Cena €4.71 €9.80

Pilns apraksts

Apraksts

Šo preci ir ierakstāms sausās tīrīšanas magnēti.Izgatavota no premium materiāls, tas ir spēcīgs magnētisms un praktiskas.Tā var pielipt magnētiskās dzīvoklis gludas virsmas, piemēram, black dēļi, ledusskapji, metāla organizators, metāla skapji utt.

Funkcijas

- Krāsa: Melna

- Materiāls: Gumijas magnēts, PP

- Izmērs: Aptuveni 21.00X14.80X0.10 cm/8.25X5.82X0.04in

- materiāls ar stabilu sniegumu un ilgam kalpošanas laiku.

- Var tieši absorbēt mīkstu magnētisko svītru, magnētisko sprādzes, magnētiskās uzlīmes.

- Ko izmanto, lai reģistrētu un atgādinot, lai padarītu dzīvi vienkāršāku un ērtāku.

- Šī ir maza ziņojumu dēli, padarot to viegli, lai jūs varētu dalīties ziņas ar citiem stilā.

- Tāpat kā dažas piezīmes, tā ir viegli atgādināt dažas svarīgas lietas.

4 x magnētiskās uzlīmes

Specifikācijas

  • feature4: ledusskapis magnētiskās uzlīmes
  • feature5: izdzēšami ziņojumu dēlis
  • feature3: Pašlīmējošas Tāfeles
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature2: tāfeles magnēts
  • feature1: Magnētiskās Tāfeles

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2024 Mini Ikmēneša Darbvirsmas Sienas Kalendārs Ikdienas kalendārs Plānotājs Mājas Birojam Dekors J60A
€24.75 €19.06

(funkcijas: ootdty katru dienu sienas kalendārs: 2024 gads pūķis ķīniešu mēness kalendāra.vislabākie vēlējumi viss, kas jums jādara, lai visu gadu. ķīnas sienas kalendārs: sienas kalendārs ir ļoti piemērots kā praktiska dāvana jūsu ģimenei un draugiem jaunajā gadā. zodiaka kalendāru 2024. gadam: sienas kalendārs ir ar labu un biezāka papīra materiāli, un ir, izmantojot)

Izskatās arī
Naudas Taupīšanas Uzdevums Komplekts, 100 Aploksnes Izaicinājums Saistvielu Ietaupīt 5050 Naudas Aploksnes Budžeta Plānošanas Viegli Izmantot
€14.72 €9.86

([ūdensizturīgs un izturīgiem materiāliem]: mūsu budžeta grāmatu ar naudas aploksnes ir izgatavotas no mīksta, ūdensnecaurlaidīga, un nopietni izturīgs materiāls.tas nebūs asaru, kas viegli, saglabājot jūsu svarīgus dokumentus, rēķinus un naudas līdzekļu drošu un skaņu.šis budžets papīra tāfele aploksnē ir jūsu draugs, lai organizētu savu naudas uzkrājumu. [izturīga ietaupījumu saistvielu]:)

Izskatās arī
Ķīniešu Kalendāri Ikdienas Ķīniešu Jaunā Gada Kalendārs Sienas Tearable Kalendāra Karājas Kalendārs Tradicionālā Mēness Kalendāra
€11.13 €5.56

(apraksts vai jums ir nepieciešams mēness kalendāru?tad jums noteikti ir nepieciešams 2024. gadam kalendāru, jo tas ir skaidrs, drukāšana, detalizēti pieraksti par tradicionālie festivāli, un klasisks dizains.šī dekoratīvā karājas pie sienas kalendāru ir jūsu labākā izvēle, lai pilnībā apmierinātu savas vajadzības.un arī tas var būt jūsu sienas dekori mājās vai birojā. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
20PCS Klasiskā Kraft Tukšs Mini Papīra Logu Aploksnes Kāzu Ielūgums Aploksnes Dāvanu Aploksnes
€3.97 €2.78

(20pcs klasiskā kraft tukšs mini papīra logu aploksnes kāzu ielūgums aploksnes dāvanu aploksnes klasisks, vintage un vienkāršs dizains. ideāls, izmantojot ar savu kāzu un puse ielūgumus. šīs aploksnes ir liels saimniecību vizītkartes, paldies piezīmes, dāvanu kartes, un scratch off spēles kartes! tā būs laba dāvana sev un savam draugam. krāsa: melna/balta/brūna materiāls:)

Izskatās arī
Galda Stāv Kalendārs Vienkāršu Rozā Kalendāra Darbvirsmas Ikmēneša Plānotājs Galds Biroja Galda Grafiku Sienas Ikdienas Dekoratīvās
€15.62 €7.81

(apraksts tas ir galda kalendārs, lai jūs, un jūs varat redzēt svarīgu svētku galda kalendāru, un jūs varat arī atzīmēt dzimšanas dienas, ģimenes un draugiem par to, kā ikdienas atgādinājums.stilīgs un praktisks, šī īpašā kalendāra piebilst pieskārienu stilu uz jūsu mājām. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:papīra - izmērs: 23.00x19.50x7.50cm/9.04x7.66x2.95in -)

Izskatās arī
4gab/set Kancelejas Piederumi Sarkanā Aploksnē Pavasara Svētku Apsveikuma kartiņu Naudu Kabatā Ķīniešu Pūķa Gadā Puse ielūgumi
€4.02 €1.93

(produkta veids:ķīnas sarkano aploksnes izmērs:16.8*8.8 cm(6.61*3.46 gadā) krāsa:jauktas krāsas materiāls:papīrs pakete ietver:4gab/set ķīnas sarkano aploksnes sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķirība 1-2 cm. pateicoties daudziem faktoriem, piemēram, displeja spilgtuma un gaismas intensitāte, faktiskā krāsa, šis produkts var nedaudz atšķirties no attēlā)

Izskatās arī
50gab Black Paldies par atbalstu Manu Mazo vizītkarti Paldies Apsveikuma kartiņu Atzinību Cardstock Pārdevēju Dāvanu
€0.96 €0.63

(funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. pateicību izskatās dažādi uz visiem.tas ir iemesls, kāpēc mēs esam izveidojuši tos ar dažādām tēmām par dažādiem gadījumiem. 3. šīs paldies apsveikuma tukšs, ņemiet vērā, kartes ir izstrādātas ar skaistu modeļus, kas var būt krāsainas viegli, tāpēc krāsu unikālu paldies karti, lai izteiktu savu pateicību ar sirdi. 4.)

Izskatās arī
2 Komplekti Tukšu Ceļotājiem Grāmatiņa Ievietot Lapas DIY Pastkarti Vārdu, Kancelejas preces, Dāvanu Kastē Vēstule, rakstāmpapīrs
€10.01 €5.10

(apraksts aploksnes un vēstules grāmatu kopa, ko var izmantot, ātri un viegli izmantot.aploksnes no papīra materiāla, kas būs ne asaru viegli transportēšanas laikā.aploksnes izskatās vienkārši un skaisti, un to var izmantot atkārtoti.ideāls pasta paldies piezīmes, brīvdienu kartes, apsveikuma kartiņas, sludinājumi, kancelejas preces, fotogrāfijas un atklātnes. funkcijas -krāsa:kā parādīts)

Izskatās arī
3 GAB. Paldies Skolotājs Dāvanas, Skolotāju Grāmatzīmi Sudraba Skolotāju Atzinību Dāvanas Izlaiduma Dāvana, Vecuma, Dzimšanas dienu
€13.66 €7.79

(3 gab. paldies skolotājs dāvanas, skolotāju grāmatzīmi sudraba skolotāju atzinību dāvanas izlaiduma dāvana, vecuma, dzimšanas dienu atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. lielisku dzimšanas dienas vai izdienas dāvanas skolotājiem, audzinātājiem, direktoru, profesoru, docentu, dod grāmatzīmes, lai jūsu skolotāji, un pateikt viņiem, cik daudz jūs novērtēt tos! šī grāmatzīme)

Izskatās arī
4442Hot Pārdošanas Pasūtījuma Dizains Izcilas Kvalitātes vizītkarti Alumīnija Business Card Printing Metāla vizītkartes,
€129.71

(produktu apraksts, izmērs 85*54 mm/pielāgots biezums 0.3 mm/0,5 mm/0.8 mm moq 100gab virsmas matēts/pulēts/spogulis, utt.dizains custom dizaina paketi, katrs gabals ir pildīta ar opp maisā kuģniecības fedex/ups/tnt produkta iepakojuma pārstrādes tehnoloģijas mūsu priekšrocības uzņēmuma profilu faq)

Izskatās arī
ar Naudas Aploksnes 100 Aploksnes Izaicinājums Kastē, kas Ietaupiet naudu Ietaupīt Naudu Budžeta Plānotājs Naudas Taupīšanas vieglas Naudas Kaste Pieaugušo
€19.58 €13.71

(100 aploksnes/ $5,050.izvēlies aploksnes katru nedēļu, un saglabājiet to, ka naudas summu. krāsu katrā ikonas, kā ietaupīt naudu un sasniegt savu mērķi ietaupīt. tas ir lielisks veids, lai iegūtu visu ģimenes iesaistīti ietaupījumu, un lielisks līdzeklis, lai mācītu bērnus par to, kā ietaupīt naudu. šo gudrs 100 aploksnes ietaupījumu izaicinājums lodziņu, kas palīdzēs jums izsekot)

Izskatās arī
2023 Jaunu Kalendāru Vienkārša Ikdienas Grafiku Plānotāja Lapu, Darīt Saraksts, Kas Karājas Gada Iknedēļas Gada Plānotājs Programmas Organizators Birojs
€5.56 €3.61

(apraksts: modes un izsmalcinātu: vienkāršs un unikāls melnā un baltā kalendāru, jūs varat saģērbt un organizēt savu darba vietu!ikmēneša režģis nodrošina jūs ar pietiekami daudz vietas, lai izsekotu jūsu grafiks, datums un atgādinājumu redzamās vietās. organizācija: kalendārs ietver urbšanas karājas un tas var novietot uz darbvirsmas.tas ir 12 mēnešus vecs kalendārs, tāpēc jums nav)

Izskatās arī
Dzīvnieku Kalendārus 2024. Gadam Panda Ikmēneša Noņemams Galda Kalendārs Portatīvie Galda Kalendārs Ar Koka Pamatni Plānošanas Uzdevumi
€12.50 €6.63

(atdzīvināt savu dienu ar 2024 12 mēnešu dzīvnieku kalendārs!ar noņemamu dizains ļauj jums pārslēgties no katra mēneša viegli.tas ietver oktobris 2023-2024. gada, un nāk ar bāzi.padara lieliska dāvana jebkurš dzīvnieks mīļākais, un ir pārliecināts, lai sniegtu jums labu noskaņojumu visa gada garumā. specifikācija: nosaukums: panda kalendāra 2024 materiāls: koks + grāmata svars:)

Izskatās arī
Sienas Kalendārs Jūl. Ir 2021.-Dec. 2022 15" x 12" Twin-Stieple Saistošs ar Piekārtiem Cilpa U4LD
€15.43 €7.41

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes vienkārša un intituitive.angliski šīs sienas kalendārs aptver 18 mēnešu laikā no jūlijs 2021 decembris 2022 ar atzīmētas svētku dienas.izmērs aptuveni 12x15inches.pieņem kvalitātes, bieza, mākslas papīru, lai izvairītos no feathering un izplūde. profesionālu dizainu. 18 mēneša atskaites: no jūlijs 2021 decembris 2022. vienkāršs)

Izskatās arī
A4 Papīra Lapu Pergamenta Retro Papīra Sertifikāts un Diploms (Gaiši Brūns)
€10.42 €5.20

(apraksts tas ir iepakojumā 50gab a4 papīra loksnes, kas ir balinātiem, gaiši brūnā krāsā.papīrs ir izturīgs rakstīšanai un drukāšanai.krāsa ir laba, lai jūsu acis.arī jūs varat diy pievilcīgu vēstuli papīrs un aploksnes ar šiem dokumentiem.tas ir izgatavots kā imitētu pergamenta, kas ir ļoti, starp cilvēkiem, īpaši studentiem. funkcijas - krāsa: gaiši brūna. - materiāls:)

Izskatās arī
50GAB Ķīnas Sarkano Aploksnes Laimīgs Naudu Aploksnēs Kāzu Red Pakešu Jauno Gadu Kāzu (7X3.4)
€33.57

(50gab ķīnas sarkano aploksnes laimīgs naudu aploksnēs kāzu red pakešu jauno gadu kāzu (7x3.4) materiāls: izgatavots no kvalitatīva papīra, izturīgs, nav viegli, lai izjauktu vai izbalināt, gana biezi un viegli darboties, var kalpot daudzus vairākas reizes izmantot izmērs un krāsa: katru ķīnas sarkano aploksnes pasākumus, apm. 17.7 x 8.6 cm, pietiekami liels, lai saturētu daudz izvērtās nauda)

Izskatās arī
2024 Cute Maz Svaigas Galda Kalendārs Mini Desktop Plānotājs Notepad Spole Kalendārs Katalogs Biroja, Skolas Piederumi
€0.49 €0.22

(apraksts: materiāls: papīrs krāsa: kā parādīts attēlā izmērs:9.5*6.5 cm komplektā ietilpst: 1gb kalendārs funkcija: 1. kompakts un pārnēsājams: savu mini izmērs padara to portatīvo, ideāls nēsāšanai apkārt, nodrošinot, ka jums ir piekļuve jūsu plāni, lai kur jūs dotos.tas nav aizņem daudz vietas uz jūsu galda, atstājot istabas jūsu citas essentials. 2.)

Izskatās arī
Ķīnas Mūris Ritiniet Kalendāra 2024. Gadam: Dragon & Auspicious Attēlu Home & Office
€7.16 €3.44

(apraksts ja jūs meklējat karājas kalendārs, pēc tam savu pētījumu, ir vairāk nekā šeit.tas ir tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.pieņēma no papīra materiāla, praktisks un izturīgs ilgstoši izmantot.featured ar dekoratīvo modelis, arī var dot jums jaunu izskatu. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:76.20x31.80x1.00cm/29.95x12.50x0.39in -dažādas)

Izskatās arī
Pielāgot.preci.luksusa die samazināt mazs, melns tukšu bieza nosaukums vizītkarti reljefs zelta vizītkartes druka logo
€0.46

(preces nosaukums custom kuponu / grāmatu / brošūru / tipogrāfijas krāsas pielāgot krāsu dizainu bezmaksas dizains izmēra custom / saskaņā ar yout prasības)

Izskatās arī
20PCS tīrtoņa Krāsu Aploksnes Sarkanu, Zaļu Aploksni Stacionāro Ziemassvētku Kartes Aploksni, lai Dāvanu Kartes Paldies Vēstuli
€9.39 €7.80

(funkcijas: šie tīrtoņa krāsu aploksnes ir ļoti piemērota ziemassvētku, jaunā gada, puse, kāzas.lieliski darbojas kā ziemassvētku kartiņu aploksnē, naudas aploksnes, sarkano aploksnes, utt. izmērs par 6.37 x 4.92 collas, piemērots visvairāk 6x 4.9 collu ziemassvētku kartiņu, svētku karte, puse ielūgumi, pateicības vēstules, apsveikuma kartiņas, dzimšanas dienas kartes, dāvanu kartes, vēstules,)

Izskatās arī
2024-2025 Mēneša Kalendārs No Jūlija Decembris 2024 2025 Pastāvīgā Flip Desktop Kalendārs
€15.79 €7.58

(apraksts tas ir mēneša kalendārs, kas aptver janvāris 2024 jūnijs 2025, divus gadus kopā.izstrādāts ar daudz vietas, lai uzdevumu sarakstu un atzīmē, tukšu bloki katru dienu ļauj jums, lai ierakstītu ikdienas piezīmes vai plānus.atzīmēta ar svētku atgādinājums, ļauj jums ir pietiekami daudz laika, lai sagatavotos visi svarīgākie svētki. funkcijas - krāsa: zaļa - materiāls:)

Izskatās arī