Cena €81.44 €104.42

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā

Mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .Jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , novēlot jums laimīgu iepirkšanos .

Produkta Parādīt

Lieluma Vienība: centimetri vai collas

1. izgriezums= ? 2.plecu= ? 3.piedurknes= ? 4.armhole= ?

5. rokas= ? 6.krūtīs= ? 7.vēders= ? 8.vidukļa= ?

9.hip= ? 10.jaka garums= ? 11.bikses garums= ?

12.augšstilba= ? 13.augstums = ? 14. svars= ?

Izmērs Pasākuma Veids

KRĀSU DIAGRAMMAS

Lūdzu, pastāstiet mums savu krāsu, kad jūs, lai:

Padomi :

A. Uzvalks nesatur nekādus piederumus, piemēram, ziedu,cepure ,kruķis ,Kaklasaites ,Jostas u.c

B. Krāsu, var atšķirties starp dažādām CRT un LCD ekrāni.mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar fotogrāfijām, jūs redzējāt.

C., Lūdzu, iedodiet man jūsu exactitude izmēru un krāsu, ja pasūtījuma, un es esmu ļoti laimīgs, lai process ienākumus, ja nepieciešams ,lai atbilstu ļoti piemērots ar jums !

D. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.

E. tāpēc, ka pircēja valsts muitas nodoklis nav skaidrs ,lai tas nav iekļaut jūsu pasūtījuma summa , lūdzu, ņemiet !

Kompensācija

Jūsu apmierinātība ir mūsu pirmā prioritāte.

Bojāti produkti tiks piedāvāti apmaiņu.Pircēji var atgriezties priekšmetus, oriģinālā iepakojumā 5 dienu laikā pēc tās saņemšanas, ja jūs neesat apmierināts ar to.Mēs atmaksāsim jums vai nosūtīt nomaiņa, lai jūs 3-10 darba dienu laikā pēc saņemtie objekti.

Sākotnējā Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atmaksāta.Pircēji, kas ir atbildīgas par kuģošanas un pierādījumu par nogādi uz visu atdevi.

Pēc pārbaudes par jebkādiem defektiem atpakaļ nosūtītās preces, mēs nosūtīsim jums aizvietotājus.

Atsauksmes

A. Mēs darīsim visu, lai jūsu tiešsaistes pirkumu kā patīkama, cik iespējams, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, jo mēs patiešām vēlaties, katrs klients ir apmierināts klients!

B. Tā būtu ļoti appreciated, ja jūs varētu mūs atstāt pozitīvu atsauksmi, kas būs liels iedrošinājums mums!!

Paldies & Laimīgu iepirkšanos!

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Stils: Smart Casual
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Piemērojamo Skatuves: Iepirkšanās
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Materiāls: KOKVILNAS, Poliestera
  • CN: Dzjansu
  • Fit Tips: izdilis
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Dzimums: Vīrieši

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2023 Vīriešu Veste Kāzu Baltā Slim Fit Uzvalks, Veste Mētelis Oficiālu Dizainers Piedurknēm Vienu krūtīm, Liela Top Kleita
€12.20

(modname=ckeditor izmērs-------------garums-----------krūtis------------plecu m------------------58----------------90--------------------34 l-------------------61----------------94--------------------36 xl-----------------62----------------98--------------------38 2xl---------------63----------------102------------------39 3xl---------------64----------------106------------------41 4xl---------------65----------------111------------------43 5xl---------------66----------------116------------------45 6xl---------------67----------------120------------------47)

Izskatās arī
INCERUN Topi 2023 Amerikāņu Stila Vīriešu Modes, Sexy Viedokļa Acs Uzvalks Atpūtas Karstā Pārdošanas Vīrietis Ilgi Piedurknēm Žakete, S-5XL
€28.68 €17.21

(izmērs:s,m,l,xl,2xl,3xl,4xl,5xl audums materiāls:100%poliesteris krāsa:melna piemērota tips:fit stils:pamati sakarā:atpūtas modelis:acs modelis biezums:mērenību produkta apraksts:vīriešu acu modelis ar garām piedurknēm galotnēm. marķējums: jā modeļa izmērs:m paketē iekļauts:1 * topi lūdzu, ņemiet vērā: pateicoties)

Izskatās arī
Debess Zila, Uzvalki Vīriešiem Terno Eleganta Žakete Vienu Krūtīm Sasniedza Atloks Oficiālu 3 Gabals Jaka, Bikses, Vestes Slim Fit Kāzu Audums
€129.58 €97.18

(veikalā ievads mēs esam rūpnīcas piegādātājs, visi tērpi var pasūtījuma pieaugušo un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu pieprasījumu.ja jums ir jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, kuģniecības, lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi.ja jums ir stils jums patīk, jūs arī varat nosūtīt mums attēlu, mēs to pielāgot, lai jūs par brīvu. produkta)

Izskatās arī
Klasisks Britu Stila Vīriešu Slim Fit Divu Pogu tīrtoņa Krāsas Uzvalks Trīs Gabals, kas par Groomsmen un Kāzu svinības, Banketu
€119.18 €77.46

(padomi: lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms pasūtījuma! *1 visi mūsu produkti tiek reklamēti āzijas izmērs!!! 3-4 izmēri ir mazāki par mums/eur izmērs. / apvienotā karaliste / austrālija / es izmērs! (1cm=0.394 gadā) *2 , ja neesat pārliecināts par izmēru, jūs varat pateikt mums savu augumu (cm) un svars (kg) pirms iepirkšanās!mēs palīdzēsim jums izvēlēties pareizo izmēru! *3 , kā)

Izskatās arī
Vīriešu Luksus Žakarda Drukāt Uzvalks Jaka Fashion Biznesa Gadījuma Posmā Puse pieguļoša Žakete Oficiālu Kāzu Uzvalku Vīriešu Apģērbs
€54.13 €29.77

(prece ir āzijas korejiešu izmērā,3-4 izmērs ir mazāks par euro/asv.pls pārbaudiet izmēru chart uzmanīgi padomi kā izvēlēties izmēru: pls izmantot līdzīgs audums no jums, lai salīdziniet ar izmēru chart. 1. pls, ļauj 1-3cm tolerances dēļ rokasgrāmata pasākums. 2. krāsu var atšķirties no attēla sakarā ar citu datoru ekrānu un gaismas ietekmē. 3.ja jūs neesat pārliecināti par)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Vaļēju Taisnas Bikses Vīriešu Kokvilnas Dizaineru Pavasara Vasaras Ikdienas Garo Bikšu Vīriešu Streetwear Plaša Kāju Bikses A255
€34.15 €17.07

(* svarīga piezīme * 1. jo atšķiras dažādu monitoru,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā,bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! 2. lūdzu atļaut 2-4 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.paldies par jūsu sapratni.izmēri: (1cm = 0.39 gadā) 3. lūdzu, neatveriet strīdu)

Izskatās arī
Pielāgots Baltās krāsas Modes Kāzu Uzvalki, Vīriešu Formālu Līgavainis Slim Fit Dubultā krūtīm Balli Vīriešu Žakete KOSTĪMU homme 양복남 Hombre de traje
€144.86 €72.43

(šo uzvalku ir tikt pielāgota.pielāgošana aizņem aptuveni 10-20 dienu laikā.nav inventāra.pielāgota tērpi nav atbalstītu atgriešanos.lūdzam veikt pasūtījumu uzmanīgi.paldies. par mani - anniebritney sveiki, labdien! visiem!es esmu anniebritney.man ir daudzu gadu tērps, padarot pieredzi .pēc gadu smaga darba, es esmu mazliet slaveno ķīnā tagad.es vēlos, lai visa pasaule par to zina mani.vai vēlaties)

Izskatās arī
2024 Vīriešu 3-gabals Uzvalks Komplekts (Jaka, Bikses un Veste) Kāzu Līgavainis Uzvalku Oficiālu Slim Fit Skaists Apģērbs Vīriešiem ir Uzvalks
€97.36 €68.15

(cienījamie klienti: laipni lūgti mūsu veikalā!novēlu jums ir patīkama iepirkšanās laiku ! pirms pasūtījuma, jums ir pārbaudīt šādu iepirkšanās padomus,tā, ka jums ir veiksmīga iepirkšanās pieredzi: 1. izmērs: lūdzu, izvēlēties savu fit izmērs no šī stila uzvalks lieluma diagrammu. 2. krāsa: dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā)

Izskatās arī
Zelta Satīna Vīriešu Uzvalki, Biznesa Slim Fit Balli Puses Posmā Līgavainis Kāzu Uzvalku Ternos Kostīmu Homme 3 Gabali (Žakete+Veste+Bikses)
€76.15 €63.97

(laipni lūgti mūsu veikalā modelis liecina, izmēri to, kā pasākums ja jūs vēlaties, lai pielāgotu padarīt kostīmi,lūdzu atstājiet jūsu īpašajām mērījumus saskaņā ar šo attēlu.ir divi veidi, kā izmērīt mērījumi.pasākums savu ķermeni, vai pasākums savu uzvalku. 1,novērtētu savu ķermeni kad jūs novērtētu savu ķermeni,jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu)

Izskatās arī
2023 Jauns Dizains 3 Gabals Vīriešu Uzvalku Cietā Tuxedos Groomsmen Jaka Kāzu (Žakete+veste+Bikses) Maksimālā Atloks Balli Vakariņas Uzvalks
€110.06

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visi sutis var custom made in adulet un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu pieprasījumu uz mums, ja jūs)

Izskatās arī
2024 Jaunā Pavasara Rudens Ziemas Bleizeri, Vīriešu Biznesa Ikdienas Tērps Stabilu Modes Stila Viegls Mētelis Slim Fit Vīriešu Jaka X16
€58.88

(* svarīga piezīme * 1. jo atšķiras dažādu monitoru,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā,bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! 2. lūdzu atļaut 2-4 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.paldies par jūsu sapratni.izmēri: (1cm = 0.39 gadā) 3. lūdzu, neatveriet strīdu)

Izskatās arī
Cietā Žakete Vīriešu Uzvalki, Apdares Žakete Itālijas Puse, Kāzu, Banketu Dizainera Uzvalks Jaka, Bikses Slim Fit Homme
€57.98 €40.01

(1:lielums iepriekš ir faktiskais audums izmērs (, kas ir 1-1.5 collu lielāks nekā jūsu ķermeņa lieluma). 2:lielums, ko mēra ar roku,dažreiz ir kļūdas,bet vienmēr laikā 1 collu. izmērs: mūsu uzvalks, veste ir 7 izmēri no xs-3xl izmēri.lūdzu, pārbaudiet rūpīgi pirms pirkšanas. xs (krūtis 38.6 / wasit ar 36,6 ) s (krūšu 40.5 / wasit 38.6 ) m (krūtis 42.9 / wasit 40.9 ) l)

Izskatās arī
Vintage Florwers Žakarda Kāzu Uzvalki Vīriešiem Black Robots Custom Atloks Līgavainis Tuxeods Balli Puses Žakete Set 2 Gabals Cilvēks Kleita
€163.90 €98.34

(standarta suizt izmēri: ķermeņa izmēru, mums ir nepieciešams : 1. neck_cm vai collas 2. pilna chest_cm vai 3 collas. pilna plecu width_cm vai collas 4 .wrist_cm vai collas 5becip_cm vai 6 collas. roku length_or collas 7 .vēders/stomach_cm vai 8 collas .jaka length_cm vai 9 collas .waistband_cm vai collas 10 .hip/seat_cm vai collas, 11. thigh_cm vai 12 collas .bikšu ir outseam_cm vai)

Izskatās arī
Viena krūšu Slim Fit Bikses Set Stilīgi Vīriešu Biznesa Apģērbi Kopumu, Atloks, Viena krūšu Slim Fit Mid-pieaugums Bikses tīrtoņa Krāsu
€14.54

(apraksts: mūsdienīgi un moderni apģērbi ansamblis. viena krūšu uzvalks jaka ar vienu pogu. augstas kvalitātes poliestera auduma ar izsmalcinātu meistarība. mūžīgas dizaina bikses. universāls tērps, kas piemērots formālās un ikdienas reizes. posteņa nosaukums: žakete, bikses kopa materiāls: poliesters stils: biznesa dzimums: vīriešu izmērs)

Izskatās arī
Gaiši Rozā Vīriešu Uzvalki, 2 Gabali Robots Atloks Vienā Krūšu Pusē Aizmugurē Ventilācijas Žakete, Jaka Tuxedos Līgavainis Kāzu Žakete+Elsas
€153.10 €76.55

(lūdzu, pārbaudiet izmēru chart, un izvēlēties atbilstošu izmēru. lūdzu, pārbaudiet priekšstatu par pareizu mērīšanas metodi. laipni aicināti apskatīt manas veikalā:veiai veikals teicama kvalitāte, konkurētspējīgas cenas, ātra piegāde un labu servisu! laipni lūdzam darīt vairumtirdzniecības un darīt piegāde! plss izvēlēties savu izmēru,ja nepieciešams pasūtījuma)

Izskatās arī