Cena €2.46 €4.94

Pilns apraksts

Get gatavs, lai nestu prieku, lai jūsu ikdienas rutīnas ar šo kaķi muca kalendārs!Izgatavots no augstas kvalitātes un vides materiāls, tā funkcijas ierakstāmo iecelšanu funkciju un izceļ skaistumu mūsu kaķu draugiem.Ideāls dāvanu, lai jūsu kolēģi, tas būs padarīt jūsu ikdienas grafiku mazliet gaišāku un vairāk uzjautrinoši.

Materiāls: papīrs

Produkta izmērs: tuvu 25*19cm(9*7inch), open 25*38cm(9*14inch)

Specifikācijas: 2024

Saraksts:

1*Kaķis Bumbu Calenda

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Kaķis Muca Kalendārs: Izbaudi funny kaķis muca humoru un prieku rotaļīgumu ar šo 2024. gadam kaķu kalendāra.Katru mēnesi funkcijas, jautrs foto kaķis, parādot off savu pūkains astes, kopā ar asprātīgu parakstu, kas liks jums smieties skaļi.

2.Labs Materiāls: Mūsu 2024. gadam kaķu kalendāra lepojas grūts, pirmās klases materiālu, kas ir grūti, lai asaru un videi draudzīgi.Lapas ir ārkārtas gadījums, nodrošinot spilgts displejs burvīga kaķu fotogrāfijas, visu gadu.

3.Tikšanās Pārvaldība Kalendārs: Ar mūsu 2024. gadam Kaķu Kalendāru, jūs varat viegli plānu un izsekot jūsu grafiku, datu uzdevumus un piezīmes.Ikmēneša izkārtojumu kārtība ir skaidrs priekšstats par jūsu plānus visa gada garumā, ar glītu kaķu fotogrāfijas.

4.Periods: Mūsu 2024. gadam kaķu kalendārs ir ideāls veids, kā saglabāt savu grafiku, organizēt un pievienot dažas jautrības, lai jūsu ikdienas rutīnas.Ar pilnu gadu vērts burvīga kaķu draugiem, katras lapas vitrīnas unikālu dizainu, kas atspoguļo personības kaķi.

5.Brīnišķīgi Klāt Ģimene: Iepriecinās jūsu kaķu entuziasts kolēģiem, draugiem vai ģimeni ar šo 2024. gadam kaķis kalendārā, kas atspoguļo jocīgs kaķis cenu piedāvājumiem un nieki katru mēnesi.Ideāls klāt kāds kaķis bhakta!

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: 2024 Kaķu Kalendārs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

skaidrs, matēts vizītkartes caurspīdīgas plastmasas vizītkartes Ķīna ražotājs
€27.79

(bezmaksas piegāde 200pcs balto tinti transparen pvc business/nosaukums/vizītkarte mēs pieņemam mākslas darbs mi/cdr/psd/pdf/augstas izšķirtspējas jpeg, cmyk formātā. materiāls: caurspīdīga pvc biezums: 0.38 mm izmērs: 85.5 mm x 54mm druka: 4+0c, var izdrukāt tikai uz vienu pusi priekšrocības: ūdensizturīgs, nepievelk putekļus, gluda, aizkustinošs, apaļas cornor,)

Izskatās arī
Art Sienas Kalendārs Mēneša Sienas Mākslas Ragana 2024. Gadam Kalendāra 12 Mēnešu Gudrs Sienas Kalendāru Mājās Apdare Skolas Klasē Kalendārs
€7.90 €4.11

(šajā apdullināšanas fantasy sienas kalendārs ir nodilumizturīga un pārliecināts, lai piesaistītu uzmanību.ar daudz vietas, lai plānotu, tas ir viegli šūpoties un padara lieliska dāvana jebkuram gadījumam.sekot līdzi savu gadu stilā nemazinot izturību. specifikācija: nosaukums: raganu kalendārā 2024 izmērs: (apm.)30.7*30.5 cm/12.09*12.01 collas materiāls: papīrs iepakojuma)

Izskatās arī
Koka Naudas Turētājs, Apsveikuma Kartītes Naudas Turētājs,Gradācijas Dāvanas, Idejas Dāvanu Izlaidums Puse Supplies
€6.53 €4.96

(šī divslāņu naudas turētājs ir lieliska dāvana absolventiem.tas ir vairākas atveres, lai atbilstu dažādu izmēru naudu un saņēmējs būs priecīgs saņemt šādu dāvanu. izlaiduma rotājumu naudas turētājs ir galvenokārt izgatavoti no koka materiāla, viegls, bet izturīgs, spēcīgs, uzticams, droši, nav viegli deformēties vai pārtraukumu, un nav slikta smarža, kas var pavadīt jūs uz ilgu laiku īpašniekam)

Izskatās arī
UV Dtf Uzlīmes Pārneses Wraps uz Krūzes, Tases Tumbleri 16oz Libbey Stikla Pudeles konservu Kārbas Krūzes Wraps Etiķetes, Vairumtirdzniecība
€1.53

(---šajā sarakstā ir 1gb uv dtf wraps pārsūtīt ielīmi, 16oz stikla kauss izmērs. (cup) nav iekļauts) ---izmērs kausa wrap pārskaitījums:faktiskais saņēma produkta izmērs ir noteicošais,pastāvīgu & ūdensizturīgs. ---pielāgojami(jebkāda izmēra),lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas kotētās cenas. ---daži modeļi ir blīvas, ar daudz līniju.tur var būt dažas līme paliek)

Izskatās arī
6PCS Karikatūra Ķīnas Hongbao Red Pakešu Aploksnē, Gadā Dragon Laimīgs Naudas Maiss Pavasara Festivāla Dzimšanas dienu Hongbao Piederumi
€0.93 €0.51

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: kartona, sarkana tehnoloģija: krāsu drukāšanas krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: atsauces attēlu jauda: lielu izmēru var turēt aptuveni 3000 juaņa, un mazo izmēru var turēt aptuveni 500 juaņu. komplektā ietilpst: 6pcs(ar jauktu sarkanu apvalku) piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet,)

Izskatās arī
Pasūtījuma Pielāgotu Baltā Kāzu Ielūgumu
€1.53

(pielāgots baltās kāzu ielūgumu 1) art. - nr.: snic-c-017 2) materiāls: papīra 3) krāsa: balta, vairāk krāsu, jums ir izvēlēties 4) forma: kvadrāts 5) izmanto: kāzas, svinības., dzimšanas dienu 6) kartona iepakojumā: 500 gab vienā iepakojumā 7) karte: personalizēto viesi nevarēja nākt, lai jūsu īpašu dienu, kas ir laimīgākais brīdis jūsu)

Izskatās arī
UV Pārsūtīt Uzlīmes Personalizēt Waterpoof Pārskaitīt Etiķetes Skropstu Lodziņā Pudeli Vairumtirdzniecības Drukāšanas Iepakojums
€1.53

(---šajā sarakstā ir 1gb uv dtf wraps pārsūtīt ielīmi, 16oz stikla kauss izmērs. (cup) nav iekļauts) ---izmērs kausa wrap pārskaitījums:faktiskais saņēma produkta izmērs ir noteicošais,pastāvīgu & ūdensizturīgs. ---pielāgojami(jebkāda izmēra),lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas kotētās cenas. ---daži modeļi ir blīvas, ar daudz līniju.tur var būt dažas līme paliek)

Izskatās arī
4GAB Atkārtoti Magnētiskās Tāfeles, Ledusskapja, Magnētisko Ziņojumu dēli Uzlīme
€9.80 €4.71

(apraksts šo preci ir ierakstāms sausās tīrīšanas magnēti.izgatavota no premium materiāls, tas ir spēcīgs magnētisms un praktiskas.tā var pielipt magnētiskās dzīvoklis gludas virsmas, piemēram, black dēļi, ledusskapji, metāla organizators, metāla skapji utt. funkcijas - krāsa: melna - materiāls: gumijas magnēts, pp - izmērs: aptuveni 21.00x14.80x0.10 cm/8.25x5.82x0.04in -)

Izskatās arī
Tradicionālā Kalendāra Karājas Kalendārs Sienas Tearable Kalendārā Gada Pūķis Ķīniešu Kalendāra Jaunais Gads Mēness Stāv Galda
€18.96 €4.32

(apraksts šī ir tradicionālā ķīniešu mēness kalendārs 2024. gadam. šis kalendārs ir izgatavoti no papīra materiāla, kas ir labi un izturīgi.tas piedāvā jums displejs datums un divdesmit četras saules noteikumiem.labu dāvanu, lai jūsu ģimene un draugi pēc jaunā gada.klasiskās tradicionālo kalendāra vērtē jauno un atbrīvo vecs. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:)

Izskatās arī
6 X 9Inch Aizdare Aploksnes Ar Gumijots Zīmogs, Mazos Saliekamos Pasta Aploksnes Izgatavotas No 28Lb Kraftpapīrs, Beramkravu 120 Iepak Izturīgs
€40.40 €28.28

(vērtība: šī pakete ietver 120 sprādzes aploksnes, un katras aploksnes izmēri ir 6 x 9 collas, nodrošinot ekonomisku un efektīvu risinājumu jūsu pasta vajadzībām uzticams aploksnes: pātagot papīra aploksnē izmanto cietā metāla sprādzi, lai nodrošinātu, ka jūsu saturs ir droša un uzticama laikā adresātu, glabāšana un apstrāde augsta kvalitāte: mūsu manila apvalks ir izgatavots no 28lb)

Izskatās arī
Ķīniešu Kalendāri Ikdienas Ķīniešu Jaunā Gada Kalendārs Sienas Tearable Kalendāra Karājas Kalendārs Tradicionālā Mēness Kalendāra
€11.13 €5.56

(apraksts vai jums ir nepieciešams mēness kalendāru?tad jums noteikti ir nepieciešams 2024. gadam kalendāru, jo tas ir skaidrs, drukāšana, detalizēti pieraksti par tradicionālie festivāli, un klasisks dizains.šī dekoratīvā karājas pie sienas kalendāru ir jūsu labākā izvēle, lai pilnībā apmierinātu savas vajadzības.un arī tas var būt jūsu sienas dekori mājās vai birojā. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
4gab/set Kancelejas Piederumi Sarkanā Aploksnē Pavasara Svētku Apsveikuma kartiņu Naudu Kabatā Ķīniešu Pūķa Gadā Puse ielūgumi
€4.02 €1.93

(produkta veids:ķīnas sarkano aploksnes izmērs:16.8*8.8 cm(6.61*3.46 gadā) krāsa:jauktas krāsas materiāls:papīrs pakete ietver:4gab/set ķīnas sarkano aploksnes sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķirība 1-2 cm. pateicoties daudziem faktoriem, piemēram, displeja spilgtuma un gaismas intensitāte, faktiskā krāsa, šis produkts var nedaudz atšķirties no attēlā)

Izskatās arī
Pasūtījuma Piliens kuģa Modernu LED Ilūziju, Spoguļi Neona Zīme, Led Gaismas Pasūtījuma ūdensizturīgs augstas kvalitātes
€1.53

(mārketinga kampaņas produkta apraksts specifikācija led temperatūras/izmēra/formas pielāgojamu krāsu rgb/normāla garantija 1year piederumi adapteri/visi piederumi un 1:1installing veidni faq izvēlēties mūs iepakošanas & piegādes, lai nodrošinātu labāku drošību jūsu preces, profesionāli, videi draudzīgu, ērtu un efektīvu iepakojuma pakalpojumi tiks sniegti.)

Izskatās arī
50gab Black Paldies par atbalstu Manu Mazo vizītkarti Paldies Apsveikuma kartiņu Atzinību Cardstock Pārdevēju Dāvanu
€0.96 €0.63

(funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. pateicību izskatās dažādi uz visiem.tas ir iemesls, kāpēc mēs esam izveidojuši tos ar dažādām tēmām par dažādiem gadījumiem. 3. šīs paldies apsveikuma tukšs, ņemiet vērā, kartes ir izstrādātas ar skaistu modeļus, kas var būt krāsainas viegli, tāpēc krāsu unikālu paldies karti, lai izteiktu savu pateicību ar sirdi. 4.)

Izskatās arī
HongBao Ķīniešu Stilā Sarkano Aploksnes Jauno Gadu Naudas Paciņas Laimīgs Naudu, Somas Sarkano Aploksnes Kabatās (Jauktā Stilā)
€10.90 €4.25

(apraksts tie ir sarkanā kabatām, kas ļauj jums nodot naudu iekšā.karikatūra modelis dizains, var droši dot bērniem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.t hese somas varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:papīra -izmērs:16.00x9.00x0.20cm/6.29x3.54x0.08in - pieņemt)

Izskatās arī
30 Gab./Komplekts Johannesa vermēra gleznu Mākslas Gleznu Sērija Pastkarte Meitene Ar Pērļu Auskaru Apsveikuma Kartītes DIY Vēstnesis Apdare
€5.46 €4.37

(izmērs: 140*102 mm materiāls: papīrs iepakojumā ietilpst: 30 gab./komplekts)

Izskatās arī
Galda Kalendārs Bloķēt Beztermiņa Galda Kalendārs Desk Kalendārs Mēneša Bloķēt Kalendārs, Galda, Galda Office Home Galda Dekori
€12.12 €5.70

(apraksts šo trauslo un praktiskus koka bloku kalendārā ir uz mēnesi un datumu.izgatavotas no dabiskiem un stipriem koka materiāliem, nodilumizturīga, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs.un šis ir klasisks dāvanu gadu pēc gada, ko var izmantot ilgu laiku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:koks - izmērs: 15.00x6.00x4.30cm/5.89x2.36x1.69in - labas)

Izskatās arī
Papīra Māksla, Skulptūru Modeli, Trīs-dimensiju, Ņemiet vērā, Galda Kalendāru 24 Gadiem (Treehouse-Zaļš-2024. gadam angļu Kalendāra) Kalendāri 3d
€56.90 €28.45

(apraksts meklē daudzpusīga un praktisko kalendāru, kuru var izmantot arī kā dekoratīvs gabals?izskatās ne tālāk, nekā mūsu 3d kalendārs!elegants un izsmalcināts dizains un šī kalendārā padara to par lielisku papildinājumu jebkurā telpā.bagātīgais papīrs nodrošina to, ka jūs varat izmantot šo kalendāru visam gadam 2024. gadam. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīrs,)

Izskatās arī
Premium Tukšu PVC Kartes Slots Perforators Par Īsu Pusē - Vertikālās Spraugas Perforators Tukšu ID Kartes CR80 Plastikāta Kartes, Viegli Lietot
€14.70 €9.11

(premium tukšu pvc kartes slots perforators par īsu pusē - vertikālās spraugas perforators tukšu id kartes cr80 plastikāta kartes, viegli lietot [saderīgs ar id printeri] - tukšu id karte, kas ir saderīga ar lielāko foto id žetons printeri, piem., par evolis, zebra, badgy, fargo, fargo, magicard, datacard, un citas tintes printeriem [slots dizaina un abpusēja drukāšana] - tie ir gluda balto plastikāta)

Izskatās arī
Pasūtījuma Piliens Kuģniecības Sienas piestiprināmu Led Neona Gaismas Zīme Pielāgota laimes Dzimšanas dienā, Neona Zīme
€1.53

(produktu apraksts preci dekoratīvo iekštelpu un āra neona zīme lēti neona gaismas ģitāra cilvēks baseins gaisma neona burti materiāls 7/8/9/10/12 mm stikls neona caurule, led krāsas-balta, zila, dzeltena, sarkana, oranža, zaļa, violeta utt. sprieguma ievade 110~130v vai 220~240v ac, 50~60hz izejas 12v, 350~830ma garantija 2 gadi iekštelpām, 1year lietošanai ārpus telpām piederumi snews/transformatoru/us/)

Izskatās arī