Cena €72.43 €144.86

Pilns apraksts

Šo uzvalku ir tikt pielāgota.Pielāgošana aizņem aptuveni 10-20 dienu laikā.Nav inventāra.Pielāgota tērpi nav atbalstītu atgriešanos.Lūdzam veikt pasūtījumu uzmanīgi.paldies.

Par Mani - ANNIEBRITNEY

sveiki, labdien! visiem!Es esmu ANNIEBRITNEY.Man ir daudzu gadu tērps, padarot pieredzi .Pēc gadu smaga darba, es esmu mazliet slaveno Ķīnā tagad.Es vēlos, lai visa pasaule par to zina mani.Vai vēlaties zināt, mani?Man sniegt pielāgotus tērpi pakalpojumu .Ja jums ir kādas idejas ,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.

Produkta Rāda

lūdzu, izvēlieties pielāgots izmērs no šī lieluma diagrammu.Ja jūs nezināt, kā izvēlēties izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, lai saņemtu palīdzību .Mēs piedāvājam pasūtījuma pakalpojums, lai šī stila apģērbam .

Uzvalks Standarta Izmēri - gatavo uzvalku mērījumi

Piezīme: standarta izmēru diagrammas, tas nozīmē tikai to gatavo uzvalku izmērus,ne ķermeņa mērījumus .Roku mērījumu būs pretrunas, aptuveni 1-2 cm.

Pasūtījuma Pakalpojums

cienījamais klients.Ja jums ir nepieciešams, pielāgotu izmēru ,lūdzu sūtīt šīs ķermeņa mērījumus ar mūsu klientu apkalpošanas A : augstums B:svars 1. plecu 2. piedurknes garums 3. krūtīs 4. vēders 5. biksēm viduklis 6. gurni 7. jaka garums 8. bikses garums 9. augšstilba 10.citi lūgumi, piemēram, piedurknēm aproces,elsas, grunts,krāsa ,slim vai zaudēt,vestes garums un tā tālāk.Lūdzu, pārliecinieties, vai šie ķermeņa izmēri ir pareizi ,tas ir ļoti svarīgi.( Valdnieks tuvu, lai jūsu ķermeņa, mērot)

Lūdzu Padomus

Mēs piedāvājam dažādu līmeņu Sūtījumu.lūdzu, izvēlieties piegādes metodi, saskaņā ar savu laiku. * Lūdzu, pārliecinieties, visu informāciju(izmērs/krāsa un tā tālāk), pirms jūs kārtībā.

Par atgriezenisko saiti,mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt mums pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Ja jums nav,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkura neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, jo neviena no tām var atrisināt problēmu.Mēs vienmēr esam gatavi darba lietas.Paldies.

PIRCĒJI PAZIŅOJUMS

Par krāsu

-Tur var būt nelielas krāsu dažādus starp foto un gatavo uzvalku,jo Datora ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD ekrānu.

Par piegādes laiku

-Pack24.lv Standarta Piegāde: 15-60 Dienas.

-Ķīnas ziņu Gaisa un ePacket: 20-60 Dienas.(Brazīlija nepieciešams 30-90 dienas)

-DHL: 7-20 Dienām.

Paziņojums: Sakarā ar customes un laika, varbūt dažreiz tas būs kavēšanās kādu laiku, bet mēs pagarināt piegādes laiku, par jums, tāpēc, lūdzu, pagaidiet mazliet vairāk laika pacietīgi.

Nodokļi un nodevas

-Nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

Par dziesmu mana paka

-Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en vai http://global.cainiao.com/ (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Par piliens kuģniecības un vairumtirdzniecības

-Vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides.

-Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.(Jums ir nepieciešams, nosūtīt piezīmi par drop shipping.)

Par pirkumu aizsardzības laiks

-Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, "Jo kuģošanas kavēšanos,lūdzu, paplašināt piegādes dienas līdz 30 dienām." un mēs varam palīdzēt jums to pagarināt.

Par pārmaiņām izmēra

-Ja jūs vēlaties, lai mainītu izmēru, mēs bez jums, bet pircējam vajadzēs maksāt kuģniecības izmaksas.(nav iekļauti pasūtījuma lieluma)

Atsauksmes

-Ja jums, un, piemēram, mūsu objektus,pozitīvi novērtēt ir ļoti appreciated, un paldies par jūsu atbalstu.Ja jums nav apmierinājums ,lūdzu sazināties ar mums, nav pievienot sliktas atsauksmes.tas nav labākais veids, kā Problēmu risināšanas.Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem 24 stundu laikā.

Specifikācijas

  • Stils: Smart Casual
  • Fit Tips: izdilis
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: 2 gabali(Jaka & Elsas)
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Zīmola Nosaukums: ANNIEBRITNEY
  • Slēgšanas Tips: Dubultā Krūtīm
  • Piemērojamo Skatuves: Kāzas
  • CN: Dzjansu
  • Materiāls: KOKVILNAS, Poliestera

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bēša Kāzu Tuxedos Slim Fit Vienu Pogu, Uzvalki Vīriešiem Pasūtījuma Līgavainis Uzvalku 3 Gabalu Prom Oficiālu Vīriešu Brazer (Jaka+Bikses+Veste)
€141.99 €89.45

(laipni lūgti mūsu veikalā krāsa :tāpat kā attēlu un stils :pasūtījuma visi tērpi var pasūtījuma adlut un zēns izmēra jūs varat izmērīt savu mērījumus un izvēlēties krāsu (noklusējuma attēlu ),un rakstīt tos uz piezīmi vai jūs varat noklikšķināt ziņu pārdevējam ,pēc tam sūtīt visus mērījumus un krāsu, lai man vai noklikšķiniet uz tiešsaistes tērzēšanas ar mani,)

Izskatās arī
Pasūtījuma Vīriešu Uzvalki Groomsmen Iecirtums Atloks Līgavainis Tuxedos Šampanieša Kāzu Labākais Vīriešu Kostīms (Jaka+Bikses+Savilcējs+Veste)
€136.94 €68.47

(piezīme: dārgie,ja jūs konstatējat, ka iepriekš stanrard tērpi, izmērs neder, jums ļoti daudz, jūs vienkārši izmērīt savu ķermeni accoridng uz šādiem mērīšanas ceļvedis un pēc tam mums rāda ķermeņa izmērus.; mēs varam pielāgotus, uzvalki, lai jūs kā labi.tas ir to pašu cenu! 1 .izgriezums=?cm ( vai collas ) 2 .plecu=?cm ( collu ) 3 .piedurknes=?cm ( collas ) 4 .armhole=?cm ( collas ) 5)

Izskatās arī
Populārs Vīriešu Žakete Outwear Izsmalcinātu Meistarība Vienkāršu Vienas Pogas Vīriešiem Formāls Uzvalks, Žakete Silts Mētelis
€22.81 €13.23

(svarīga informācija materiāls:kokvilna maisījums iepakojuma lielums: izmērs: m, krūtis: 92cm/36.2 , garums: 67cm/26.4 , pleca: 42cm/16.5 , piedurknes: 59cm/23.2 (apm.) izmērs: l, krūtis: 96cm/37.8 , garums: 69cm/27.2 , pleci: 43cm/16.9 , piedurkne: 61cm/24 (apm.) izmērs: xl, krūtis: 100cm/39.4 , garums: 70cm/27.6 , pleca: 44cm/17.3 , piedurknes: 62cm/24.4 (apm.) izmērs:)

Izskatās arī
Vīriešu Uzvalki ar Bikses un Veste 3 Gabals Komplekts Vīriešu Formālu Kleita, Uzvalks Vīriešu Vīna Sarkans Uzvalks Set Plus Lieluma Bikses noteikti Trīs Gabals, kas
€105.15 €52.57

(modname=ckeditor izmērs-------------garums-----------krūtīs------------plecu------------------piedurknes m------------------65----------------94--------------------43-------------------------61 l-------------------67----------------98--------------------44-------------------------62 xl-----------------69----------------102------------------45-------------------------63 2xl---------------71----------------106------------------46-------------------------64 3xl---------------73----------------112------------------47-------------------------65 4xl---------------75----------------118------------------49-------------------------67 izmērs----------------garums)

Izskatās arī
Samta Vīriešu Uzvalki, Slim Fit Groomsmen Kāzu Tuxedos 2 Gabali, Kas Nosaka Melnā Sasniedza Atloks, Bleizeri Formāls Uzvalks Ar Vesti Un Biksēm
€108.19 €84.39

(laipni lūgti mūsu veikalā būt džentlmenis mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus kāpēc izvēlēties mūs? 1. mēs visi uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties. 2. mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs ar mūsu pieredzējušu šuvēju. 3. mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem. piezīme: 1.)

Izskatās arī
2023 Vīriešu Rudens Ziemas Modes Vilnas Biroja Uzvalku Bikses Vīriešu Slim Fit Vilnas Biznesa Bikses Vīriešu Jaunu Formālu Kleita Vai Bikses, P437
€57.98 €28.98

(* svarīga piezīme * 1. jo atšķiras dažādu monitoru,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā,bet ne vienu un to pašu darbību uz dažādām iestādēm, kā par modeli.paldies! 2. lūdzu atļaut 2-4 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.paldies par jūsu sapratni.izmēri: (1cm = 0.39 gadā) 3. lūdzu, neatveriet strīdu)

Izskatās arī
A2573 Jodimitty Ziemas Siltā Puse Augsta Apkakle Modes seksīga Apakšveļa Vīriešiem Izspēles Kakla Pamata T-krekls, Blūze Džemperis ar garām Piedurknēm
€17.82

(iezīmes:slim-fit seksīga apakšveļa tīra krāsa nesatur apkures silts un mīksts bāzes apakšveļu izmērs:m-2xl krāsa:regulāra augsta kakla balts, regulāra augsta kakla tumši pelēka, regulāri augstu apkakli, melns, regulāra augsta kakla gaiši pelēks, regulāra augsta kakla royal blue materiāls:poliesters pakete ietver:a gab. apakšveļu piezīmes: 1.tagu izmērs ir)

Izskatās arī
Viena krūšu Slim Fit Bikses Set Stilīgi Vīriešu Biznesa Apģērbi Kopumu, Atloks, Viena krūšu Slim Fit Mid-pieaugums Bikses tīrtoņa Krāsu
€14.54

(apraksts: mūsdienīgi un moderni apģērbi ansamblis. viena krūšu uzvalks jaka ar vienu pogu. augstas kvalitātes poliestera auduma ar izsmalcinātu meistarība. mūžīgas dizaina bikses. universāls tērps, kas piemērots formālās un ikdienas reizes. posteņa nosaukums: žakete, bikses kopa materiāls: poliesters stils: biznesa dzimums: vīriešu izmērs)

Izskatās arī
Itālijas Tērpi Komplekts Vīriešiem Sarkanu Ziedu Žakarda Oficiālu Kāzu Uzvalku Luksusa Groomsman Biznesa Vakariņas Žakete Komplekti Pielāgota
€153.96 €101.61

(mēs esam pagodināti par iespēju padarīt skaistu uzvalku, lai jūs un palīdzētu jums un jūsu mīlēja viens ir salds kāzas.mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas,kas nodrošina oem ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumiem,mūsu kāzu kleitas ir izgatavoti saskaņā ar augstiem standartiem no slavenā starptautiskā kāzu kleitu/uzvalku,uzņēmumiem, un, izmantojot augstākās)

Izskatās arī
Tumši Zila Stand Apkakli Slim Fit Vīriešu Uzvalks 2pieces (Jaka+Elsas+Kaklasaiti) Līgavainis Tuxedos Groomsmen Valkāt Kāzu Žakete, Uzvalki, Vīrieši
€72.87 €53.20

(mēs esam rūpnīcas piegādātājs !w e, online 24 stundas .y ou varat sazināties ar mani jebkurā laikā, ja youneed.w ish jums laimīgs iepirkšanās . jūs varat izmērīt savu mērījumus un izvēlēties krāsu (noklusējuma attēlu ),un rakstīt tos uz pasūtījuma piezīmi vai jūs varat noklikšķināt ziņu pārdevējam ,pēc tam sūtīt visus mērījumus un krāsu, lai man vai noklikšķiniet uz tiešsaistes)

Izskatās arī
Bordo Vīriešu Kostīmi, Žakete Vienu Krūtīm, Maksimālā Atloks 3 Gabals Jaka, Bikses, Vestes Līgavainis Kāzu Tērpu Slim Fit Luksusa Apģērbs
€115.73 €98.37

(laipni lūgti mūsu veikalā būt džentlmenis mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus kāpēc izvēlēties mūs? mūsu uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties. mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs, mūsu pieredzējušu šuvēju. mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem. uzvalks attēlu krāsu karte tas)

Izskatās arī
Balta Dubultā Krūtīm, Vīriešu Uzvalki, 2 Gabali, Ziedu Raksts Sasniedza Atloks, Slim Fit Kāzu Līgavainis Uzvalku Vīriešu Modes Tērpu Homme
€109.39 €43.76

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , novēlot jums laimīgu iepirkšanos . produkta parādīt piemērots izmērs pasākuma veids lieluma vienība: centimetri vai collas 1. izgriezums= ? 2.plecu= ? 3.piedurknes= ? 4.armhole= ? 5. rokas= ? 6.krūtīs= ? 7.vēders= ? 8.vidukļa= ? 9.hip=)

Izskatās arī
Īpaši liela Izmēra Vīriešu Apģērbu Uzvalks Jaka Rudens Business Plus Liela Zaudēt Atbilstu Ikdienas Topi Vīriešu Žakete 9XL
€83.87 €50.33

(apraksts paziņojums!šī ir āzijas izmērs , izmērs būs mazāks nekā asv lieluma un eiropas izmēram, tas ir ieteicams ņemt divus izmērus uz augšu! specifikācijas: jo tīrtoņa krāsas, ar garām piedurknēm, turndown apkakles un vienas krūtīm, dizainam, tas ir ērti uzstādīt ir ļoti vienkārši, stilīgi un oficiālas, un tas ir ļoti piemērots, lai formālu gadījumos. ja jūs valkā)

Izskatās arī
Vīriešu žakete Vīriešu Uzvalks Jaka Elegants Slim Fit Vīriešu žakete Formālās Biznesa Stils Groomsmen Kāzu Vienu Pogu
€14.46 €8.68

(apraksts: stilīgs un daudzfunkcionāls žakete vīriešiem, ideāls par jebkuru oficiāls pasākums. atloks, dizaina un vienas pogas aizdari viegli un izslēgt. krūtīs apdare un kabata pievienot touch izsmalcinātību. izgatavots no augstas kvalitātes poliestera auduma, kas ir ideāli piemērots pavasara un rudens. var dressed augšu vai uz leju, lai gan gadījuma un uzņēmējdarbības)

Izskatās arī
Pasūtījuma 3 Gabals Vīriešu Uzvalku 2023 Slim Fit Līgavainis Uzvalku Maksimālā Atloks Groomsmen Oficiālu Kāzu Vīriešu Uzvalki ( Žakete+Bikses+Veste)
€109.39 €49.23

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , novēlot jums laimīgu iepirkšanos . produkta parādīt piemērots izmērs pasākuma veids lieluma vienība: centimetri vai collas 1. izgriezums= ? 2.plecu= ? 3.piedurknes= ? 4.armhole= ? 5. rokas= ? 6.krūtīs= ? 7.vēders= ? 8.vidukļa= ? 9.hip=)

Izskatās arī
Amerikāņu Streetwear Augstas Kvalitātes Raibs Tērps Vīriešu Apģērbu Korejas Modes Hip Hop Gadījuma Mētelis Harajuku Tendence Jaka, Vīriešu
€115.25 €57.63

(1. visi mūsu produkti tiek reklamēti āzijas izmērs , lielums ir 1 vai 2 izmēri ir mazāki nekā eiropas un amerikas cilvēki,lūdzu, izvēlieties 1. vai 2. izmēru lielāku un studiju izmēri pirms pirkšanas. 2. kā mēra ar roku,1-3 cm atšķirība ir atļauts (1cm=0.39 collas). 3. dažādu dators var attēlot dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.lūdzu atļaut saprātīgu krāsu atšķirība.)

Izskatās arī