€5.57 €3.28

(apraksts: nosaukums: vējdēlis vārstu adapteri materiāls: neilons+sakausējuma apaļā apvienotās: piemērots piepūšamās gultas un piepūšamās ūdens tvertnes kvadrātveida apvienotās: piemērots sup airi, utt. iepakojuma saraksts: vējdēlis vārstu adapteri x 1 mazo uzgriežņu atslēga x 1 gaisa sprauslas x 4 piezīme: dažādi displeji)

Izskatās arī
Unisex Jaunu Ūdens Sneaker Āra Pludmales Peldēšana Karstā Pārdošanas Vīriešu, Sieviešu, Brienot Kurpes Ātri Žāvēšanas Vasaras Čības Pāris
€16.40 €6.23

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs varētu pieņemt kritums piegāde!vairumtirdzniecība,vairāk atlaides!sazinieties ar mums tagad! kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast es izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma.)

Izskatās arī
Jaunas D Gredzenu Kajaks D Gredzenu Kajaks Kajaku Piederumi Cilpas Skrūves Laivu Klāja D Gredzenveida Skrūvēm, Universālais 12 D Gredzenu Universal
€12.49 €7.49

(postenis ziņas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. * 12 gabali premium neilona kajaks d gredzens * viegls, spēcīgs un izturīgs. * izmantot tos, lai nodrošinātu klāja līnijas, bradāt siksna, palaist šoks vadu takelāžas un vairāk. * viegli uzstādīt un ērti lietot. * liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, laivu, zvejas plostu, dinghy un tā tālāk. specifikācijas: *materiāls:)

Izskatās arī
Golfa Disku Vadītāja Mini Praksi, Pīrāgus, Diski Aksesuāri Midrange Rotaļlietas Bērniem
€48.32 €22.23

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu disku golfa disku komplekts, tad jūsu pētniecības nekā šeit.tas ir tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.pieņēma augstākās kvalitātes materiāla, praktisks un izturīgs ilgu laiku, izmanto, nav viegli, lai saņemtu deformētas, un dos jums daudz ērtības. funkcijas -krāsa: asorti krāsas -materiāls:pe,tpe -izmērs:)

Izskatās arī
1gb Kajaks Mount Bāzes Piepūšamā Airu Laiva Nomaiņa Ar Montāžas Skrūves, Smaiļošana Stieņa Turētājs Portatīvo Piederumi Laivas
€3.03 €1.52

(motīvs: 1. tas var būt uzstādītas droši un viegli par kajaks noteikt zvejas stieņa turētāji . 2. šis produkts ir ļoti viegli uzstādīt un viegli lietot, viegls, un pārnēsājamo. 3. šis produkts ir lielisks aksesuārs smaiļošana un var izmantot zvejai. 4. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tai ir labas kvalitātes, un to var izmantot ilgu laiku. 5. nāk ar nerūsējošā)

Izskatās arī
4gab Laivu Bufera Vairogs Aizsardzība 6"x23" Laivu Fender Piepūšamās Jūras Bufera Jūras Docking Laivu Doks airu Laivas Makšķerēšana
€58.43 €36.81

(apraksts: 【arī aizsardzības] aicina: šajā laivu fender ir izgatavots no labākās kvalitātes, vides aizsardzības pvc, kura saulē, aizsargātas, iezīmes, liels rezerves efekts, un var aizsargātu laivu no bojājumiem, ko izraisa masveida sadursmes starp cietām virsmām. 【viegli piepūstas] aicina: jūs saņemsiet 4 inflācijas adatām un 1 sūknis, viegli uzpūst un deflāciju, un ļoti ērti izmantot. 【pastiprināta)

Izskatās arī
Jaunu Visu Oglekļa Sailboard, zemūdens Spārniem Pūķis, zemūdens Spārniem Ūdens Sērfošanu, vindsērfinga
€415.67

(iegādāties jebkādu zemūdens spārniem un saņemt divus bezmaksas centrs pīlāriem, kopā trīs izmērs centrs pīlārs var mainīt, sazinoties ar mums, ar 60/70/80/90 iespējām kāpēc izvēlēties mūs: 1 .mums ir ražošana, kas specializējas vējdēlis spuras 8 gadus. 2.eco-friendly 3.pieņemamu cenu 4.apmierinošs pirms pārdošanas apkalpošana un pēc-pārdošanas pakalpojumi 5.atbalsta)

Izskatās arī
Laiva ar Izliešanas korķi, Nerūsējošā Tērauda 1 collu ar Skrūvēm Kārta Laivu Transom Drenāžas Spraudni, lai Kuģis Kajaku Kanoe, Jūras Laivu Piederumi
€14.57 €7.57

(apraksts: izmērs: jūras laivu ar izliešanas korķi, der 1 hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas premium materiāls: garboard drain plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša. izmantošanai par lielāko laivu: nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis,)

Izskatās arī
Fish Finder Mount Bāzes Viegla Uzstādīšana Piegādēm Zvejas Stieņa Turētājs Āra Kanoe Piepūšamās Laivas Laivu Tiešo Nomaiņa
€11.75 €6.46

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: augstas kvalitātes fish finder montāžas plates ir izgatavotas no augstas kvalitātes pp materiāla, kas ir izturīgs un stabils, un to var izmantot dažādiem laika apstākļiem, ar ilgu kalpošanas laiku. 【360 grādu rotācijas] aicina: portatīvo fish finder turētājs var pagriezt par 360 grādiem, un leņķi var regulēt, lai pilnībā apmierinātu jūsu)

Izskatās arī
Izturīgs Piepūšams Peldošs Krēsls Baseins Peldošo Bumbu Peldēšana Gredzenu Baseins, Rotaļlietas, Baseins, Ūdens Pool Puse Baseins Rotaļlietas
€22.12 €13.94

(izturīgs piepūšams peldošs krēsls baseins peldošo bumbu peldēšana gredzenu baseins, rotaļlietas, baseins, ūdens pool puse baseins rotaļlietas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. mūsu vasaras baseins bojas ietver 2gab piepūšamo baseinu pludiņiem ziedu nūdeles, ūdens sauļošanās krēslu, izmērs: 6.5x150cm. lietošanas ērtums.baseins krēslu ir viegli izmantot, tas ir viegls,)

Izskatās arī
Chikadiv-C400 1L Portatīvie Mini Niršanas Cilindru, Rezerves Niršanas Skābekļa Cilindru, Snorkeling Pudele ar Rokas Sūkni un Marsk
€361.60 €180.80

(🏊【portatīvo dizaina] aicina ar chikadiv 1l zemūdens tvertnes nodrošina 15-20 minūtes no gaisa.ideāls izmērs no pudeles ar diametru 9cm ir ļoti piemērots, lai veiktu iet.turklāt, mini akvalangu cilindriem ir arī ļoti piemērots zemūdens izpētes, laivu tīrīšana, avārijas, glābšanas, rezerves gaisa avoti, utt. (piezīme: niršanas dziļums, temperatūras, elpošanas ātrumu ietekmēs izmantošanas laiks)

Izskatās arī
Laivas Airi Nomaiņa T Rokturis Mazs Izmērs, Viegli Uzstādīt Ērtu Portatīvo PVC Materiāla Piederumi Sērfošanas Dēlis
€2.55 €1.78

(apraksts: 【lieluma informācija] aicina t izliektas bradāt rīkoties apm. 11.5cmx9cmx3cm/4.53inchx3.54inchx1.18inch 【pvc materiāls] aicina bradāt rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga 【viegli uzstādīt] aicina bradāt nomaiņa t rokturis ir gaismas svara, kompakts, viegli pārnēsājams, viegli uzstādīt un lietot 【profesionālās piederumi])

Izskatās arī
Plastmasas Apakštase Bērni, Kas Peld Ar Disku Grozāms Plate Sporta Spēlē Rotaļlietas Rotaļlietas
€15.54 €6.68

(apraksts tas ir sava veida radošā peld ar disku rotaļlieta.šo preci ir izgatavots no materiāla, izturīga un droša, ilgstoši izmantot.krāsains lidojošais šķīvītis rotaļlieta izskatās tik skaisti, ko var bērni procenti par nodarbību.lieliska dāvana bērniem, īpaši zēniem. funkcijas -krāsa: random krāsa -materiāls: plastmasa -izmērs: 16.00x10.00x5.00cm/6.29x3.93x1.97in -t)

Izskatās arī
Kajaks Sēdekļa Premium Ērta Atzveltne Atbalsta Viegli Uzstādīt Stand up Paddle Board Sēdeklis Kanoe Raftings Smaiļošana Zvejas
€45.29 €26.27

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina: mūsu kajaku sēdeklis ir izgatavots no premium eva neilona materiāla, ar labu elastību, izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs un ērtu atbalstu. 【izcilu dizaina] aicina: šajā ērti kanoe sēdeklis ir forma montāžas, dizaina un saskaņā ar ergonomiku, lai nodrošinātu perfektu komfortu jūsu ūdens braucienu. 【regulējamas siksnas] aicina: ar piepūšamo kajaks)

Izskatās arī